Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä lisäravinteita Amazonissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä lisäravinteita Amazonissa

Parin viime vuoden aikana, kun joku halusi viitata Amazonin ylikyllästettyyn markkinarakoon, he vitsailivat “lisäravinteiden ja puhelinkoteloiden” myymisestä. Mitä tulee lisäravinteiden myymiseen Amazonissa, COVID on saattanut kääntää asiat toisinpäin.

Talouden taantuman tai mullistuksen aikana esiintyvä ilmiö on se, että suhteellisen halpojen “ylellisyystuotteiden”, kuten kauneustuotteiden, vitamiinien ja terveystuotteiden, myynti kasvaa. Tämä johtuu siitä, että niistä tulee kuluttajille tapa hemmotella itseään keskellä vaikeita aikoja.

Amazonin Personal Care & Health -tuotteiden kategoria vaihtelee eteerisistä öljyistä lääketieteellisiin tarvikkeisiin. Vaikka se on pieni prosenttiosuus tuosta 400 miljardista, alan vitamiinien ja lisäravinteiden osan odotetaan myyvän yli 30 miljardia dollaria vuonna 2020.

Tässä viestissä aiomme keskittyä siihen, mitä laajalti kutsutaan “lisäravintolisiksi” ja joka sisältää kapean ravintolisät, yrttilisät ja urheiluravintolisät.

Oletko kiinnostunut myymään lisäravinteita Amazonissa? Jatka lukemista.

Mitä Amazon pitää lisäravinteina?

Amazon sanoo, että “ravintolisät ovat vitamiineja, kivennäisaineita, yrttejä tai muita aineita (kuten aminohappoja tai rasvahappoja), joita syödään ruokavalion täydentämiseksi. Ne tulevat usein tabletteina, kapseleina, pehmeinä geeleinä, geelikapseleina, jauheina ja nesteinä.”

On useita syitä, miksi lisäravinteiden suosio kasvaa nopeasti verkkokaupan kanavissa.

Ensinnäkin kuluttajat ovat viimeisen vuosikymmenen aikana keskittyneet enemmän terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Nyt koronaviruspandemia on toiminut kerrannaistekijänä ja lisännyt dramaattisesti kuluttajien huomiota terveyteensä.

Sähköisen kaupankäynnin kasvu + COVID = valtavia potentiaalisia voittoja

Muutaman viime vuoden aikana olemme oppineet paljon siitä, kuinka yleinen hyvinvointi on loistava osoitus siitä, kuinka sairaaksi joku yleensä tulee COVID-tartunnan saamisen jälkeen. Tämä yksinään saa kuluttajat etsimään Amazonista erilaisia ​​tapoja täydentää ruokavaliotaan terveyttä antavilla lisäravinteilla.

Lisäksi kun kuntoon keskittyneiden vanhusten osuus kasvaa, he ovat päättäneet käyttää kaikkensa jatkaakseen aktiivista elämäntapaansa, johon ovat tottuneet.

Lopuksi, Instagramissa, TikTokissa ja Facebookissa olevien ihmisten lukumäärän ja (enimmäkseen terveellisen) fitness-halumme vuoksi vaikuttajat täyttävät (virtuaaliset) ostoskorinsa lisäravinteilla auttaakseen heitä erottumaan muista.

Keskustelu Amazonin lisäravinteiden myyjän kanssa

Mina Elias on 7-numeroinen Amazon-myyjä, joka on erikoistunut myymään lisäravinteita Amazonissa ja hyödyntämään PPC:tä kilpaillakseen suurten tuotemerkkien kanssa terveys- ja kuntoilualalla. Mina on tuonut markkinoille yli tusina menestystä lisäravinnetta Amazonissa ja omistaa useita lisäravinnemerkkejä, mukaan lukien yllä esitellyt Hydrolyte by MMA Nutrition. Hän on myös Helium 10:n avustaja. Hän vastasi ystävällisesti muutamaan kysymykseen, joka meillä oli hänelle.

Mikä on suurin haaste lisäravinteiden myynnissä Amazonissa?

Mina Elias: Erottaminen tavalla, joka tekee tuotteestasi ikivihreän, eikä sitä ole helppo ottaa haltuun.

Mikä on yllättänyt sinut eniten lisäravinteiden myymisessä Amazonissa?

Mina Elias: Kuinka helppoa on tehdä rahaa. Siellä on niin monia heikkolaatuisia lisäravinteita, jotka tekevät täydellisen tappamisen.

Onko olemassa tuotteita, joita neuvoisit uutta myyjää välttämään ehdottomasti?

Mina Elias: Testosteronitehostimet, laihdutusvalmisteet ja kaikki mikä häiritsee hormoniasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Revolut teki 70 työntekijästä miljonäärejä? [Case Study]

Onko FBA paras tapa aloittaa lisäravinteiden myynti Amazonissa?

Mina Elias: Ehdottomasti. FBA on tällä hetkellä helpoin tapa myydä mitään, ja uskon, että Amazonista tulee vain hallitsevampi lisäravinteiden maailmassa.

Mikä on paras tapa rakentaa brändi?

Mina Elias: Aloita ajatellen avatar ja kohdeyleisö ja räätälöi sitten viestisi, brändäsi, pakkaussi ja tuotteesi niitä vastaaviksi, samalla kun sitoudut jatkuvasti kohdeyleisösi ja saa heidät mukaan

Mikä on suurin virhe, jonka myyjät tekevät myyessään lisäravinteita Amazonissa?

Mina Elias: Ei erotu tarpeeksi eikä saa tarpeeksi arvosteluja. Se on kilpailijan markkina. Se on tapa tai tulla tapetuksi.

Onko toistuvien ostajien saaminen ollut huomattavasti helpompaa?

Mina Elias: Amazonin tilaaminen ja tallentaminen on helpottanut sitä jonkin verran, mutta useimpien ala-alaisten täydennysrakoilla ihmiset pitävät edelleen ostoksilla. Se on kuin ei haluaisi syödä samassa ravintolassa kahdesti.

Nyt on aika löytää tuote myytäväksi.

Oikeiden lisäravinteiden löytäminen Amazonista

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vitamiineista, urheiluravitsemuksesta tai rohdosvalmisteista, päätöksenteko on helpompi. Mutta jos aloitat tyhjästä, tässä on muutamia parhaita tapoja tutkia myytäviä tuotteita.

Helium 10 on mullistanut tavan, jolla Amazon-myyjät voivat tehdä tuotetutkimusta.

Näin voit käyttää Helium 10:n työkaluja osana kaksivaiheista tuotetutkimusta.

Ensinnäkin voit käyttää Helium 10:n Black Boxia löytääksesi parhaat mahdollisuutesi yli 2 miljardin tuotteen tietokannasta. Käytä älykkäitä suodattimia löytääksesi voittavia tuoteideoita tarkan tarpeidesi, markkinaraon ja mieltymystesi perusteella.

Tai ota Helium 10:n röntgentyökalu käyttöön Amazonin verkkosivustolla. Se on osa Helium 10:n ilmaista Chrome-laajennusta, ja sen avulla voit vahvistaa mahdolliset tuotemahdollisuudet. Kaikki tiedot, joita tarvitset oikean puhelun soittamiseen, ovat täällä – tuloarviot, hinta, myyntitrendit ja sponsoroitujen mainosten analytiikka.

Tai jos näet täydennysalueen, jonka kanssa haluat kilpailla, käytä Helium 10:n käänteistä ASIN-hakutyökalua Cerebroa selvittääksesi, millä avainsanoilla kilpailijasi sijoittuu, ja optimoidaksesi yrityksesi.

Erotu brändistäsi loistavilla tuoteluetteloilla

Jos haluat myydä tuotetta Amazonissa, sinun on ensin luotava upea tuoteluettelo.

Se on tärkeämpää kuin koskaan, kun kilpailet kilpailussa, kuten ravintolisissä.

Helium 10:n tehokkaat listauksen optimointityökalut, Frankenstein ja Scribbles, auttavat sinua nopeasti ja helposti luomaan ammattimaisen, erittäin optimoidun listauksen.

  • Frankenstein auttaa sinua puhdistamaan massiivisia avainsanaluetteloita ja muuttamaan ne liikenteen luojiksi
  • Listing Analyzer varmistaa, että tietosi on optimoitu parhaan näkyvyyden ja myynnin saavuttamiseksi

Amazonin myyntityökalut lisäravinteiden myymiseen Amazonissa

Amazonin A+ -sisällön avulla voit käyttää yhteensä 15 erilaista sisältömoduulia, jotka auttavat tuotemerkkien omistajia luomaan kehittyneitä listauksia, mainostaen tuotteitaan yksityiskohtaisilla kuvauksilla, kaavioilla, laadukkailla kuvilla ja brändikeskeisellä myyntikopiolla.

Jotta voit käyttää A+ -sisältöä, sinulla on oltava tuotemerkkirekisteri. Voit lukea siitä lisää täältä.

Amazon Stores on brändirekisteröityjen myyjien käytettävissä oleva ilmainen itsepalvelutyökalu, joka auttaa heitä uppoamaan ostajat täysin brändiinsä. Kaupat ovat Amazonin versio “tee-se-itse”-verkkosivustojen rakentajasta. Se on a itsepalvelutyökalu, jonka avulla myyjät ja myyjät voivat suunnitella omat merkkiliikkeensä esitelläkseen tuotevalikoimaansa useilla sivuilla yksinkertaisilla lohkoilla ja siirrettävillä laatoilla.

🔥 Empfohlen:  Kaikki Intian uusista sosiaalisen median vaikuttajaohjeista

Amazonin Tilaa ja säästä antaa kuluttajille mahdollisuuden määrittää säännöllisesti ajoitetut toimitukset tuotteilleen, joita he käyttävät jatkuvasti, ja ansaita sitten säästöjä Amazonissa. Ostajat voivat saada ylimääräisiä säästöjä kelvollisista tilauksista, kun he saavat viisi tai useampia tuotteita yhdellä automaattisella toimituksella yhteen osoitteeseen. Yhteistyössä tämän ohjelman kanssa Amazon-myyjät voivat tehdä takaisinostoista entistä helpompaa.

Tilaa ja säästä on valtava Amazon-lisäosalle. Monet lisäravinteiden myyjät menettävät rahaa PPC:n kautta uusien asiakkaiden ensimmäisten tilausten yhteydessä. Jos he kuitenkin saavat asiakkaan tilaamaan ja säästämään, ajan myötä heistä tulee paljon kannattavampia. Tämä johtuu siitä, että koska heidän ei enää tarvitse käyttää mainontaan rahaa tai vaivaa, asiakas ostaa heiltä automaattisesti joka kuukausi tai kaksi.

Tämä on Amazon-myynnin Big Leagues

Lisäravinteiden myyminen Amazonissa ei ole heikkohermoisia.

Tämä ei tarkoita, etteikö ammattitaitoisille Amazon-myyjille olisi runsaasti mahdollisuuksia. Silti Amazon-lisäravinteiden myynti ei ehkä ole täydellinen ensimmäinen valinta uudelle myyjälle useista tärkeistä syistä.

Ensinnäkin Amazonin lisäravinteiden luokka on kuuluisa voittomarginaaleistaan. Kuulostaa hyvältä eikö? Mutta näiden voittomarginaalien lisäksi mukana tulee erittäin kilpailukykyisiä, kokeneita Amazon-myyjiä, joilla on suuret Pay per Click (PPC) -sotaarkut täynnä rahaa.

Se on yksinkertaista; myydäksesi mitä tahansa Amazonissa, tarvitset ostajia näkemään tuotteesi. Tätä varten sinun on saatava tuotteesi ensimmäiselle sivulle.

Amazonin PPC-mainonta täydennysmyyjille

PPC:n merkitys kasvaa joka päivä. Meneillään olevan pandemian vuoksi valtava uusien Amazon-myyjien virta on havainnut verkkokaupan olevan loistava tapa pysyä turvassa ja korvata menetetyt tulot.

Koska Amazonin PPC-myynnillä on suora vaikutus tuotteen orgaaniseen sijoitukseen, se on tärkeä osa minkä tahansa lisäravinteen myyjän suunnitelmaa. Lisäksi PPC antaa sinun taistella avainsanoista, jotka ovat muuten aivan liian kilpailukykyisiä orgaanisesti sijoittuvaksi.

Tietenkin aiot taistella näistä avainsanoista käyttämällä dollareita. Helium 10:ssä on loistava ilmainen PPC-tarkastustyökalu, jonka avulla voit tarkkailla PPC:täsi, jotta kulut pysyvät mahdollisimman pieninä.

Tutustu Helium 10:n johtavaan Amazon PPC -mainosalustaan, Adtomiciin!

Amazonin sääntöjen mukaan

Amazon on maailman suurin verkkokauppias, jonka liikevaihto oli 280,5 miljardia dollaria vuonna 2019. Pelkästään viimeisen vuoden aikana yli miljoona uutta myyjää aloitti uransa verkkokaupassa.

Siinä on paljon aloittelijoita. Koska kokemattomia myyjiä on paljon, ei ole ihme, että Amazonissa myymisessä on monia sääntöjä.

Tässä ovat tärkeimmät säännöt, jotka sinun on oltava tietoisia, jos aiot myydä lisäravinteita Amazonissa. (Täydellinen lista on täällä)

Amazonin lisäravinteiden tulee olla sinetöityjä alkuperäisessä valmistajan pakkauksessa ja olla uusia ja käyttämättömiä. Täydennyksissä on selvästi esitettävä valmistajan tai jakelijan pakkaukseen asettamat tunnistekoodit, kuten matriisikoodit, eränumerot tai sarjanumerot

🔥 Empfohlen:  Oletko jumissa oikeudellisissa ongelmissa? Tässä on Intian 5 parasta online-lakipalvelua

Ravintolisissä tulee olla englanninkielinen merkintä, jossa on ravintolisän nimi, ravintolisän kokonaismäärä tai määrä (esim. 100 tablettia, 5 mg, 6 a “Supplement Facts” -paneeli, ainesosaluettelo sekä ravintolisän nimi ja osoite valmistaja, pakkaaja tai jakelija.

Täydennysmerkinnöissä ei saa mainita, että tuotteet parantavat, lieventävät, hoitavat tai ehkäisevät ihmisten sairauksia, ellei FDA ole hyväksynyt tätä lausuntoa.

Tietosivuilla on oltava ravintolisän nimi ja ainesosaluettelo sekä kuva tuotteen etiketin ainesosaluettelosta. Tietosivuilla ei saa mainita, että tuotteet parantavat, lieventävät, hoitavat tai ehkäisevät ihmisten sairauksia, ellei FDA hyväksy tätä lausuntoa. Tietosivuilla ei saa mainita, että lisäravinteet ovat “FDA:n hyväksymiä”.

Lisäravinteita ei saa nimetä FDA:n palautus- tai turvallisuusvaroituksissa tai sisältää FDA:n kieltämiä ainesosia. Lisäravinteita ei saa tunnistaa väärennetyiksi tai väärin tuotetuiksi FDA:n varoituskirjeessä. Lisäravinteiden on oltava turvallisia käyttää, eivätkä ne saa olla tuotteita, joiden FDA on määrittänyt aiheuttavan kohtuuttoman loukkaantumis- tai sairausriskin. Ravintolisät eivät saa sisältää valvottuja aineita, kuten kannabidiolia (CBD).

Verkkokaupan myyjille muutos voi olla hyvä asia

Tiedämme kaikki, että sähköinen kaupankäynti ja myynti Amazonissa muuttavat nopeasti tapaamme elää. COVID on edelleen täällä, ja kaikkien sydänsurujen ja vaikeuksien ohella se on myös työntänyt verkkomyyntiä aivan uusiin suuntiin.

Jos sinulla on idea hyvästä lisätuotteesta, ehkä nyt on aika testata Amazonin vesiä.

Näinä haastavina aikoina Amazon ja kaikki muut verkkomarkkinat jatkavat kasvuaan. Perinteiset liiketoimintatavat saattavat riittää pitämään yrityksesi käynnissä, mutta sen murskaaminen vaatii kykyä mukautua ja muuttua ajan mukana!

Helium 10 on täällä auttamassa sinua joka vaiheessa.

Kokeile Helium 10:tä ilmaiseksi!

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko lisäravinteiden myynti Amazonissa kannattavaa?

Vitamiinien ja lisäravinteiden myynti yleensä voi olla erittäin kannattavaa, jos pystyt valmistamaan ja markkinoimaan houkuttelevan tuotteen. Amazon tekee työstäsi hieman helpompaa tarjoamalla sähköisen kaupankäynnin alustan, jolla on yli 300 miljoonaa aktiivista käyttäjää!

Onko vitamiinien myynti verkossa laillista?

Kyllä, on laillista myydä vitamiineja ja lisäravinteita verkossa, kunhan noudatat FDA:n ravintolisien myyntiä koskevia määräyksiä.

Kuinka paljon lisäravinteiden myyminen Amazonissa maksaa?

Amazonilla on kaksi myyntisuunnitelmaa, henkilökohtainen suunnitelma ja ammattimainen suunnitelma. Henkilökohtaisessa paketissa maksat 0,99 dollaria jokaisesta myymästäsi tuotteesta. Professional-suunnitelmasta maksat 39,99 dollarin kuukausimaksun ja voit myydä niin monta tuotetta kuin pystyt. Jokaisesta myynnistä riippumatta suunnitelmasta Amazon ottaa edelleen viitemaksun, joka vaihtelee tuotekategorian ja lopullisen myyntihinnan mukaan.