Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä kasveja verkossa: Aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä kasveja verkossa: Aloittelijan opas

Kasvit ovat maailmamme laulamattomia sankareita. Ne auttavat meitä nauttimaan kauniista ympäristöstä ja tarjoavat terapeuttisia etuja, jotka pitävät meidät terveinä ja terveinä. Ja käy ilmi, kasvit voivat jopa täyttää äkillisen tyhjyyden sosiaalisessa elämässämme tapahtumien, kuten COVID-19-pandemian, aikana. Kun yhä useammat ihmiset ostavat kasveja näistä syistä, sinulla on mahdollisuus ansaita rahaa oppimalla myymään kasveja verkossa.

Tässä aloittelijan oppaassa käymme läpi vaiheet, jotka liittyvät uuden kasvien myyntiyrityksen perustamiseen. Jos sinulla on vihreä peukalo ja aiempaa kokemusta yrityksen johtamisesta, sinun on helpompi seurata niitä. Mutta vaikka et tekisikään, voit silti menestyä kasviyrittäjänä – olemme jättäneet käteviä vinkkejä, jotka auttavat sinua navigoimaan lehtien yritysmaailmassa.

Online Plant Businessin aloittaminen: 7 vaihetta

1. Päätä mitä kasveja myydään

Kasvitieteellinen maailma on täynnä vaihtelua yrteistä ja mausteista ulkokasveihin, siemeniin ja sipuleihin. Myytävien kasvien valitseminen edellyttää yleensä omien etujesi lisäksi myös sitä, millaisia ​​tuotteita sinulla on saatavilla, onko sinulla tilaa säilyttää näitä tavaroita ja muutamia muita asioita.

Joitakin mahdollisia vaihtoehtoja kasveille, joita voit myydä verkossa, ovat:

 • Huonekasvit. Ajattele sisäkasveja, kuten kaktuksia, mehikasveja, saniaisia ​​ja hämähäkkikasveja.
 • Siemenet ja sipulit. Harkitse sipuleita, siemeniä ja kasvatustarvikkeita, jotta asiakkaat voivat kasvaa tyhjästä.
 • Kasvinhoitotuotteet. Ajatella lannoitteet, maaperä, kasvatusvalot ja erikoiskasviruoka. Näitä tuotteita voidaan myydä myös yhdessä elävien kasvien kanssa.
 • Kodin sisustus. Riippuvat istutuskoneet, koristekasviruukut ja tarjottimet voidaan myydä itsenäisesti tai niitä täyttävien kasvien rinnalla.
 • Sarjat ja terraariot. Tarjoa yhdistelmä kasvitoimittajia ja eläviä kasveja terraarioiden rakentamiseen kotona.
 • Tilaukset: Mikset tarjoa toistuvia kasvitoimituksia tietyllä teemalla, kuten “kuukauden siemen”?

2. Hanki kasvit

On olemassa kaksi suosittua tapaa löytää tarvitsemasi kasvit asiakkaillesi. Ensimmäinen ja aikaa vievin vaihtoehto on kasvattaa omia kasveja myytäväksi. Voit kasvattaa kasveja puutarhassasi, luoda kasvihuoneen tai jopa vuokrata tilan viljelyalalta.

Kasvien kasvattaminen vaatii paljon tietoa eri kasvilajien hoidosta. Sinun on myös harkittava, kuinka skaalaat tuotantoa, jos tilausmääräsi kasvaa. Kysy itseltäsi, onko minulla oikeat tilat ja olosuhteet kasvien kasvattamiseen ja hoitoon?

Monille myyjille yksinkertaisempi vaihtoehto on hankkia kasveja kasvihuoneista, taimitarhoista, ammattiviljelijöiltä ja tavarantoimittajilta. Voit vierailla paikallisissa kasvihuoneissa henkilökohtaisesti tai tutustua lähistön yritysten verkkosivustoihin. Kun etsit parasta kasvien lähdettä, muista:

 • Shoppaile ympäriinsä. Eri toimittajat voivat tarjota erilaisia ​​etuja. Joillakin on alhainen vähimmäismäärä ostettavien kasvien määrälle. Toiset voivat tarjota lisäkonsultointia, tukea ja palveluita.
 • Harkitse paikallisia viljelijöitä. Paikalliset palveluntarjoajat antavat sinulle usein parempia tarjouksia, koska heidän ei tarvitse kuluttaa niin paljon pakkaamiseen ja toimitukseen.
 • Muodosta suhteita. Yritä kehittää positiivinen suhde toimittajaasi. Hyvä suhde toimittajaasi voi johtaa parempiin sopimuksiin pitkällä aikavälillä.
 • Ymmärrä kausiluonteisuus. Mieti, millaisia ​​kasveja on varastossa eri toimittajilta tiettyinä vuodenaikoina. Saatat joutua siirtymään toimittajalta toiselle ympäri vuoden.
 • On useita toimittajia. Jos sinulla on vain yksi toimittaja ja jokin menee pieleen heidän tuotteissaan, olet vakavissa vaikeuksissa. Hankinta useilta toimittajilta varmistaa, että sinulla on aina varmuuskopio ja voit käyttää laajempaa valikoimaa tuotteita.
 • Harkitse dropshippingä. Jos olet huolissasi riittävän tilan löytämisestä kaikelle varastollesi, voit etsiä dropshipping-palvelua. Yritykset pitävät House Plant Dropship hoitaa tuotteiden varastoinnin, pakkaamisen ja toimituksen puolestasi. Tämä säästää paljon aikaa ja rahaa tilausten tekemisessä itse.
🔥 Empfohlen:  Kuinka pelata Nintendo DS -pelejä Androidilla

dropship huonekasveja

3. Valokuvaa kasvit

Tuotekuvaus on ratkaisevan tärkeää ihmisten huomion kiinnittämisessä, varsinkin jos myyt esinettä, joka keskittyy esteettisyyteen (kuten kasvit ja kukat). Voit joko palkata ammattivalokuvaajan tai valita kasvikuvauksen tee-se-itse. Noudata kummallakin lähestymistavalla tuotekuvauksen parhaita käytäntöjä, jotka koskevat kaikkia tuoteluokkia.

Vinkkejä kasvien valokuvaamiseen:

 • Kuvaa luonnonvalossa. Luonnonvalaistus antaa asiakkaillesi realistisemman kuvan myymistäsi kasveista. Vältä suodattimia, koska ne voivat johtaa asiakkaiden odotuksiin, jotka eivät täyty.
 • Käytä älypuhelintasi. Terävien ja laadukkaiden kameroiden ansiosta nykypäivän älypuhelimet pystyvät täydellisesti kuvaamaan kasvinhoidon opetusvideoita, kulissien takana olevia kuvia ja muita valokuvia käytettäväksi verkkokauppasivustoilla.
 • Harkitse 3D-valokuvausta. Tuotteiden esittely 3D antaa asiakkaillesi mahdollisuuden käyttää AR-tekniikkaa kasvien sijoittamiseen koteihinsa.
 • Ota elämäntapakuva. Auta asiakasta kuvittelemaan, miltä kasvisi näyttää sijoittamalla esine luonnolliseen tilaan, kuten makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai ruokailuhuoneeseen.
 • Keskity hienompiin yksityiskohtiin. Harkitse lähikuvien ottamista, jotta voit näyttää kunkin kasvin värit ja tekstuurit.

4. Luo verkkokasvikauppa

Jos haluat myydä kasveja verkossa, sinun on luotava myymälän verkkosivusto, jotta voit esitellä valikoimaasi ja hyväksyä asiakkaiden tilauksia.

Kanssa Shopifyvoit helposti rakentaa kasvikaupan, vaikka sinulla ei olisi koodaus- tai suunnittelutaitoja.

rakentaa verkkokasvikauppa Shopifyn avulla

Valitse jokin esiasetetuista teemoista (Kertomus sopii erinomaisesti aloitteleville kasvinmyyjille) Shopify Themes -kauppamuokkaa sitten omilla väreilläsi, fonteillasi, brändäykselläsi ja ainutlaatuisella asettelullasi.

Vaikka Shopify sisältää kaikki kasviyrityksen pyörittämiseen tarvittavat olennaiset toiminnot (markkinointityökalut, maksuyhdyskäytävät jne.), sovellusten kerrostaminen verkkokauppaan on aina vaihtoehto. The Shopify App Store on paljon niitä, jotka kattavat useita eri luokkia, jotka helpottavat verkkokaupan toimintaa. Löydät sovelluksia markkinointiin, asiakaspalveluun, dropshippingiin ja muuhun.

Muista sisällyttää tuotesivuillesi vakiotiedot, kuten kasvien kuvaus, koko ja laji, sekä selkeät tuotekuvat. Harkitse myös tämän tilan käyttöä koulutukseen. Voit esimerkiksi sisällyttää hyödyllisiä yksityiskohtia, kuten ihanteellisen pH-arvon kasvuolosuhteisiin, ja tarjota kasvien hoitovinkkejä, joita voit rakentaa yleisön kanssa.

🔥 Empfohlen:  SE Ranking Review 2023 14 päivän ilmaisella kokeiluversiolla: Onko se peliä muuttava SEO-ohjelmisto?

Jos päätät luoda kokoelmia tuotteillesi, harkitse niiden järjestämistä koon, lajin tai muiden hyödyllisten luokkien mukaan, kuten “aloittelijaystävällinen” ja “lemmikkiystävällinen”.

5. Rakenna kasvibrändi

Kasvikauppasi erottuminen muista kasveja myyvistä verkkosivustoista riippuu suuresti brändäyksestä. Mieti, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen, ja käytä sitä arvoehdotuksesi. Esimerkiksi verkkokasvien jälleenmyyjän Groundedin brändäys perustuu kasvien voimaan tuoda tietoisuutta ja rauhaa jokapäiväiseen elämään – ehdotus on levitetty kaikkialle. sen verkkosivuilla ja markkinointikopio.

Onko sinulla bränditarinaa? Jaa se Tietoja-sivullasi, sosiaalisessa mediassa ja jopa pakkauksissa. Esittele yrityksesi arvot, jaa tietoja kaikista hyväntekeväisyyskumppanuuksista ja anna asiakkaiden kuvitella vaatimattoman alkusi. Tarjoa lisäksi koulutussisältöä, joka osoittaa, että olet asiantunteva ja huolehdit tuotteistasi.

Älä ohita tätä vaihetta.

6. Hinnoi kasvejasi

Minkä tahansa tuotteen, mukaan lukien kasvien, hinnoittelu voi olla vaikeaa, jos olet uusi yritys. Mutta kilpailijoiden tutkiminen saadaksesi selville, millaisia ​​hintoja muut yritykset veloittavat samankaltaisista tuotteista, voit saada lähtökohdan. Harkitse myös yleistä hinnoittelukaavaa, joka sisältää:

 • Myytyjen tavaroiden, pakkausten ja toimituskulujen tunteminen
 • Pienen voittomarginaalin luominen
 • Kiinteiden kustannusten (kuten kasvihuoneen vuokrahinnan) käsitteleminen

Kasvien hinnat voivat vaihdella useiden tekijöiden mukaan. Esimerkiksi kohdeasiakkaasi on tärkeä näkökohta. Jotkut huippuluokan kasvien ja kukkien ystävät ovat valmiita maksamaan enemmän harvinaisesta hyvässä kunnossa olevasta kasvista, kun taas toiset saattavat haluta ostaa erissä halvemmalla.

Muita huomioitavia tekijöitä ovat:

 • Kausiluonteisuus. Jos tarjoat tiettyjä kasveja, kun niitä on vaikea löytää muualta, voit veloittaa pienen palkkion myymistäsi asioista. Kausiluonteisuuden hyödyntäminen edellyttää kuitenkin pääsyn luotettavaan toimitusketjuun, jossa on monipuolinen tuotevalikoima.
 • Harvinaisuus. Joitakin kasveja ja siemeniä on paljon vaikeampi löytää kuin toisia. Kun tiedät, mitkä kasvit ovat eniten kysyttyjä kohdeyleisösi keskuudessa, voit määrittää oikean hinnan.
 • Markkinahinta. Harkitse tavallista hintaluokkaa, jota useimmat alan ihmiset käyttävät. Vaikka brändisi saattaa tarjota erittäin korkealaatuisia siemeniä ja aloituskasveja, hinnoittelun tulisi silti olla samanlainen kuin mitä asiakkaat voivat löytää muualta verkosta.

7. Pakkaa ja lähetä kasvisi

Kasvien oikea pakkaaminen ja lähettäminen voi olla monimutkaista, koska joissain tapauksissa lähetät “elävän esineen”. Sinun on ryhdyttävä ylimääräisiin varotoimiin tuotteen suojaamiseksi, mikä tarkoittaa, että etsit parhaita tapoja pitää kaikki turvassa lehdistä varsiin ja kukkien siemeniin.

Kun pakkaat ja lähetät kasveja, varmista:

 • Määritä säännöt ja määräykset. On olemassa sääntöjä, jotka koskevat tietyntyyppisten orgaanisten aineiden ja maaperän kulkeutumista rajojen yli. Esimerkiksi Kanada sallii maaperän tuonnin Yhdysvalloista edellyttäen, että mukana on oikeat asiakirjat, mutta se ei salli maaperän tuontia muista maista.
 • Tutki ilmastoa. Jos kasvisi ovat alttiina äärimmäisille lämpötiloille kuljetuksen aikana, saatat joutua järjestämään lämpöpakkauksia tai vuokraamaan erikoispakettiautoja pitämään ne ravittuna.
 • Ryhdy suojatoimenpiteisiin. Voit tehdä useita toimenpiteitä kasvin suojaamiseksi ja suojaamiseksi, aina pahvin käärimisestä kasvin pohjan ympärille sen varmistamiseen, että ruukku on päällystetty kuplamuovilla. Älä leikkaa kulmia täällä.
 • Valitse operaattorit huolellisesti. Joskus turvallisin tapa lähettää kasvi on pikatoimitus. Seitsemänä päivänä viikossa työskentelevien kuljettajien valitseminen varmistaa, että kasvit eivät istu ilman valoa tai hoitoa liian kauan.
 • Pienennä toimituskuluja mahdollisuuksien mukaan. Joissakin tapauksissa saatat pystyä lähettämään kasvit ilman maaperää ja muita lisävarusteita, jotka voivat lisätä painoa ja siten nostaa toimitushintaa.
🔥 Empfohlen:  7 parasta VPN:ää Roobetille kesäkuussa 2023 (Kuinka poistaa Roobetin esto Yhdysvalloissa)

Mene eteenpäin ja kerää satoa

Kasvit eivät ehkä ole suosituin verkkokaupan kohteena oleva tuote, mutta niillä on varmasti yleisöä ja ne voivat tuottaa sinulle hyviä tuloja, jos saat oikean arvoehdotuksen. Lisäetuna kasvien tiedetään vähentävän stressiä ja lisäävän tuottavuutta torjuen stressiä, joka aiheutuu uuden yrityksen perustamisesta. Lisäksi, kun yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita kasvamaan kasvien vanhemmiksi, ei ole parempaa aikaa viljellä vihreitä kuin nyt.

Kasvien myynti verkossa UKK

Tarvitsenko luvan kasvien myyntiin verkossa?

Tämä vaihtelee maittain tai jopa osavaltioittain. Lisäksi myymäsi tuotteen tyyppi voi määrittää, tarvitsetko erikoisluvan vai et. Esimerkiksi Kaliforniassa sinulla on oltava erilaisia ​​lupia siementen ja taimitarhojen myyntiin.

Voinko ansaita rahaa myymällä kasveja verkossa?

Ehdottomasti. Jos noudatat tässä oppaassa mainittuja ohjeita, olet matkalla rakentamaan kannattavaa verkkokasviliiketoimintaa. Muista vain, että sijoituksesi tuoton saaminen voi kestää hetken. Alkuvaiheessa on parasta sijoittaa kaikki tulot takaisin yritykseen maksettujen mainosten näyttämiseen tai varaston ostamiseen. Säädä odotuksiasi alussa ja luot todennäköisemmin vankan perustan kasvulle.

Mitä kasveja voin myydä kotoa käsin?

Jos asut paikassa, jossa on optimaaliset olosuhteet kasvien kasvulle, voit myydä melkein minkä tahansa kasvin kotoa. Harkitse aloittamista kestävistä ja kompakteista lajikkeista, kuten mehikasveista. Tällaiset kasvit on helppo pakata, ja useimpia niistä on helppo huoltaa.

Haluatko oppia lisää?