Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka muuttaa Google-tausta Chromessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa Google-tausta Chromessa

Googlen etusivu Chromessa on kätevä tapa tehdä hakuja Internetistä tai päästä nopeasti suosikkisivustoihisi, mutta se näyttää hieman tylsältä oletusskin kanssa. Onneksi voit ladata mukautettuja teemoja turvallisesti ja nopeasti Google Chrome Web Storesta, jotta voit piristää selaimesi.

Katsotaanpa, kuinka voit napata uuden näppärän teeman sekä poistaa sen käytöstä, jos muutat mielesi tulevaisuudessa.

Kuinka muuttaa Googlen taustaa Chromessa

Antaaksemme Googlelle uutta maalia lataamme Chromen teeman. Tämä muuttaa välilehtien ja ikkunan värin vastaamaan taustaa, joten huomioi tämä ennen kuin muutat Googlen taustaa. Voit ladata teeman Chromelle siirtymällä kohtaan Chrome Web Store ja napsauta Teemat asetus vasemmassa yläkulmassa.

Täältä löydät muutamia valittavia teemoja. Jos jokin niistä osuu silmään, napsauta niitä ja tarkista ne tarkemmin. Muussa tapauksessa napsauta Näytä kaikki -painiketta oikeassa yläkulmassa nähdäksesi lisää. Tutustu myös joihinkin teemoihin, jotka sisältyvät 15 parhaaseen Google Chrome -teemaan.

Kun olet löytänyt sinulle sopivan teeman, napsauta Lisää Chromeen -painiketta sivun oikeassa yläkulmassa asentaaksesi sen välittömästi.

Kuinka poistaa Google Chrome -teema

Jos alat katua valintaasi, voit aina toistaa yllä olevat vaiheet ladataksesi ja käyttääksesi uuden teeman. Tämä heittää pois vanhan ja antaa Googlelle uuden maalin.

Muussa tapauksessa, jos haluat palata oletusulkoasuun, napsauta kolme pistettä selaimen oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten asetukset.

Napsauta vasemmassa sivupalkissa Ulkomuoto. Sitten alla Ulkomuoto luokka, etsi Teema alaluokka ja napsauta Palauta oletusarvo painiketta sen oikealla puolella. Tätä kirjoittaessa painike on Ulkoasu-sivun yläosassa.

Google-taustan muuttaminen Chromen asetusten mukauttamisella

Google Chromen Uusi välilehti -sivulla on myös sisäänrakennetut mukautusasetukset, joilla voit lisätä tietokoneellesi tallennetun taustakuvan. Tai voit valita useita Chrome-selaimessa saatavilla olevia taustateeman esiasetuksia. Näin voit lisätä uuden taustakuvan Googlen etusivulle muuttamatta Chromen teemavärejä:

 1. Klikkaa Mukauta tätä sivua -painiketta Uusi välilehti -sivun oikeassa alakulmassa.
 2. paina Vaihda teema -painiketta.
 3. Klikkaa Lataa kuva vaihtoehto Classic Chrome -laatikon vieressä.
 4. Valitse Googlen Uusi välilehti -sivulle lisättävä kuva.
 5. Klikkaus Avata lisätäksesi valitun kuvan taustalle.
🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää freelance-työtä LinkedInistä?

Nyt näet valitun kuvan Chromen Google-etusivulla. Taustakuvan lisääminen tällä tavalla säilyttää Chromen oletusvälilehden ja osoitepalkin väriteeman.

Vaihtoehtoisesti voit valita taustan esiasetukset alla Lataa kuva vaihtoehto. Voit tehdä tämän napsauttamalla yhtä taustaluokkalaatikoista nähdäksesi kuvagalleriat. Napsauta sitten yhtä kuvan pikkukuvista lisätäksesi kuvan taustalle. Kun valitset yhden näistä kuvista, käytetään myös yleisempää teemaa, joka muuttaa Chromen värimaailmaa.

Google-taustan muuttaminen teemoilla selainteemoista

Selainteemat-sivusto sisältää suuren kokoelman Chromen taustateemakuvia, jotka voit lisätä Googlen Uusi välilehti -sivulle. Sinun on kuitenkin otettava käyttöön kehittäjätila, jotta voit asentaa teemoja kyseiseltä sivustolta. Voit vaihtaa Google-taustaa selaimen teemoissa saatavilla olevilla teemoilla seuraavasti:

 1. Napsauta Chromen URL-osoitepalkissa, syötä chrome://extensions/ja paina Tulla sisään.
 2. Laita päälle Kehittäjätila vaihtoehto sisällä Laajennukset -välilehti.
 3. Avaa seuraavaksi tämä Browser-Themes.com-sivu.
 4. paina Kirjaudu sisään -painiketta.
 5. Syötä sähköpostiosoite, jolla saat vahvistuskoodin sähköpostitse.
 6. Avaa selainteemat-sähköposti ja napsauta Kirjaudu sisään painiketta siellä.
 7. Napsauta teemakuvaa lisätäksesi sen Google-taustalle.
 8. paina ladata teeman painiketta.
 9. Avaa kansio, joka sisältää ladatun teemasi ZIP-tiedoston.
 10. Seuraavaksi sinun on purettava ZIP-tiedosto kansioon. Windows-käyttäjät voivat purkaa ZIP-arkiston tämän oppaan ohjeiden mukaisesti ZIP-tiedostojen purkamiseksi.
 11. Vedä teeman purettu kansio -kansioon Laajennukset -välilehti ja vapauta hiiren painike, kun näet Kopio työkaluvihje.

Chromen teema vaihtuu nyt juuri lataamasi ja asentamasi teemaksi. Klikkaa Uusi välilehti sivun välilehti, niin näet teeman kuvan Google-taustalla.

Browser-Themesissa saatavilla olevat teemat ovat käyttäjien luomia. Nämä käyttäjät loivat ne sivuston teemanluontityökalulla.

Voit myös määrittää oman teemasi napsauttamalla Luo teema -painiketta selainteemat-sivustolla. Määritä paletti-, kuva- ja väriasetukset mieltymysten mukaan, anna teemalle otsikko ja napsauta Luoda vaihtoehto. Valitse sitten ladata saadaksesi teeman ZIP-tiedoston.

Piristä Googlea Chrome-teemoilla

Google voi itsessään näyttää hieman tylsältä. Voit kuitenkin asentaa Chrome-teeman muutamalla napsautuksella ja tehdä siitä paljon paremman näköisen. Tai lisää uusi taustakuva Googlen etusivulle Chromen asetuksilla Uusi välilehti -sivun mukauttamista varten.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  20 korkearesoluutioista denimtekstuuria