Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä Canva-malleja Etsyssä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä Canva-malleja Etsyssä

Lyhyt vastaus kysymykseen “kuinka paljon rahaa voit ansaita myymällä Canva-malleja Etsyssä?” On se, että Etsy-myyjät, jotka tarjoavat erilaisia ​​mukautettuja Canva-malleja, ansaitsevat yleensä jossain välissä $100-$5000+ kuukaudessa.

Kuten useimpien tuloslukujen kohdalla, olisin kuitenkin välinpitämätön, jos en mainitsisi, että useimmat sisällöntuottajat, jotka lataavat satunnaisesti 1–2 sarjaa Canva-malleja Etsyyn eivätkä käytä aikaa markkinointiin tai tietojen optimointiin, ansaitsevat alle 100 dollaria kuukaudessa. .

Kuten useimpien verkkokaupan tulotietojen kohdalla, Canva-mallien myynnistä Etsyssä saatavat keskimääräiset kuukausitulot ovat todennäköisesti vääristyneet pienellä ryhmällä myyjiä, jotka investoivat yli 10 tuntia viikossa markkinointiin ja parantamiseen sekä uusien mallien lisäämiseen kirjastoonsa.

Toisin sanoen, jos haluat ansaita enemmän myymällä Canva-malleja, tarvitset yleensä paljon korkealaatuisia malleja, joiden luominen ja luettelointi vie aikaa.

Henkilökohtaisena huomautuksena, vaikka minulla ei ole ollut hullua menestystä Canva-pohjien myymisessä, siitä on tullut minulle luotettava kuukausitulon lähde!

Mikä parasta, se on täysin passiivinen. En ole lisännyt uusia malleja yli vuoteen ja myyntiä tulee jatkuvasti joka kuukausi!

Joten vaikka se ei todellakaan ole “rikastu nopeasti” -liiketoimintaa, Canva-mallien myyminen Etsyssä on ehdottomasti varteenotettava tapa ansaita rahaa verkossa:

🔥 Empfohlen:  Kuinka valita parhaat avainsanat hakukoneoptimoinnille & Oikea verkkosivustollesi