Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä fontteja verkossa: Nopea ja helppo voitto

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä fontteja verkossa: Nopea ja helppo voitto

Onko sinulla lahjakkuutta tyyppisuunnitteluun? Lue eteenpäin oppiaksesi myymään luomuksiasi verkossa nopean ja helpon tuoton saamiseksi.

Tässä viestissä opit myymään kirjasimia verkossa ja luomaan tuottoisen passiivisen tulovirran, joka voi ansaita sinulle rahaa tulevina vuosina.

Ohjaan sinut koko prosessin läpi oman kirjasimen suunnittelusta ja niiden valmistelemisesta myyntiin, niiden listaamiseen verkkosivustoillesi ja verkkokauppapaikoille, niiden markkinointiin ja muuhunkin.

Valmis? Aloitetaan.

Miksi myydä fontteja verkossa?

Fontit ovat yksi parhaista verkossa myytävistä digitaalisista tuotteista. Tässä syy:

  • Vähemmän kylläinen kuin muut digitaaliset tuotteet. Vaikka on totta, että kirjasimia on paljon, kirjasinmarkkinat ovat silti paljon vähemmän kyllästyneitä verrattuna muihin digitaalisiin tuotteisiin, kuten videoihin, valokuviin, kuviin, PDF-tiedostoihin jne. Sellaisenaan on helpompi löytää aukko ja tehdä omasi. tilaa markkinoilla.
  • Nopea luoda. Jos olet lahjakas tyyppi tai graafinen suunnittelija, voit luoda fontin verkkotyökaluilla muutamassa tunnissa. Se vaatii vain vähän luovuutta. Alkuperäisen musiikkikappaleen luominen tai myytävän videon kuvaaminen voi kestää viikkoja.
  • Matalat yleiskulut. Kirjasimien myyminen verkossa aiheuttaa vain vähän tai ei ollenkaan kustannuksia. Voit suunnitella fontin kuluttamatta penniäkään ja listata sen myytäväksi online-markkinapaikoille ilmaiseksi.
  • Rajoittamaton määrä. Fontit ovat täysin digitaalisia tuotteita, joten sinun ei tarvitse huolehtia varastojen lisäämisestä. Teet vain fontin kerran ja voit myydä sen yhä uudelleen ja uudelleen rajattomalla voitolla.

Kuinka luoda fontteja

Ennen kuin voit aloittaa kirjasimien myynnin verkossa, sinun on luotava ne. Tässä on vaiheittainen opas fonttien luomiseen, jotta näet kuinka.

Etsi markkinarako

Fonttimyyjille markkinarako on kaikki kaikessa.

Kukaan ei aio vierailla kirjasintorilla vain “ostaakseen fontin” – he etsivät aina jotain erityistä.

Esimerkiksi useimmat fontteja ostavat ihmiset etsivät tiettyyn tarkoitukseen tai käyttötapaukseen sopivaa kirjasinta, kuten kirjasinta kirjan kanteen tai fonttia brändilogolleen.

Toiset saattavat etsiä tietyntyyppistä kirjasinta, jolla on tietty estetiikka, kuten retro-60-luvun tyylinen fontti tai futuristinen sci-fi-fontti.

Joten ennen kuin aloitat fontin suunnittelun, sinun on päätettävä, mitä markkinarakoa haluat palvella.

Hyvä tapa tehdä tämä on vierailla suosituilla kirjasinkauppapaikoilla, kuten Creative Marketilla, tutkiaksesi, mitä siellä jo on, ja etsiä tyhjiötä, jonka voit täyttää.

Esimerkiksi siellä saattaa olla jo satoja retrotyylisiä fontteja. Mutta onko olemassa monia retrofontteja, jotka tuovat mieleen nimenomaan 1920-luvun? Scifi-fontteja voi olla tonnia, mutta tarjoaako kukaan nimenomaan scifi-fontteja?

Ymmärrät idean. Keskity omaperäisyyteen ja löydä markkinoilta aukko, joka on vähemmän kilpailukykyinen.

Toinen asia, jota sinun on mietittävä markkinaraon valinnassa, kilpailun ohella, on kysyntä. Onko tarpeeksi ihmisiä etsimässä sellaista fonttityyppiä, jonka aiot luoda sinulle hyvän määrän myyntiä varten?

Yksi tapa varmistaa, että haluamallesi tyylille on kysyntää, on käyttää avainsanatutkimustyökalua hakujen määrän tarkistamiseen. Jos joku etsii Googlesta “pyöristetty sci-fi-fontti”, sille täytyy olla kysyntää.

Tutustu typografiseen suunnitteluun.

Jos olet päässyt tähän artikkeliin, tiedät todennäköisesti jo tarpeeksi typografiasta voidaksesi suunnitella itsevarmasti omia fonttejasi.

Mutta jos ei, sinun on opittava ennen kuin aloitat.

Tämä on tärkeä askel, koska amatööriltä näyttävät fontit eivät yleensä mene hyvin kaupaksi.

Asiakkaille on tarjolla runsaasti ilmaisia, huonosti suunniteltuja amatöörien fontteja, joista asiakkaat voivat valita – joten sinun on oltava ammattimaisesti tehty ja näyttävä hyvältä, jotta he ovat valmiita maksamaan niistä.

Hyvän fonttisuunnittelun perusteiden opettaminen ei kuulu tämän artikkelin piiriin, mutta verkossa on paljon ilmaisia ​​resursseja, joita voit käyttää oppimiseen.

Ennen kuin aloitat, sinun tulee pyrkiä vähintäänkin ymmärtämään erilaisia ​​kirjasinperheitä ja luokituksia (kuten serif, sans-serif, script, monospaced, näyttö jne.) sekä niiden välisiä eroja.

Ja sinun pitäisi tuntea kirjasintyypin perusanatomia ja ymmärtää selkeästi terminologia, kuten perusviiva, ligatuuri, johtaminen, kerning, varsi, kaltevuus, paino, seuranta jne.

Kannattaa myös tutustua suunnitteluperiaatteisiin, kuten typografiseen hierarkiaan, välilyöntien käyttöön jne.

Luo fonttimalli

Fontin luomiseksi sinun on suunniteltava jokainen glyfi (eli kirjain, numero, merkki jne.) yksitellen ja sitten koottava ne yhdeksi kirjasintiedostoksi.

Fonttimallit auttavat pitämään asiat järjestyksessä tämän prosessin aikana. Malli on pohjimmiltaan taulukon PNG/PDF-tiedosto, jossa jokainen taulukon solu vastaa yhtä kuviota, joten voit täyttää ne yksitellen alkuperäisillä malleillasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa kirjoittamalla

Suosittelemme fonttimallien luomiseen Kalligrafi.

Se on verkkosovellus, jonka avulla suunnittelijat voivat muuttaa käsinkirjoituksensa tai digitaalisen kalligrafian vektorifonteiksi. Ensimmäiset 75 merkkiäsi ovat ilmaisia, ja jos haluat päivittää myöhemmin, se on erittäin edullinen.

Rekisteröidy ensin ja kirjaudu sisään tilillesi. Valitse sitten Mallit ylävalikosta.

Valitse malli ja lisää kaikki kuviot, jotka haluat sisällyttää fonttiisi. Fonttisi tulee sisältää vähintään kaikki latinalaisten aakkosten (AZ) kirjaimet. Jos olet luomassa isot kirjaimet, lisää vain isot kirjaimet. Jos ei, lisää myös pienet kirjaimet.

Kirjainten lisäksi saatat haluta sisällyttää muita kuvioita, kuten numeroita, välimerkkien luomia, symboleja, ligatuureja, erikoismerkkejä, monikielisiä jne.

Kun olet lisännyt kuviot, voit ladata mallin tietokoneellesi. Kun lataat sen, sinulle annetaan mahdollisuus valita, kuinka paljon tilaa haluat kussakin solussa.

Piirrä kirjasinmerkkisi

Kun sinulla on malli, voit tulostaa sen, jos haluat suunnitella fontin käsin kynillä tai vesiväreillä.

Jos haluat mieluummin suunnitella useita fontteja digitaalisesti, voit tehdä sen käyttämällä tietokonettasi tai iPadia.

Lataa vain mallitiedostosi valitsemaasi graafiseen suunnitteluohjelmistoon (suosittelemme Lisääntyä) ja valitse siveltimesi ja täytä sitten jokainen solu alkuperäisillä kuvioillasi vastaavaa kuviota varten yksitellen.

Kun olet valmis, vie täytetty malli graafisen suunnittelun ohjelmistostasi PDF-tiedostona. Tai jos piirsit ne käsin, skannaa täytetty malli takaisin tietokoneellesi ja tallenna se PDF-tiedostona.

Esikatsele ja vie fonttisi

Nyt sinulla on valmis malli, joka on täynnä alkuperäisiä taideteoksiasi. Voit ladata sen takaisin Calligraphriin ja muuntaa sen vektorifontiksi.

Ennen kuin viet sen, haluat esikatsella sitä varmistaaksesi, että kaikki on asetettu oikein. Voit muokata kuvioiden sijaintia tarpeen mukaan säätämällä perusviivaa ja kokoa sekä asettaa haluamasi kirjain- ja sanavälit.

Kun kaikki näyttää täsmälleen siltä kuin haluat, vie fonttisi TTF/OTF-tiedostona. Tämä on tiedosto, jonka myyt asiakkaillesi.

Luo yritystietosi kuvat

Sinulla on vielä yksi vaihe, ennen kuin olet valmis myymään fonttisi verkossa, ja se on yritystietokuvien luominen.

Listauskuvat ovat erittäin tärkeitä, koska ilman niitä sinun on vaikea tehdä myyntiä. Ne näyttävät potentiaalisille asiakkaille, miltä fonttisi näyttää ja kuinka he voivat käyttää sitä erilaisissa malleissa.

Luo luettelokuvasi lataamalla fontti haluamaasi graafiseen suunnittelutyökaluun. Suosittelemme Canva koska se on ilmainen ja helppokäyttöinen.

Luo seuraavaksi päätietosi kuva. Tämän pitäisi sisältää kirjasimen nimi (kirjoitettu kirjasimeen, jotta katsojat näkevät, miltä se näyttää) tunnuslauseen rinnalla ja kauniin taustan päällä, joka tuo mieleen tavoittelemasi tyylin.

Jos esimerkiksi myyt futuristista sci-fi-fonttia, voit käyttää taustana tähtitaivasta tai jotain muuta futuristisen näköistä kohtausta.

Jos luot cyberpunk-tyylistä fonttia, neonvalojen valaistu kaupunkikuvan tausta saattaa toimia hyvin. Ymmärrät idean.

Päälistauskuvan lisäksi kannattaa luoda muutamia muita täydentäviä listauskuvia. Yhdessä näistä pitäisi näyttää kaikki fontin merkit, jotta ostajat näkevät, mitä kuvioita se sisältää.

Muiden listauskuvien tulee esitellä erilaisia ​​tapoja, joilla fonttisi ostavat ihmiset voivat käyttää sitä. Jos olet esimerkiksi suunnitellut mukavan, herkän, kursiivisen kirjasimen, saatat haluta näyttää, miltä se näyttäisi hääkutsussa, onnittelukortissa tai romanssikirjan kannessa.

Jos fonttisi on kohdistettu sisällöntuottajan markkinarakoon, voit näyttää, miltä se saattaa näyttää blogin kansikuvissa, verkkosivustojen otsikoissa, sosiaalisen median viesteissä, digitaalisissa tuotteissa jne.

Kun olet saanut listauskuvasi valmiiksi, voit listata kuvat myyntiin.

Kuinka myydä fontteja verkkosivustollasi

Paras paikka myydä fontteja verkossa on oma verkkosivustosi. Toisin kuin markkinapaikoilla, sinun ei tarvitse kilpailla tuhansien muiden myyjien kanssa.

Lisäksi voit hallita täysin hinnoittelua, julkisivun suunnittelua, ulkoasua ja kaikkea muuta. ei ole välittäjää, joka leikkaa myyntiäsi, joten voit pitää 100 % voitostasi

Saatat ajatella: Mutta entä jos minulla ei ole verkkosivustoa?

Älä huoli, sellaisen tekeminen on erittäin helppoa – voit rakentaa verkkokauppasi ja olla valmis alle tunnissa.

Näin se tehdään.

Vaihe 1: Rekisteröidy Sellfyyn

Sellfy on paras verkkokauppaalusta kirjasimia myyville sisällöntuottajille. Se on uskomattoman helppokäyttöinen, eikä se veloita ylimääräisiä transaktiomaksuja myynnistäsi.

🔥 Empfohlen:  Amazonin algoritmi: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Lisäksi se tukee kaikentyyppisiä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita ja sisältää jopa sisäänrakennetun print-on-demand-täyttöpalvelun, joten voit helposti laajentaa tuoteluetteloasi tulevaisuudessa, jos päätät laajentaa toimintaasi.

Käy Sellfy-hinnoittelusivulla rekisteröityäksesi. Voit aloittaa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla (luottokorttia ei vaadita) ja päivittää myöhemmin, jos päätät jatkaa. Suosittelemme aloitussuunnitelmaa uusille myyjille.

Kun olet kirjautunut sisään, kirjaudu sisään ja suorita ohjattu alkuasetus avataksesi Sellfy-hallintapaneelin.

Vaihe 2: Lataa fonttisi

Napsauta kojelaudassasi Tuotteet > Lisää uusi tuote > Digitaaliset tuotteetja lataa sitten fonttitiedostosi.

Alla Tuotteen yksityiskohdatsinun on annettava tuotteen nimi ja kuvaus.

Voit lisätä listauskuvasi alle Tuotteen esikatselu. Ja aseta fontin hinta alle Hinta-asetukset.

Jos haluat, voit määrittää maksa-mitä-haluat hinnoittelua, jotta asiakkaasi maksavat sen, minkä he pitävät kirjasintasi olevan heille arvoinen, mikä on melko siisti ominaisuus.

Kun olet luonut tuotteen, napsauta Tallenna tuoteja fonttisi julkaistaan ​​omalla tuotesivullaan.

Mutta ennen kuin asiakkaat voivat ostaa sen, sinun on liitettävä maksuprosessori Sellfy-kauppaasi (joko Stripe tai PayPal tai molemmat). Voit tehdä tämän kauttasi Kaupan asetukset sivu.

Tärkeä muistiinpano: Älä unohda yksityiskohtaisia ​​lisenssiehtoja luodessasi tuoteluetteloa. Fonttilisenssissä tulee nimenomaisesti mainita, mitä käyttäjät voivat/ei voi tehdä kirjasintiedostolla. Siinä esimerkiksi mainitaan, sisältyykö kaupallinen käyttö vai ei.

Emme ole lakimiehiä, joten emme voi tarjota erityisiä neuvoja kirjasinten lisensoinnista. Suosittelemme, että tutkit itse, ennen kuin luot kirjasinlisenssin ja aloitat myynnin.

Vaihe 3: Mukauta myymäläsi suunnittelua

Kun olet käynnistänyt tuotesivusi ja liittänyt prosessorin, voit aloittaa myynnin heti. Mutta saatat haluta myös muuttaa myymäläsi ulkoasua vastaamaan tuotemerkkiäsi.

Voit tehdä sen napsauttamalla Kaupan asetuksetsitten Mukauta kauppaa.

Tämä avaa vedä ja pudota Store-muokkaustoiminnon.

Täällä voit siirtää elementtejä sivulla ja muuttaa tekstiä, painikkeita, kuvia ja mitä tahansa muuta tarpeen mukaan.

Voit myös muuttaa yleistä Store-teemaa napsauttamalla Myymälätyyli > Selaa teemoja ja valitse sitten suosikkisi.

Alla Yleiset asetukset, voit ladata logon kaupallesi ja ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä ominaisuuksia, kuten kauppahakuvaihtoehto ja ostoskori. Voit myös muuttaa myymäläsi nimeä.

Kun olet tehnyt muutokset, paina Julkaista pelastaakseen heidät.

Viimeinen asia, jonka suosittelemme tekemään, on mukautetun verkkotunnuksen yhdistäminen. Näin kirjasinkauppasi näyttää ammattimaisemmalta Sellfy-aliverkkotunnukseen verrattuna.

Voit tehdä tämän osoitteesta Kaupan asetukset sivulle, mutta sinun on ensin ostettava verkkotunnus rekisteröintipalvelulta, kuten GoDaddy.

Kuinka myydä kirjasimia markkinapaikoilla

Verkkosivustosi lisäksi voit myös listata mukautettuja fonttejasi myytäväksi muilla kolmansien osapuolien alustoilla ja kauppapaikoilla.

Tämä kannattaa tehdä, sillä sen avulla voit tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita ja luoda lisää myyntimahdollisuuksia. Se voi myös yksinkertaistaa asioita, kuten lisensointia ja digitaalista toteutusta.

Ainoa haittapuoli on, että et yleensä ansaitse yhtä paljon kolmannen osapuolen alustamyynnistä verrattuna verkkosivustosi myyntiin. Tämä johtuu siitä, että alusta leikkaa yleensä voitoistasi. Esimerkiksi Etsy veloittaa 6,5 ​​% kokonaismyynnistä sekä listautumis- ja maksupalkkiot.

Joitakin paikkoja, joissa haluat ehkä listata fonttisi myyntiin, ovat:

  • Etsy. Huippusuosittu verkkokauppapaikka riippumattomille tekijöille, käsityöläisille ja taiteilijoille. Jotkut Etsyn myydyimmistä fonteista ovat vintage-fontteja, joilla on selkeä, viihtyisä estetiikka.
  • Luovat markkinat. Yksi suurimmista markkinapaikoista digitaalisille suunnitteluille, mukaan lukien fontit, grafiikat, piirrokset, mallit jne. Voit myydä kaikenlaisia ​​fontteja, mutta se on melko kilpailukykyinen.
  • Envato Elements. Tilauspohjainen markkinapaikka, joka maksaa graafisille suunnittelijoille tilaajaosakkeiden maksumallin kautta. Käyttäjät maksavat Envato Elementsille tilauksesta ja voivat ladata haluamansa tuotteet, ja 50 % tilaushinnasta jaetaan sinulle ja muille kirjasinsuunnittelijoille. Tulosi riippuvat siitä, kuinka usein omia fonttejasi ladataan.
  • GraphicRiver. Tämä on Envaton graafinen kauppapaikka. Se toimii paljolti samalla tavalla kuin Etsy ja Creative Market.
  • Omat kirjasimet. Oma kirjasinkauppapaikka, jolla on suuri asiakaskunta. Jos haluat myydä fonttejasi MyFontsissa, sinun on haettava valimokumppaniksi.

Fonttisi markkinointi

Kirjasimiesi listaus myytäväksi verkossa on vain puoli voittoa.

Saatat saada muutamia ostoksia ihmisiltä, ​​jotka törmäävät kirjasimiin selatessaan kauppapaikkoja, mutta niitä on vain vähän.

Jos haluat ansaita oikeaa rahaa, sinun on käytettävä jonkin aikaa kirjasimien markkinointiin ja myynnin kasvattamiseen.

🔥 Empfohlen:  Yhteistoiminnallinen AI-infrastruktuuri voi tarjota valvonta- ja epidemiapalveluita

Tässä on joitain fonttimarkkinointistrategioita, joita voit kokeilla.

Optimoi kirjasinluettelosi hakua varten

SEO (hakukoneoptimointi) on erittäin tärkeä fonteille.

Ihmiset, jotka etsivät projekteissaan käytettäväksi kirjasimia, etsivät yleensä tiettyjä avainsanoja. Kohdealueen mukaan tämä voi olla esimerkiksi “kirjasimet kauhukirjojen kansiin” tai “kirjasimet kahvilamenuille” tai mitä tahansa muuta.

Mieti, mitä kyselyitä kohdeostajasi voivat hakea, ja optimoi sitten tietosi niiden ympärille. Sisällytä se kirjasinluettelon otsikkoon, kuvaukseen jne. muiden aiheeseen liittyvien sanojen ja ilmausten kanssa.

Jos myyt kirjasimia oman sivustosi kautta, haluat myös kehittää laajempaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia. Tämä voi tarkoittaa käänteisten linkkien luomista sivuston ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin parantamiseksi tai sivustosi nopeuttamista teknisiä hakukoneoptimoijia varten.

Tee fonteistasi ilmaisia ​​henkilökohtaiseen käyttöön

Yksi loistava tapa lisätä kirjasinten myyntiä on tarjota ilmainen demoversio tai ilmainen lisenssi, joka kattaa käyttäjät henkilökohtaiseen käyttöön.

Tällaisten ilmaislahjojen tarjoaminen voi auttaa saamaan useampia ihmisiä lataamaan fonttisi postituslistallesi. Sitten voit myydä täyden kaupallisen lisenssin näille käyttäjille myöhemmin.

Käynnistä bloggaajien tiedotuskampanja

On olemassa monia suosittuja blogeja, jotka kirjoittavat graafisesta suunnittelusta, ja monet näistä blogeista kirjoittavat fonttien yhteenvetoja. Meillä on jopa postaus yksivälisistä fonteista.

Mutta on olemassa lukemattomia sivustoja, jotka kattavat kirjasimia voimakkaasti. Graafinen suunnittelu ja web-suunnittelublogit erityisesti.

Jos saat heidät mainostamaan kirjasintasi näissä viesteissä, se voi auttaa lisäämään sivustollesi paljon liikennettä ja myyntiä.

Voit käyttää bloggerin tiedotustyökalua auttamaan sinua toteuttamaan laajamittaisia ​​tiedotuskampanjoita. Vaihtoehtoisesti voit etsiä yhteystietoja verkosta manuaalisesti ja lähettää heille yksitellen pitchsi.

Sijoita sosiaalisen median markkinointiin

Sosiaalinen media voi olla toinen tehokas markkinointikanava kirjasinmyyjille.

Voit luoda Pinterest-postauksia, jotka esittelevät fonttejasi, tai perustaa Instagram-suunnittelutilin ja käyttää sitä ohjaamaan liikennettä kirjasinkauppaasi.

Ja kasvattaaksesi sosiaalista läsnäoloasi voit käyttää sosiaalisen median lahjatyökalua, kuten SweepWidget. Ajatuksena on, että tarjoat palkinnon ilmaiseksi (kuten ilmaisen kirjasinten latauspaketin) ja vaadit käyttäjiä seuraamaan, jakamaan tai tykkäämään sivustasi, jotta se leviää.

Jos käytät jo sähköpostimarkkinointia myynnin lisäämiseen, voit jopa käyttää sosiaalista kilpailuasi luettelon rakentamiseen. Lähetä sitten sähköpostit luetteloosi erityisillä kirjasinalennuksilla ja ohjaa hoitojaksoja, joiden avulla voit muuntaa mahdolliset asiakkaat maksaviksi asiakkaiksi.

Käynnistä maksettu mainoskampanja

Maksetut mainokset ovat helppo tapa saada paljon liikennettä kirjasinsivustollesi nopeasti. Fonttituotteidesi hinnasta riippuen tämä ei kuitenkaan välttämättä aina ole kannattavaa.

Maksullisissa mainoskampanjoissa maksat yleensä napsautuksesta, ja vain pieni osa napsautuksista tekee yleensä ostoksen sivustossasi. Joten jos fonttisi hinnat ovat liian alhaiset, se ei välttämättä tarjoa positiivista sijoitetun pääoman tuottoa (ROI).

Silti kannattaa kokeilla. Voit aloittaa pienestä näyttämällä PPC-mainoksia Google Adsissa ja Facebook-mainoksissa pienellä budjetilla ja kasvattaa budjettiasi myöhemmin, jos saat positiivisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Käytä Sellfyn markkinoinnin työkaluja

Sellfyn mukana tulee joukko hyödyllisiä markkinointiominaisuuksia, joiden avulla voit markkinoida tuotteitasi ja lisätä myyntiä.

Esimerkiksi kuponkiominaisuus on todella hyödyllinen. Voit käyttää sitä luomaan alennustarjouksia, jotka voivat auttaa nostamaan tulosprosenttiasi.

Käytettävissä on myös hylätty ostoskorityökalu, joka lähettää automaattisesti sähköpostin verkkosivustollesi vierailijoille, jotka lisäävät tuotteita tuomioistuimeen, mutta poistuvat ennen uloskirjautumista, muistuttamalla heitä ostoksensa viimeistelystä. Se on jälleen erittäin hyödyllinen.

Yllä olevien lisäksi on joukko muita ominaisuuksia, joten varmista, että tarkistat ne.

Lopulliset ajatukset

Tämä päättää täydellisen oppaamme fonttien myymisestä verkossa. Toivottavasti olet valmis suunnittelemaan oman ja aloittamaan myynnin!

Mutta älä unohda, että voit tehdä ja myydä paljon muutakin digitaalista sisältöä: