Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä digitaalisia tuotteita verkkosivustollasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä digitaalisia tuotteita verkkosivustollasi

Digitaaliset tuotteet tarjoavat loistavan mahdollisuuden sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan rakentaminen ilman materiaalivarastoa. Fyysisiin tuotteisiin verrattuna ne aiheuttavat vähemmän vaivaa toteutumisen suhteen. Nykyisessä sähköisen kaupankäynnin ympäristössä digitaalisten tuotteiden myynti voi olla tuottoisa mahdollisuus monille yrittäjille, teknologian harrastajille, taiteilijoille, kouluttajille, freelancereille ja muille. Tänään tutkitaan erilaisia ​​digitaalisia tuotteita ja kuinka voit myydä niitä verkkosivustosi kautta.

Mitä digitaaliset tuotteet ovat?

Ennen kuin mennään yksityiskohtiin, on tärkeää ymmärtää, mikä erottaa digitaaliset tuotteet tavallisista fyysisistä tuotteista. Digitaalinen tuote on jotain, jonka voit myydä ilman varaston ylläpitoa, ja asiakkaat voivat ladata tai suoratoistaa niitä ennalta määritettyjen ehtojen mukaisesti. Joitakin yleisiä esimerkkejä digitaalisista tuotteista ovat musiikki, videot, e-kirjat, laajennukset, teemat jne.

Joitakin suosittuja digitaalisia tuotteita, joita voit myydä verkkosivustollasi:

  • Taidetta, musiikkia ja videoita
  • Ohjelmistotuotteet, kuten laajennusteemat ja digitaaliset työkalut
  • Ohjelmisto palveluna (SaaS)
  • Jäsenyyteen perustuvat tilaukset

Digitaalisten tuotteiden myynnin edut

Joitakin digitaalisten tuotteiden myynnin ilmeisiä etuja ovat:

  • Mahdollisuus tehdä suuria voittoja jatkuvasti – Koska hankinnasta, valmistuksesta, varastoinnista tai toimituksesta ei aiheudu toistuvia kustannuksia, voit saada korkeat voittomarginaalit digitaalisilla tuotteilla.
  • Minimaaliset yleiskustannukset – Digitaalisessa tuotteessa suurin taloudellinen investointi tulee olemaan kehitysvaiheessa. Kun tuote on suunniteltu ja tullut markkinoille, käyttökustannukset ovat minimaaliset. Sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia lisäkustannuksista, jotka liittyvät varastointiin, lähetykseen, palautukseen jne.
  • Markkinointivaihtoehdot – Digitaaliset tuotteet tarjoavat luovempia vaihtoehtoja markkinoinnissa. Freemium-mallia käytetään yleisesti ohjelmistotuotteissa, joissa perusversio on ilmainen ja asiakkaat maksavat lisäominaisuuksista.

Digitaalisten tuotteiden myynnin haasteet

Digitaalisten tuotteiden myyntiin verkkosivuilla liittyy myös omat haasteensa.

  • Tietyt tuotteet vaativat myynninjälkeisen palvelun – Digitaaliset tuotteet, kuten ohjelmistot, vaativat usein myynnin jälkeistä tukea. Sinun on ehkä tehtävä järjestelyjä tarjotaksesi asiakastukea sujuvasti. Tämä voi myös aiheuttaa lisäkustannuksia.
  • Kilpailu ilmaisilla tuotteilla – Ohjelmistotuotteista huomaat, että markkinoilla on kova kilpailu. Monissa skenaarioissa asiakkaasi voivat löytää tuotteillesi ilmaisia ​​vaihtoehtoja, jotka voivat haastaa kasvusi.
  • Piratismin uhka – Digitaaliset tuotteet, kuten musiikki ja videot, ovat erityisen alttiita piratismille ja varkaudelle. Saatat joutua ryhtymään riittäviin turvatoimiin varmistaaksesi, että tuotteesi piraattiversioita ei ole saatavilla markkinoilla.
🔥 Empfohlen:  TikTok vs Instagram: Mikä alusta on parempi brändillesi?

Kuinka myydä digitaalisia tuotteita verkkosivustollasi?

Kun nyt perehdyt digitaalisten tuotteiden myymiseen tarkoitetun verkkosivuston perustamisen käytännön puoleen, on olemassa kaksi tapaa edetä siinä.

SaaS-pohjaisen verkkokauppa-alustan käyttäminen

Jos haluat ryhtyä suoraan asioihin sen sijaan, että kuluttaisit paljon aikaa ja vaivaa verkkosivuston luomiseen, tämä vaihtoehto on ihanteellinen sinulle. On useita SaaS-pohjaiset verkkokauppa-alustat joiden avulla voit perustaa verkkokaupan nopeasti. Katsotaanpa, kuinka voit perustaa verkkokaupan ja myydä digitaalisia tuotteita Shift4Shopin avulla.

Mikä on Shift4Shop?

Shift4Shop on loistava verkkokauppaalusta, jonka avulla voit luoda verkkokaupan helposti. Se tarjoaa joukon edistyneitä ominaisuuksia, jotka tarjoavat kaiken, mitä saatat tarvita sähköisen kaupankäynnin kauppiaana. Lisäksi löydät mobiiliystävällisiä teemoja, SEO-valmiita ominaisuuksia ja markkinointityökaluja, joilla voit kasvattaa liiketoimintaasi tehokkaasti. Suurin etu Shift4Shopin käytössä olisi, että sinun ei tarvitse huolehtia erillisestä isännöinnistä tai verkkotunnuksen ostamisesta, eikä siitä tule mitään transaktiomaksuja. Lisäksi kaikki Shift4Shop-liikkeet on varustettu a moduuli digitaalisten latausten myyntiin.

Kuinka määrittää digitaaliset tuotteet Shift4Shopilla?

Digitaalisen tuotteen määrittäminen Shift4Shop-kauppaan on melko helppoa. Kun olet perustanut myymälän Shift4Shopissa, sinun on otettava käyttöön eProducts-moduuli. Näet Shift4Shop-hallintapaneelissa vaihtoehdon nimeltä “Moduulit”. Vieritä alaspäin ja löydät moduulin “eProducts”. Ota moduuli käyttöön valitsemalla valintaruutu.

Nyt voit aloittaa digitaalisen tuotteen luomisen. Kun luot tuotteen, voit määrittää sen digitaaliseksi tuotteeksi. Kun luot digitaalisen tuotteen, sinun on määritettävä myös tuotteen tiedostopolku. Kun olet syöttänyt kaikki tarvittavat tiedot, voit tallentaa tuotteen.

Kun olet luonut uuden digitaalisen tuotteen, voit siirtyä tuoteluetteloon ja käyttää tuotetta uudelleen. eProducts-välilehdellä voit tehdä muutoksia tai lisätä polkuja tuotteeseen. Täällä voit myös sisällyttää asiakkaille erityisiä ohjeita, jotka koskevat latausta ja sarjanumeroiden/avainten määrittämistä tai hallintaa.

Käyttämällä itseisännöityä ratkaisua, kuten WooCommerce WordPressille

Voit myös käyttää itseisännöityä ratkaisua, kuten WordPress WooCommerce digitaalisten tuotteiden myyntiin. Tässä tärkein ero on, että sinun on tehtävä järjestelyt hosting-suunnitelmasta sekä verkkotunnuksen rekisteröinnistä. Mutta WordPress ja WooCommerce ovat molemmat ilmaisia ​​avoimen lähdekoodin ratkaisuja, jotka sinun on ladattava ja asennettava. Kun olet asentanut WooCommercen, sinulla on verkkokauppa, jossa voit luoda digitaalisia tuotteita oletuksena.

🔥 Empfohlen:  12 kotityötä terveydenhuollon uraa naisille

Kuinka luoda digitaalisia latauksia WooCommercen avulla?

WooCommerce mahdollistaa oletuksena digitaalisten tuotteiden luomisen myymälässäsi. Kun luot uutta tuotetta, voit yksinkertaisesti valita Ladattava-valintaruudun. Sitten voit määrittää tiedostopolun, latausrajat ja muut tuotteen näkökohdat.

On tärkeää ymmärtää WooCommerce-myymälän perustamisen hintanäkökohdat ennen kuin syvennät.

Muutamia huomioitavia seikkoja digitaalisten latausten määrittämisessä

Digitaalisten tuotteiden myyminen verkkosivustollasi saattaa näyttää yksinkertaiselta prosessilta. Siihen liittyy kuitenkin useita haasteita, varsinkin kun uusille markkinoille pääseminen ja asiakkaiden hankkiminen on vaikeaa.

Valitse tuotteet viisaasti

Löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja, jos aiot myydä digitaalisia tuotteita verkkosivustollasi. Useimmissa tapauksissa olet kuitenkin jo tietyn toimialan asiantuntija ja luot tuotteen sen perusteella. Jos olet esimerkiksi kouluttaja, verkkokoulutuskurssien kehittäminen verkkosivustollasi on luonnollista edistystä.

Rakenna loistava sisältöstrategia brändisi ympärille

Yleisösi kouluttaminen verkkotunnuksesi eri puolilla voi olla loistava strategia mahdollisten asiakkaiden tavoittamiseksi. Monet yritykset, jotka menestyvät digitaalisten tuotteiden myynnissä, ovat vakiintuneita ajatusjohtajia alallaan. Seurauksena on säännöllistä liikennettä heidän blogeilleen ja sitä kautta heidän tuotesivuilleen.

Useiden kerrosten luominen samalle tuotteelle

Yksi tehokkaimmista strategioista, joita voit kokeilla säilyttääksesi asiakkaat digitaalisen tuotteen verkkosivustollasi, on luoda useita tasoja samasta tuotteesta. Voit ensin luoda ilmaisen version, joka tarjoaa joitain perustoimintoja. Tämän jälkeen voit tarjota useita eri hintatasoja kullekin tasolle saatavilla olevien lisäominaisuuksien perusteella.

Tällä tavalla voit houkutella uusia asiakkaita tuotteellesi käyttämällä ilmaista/perusversiota. Ja kun asiakkaat ovat tottuneet tuotteeseesi, he tilaavat korkeampia paketteja vaatimustensa mukaan. Tämä malli voi olla erittäin tehokas asiakaskunnan rakentamiseen ja säilyttämiseen samalla kun myydään ohjelmistotilauksia ja verkko-oppimiskursseja.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on elintärkeää minkä tahansa yrityksen menestykselle. Tämä voi olla totta myös digitaalisten tuotteiden myynnissä. Jos myyt ohjelmistotuotteita tai SaaS-pohjaisia ​​palveluita, tämä voi olla erittäin tärkeää yrityksesi menestykselle. Kun myymälä tarjoaa poikkeuksellista asiakaspalvelua, luonnollisesti asiakkaat luottavat brändiin enemmän. Tämä voi johtaa parempaan asiakkaiden säilyttämiseen ja hyviin arvosteluihin, jotka auttavat saamaan lisää asiakkaita.

🔥 Empfohlen:  Menestyneen verkkokauppasivuston luominen alkaa sinusta

Verkkokaupparatkaisu, kuten Shift4Shop, tarjoaa oletusarvoisesti asiakaspalveluvaihtoehtoja. Se auttaa asiakkaita nostamaan lipun, kun heillä on kysyttävää tai valituksia. Shift4Shop-kaupan ylläpitäjä ylläpitää asiakkaiden vuorovaikutusta sivustollasi helposti saatavilla olevassa muodossa. Voit muokata koko prosessia tuotteidesi ja asiakkaidesi luonteen mukaan.

Toisaalta, jos käytät WooCommercen kaltaista ratkaisua, sinun on asennettava laajennus, jotta voit tarjota kehittynyttä asiakastukea. Esimerkiksi, WSDesk on suosittu ratkaisu, joka tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, kuten automaattisen lipun luomisen sähköposteista, työnkulun automatisoinnin, agenttien tyytyväisyysluokituksen, valmiit vastaukset jne.

Kampanjat

Sinun on suunniteltava luovia myynninedistämisstrategioita, jos aiot parantaa myyntiä ja tuloja myymällä digitaalisia tuotteita verkkosivustollasi. Keskittyminen pitkäaikaisiin asiakkaisiin on yksi lopullisista tavoista luoda loistavia markkinointistrategioita. Useimmilla verkkokaupan työkaluilla voit määrittää alennuskuponkeja tai automaattisia alennuksia suhteellisen helposti.

Turvallisuus

Tuotteidesi turvallisuus on suuri huolenaihe, kun myyt digitaalisia latauksia verkkosivustollasi. Sinun on löydettävä tapoja suojata tuotteesi piratismilta ja laittomalta kopioilta. Sarjanumeroiden tai avainten käyttäminen validointiin voi säästää tuotteesi piratismin uhalta.

Käärimistä

Toivottavasti sinulla on nyt perustiedot verkkokaupan luomisesta digitaalisten tuotteiden myyntiä varten. Kun olet saanut myymäläsi perusrakenteen valmiiksi, voit helposti tehdä parannuksia analytiikkaraporttien mukaan. Jätä kommentti, jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä digitaalisista tuotteista.

Table of Contents