Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä kynttilöitä verkossa: 6-vaiheinen tarkistuslista vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä kynttilöitä verkossa: 6-vaiheinen tarkistuslista vuodelle 2023

Kynttilät ovat edullisia ja helppoja valmistaa. Melkein jokainen, joka osaa yhdistää yksinkertaisia ​​ainesosia, voi valmistaa kynttilöitä käytettäväksi kotonaan tai toimistossaan. Liiketoiminnan näkökulmasta kynttilöiden tekemisen oppiminen on taito, joka voidaan muuttaa elinkelpoiseksi tulovirraksi. Kotitekoisista kynttilöistä on tullut keskeinen kodin sisustusesine – markkinoiden odotetaan nousevan 838 miljardiin dollariin vuoteen 2027 mennessä. Allied Market Research.

Kiinnostaako kynttilöiden myynti? Tässä viestissä kerrotaan, kuinka voit tehdä kotitekoisia kynttilöitä ja aloittaa kynttiläyrityksen. Vaikka et olisi tee-se-itse-tyyppiä, voit silti päästä tähän liiketoimintaan ja ansaita rahaa kynttiläyrittäjänä. Hyppääkää sisään!

Miksi myydä kotitekoisia kynttilöitä?

Kotitekoiset kynttilät ovat tärkeitä kodin sisustusesineitä, jotka lisäävät huoneeseen lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Kuluttajat ostavat myös kynttilöitä muistojen herättämiseen sekä rentoutumiseen ja unen aromaterapiaan. Kansallinen kynttiläliitto. Nopea vilkaisu globaalien kynttilämarkkinoiden kokoon kertoo meille, että ihmisten kiinnostus kynttilöitä kohtaan ei ole vain vahvaa, vaan se vaihtelee:

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Suosionsa lisäksi kynttilät tarjoavat yritysten omistajille monia muita etuja, kuten:

 • Edullinen sisäänpääsy. Vaikka jotkin kotitekoiset kynttilät ovat kalliimpia kuin toiset, useimmat kynttiläntekijät voivat valmistaa tuotteitaan hyvin pienellä alkurahalla. Sinun ei tarvitse maksaa erikoissäilytyksestä kuten joidenkin tavaroiden (kuten elintarvikkeiden) kohdalla, ja kynttilöiden valmistusmateriaalit ovat suhteellisen edullisia.
 • Muokattava tuote. Monien eri materiaalien ja tuoksujen ansiosta kynttilöitäsi on helppo muokata ja erottua kilpailijoista. Lisäksi, kun olet oppinut perusreseptin, voit luoda erilaisia ​​​​lajikkeita tästä kuumasta tuotteesta lennossa.
 • Helppo myydä missä tahansa. Voit myydä kotitekoisia kynttilöitäsi melkein missä tahansa, online-myyntisivustoista omaan verkkokauppaasi. Vuokraako kioski paikallisilta käsityömessuilta? Kotitekoiset kynttilät kulkevat hyvin, joten voit myydä niitä sekä offline-tilassa että verkossa.

Kuinka aloittaa kynttiläyritys verkossa kuudessa vaiheessa

1. Valitse kynttilät

Kun teet kynttilän liiketoimintastrategiaasi, yksi ensimmäisistä päätöksistä, jotka sinun on tehtävä, on se, minkä tyyppisiä kynttilöitä aiot myydä. Joitakin vaihtoehtoja ovat:

 • Parafiini. Yksinkertainen ja edullinen parafiinivaha, jossa ei ole erityisiä lisäaineita, ja sitä voidaan käyttää monenlaisten kynttilöiden luomiseen votiivista ja kynttiläistä pilareihin ja torttuihin.
 • Soijakynttilät. Soijakynttilät ovat tämän päivän markkinoiden suosituimpia. Kasvipohjainen vaha tulee uusiutuvasta lähteestä, mikä tekee kynttilistä ympäristöystävällisempiä. Soijakynttilät palavat myös puhtaammin pidempään ja tarjoavat paremman vastineen.
 • Tuoksukynttilät. Tuoksukynttilät ovat saatavilla useissa eri vahatyypeissä ja -kokoisissa. Tällaisten kynttilöiden merkittävin ominaisuus on niiden tuoksu, joka syntyy usein eteeristen öljyjen ja hajustettujen ainesosien avulla.
 • Vegaaniset kynttilät. Vegaanikynttilät, joissa ei ole mehiläisvahaa, käyttävät modifioituja kaavoja, joissa on kasvipohjaisia ​​ainesosia, kuten soijavahaa. Näiden kynttilöiden avulla voit kohdistaa tavoitteesi kasvavalle kuluttajasegmentille, joka on kiinnostunut eläimistä saatavista sivutuotteista, joita yritykset käyttävät kynttilöiden valmistukseen.
 • Koristeelliset kynttilät. Ainutlaatuiset muodot, värit ja kuviot sisältävät koristeelliset kynttilät keskittyvät estetiikkaan tuoksun tai suorituskyvyn sijaan. Näitä kynttilöitä ostavat ihmiset eivät ehkä koskaan polta niitä, mutta käyttävät niitä puhtaasti koristetarkoituksiin – niiden ainutlaatuiset mallit voivat lisätä jotain erityistä tilaan toimistossa tai kotona.
🔥 Empfohlen:  6-vaiheinen verkkosivuston uudelleensuunnitteluprojektisuunnitelmasi on helppoa kuin piirakka

kynttilän sisustukseen

2. Määritä kohdemarkkinasi

Kohdemarkkinasi ovat yleisöryhmät, jotka haluat tavoittaa markkinointitoimillasi. Voi olla monenlaisia ​​kuluttajia, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan tuotteitasi. Kynttiläteollisuudessa kohdemarkkinat jakautuvat kuitenkin yleensä seuraaviin luokkiin:

 • Massamarkkinat. Joukkomarkkinoiden kynttilät eivät välttämättä sisällä erityisiä ainesosia tai komponentteja, mutta ne voivat silti näyttää ja tuoksua hyvältä. Jos haluat tavoittaa asiakkaita pienemmällä budjetilla, tämä on sinulle sopiva markkina. Valmistus maksaa tyypillisesti 7–10 dollaria per kynttilä.
 • Keskihintainen. Laajan makuiset keskisuuret kuluttajat ostavat yleensä kynttilöitä, joissa on erilaisia ​​tuoksuja, kuten greippiä, basilikaa tai ruusuvettä. Vaikka kynttilät eivät ole kalleimpia, keskitason kynttilät ovat kalliimpia valmistaa kuin massamarkkinoiden vaihtoehdot.
 • Prestige. Nämä ovat uusi ja nopeasti kasvava segmentti kynttiläteollisuudessa. Keskimääräinen arvovaltainen ostaja voi kuluttaa 20–80 dollaria kynttilään, vaikka ylelliset kynttilät, kuten Cire Trudon myydä jopa 325 dollarilla. Prestige-ostajat houkuttelevat premium-pakkauksia, tuoksuja ja hyviä tarinoita kertovia tuotemerkkejä.

Päätä, mihin yleisöryhmään kohdistat. Oletko sijoittanut premium-pakkauksiin ja huippuluokan tuoksuihin? Silloin arvovalta voi olla paras reitti. Haluatko pitää valmistuskustannukset alhaisina ja silti saada kunnollista voittoa? Keskihintaiset kynttilät voivat olla kutsumuksesi.

3. Tee kynttilöitä

Kun otat huomioon kynttilän tyypin ja kohdeyleisön, voit aloittaa kynttilöiden valmistuksen.

Helpoin tapa on saada joku auttamaan sinua tässä prosessissa. Esimerkiksi on olemassa omien merkkien valmistajia, jotka voivat valmistaa kynttilöitä tarpeidesi mukaan, kuten Silver Dollar Candle Co. Näin voit keskittyä brändiisi samalla kun valmistaja huolehtii tuotannosta.

yksityinen merkki kynttilän valmistaja: hopea dollari kynttilä co.

Jos kuitenkin haluat valmistaa kynttilät kokonaan kotona, tämäkin on mahdollista. Muista vain, että voi olla vaikeampaa skaalata tuotantoprosessia tällä tavalla.

Kynttilän valmistus:

 • Hanki materiaalisi. Tarvitset tietyntyyppistä vahaa (kuten soijaa), sydänsydämiä, kynttilöiden säilytysastioita, tuoksuja ja eteerisiä öljyjä, lastat, superliimaa ja kaikkea mitä haluat käyttää kynttilöiden brändäämiseen, kuten painettuja tarroja tai mukautettuja tehty purkkietiketit.
 • Mittaa ja valmistele vahasi. Mittaa tarkasti kunkin kynttilän valmistukseen tarvittava määrä hiutaleiden vahapellettien ohjeiden mukaisesti. Sulata vaha hitaasti mikroaaltouunissa sekoittaen noin 30 sekunnin välein varmistaaksesi, että vahasi ei pala. Sinun on myös tarkistettava lämpötila, jotta voit lisätä öljyjä kynttilöiden tuoksua varten. Jotta tuoksu sekoittuu hyvin, vahan tulisi olla noin 185 Fahrenheit-astetta – lihalämpömittari auttaa sinua tarkistamaan lämpötilan.
 • Mukauta seos. Kun vaha sulaa, valmistele mukautettu purkki liimaamalla sydämesi toinen pää säiliön pohjaan. Voit kääriä sydämen tikun ympärille ja tasapainottaa sen purkin päällä, jotta se pysyy suorana. Kaada vahasi (johon tuoksu on jo lisätty) täyttämällä noin kolme neljäsosaa purkista. Voit myös lisätä vahavärejä, jos haluat tietyn värin.
 • Viimeistele kynttiläsi. Anna vahan jäähtyä ja lisää tarvittaessa jäljellä olevaa seosta. Leikkaa ylimääräinen sydän irti, kun kynttilä on kiinteä ja lisää jäljellä olevat koristeet, kuten appelsiininkuoren palat tai terälehtiä. Ja siinä kaikki – kynttilänne on valmis palamaan.
🔥 Empfohlen:  22 parasta käytettävää ilmaista kuvasivustoa vuonna 2023

4. Rakenna verkkokauppasi

Kun kaikki on selvitetty, seuraava askel on luoda verkkokauppa.

Verkkokaupan rakentaminen näyttää pelottavalta tehtävältä verrattuna kynttilöiden myymiseen Etsyn kaltaisilla markkinapaikoilla. Mutta nämä myyntisivustot leikkaavat syvästi voittojasi ja estävät sinua ilmaisemasta brändiäsi vapaasti. Verkkokauppasi ei toimi vain digitaalisena kotina brändillesi, vaan se auttaa myös sinua tulemaan kannattavammaksi ajan myötä.

On monia verkkokauppaalustoja, joille voit rakentaa, mutta Shopify on yksinkertaisin tapa aloittaa. Pienellä 39 dollarin kuukausimaksulla saat kauniin julkisivun, sisäänrakennetun hosting-palvelun, ostoskorin hylkäämisen palautuksen, SSL-sertifikaatit ja muita aloittelijaystävällisiä myynti- ja markkinointityökaluja.

myy kynttilöitä Shopifyn kautta

Pääset jopa käsiksi teemoihin, jotka asettavat valokuvasi etusijalle ja näyttävät kynttilät suoraan etusivulla. Suosittelemme kodinsisustusyrityksille suunniteltuja teemoja, esim Minimaalinen, Käsityöläinentai Modulaarinen.

Shopifylla on myös ilmainen kokeilu joka antaa sinulle aikaa leikkiä ennen kuin sitoudut suunnitelmaan. Ja kun olet valmis, se antaa sinulle mahdollisuuden ostaa verkkosivustosi verkkotunnus ja linkittää se Shopify-kauppaasi sen kautta verkkotunnuksen rekisteröintialusta.

5. Luo brändi-identiteetti

Brändi-identiteetin kehittäminen on suorin tapa vaikuttaa siihen, miten kuluttajat suhtautuvat kynttiläliiketoimintaasi.

Aloita ottamalla korkealaatuisia tuotekuvia. Varmista, että kynttilöiden muoto, rakenne, väri ja etiketti näkyvät selvästi valokuvissasi. Tunnetko olosi luovaksi? Järjestä kuva kynttilästä kotonasi, jotta ihmiset voivat kuvitella sen omassaan. Sinä pystyt palkkaa Shopify Expert ottamaan valokuvasi tai ota korkealaatuisia kuvia älypuhelimellasi.

Seuraavaksi keksi bränditarina. Tämä on kertomus, joka muokkaa ja viestii brändiäsi ihmisille. Kynttilämerkkien bränditarinat ovat tyypillisesti rehellisiä, kiehtovia ja inhimillisiä. Tarinasi pitäisi saada ihmiset tuntemaan jotain, joka saa heidät tutkimaan lisää.

Ota Valomaisemat‘ tarina esimerkkinä. Sen perustaja työskenteli lähes kaksi vuosikymmentä markkinointi- ja tuotekehitystehtävissä viini- ja kynttiläyrityksissä. Työssään hän oppi tuoksun merkityksen ja kuinka ainesosat voivat vaikuttaa kynttilän laatuun. Tämä kokemusten tilkkutäkki ja hänen halunsa antaa tuoksujen luoda kestäviä muistoja inspiroivat häntä perustamaan kynttiläyrityksen.

Jos haluat löytää tarinasi, kysy itseltäsi:

 • Miksi päädyin kynttilänvalmistukseen?
 • Kenelle kohdistan ja mitä vaikutuksia haluan vaikuttaa heihin?
 • Millaisen maineen haluan markkinoilla?

6. Markkinoi kynttiläliiketoimintaasi

Kilpailu huomiosta kynttiläteollisuudessa on kovaa, joten on tärkeää, että keksit tapoja saada lisää silmiä tuotteisiisi. Ensinnäkin kynttilät tehtiin sosiaaliseen myyntiin, joten kanavat, kuten Snapchat ja Instagram, ovat sinulle tärkeitä. Voit myös hyödyntää muita digitaalisia kanavia ohjataksesi liikennettä Shopify-verkkosivustollesi ja tietyille tuotesivuille.

🔥 Empfohlen:  Parhaat välityspalvelimet SessionBoxille vuonna 2023 ja kuinka ne integroidaan

Harkitse joitain alla olevia kanavia ja vinkkejä:

 • Pinterest. Kodinsisustus on suosittu kategoria Pinterestissä, joka on yksi suurimmista alustoista, joilla ihmiset etsivät tuotteita ja brändejä. Joten kynttiläyritysten omistajien on viisasta ottaa Pinterest huomioon luodessaan digitaalisen markkinointistrategiaansa.
 • Instagram. Monet kynttiläbrändit onnistuivat luomaan kauniin syötteen Instagramissa. Lavaa kuvia kynttilöistäsi esitelläksesi niitä ihmisille ja kerää runsaasti seuraajia. Instagramin avulla voit myös kurkistaa kynttilöiden kulissien taakse.
 • Lahjat ja kilpailut. Osana sosiaalisen median markkinointiponnistelujasi voit käyttää joitain tuotteitasi palkintoina useissa arpajaisissa. Näiden kampanjoiden avulla voit kasvattaa bränditietoisuutta, mutta sinulla on myös mahdollisuus näyttää, kuinka hyvin kynttilät toimivat.
 • Työnnä lomatarjouksia ja -myyntiä. Kynttilät ovat erinomainen lahja läheisille. Siksi kysyntä kasvaa aina pyhäpäivinä, erityisesti ystävänpäivänä ja kiitospäivänä. Ole luova väreillä, muodoilla ja vuodenaikojen aiheilla.

kynttiläyrityksen markkinointi

Anna tuoksujen ruokkia liiketoimintaasi

Olet päässyt tähän asti, mikä tarkoittaa, että sinulla on nyt hyvä käsitys siitä, kuinka ansaita rahaa myymällä kynttilöitä verkossa. Kotitekoisten kynttilöiden valmistukseen ja myyntiin tarvittavien tietojen ja työkalujen avulla voit luoda tuloja trendikkäillä tuotteilla, joita ihmiset vain rakastavat ostaa.

Onko sinulla ideoita aloittelijoille suunnatun kynttiläyrityksen pyörittämisestä? Jaa neuvosi ja vinkkisi alla olevassa kommenttiosiossa.

Kuinka myydä kynttilöitä UKK

Onko kynttilän valmistus kannattavaa?

Kynttilänvalmistusyritys voi olla erittäin kannattavaa. Sen käynnistyskustannukset ovat alhaiset, se ei vaadi paljon laitteita tai teknistä osaamista, ja voit valmistaa kynttilöitä kotona. Kynttilöitä on myös helppo mainostaa verkossa, mikä alentaa markkinointikulujasi ja lisää katteita. Lisäksi kynttilänvalmistusteollisuuden odotetaan saavuttavan 13,72 miljardia dollaria vuoteen 2026 mennessä, odota myymälässäsi vierailevien asiakkaiden virtaa ostamaan suosikkikynttilöitä.

Kuinka paljon kynttiläyrityksen perustaminen maksaa?

Kynttilänvalmistusyrityksen perustamiseen vaadittava pääoma on suhteellisen pieni verrattuna siihen, mitä muiden yritysten perustaminen maksaa. Laitteet, joita tarvitset kynttilöiden valmistukseen, muodostavat suurimman osan kuluistasi. Suunnittele kuluttavasi noin 1 000 dollaria, josta saat kaikki tarvitsemasi tarvikkeet sekä välttämättömät tarvikkeet, kuten Mason-purkit, kattilat ja tuplakattilan.

Kuinka aloitan kynttiläyrityksen kotoa käsin?

 1. Valitse kynttilän tyyppi.
 2. Tunnista kohdeyleisösi.
 3. Tee kynttilöitä myytäväksi.
 4. Rakenna verkkokauppasi.
 5. Kehitä brändi-identiteettiä.
 6. Markkinoi kynttiläyritystäsi.

Haluatko oppia lisää?