Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä oma ohjelmistotuotteesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä oma ohjelmistotuotteesi

Tämän sarjan osassa 1 näytin sinulle vaiheet, jotka kävimme läpi ohjelmistotuotteemme luomiseksi.

Tässä toisessa osassa keskitymme vaiheisiin, jotka sinun on suoritettava, jotta voit myydä ohjelmistotuotteesi.

Olen jakanut tämän eri vaiheisiin, jotta voit nähdä, kuinka kaikki roikkuu yhdessä.

Kuinka myyt ohjelmistotuotetta?

En aio mainita tässä postauksessa mitään kakkujen leipomisesta. Mutta voisin mainita kaiken yhdistämisen.

Haluan näyttää sinulle IHMISET, PROSESSI JA TEKNOLOGIA -menetelmän, jota käytimme ohjelmistotuotteemme myymiseen.

Ihmiset

Muista, että työskentelen liikekumppanini Richardin kanssa tässä projektissa. Osasta 1 voit lukea kuinka pääsimme yhteistyöhön.

Tytäryhtiöt

Ellei sinulla ole valtava määrä tilaajia, jotka vain yrittävät ostaa seuraavan tuotteen, tarvitset apua. Ja paras apu, jonka voit saada, on rekrytoida tytäryhtiöitä ja tarjota heille provisio tuotteesi myynnistä.

Kehittäjä/tuki

Vaikka meillä oli valmis tuotteemme valmiina markkinoille, meidän piti olla varma, että meillä on kehittäjä, joka tukee meitä tuotteen lanseerauksen jälkeen. Alkuperäinen kehittäjämme ei kyennyt tarjoamaan tarvitsemamme tuen tasoa, joten otimme toisen kokeneen kehittäjän työskentelemään rinnallamme.

Huomautus: Muista, että kaikesta testauksestasi ja arvioijien testaamisesta huolimatta asiakkaasi kohtaavat edelleen tilanteita, joissa tuotteesi kanssa on ongelmia. Se on elämän tosiasia ohjelmistojen suhteen. Joten on parempi valmistautua tukistrategiaan, joka sisältää nopean vastauksen ja käänteen.

Tekniikka

Pidä tiukasti kiinni tässä osiossa, sillä kulissien takana käytimme paljon TEKNOLOGIAA saadaksemme tuotteemme markkinoille.

WordPress

Vain välttääksemme vääriä olettamuksia loimme WordPress-laajennuksen, koska tunnemme WordPress-alustan, pidämme siitä ja luotamme siihen. Siksi rakentaisimme markkinointialustamme WordPressin ympärille.

WordPress-isännöinti ja verkkotunnus

Pressidium – Käytimme Pressidium Managed WordPress Hosting -palvelua sivustomme isännöimiseen.

Nimi halpa – Kun olimme päättäneet tuotteen nimen, rekisteröimme ensisijaisen verkkotunnuksemme välittömästi Namecheapin kautta.

WordPress teema

Focusblogi – Muutimme teemamme Thrive Themesista Focusblogiksi. Suosimme sivujen ulkoasua ja tuntumaa edelliseen teemaamme verrattuna. Tämä teema ei ole enää saatavilla, mutta voit käyttää paljon upeita WordPress-teemoja.

WordPress-laajennukset

Käytimme vain neljää WordPress-laajennusta verkkosivustollamme:

Kukoile arkkitehti – Käytimme Thrive Architectia (entinen Content Builder) kaikkien sivujemme rakentamiseen.

Thrive Leads – Asensimme ja käytimme Thrive Leadsia eri postituslistoidemme rakentamiseen. Voit lukea arvostelumme täältä.

🔥 Empfohlen:  B2B-sisällön kehittäminen: Kuinka luoda sisältöä, joka muuntaa

Yoast SEO – Upea SEO-laajennus. Kuten monilla muillakin liitännäistyypeillä, on olemassa hienoja vaihtoehtoja. – Se on tosiasiallinen SEO-laajennus!

Kalderan lomakkeet – Pidän todella tästä laajennuksesta. Se on ilmainen ja se on kilometriä yhteydenottolomaketta 7 edellä. Vaihtoehtoisia yhteydenottolomakelaajennuksia on jälleen runsaasti.

Sähköpostin hallinta

Zoho Mail – Käytimme Zoho Mailia sähköpostiohjelmanamme eri tileille.

GetResponse – Päätimme käyttää GetResponsea sähköpostimarkkinointipalveluksemme, koska se integroituu niin hyvin JVZooon. Kannattaa tutustua sähköpostimarkkinointipalveluiden vertailuun varmistaaksesi, että saat työkalun, joka toimii haluamallasi tavalla.

Markkinapaikka ja lisensointi

JVZoo – Valitsimme markkinapaikaksemme JVZoon, koska se soveltuu parhaiten ohjelmistojen myyntiin ja siinä on sisäänrakennettu hyvä affiliate-järjestelmä.

Lisenssi Moottori – Tarvitsimme tavan lisensoida ohjelmistotuote. License Engine integroituu JVZooon ja tekee tempun puolestamme.

Käsitellä asiaa

Ensimmäisessä osassa keskityimme moniin prosesseihin, jotka menivät oman ohjelmistotuotteesi luomiseen. Kaksi ensimmäisen osan elementtiä koskevat myös oman ohjelmistotuotteesi myyntiä:

 • Oppiminen – opimme luomaan tuotesivustomme ja rekrytoimaan tytäryhtiöitä
 • Suunnittelu – tämä osa oli vain jatko olemassa olevaan projektisuunnitelmaamme

Kun kehittäjämme loi ohjelmistotuotteemme, valmistelimme ahkerasti verkkosivustoamme. Kuten yllä olevasta teknologiaosasta voi nähdä, eri työkalujen välillä oli paljon integrointia, mutta aluksi tarvittiin luoda joitakin olennaisia ​​sivuja.

Haluan opastaa sinut noudattamamme prosessin läpi.

Takahuone

 1. Osta isännöinti: meidän tapauksessamme ei ollut tarvetta ostaa uutta isännöintiä, koska minulla oli vapaa paikka 3-sivuston Managed WordPress -isännöintisuunnitelmassani Pressidiumin kanssa.
 2. Osta verkkotunnus: ostimme verkkotunnuksen Namecheapin kautta, jota käytän kaikissa verkkotunnuksissani. Siellä palvelu on erittäin hyvää ja suositeltavaa.
 3. Määritä verkkotunnus: Seuraavaksi meidän piti saada verkkotunnus ja isännöintipalvelimet puhumaan keskenään. Pressidium auttoi meitä tällä lavalla varmistamaan, että kaikki oli synkronoitu.
 4. Määritä sähköposti: verkkotunnuksen ostamisen jälkeen meidän piti myös määrittää sähköpostitilit. Käytimme Zoho Mailia, joka osoittautui jälleen suoraviivaiseksi seuraten heidän ohjeitaan kartoittaa sähköpostipalvelimia ja verkkotunnuksia jne.
 5. Komission logo: Päätimme ulkoistaa tämän vaiheen, koska suunnittelutaitomme päättyvät Canvaan! Sen sijaan pyysimme Zeason Designia suunnittelemaan mallimme pohjalta.

WordPressin asennus ja konfigurointi

 1. Asenna WordPress: WordPressin asentaminen Pressidiumiin on yksinkertainen yhdellä napsautuksella, joka käynnistää taustatyön.
 2. Määritä järjestelmänvalvojatilit: seuraavaksi loimme pari järjestelmänvalvojatiliä suojattujen periaatteiden mukaisesti.
 3. Asenna teema: Thrive Themesin tytäryhtiöinä oli turhaa valita jokin heidän teemastaan. Aloitimme Ignition-teemalla, mutta päädyimme siirtymään suosikki Focusblog-teemaan.
  Kärki: pidä WordPressin oletusteema aina asennettuna; esim. Twenty Fifteen, jos valitsemasi teema rikkoutuu jollain tavalla.]
 4. Asenna lisäosat: Kun teema oli asennettu ja määritetty, aloitimme valitsemiemme lisäosien asentamisen ja konfiguroinnin. Valitsimme yhdistelmän ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia tarpeidemme perusteella. [See TECHNOLOGY Section].
🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä blogisi

Verkkosivuston sivut

Asennus- ja konfigurointivaiheen jälkeen olimme nyt luomassa tarvittavia sivuja tuotesivustollemme. Kaikki sivumme on luotu ensisijaisesti Thrive Content Builder -sovelluksella ja aloitussivuilla.

 • Coming Soon: aloitimme yhdestä, jotta meillä oli ainakin kotisivu, joka kertoi ihmisille uudesta tuotteestamme, joka oli tulossa markkinoille. Sinun ei tarvitse käyttää tätä, varsinkin jos luot verkkosivustosi vain muutama päivä ennen julkaisua, mutta se oli helppo rakentaa käyttämällä oletusaloitussivumallia.
 • Ota yhteyttä: loimme Yhteystiedot-sivumme Caldera-laajennuksella. Vain peruslomake vaadittujen yksityiskohtien tallentamiseen.
 • Lakiasiat: jokaisella sivustolla on oltava lailliset sivut, eikö niin? Loimme vastuuvapauslausekesivun ja tietosuojakäytännön käyttämällä joitain Thrive-teeman vakiomalleja ja muokkaamalla niitä vastaavasti.
 • Myynti: tämä on tärkein sivusi, jos yrität myydä omaa tuotettasi! Liikekumppanini Richard vietti päivän lukittuna kaappiin muotoilemaan sanoja, ja sitten käytimme toista Thriven aloitussivumallia tietojen esittämiseen. Tämä ei ollut kertaluonteinen sivu. Vierailimme kerta toisensa jälkeen säätelemässä sanoja ja lauseita saadaksemme kopiot haluamallamme tavalla.
 • Yhteisyritys/tytäryritykset: tämä sivu on myyntisivun jälkeinen sivu, mutta siihen on lisätty paljon enemmän vakuuksia auttamaan tytäryhtiöitämme mahdollisimman paljon. Kaikki bannerit/grafiikat on luotu Canvalla.
 • Jäsenet: riippuen siitä, kuinka aiot toimittaa ohjelmistotuotteesi, määrittää, tarvitsetko jäsentyyppisen laajennuksen, kuten MemberPress, suojaamaan jäsenalueesi. Meidän tapauksessamme ohjelmisto toimitetaan JVZoo-alustalta, joten jäsensivumme on “avoin” ja sisältää sarjan video-opetusohjelmia tuotteemme käyttämisestä.
 • Tuki: tällä sivulla asiakkaat voivat esittää tukikysymyksiä tai ehdottaa parannusominaisuutta. Jälleen käytimme Caldera Formsia tähän.

Sivustollamme on muutamia piilotettuja sivuja, mutta yllä mainitut ovat tärkeimpiä sivuja, joita tarvitset tuotesivustolla.

Järjestelmäintegraatio

Tässä viimeisessä osiossa tarkastellaan, kuinka integroimme kaikki eri komponentit helpottaaksemme myyntiä, latausta, lisenssiä ja sähköpostiviestintää.

Markkinapaikka

Päätimme käyttää JVZooa ohjelmistotuotteemme myyntipaikkana. Tähän oli useita syitä.

 • Tarvitsimme paikan, jossa kerätään maksut. Luulen, että voit luoda oman digitaalisen latausalueen käyttämällä erilaisia ​​​​laajennuksia ja maksuprosessoria. Mutta haluatko todella tehdä sen? Lisäksi EU:n ALV-päätöksen myötä tarvitset järjestelmän, joka käsittelee myös typerät verot.
 • Tarvitsimme affiliate-järjestelmän. Jälleen voisit ehkä integroida kumppanijärjestelmän verkkosivustollesi, mutta ne ovat tunnetusti täynnä vikoja ja puuttuvia maksuja. JVZoolla on sisäänrakennettu kumppanijärjestelmä, joka on online-markkinoijien tunnettu ja luotettava.
 • Tarvitsimme turvallisen lataus- ja toimitusalueen. JVZoo tarjoaa mahdollisuuden toimittaa ohjelmistotuote asiakkaille tai ohjata heidät takaisin omalle isännöity jäsensivullesi.
 • Lopuksi tarvitsimme järjestelmän, joka mahdollistaisi saumattoman integraation lisenssijärjestelmäämme ja sähköpostipalveluumme. JVZoo teki juuri sen License Enginen ja GetResponsen avulla.
🔥 Empfohlen:  Parhaat vaihtoehdot Mozille SEO:lle vuonna 2023
Lisensointi

Kun myyt premium-ohjelmistotuotetta, tarvitset keinon seurata, missä asiakkaasi käyttävät tuotetta. Jos asiakkaasi on esimerkiksi valinnut kolmen sivuston lisenssin, sinun on varmistettava, että tuotetta käytetään vain kolmella sivustolla. Muuten voit myös antaa tuotteen ilmaiseksi.

Hetken etsimisen jälkeen löysimme License Enginen. Katso heidän verkkosivustoaan – heidän on hyvä video, joka selittää tuotteen. Koska se tapahtuu, ne ovat JVZoon sisaryritys, joten tiesimme, että integraatio ei olisi ongelma.

Viestintä

Viimeinen osa järjestelmäintegraatiossamme oli sähköpostimarkkinointipalvelun tarjoaja. JVZoo integroituu moniin tunnettuihin sähköpostimarkkinointipalveluihin, mutta integrointi GetResponsen kanssa on yksinkertaisempaa.

GetResponsen käyttäminen JVZoon kanssa mahdollistaa kaikkien asiakkaiden lisäämisen postituslistalle ostohetkellä ja sen jälkeen automaattisen vastausjakson avulla. Lisäksi käytämme sitä myös tytäryhtiöidemme ja tilaajien postituslistoillemme.

Päätös osa 2

Tänään olet oppinut, mitä oman ohjelmistotuotteesi myyminen vaatii. Näet, että palapelissä on monia osia, joiden täytyy sopia täydellisesti yhteen, jotta myyntiprosessi sujuisi saumattomasti.

Tarvitsimme kaikki osat IHMISESTÄ, PROSESSISTA JA TEKNOLOGIISTA, jotta tämä toimi meille.​


Table of Contents