Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka muuttaa blogisi kirjaksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa blogisi kirjaksi

Nyt saatat ihmetellä, miksi bloggaaja vaivautuisi muuttamaan bloginsa kirjaksi, kun he voivat vain jatkaa bloggaamista. Sen lisäksi, että blogisi sisältö on jo kirjoitettu, rahan ansaitseminen kirjalla on hieman helpompaa kuin upouuden blogin kaupallistaminen – ja loistava tapa ansaita lisätuloja, puhumattakaan siitä, kuinka helppoa on oppia tekemään blogistasi kirja .

Tavoita uusi yleisö (vaikka sinulla jo sellainen olisi)

Ajattele sitä. Seuraajasi odottavat vain, että annat heille jotain, johon takertua. He tietävät jo sinusta, pitävät siitä, mitä tuotat, ja ovat valmiita ostamaan.

Vaikka blogisi muuttaminen kirjaksi on loistava tilaisuus päästä uusille markkinoille, sinulla on jo pääsy sellaiselle, jota on helppo markkinoida ja jota todennäköisesti luet.

Sisällön vahvistamiseksi

Kokeneet bloggaajat arvioivat usein vuosien varrella tuottamiaan sisältöä. Tarkasteltuaan jokaisen kokoelmansa (julkaisemattoman ja julkaisemattoman) postauksen he hämmästyvät nähdessään, kuinka paljon he ovat luoneet.

Sisällön lisääminen kirjaan on loistava tapa julkaista bloggaamisen parhaat puolet ja tehokas tapa yhdistää se kaikki. Ajattele sitä parhaiden blogiesi “suurimpien hittien” albumina.

Koska niche taputetaan kuivaksi

Joskus blogikirjoittamasi markkinarako tulee kestämättömäksi, kilpailun tukahduttamaan ja tulvii niin paljon sisältöä, että Googlen on vaikea löytää parhaita sijoituksia. Kun näin tapahtuu, voit joko hylätä markkinaraon ja kohdistaa kohteen toiseen tai luoda jotain uutta.

Jos löydät ainutlaatuisen näkökulman ja kirjoitat kirjan blogeista, se saattaa saada hyvän vastaanoton markkinoilla, jotka ovat kyllästyneet kamppailemaan löytääkseen kaltaisiasi laadukkaita julkaisuja. Ennen kuin poistut markkinaraosta, saattaa olla hyvä idea “jättää” kirjasi ihmisten käyttöön yleiskatsauksena siellä luomastasi sisällöstä.

Luodaan uusi passiivinen tulovirta

Sähköiset kirjat ovat suosittu passiivinen tulovaihtoehto, joka tuottaa tuloja kauan julkaisun jälkeen. Julkaise vain e-kirjasi, katso dollarien nousemista ja nauti tuottoisan passiivisen tulovirran eduista, jotka antavat jatkuvasti ilman, että sinun tarvitsee tehdä paljon.

🔥 Empfohlen:  Parhaat sosiaalisen median alustat bloggaajille

Koska sinulla on tarpeeksi hyvää sisältöä tehdäksesi niin

Suurin osa aikuisten kaunokirjallisista romaaneista sisältää 70 000–120 000 sanaa. Kun otetaan huomioon, että blogitekstin ihanteellinen pituus on noin 2 100–2 400 sanaa, tarvitset noin 30–50 yksittäistä blogitekstiä muodostaaksesi “romaanin mittaisen” kirjan.

Vaikka on epätodennäköistä, että blogeistasi muodostuisi kiehtova tarinaeepos, joka voisi päästä Hollywoodiin, jos sinulla on niin paljon sisältöä, olet valmis lähtemään. Etkä luultavasti edes tarvitse niitä kaikkia.

Table of Contents