Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka muuttaa yleisön kipupisteet blogipostausideoiksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa yleisön kipupisteet blogipostausideoiksi

Onko sinulla vaikeuksia keksiä aiheideoita, jotka osuvat yleisöösi? Tiedätkö, mitä ongelmia yleisölläsi on, mutta et ole aivan varma, kuinka voit muuttaa ne sisällöksi?

Tämä viesti on tärkeä bloggaamisen pilari – yleisön kipukohtien ymmärtäminen – ja laajentaa sitä opettamalla, kuinka voit hyödyntää oppimaasi.

Miksi yleisön kipupisteet ovat tärkeitä

Yleisön kipukohdat ovat tärkeitä yhdestä pääasiallisesta syystä: ne edustavat sitä, mistä yleisösi välittää eniten. Voit toki luoda sisältöä tahattomasti mistä tahansa mieleen tulevasta aiheesta, ja sinulla voi jopa olla muutama osuma siellä täällä.

Et kuitenkaan tiedä tarkalleen, mitä ongelmia yleisölläsi on tai missä he ovat omalla markkinaraollasi, et voi kuitenkaan tietää, millä aiheilla tai sisällöillä on eniten mahdollisuuksia menestyä.

Kysymällä yleisöltäsi, minkä kanssa he kamppailevat eniten, ja kuuntelemalla heitä, voit avata valtavan määrän tietoa, joka auttaa sinua löytämään aiheideoita, joista heitä todennäköisimmin kiinnostaa.

Yleisön kipupisteiden jakaminen blogipostausideoiksi

Meillä on postaus siitä, kuinka voit löytää yleisösi suurimmat kipukohdat. Se opastaa sinut useiden eri menetelmien läpi, joiden avulla voit selvittää, minkä kanssa rakentamasi yleisö kamppailee sekä mitä ongelmia kohdeyleisösi jäsenillä on.

postaus on suunniteltu ottamaan esiin tuosta viestistä löytämäsi kipukohdat ja jakamaan ne riittävän hyvin keksimään aiheideoita blogiisi. Tämän tarkoituksena on löytää kohdistettuja sisältöideoita, jotka johtavat enemmän tuloksiin ja yleisöön, joka on sitoutuneempi brändiisi kokonaisuutena.

Voit tehdä tämän keksimällä ratkaisuja jokaiseen kipupisteeseen, katsomalla, kuinka kilpailijasi käsittelevät kutakin aihetta, ja selvittämällä, mitkä aiheet ovat haussa suosituimpia.

Keksit ratkaisuja yleisösi suurimpiin kipukohtiin

Helpoin ja tehokkain tapa jakaa yleisön kipukohdat aiheideoiksi on keksiä niihin ratkaisuja. Aloita suurimmasta ongelmasta, johon yleisösi on viitannut useilla tavoilla ja useilla alustoilla.

Käytä omaa tietämystäsi aiheesta sekä mitä tahansa tarvitsemaasi ulkopuolista tutkimusta löytääksesi tehokkaan ratkaisun ongelmaan. Kirjoita muistiin useita ratkaisuja, jos mahdollista.

🔥 Empfohlen:  LinkedIn-liiketoimintamalli: Kuinka LinkedIn ansaitsee rahaa

Esimerkiksi, jos minun markkinarako on bloggaaminen, yksi kokemattomien bloggaajien suurimmista ongelmista on ansaita rahaa blogeistaan. Tämä on moniselitteinen ongelma, jossa on useita mahdollisuuksia ratkaista se.

Riippumatta siitä, kuinka monta ratkaisua keksit ongelmaasi, kirjoita ylös vaiheet, jotka sinun on tehtävä niiden saavuttamiseksi. Se, miten lähestyt näitä ratkaisuja sisältöstrategiassasi, on sinun.

Selvitä, voidaanko jokaisesta vaiheesta tehdä blogiviesti, ja omista yksi blogiteksti ratkaisua kohden, jos ei. Sinun tulee myös harkita ratkaisuusi liittyviä ideoita, vaikka ne eivät mahdukaan keksimiesi vaiheiden rajoituksiin.

Jos ratkaisulla on tarpeeksi potentiaalia hakukoneissa, kuten muutaman tuhannen hakumäärä kuukaudessa tai enemmän, harkitse pitkän muodon (3 000+ sanaa) artikkelin omistamista, joka kattaa kaiken ratkaisuun liittyvän, jotta voit sijoittua siihen. avainsana jossain vaiheessa.

Sinun tulisi mainostaa tätä artikkelia perusteellisesti ja käyttää siihen vahvoja linkkien rakentamisstrategioita.

Esimerkki

Esimerkkini tuskakohtani, rahan ansaitseminen bloggaamisessa, sisältää useita ratkaisuja, jotka tulevat kumppanimarkkinoinnin, tuotteiden luomisen, palvelujen tarjoamisen ja mainosten näyttämisen muodossa sivustossasi.

Aivoriihivaiheessa ensimmäisen ratkaisun, affiliate-markkinoinnin, saavuttaminen sisältäisi seuraavat vaiheet:

 • Lue lisää siitä, mitä affiliate-markkinointi on ja mitä ei ole
 • Tutki markkinarakoasi liittyviä myymälöitä, tuotteita ja palveluita
 • Löydä oman markkinaraon kumppaniohjelmat
 • Valitse blogissasi mainostettavat kaupat, tuotteet ja palvelut
 • Kehitä affiliate-markkinointistrategia
 • Käytä Thirsty Affiliates -laajennusta luodaksesi turhamaisuusaffiliate-linkkejä
 • Luo sisältöä affiliate-tuotteille
 • Luo tytäryhtiötuotteisiin liittyvää sisältöä
 • Julkaise Resurssit-sivu

Ensimmäinen luetelmakohta voidaan jakaa muutamaan blogiviesti-ideaan. Affiliate-markkinointia käsittelevä megapostaus, kuten “The Ultimate Guide to Affiliate Marketing”, tulisi ehdottomasti harkita, koska “kumppanimarkkinointi” on suuren hakumäärän avainsana, jolla on kymmeniä tuhansia hakuja kuukaudessa. Viesti, joka sijoittuu tälle avainsanalle, olisi pelin muuttaja.

Muita aiheita, joita voisin kirjoittaa tähän ensimmäiseen luetelmakohtaan, ovat “Affiliate Marketing vs sponsorships”, “X Affiliate Marketing Terms You should Know” ja “Miksi blogisi on hyödynnettävä affiliate-markkinointia”.

Voin sitten mennä luetteloon alas ja keksiä aiheideoita tämän ratkaisun jokaiselle vaiheelle, ja sitten toistaa sen jokaiselle ratkaisulle, jonka keksin “bloggaamisen ansaitsemiseen” liittyvään ongelmaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ohittaa ChatGPT-suodattimen rajoitukset

Selvitä, mikä toimii kilpailijoillesi

Sisältömarkkinointistrategian suunnittelu yleisön kipupisteiden ympärille on loistava tapa varmistaa, että sisältösi vastaa paremmin sitä, mitä yleisösi etsii. Siitä huolimatta sinun pitäisi tehdä enemmän tutkimusta varmistaaksesi, että keksimäsi aiheideat hyödyttävät blogia.

Yksi tapa tehdä tämä on nähdä, kuinka kilpailijasi käsittelivät aihetta ja mikä on toiminut ja mikä ei ole toiminut heille. Voit tutkia kilpailijoitasi työkaluilla, kuten SEMrush, SE Ranking, Moz Link Explorer ja Ubersuggest.

Syötä heidän verkkotunnuksensa näihin työkaluihin nähdäksesi, liittyykö jokin heidän parhaiten toimivista sisällöistä löytämiisi kipukohtiin.

Voit myös etsiä heidän blogejaan käyttämällä avainsanoina kipupisteitä. Vaikka joillakin sivustoilla on hakutoiminto, on yleensä tehokkaampaa tehdä hakuja Googlen avulla.

Voit tehdä tämän kirjoittamalla site:domain.com “avainsana” Google-hakuun.

Kun löydät kipupisteisiisi liittyviä blogiviestejä, suorita ne yllä mainittujen työkalujen kautta. Saat tietoja kunkin postauksen tehokkuudesta orgaanisen haun, käänteisten linkkien, sen sijoituksen avainsanojen ja muiden suhteen.

Älä lannistu, jos törmäät aiheeseen, jossa kilpailija ei ole sijoittunut. Jos aiheessa on kunnollinen avainsana (eli muutama sata hakua kuukaudessa), se tarkoittaa vain sitä, että viesti ei ole tarpeeksi perusteellinen tai kilpailijasi ei tee tarpeeksi sisällön edistämistä ja tavoittamista.

Ideoiden löytäminen avainsanatutkimuksen avulla

Tämä toimii samalla tavalla kuin edellinen vaihe, paitsi että käytät sen sijaan avainsanatutkimustyökaluja ja siemenavainsanoja. Muuta kipupisteesi suuren haun siemenavainsanoiksi ja suorita ne työkaluilla, kuten SEMrush, Ahrefs, Ubersuggest ja KWFinder tai millä tahansa avainsanatutkimustyökalulla.

Saatat joutua suorittamaan muutaman haun löytääksesi oikean tavan ilmaista tietyt avainsanat, kuten “perhokalastus” eikä “perhokalastus”.

Kun löydät oikean termin, käytä työkalun vientiominaisuutta erotellaksesi avainsanat, joilla on muutama sata hakua kuukaudessa. Et välttämättä etsi avainsanoja kohdistamiseen täältä. Etsit vain kipupisteisiisi liittyviä aiheita, jotka ovat tarpeeksi kiinnostuneita hakukoneista, jotta niille on aihetta luoda sisältöä.

Vie tiedot ja keksi sitten aiheideoita jokaiselle löytämällesi avainsanalle. Katso työkalusta uudelleen tai suorita avainsana Googlen kautta nähdäksesi, kuinka kunkin termin parhaat sivustot ratkaisivat sen.

🔥 Empfohlen:  Google Adwords: tapaustutkimus "laatupisteistä".

Ideoita blogikirjoituksiin

Tämä saattaa tuntua ilmeisimmältä menetelmältä, mutta se on silti mainitsemisen arvoinen. Voit jopa sisällyttää tämän viestin ensimmäisen osan käyttämällä ratkaisuja ja niiden saavuttamiseen tarvittavia vaiheita viitteinä.

Jos viittaan johonkin tämän viestin alussa luettelemistani esimerkeistä, rahan ansaitsemisesta bloggaamisesta, voin keksiä muutamia erilaisia ​​aiheideoita edes käymättä läpi mitään yllä luetelluista menetelmistä.

Ne sisältäisivät esimerkiksi seuraavat ideat:

 • “X tapaa ansaita rahaa bloggaamalla [Year]”
 • “Kuinka huippubloggaajat ansaitsevat rahaa bloggaamalla”
 • “Miksi keskittyminen ihmisiin yli voiton voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa bloggaamalla.”

Käytä tietämystäsi kustakin kipupisteestä keksiäksesi niin monta blogipostausideaa kuin voit.

Älä pelkää kirjoittaa muistiin ideoita, joilla ei mielestäsi ole paljon hakuarvoa tai suosiota sosiaalisessa mediassa. Joidenkin viestien tarkoitus on tarjota arvoa yleisöllesi, vaikka ne eivät tarjoaisikaan paljon arvoa hakukoneoptimoinnissa.

Lopulliset ajatukset

Kun kipukohtasi on tunnistettu ja nämä neljä menetelmää käytössäsi, sinulla on varma tapa laatia pitkä lista blogiviestiideoita aiheista, joista yleisösi välittää. Nyt on vain kysymys näiden ideoiden sisällyttämisestä yleiseen sisältömarkkinointistrategiaasi.

Pitkät artikkelit, jotka kirjoitat kilpailukykyisille avainsanoille, joilla on suuri hakumäärä, eivät sijoitu yhdessä yössä. He tarvitsevat paljon pidempään ruoanlaittoon, varsinkin jos blogisi on suhteellisen uusi. Sinun on myös tehtävä paljon enemmän mainostamista ja linkkien rakentamista heille.

Lisäksi tarvitset niitä sisäisen linkkirakenteen rakentamiseen pienemmillä aiheesta julkaisemillasi artikkeleilla, joten on parasta saada ne pois tieltä mahdollisimman pian.

Järjestys, jossa käsittelet muita keksimiäsi aiheita, on loputon taistelu sen välillä, mikä on parasta blogille, mikä on parasta yleisöllesi ja mikä on parasta sinulle.