Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä sähköisiä kirjoja verkossa: Täydellinen aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä sähköisiä kirjoja verkossa: Täydellinen aloittelijan opas

Etsitkö tapaa jakaa ja kaupallistaa tietosi ja ideasi? E-kirjojen myyminen verkossa voisi olla vain tapa tehdä se.

On erittäin helppoa ansaita rahaa myymällä e-kirjoja, ja luomasi sisällön jakeluun ja markkinointiin on monia vaihtoehtoja.

Tästä viestistä löydät täydellisen oppaan siitä, kuinka ansaita rahaa myymällä e-kirjoja verkossa.

Opit myymään e-kirjoja omalta verkkosivustoltasi tai markkinapaikoilla, kuten Amazon. Saat myös vinkkejä e-kirjojen markkinoimiseen, jotta voit maksimoida myynnin.

Oletko valmis oppimaan lisää? Aloitetaan.

Miksi myydä e-kirjoja verkossa?

E-kirjat ovat erittäin suosittuja, ja sen on arvioitu olevan noin 21 % kaikista kirjojen myynnistä tulevat digitaalisista latauksista. Hienoa e-kirjoissa on, että sinun ei tarvitse olla myydyin kirjailija tehdäksesi e-kirjastasi menestys.

E-kirjamarkkinat ovat monipuoliset, joten tilaa on kaikenmuotoisille ja -kokoisille kirjoille ja melkein mistä tahansa aiheesta. Avain e-kirjan menestyksekkääseen myyntiin on markkinointi (puhumme tästä lisää myöhemmin), eikä sinun tarvitse luottaa tunnettuun kustantamoon, joka tekee markkinoinnin puolestasi.

E-kirjojen myyminen verkossa on todellinen yksinyrittäjähanke, ja voit hallita itse prosessin kaikkia osa-alueita kirjoittamisesta itse julkaisemiseen ja promootioihin.

Tämä tekee e-kirjojen luomisesta niin loistavan vaihtoehdon verkkokauppayrityksille.

E-kirjojen myynti vs painetut kirjat

Vielä nykyäänkin painetut kirjat ovat edelleen lukijoiden suosituin muoto, mutta tämä ei tarkoita, etteikö e-kirjojen myymisestä painettujen kirjojen sijaan olisi paljon etuja.

Suurin hyöty on tietysti hinta. On paljon halvempaa ja yksinkertaisempaa luoda e-kirja itsejulkaisemiseksi kuin painetun kirjan julkaiseminen.

Samoin sinun ei tarvitse maksaa yleiskustannuksia, kuten tulostus- ja varastointikuluja, kuten painettujen kirjojen kohdalla.

Myös painetun kirjan luontiprosessi on pitkä ja monimutkainen, eikä se kuulu monien amatöörikirjailijoiden ja pienyritysten piiriin. On kuitenkin enemmän kuin mahdollista luoda oma e-kirja nopeasti ja edullisesti, ja voit alkaa tehdä myyntiä ja nähdä palautuksia heti.

Kuulostaa mielenkiintoiselta? Jatka lukemista saadaksesi tietää, kuinka voit luoda myyvän e-kirjan.

Myytävän e-kirjan luominen

Ennen kuin voimme käsitellä e-kirjojen jakelua ja rahan ansaitsemista, sinun on ensin luotava tuotteesi. Näin luot verkossa myytävän e-kirjan.

Valitse mielenkiintoinen aihe

Avain myyvän e-kirjan luomiseen on valita aihe, joka innostaa lukijoita huomioimaan ja ostamaan kirjasi. Sinun tulisi miettiä pitkään ja hartaasti e-kirjan aihetta ennen kuin aloitat.

Yritä valita aihe, josta muut kirjoittajat tai yritykset eivät ole vielä kirjoittaneet. Jos kirjoitat tietokirjaa, tavoitteena tulisi olla lisäarvon lisääminen tai opettaminen lukijoille jotain, mitä he eivät vielä tiedä. Tämän saavuttamiseksi on hyvä idea hyödyntää henkilökohtaisia ​​kokemuksia, jotka erottavat sinut muista kirjoittajista.

Jos esimerkiksi kirjoitat blogin perustamiseen liittyvää kirjaa, sinun tulee välttää keskittymästä yleisiin vinkkeihin, jotka löytyvät nopealla Google-haulla. Sen sijaan perehdy yksityiskohtiin omasta blogimatkastasi ja oppimistasi asioista sekä kokemistasi karikoista.

Jos etsit e-kirjaasi kaunokirjallisuutta, harkitse Amazon Kindlen kaltaisten sivustojen katsomista nähdäksesi, millaisia ​​kirjoja myydään hyvin.

Esimerkiksi dystooppinen teini-kirjallisuus on erittäin suosittua, joten sinun kannattaa valita tämä romaanisi lähtökohtana. Jos kuitenkin haluat erottua joukosta, sinun tulee yrittää parhaansa mukaan keksiä tuoreita ja ainutlaatuisia juoniideoita ja välttää bestsellerien kopioimista.

Keksi mahtava otsikko

Seuraavaksi sinun tulee yrittää keksiä otsikko, joka kiinnittää lukijan huomion ja innostaa heitä lataamaan kirjasi. Jos kirjoitat kirjoja liiketoiminnasta, taloudellisia lukuja sisältävät nimikkeet toimivat yleensä hyvin.

Jos kirjasi liittyy esimerkiksi blogisi kasvattamiseen, “Kuinka tein 100 000 dollaria blogistani” -tyyppinen artikkeli herättää todennäköisesti enemmän huomiota kuin “Vaiheittainen opas bloggaamiseen”. Jos olet jumissa otsikkoideoissa, katso tämä opas parempien otsikoiden kirjoittamiseen.

Jos kirjoitat kaunokirjallisuutta, sinun tulee yrittää tehdä otsikoistasi tarttuvia ja kiehtovia. Saatavilla on myös työkaluja, joiden avulla voit luoda nimikkeitä eri genreille, kuten Fantasianimigeneraattorit ja Adzing kirjan otsikkogeneraattori.

Piirrä sisältö

Todennäköisesti yksi vaikeimmista osista e-kirjojen myymisessä verkossa on todellisen sisällön kirjoittaminen. Se voi viedä aikaa, ja jos et ole kokenut kirjoittaja, se voi joskus olla vaikeaa. Älä kuitenkaan anna tämän estää sinua ajatuksesta.

🔥 Empfohlen:  16 parasta videonluontialustaa älykkäille markkinoijille

Jos haluat kirjoittaa kirjan itse, luo yksityiskohtainen suunnitelma jokaiselle kirjan osalle ja aikajana, milloin haluat tehdä kirjan.

Myöskään, jos kirjoitat kirjaa ensimmäistä kertaa, älä ylitä itseäsi suunnittelemalla kirjan olevan erittäin pitkä. E-kirjat voivat olla niin pitkiä tai lyhyitä kuin haluat, joten ensimmäisellä kerralla sinun tulee valita hallittavampi pituus.

Lisäksi, jos et näe itseäsi kirjailijana, voit myös palkata haamukirjoittajan laatimaan sisällön puolestasi.

Haamukirjoittajan palkkaaminen on erittäin helppoa ja edullista. Tutustu freelance-sivustoihin, kuten Fiverr tai Upwork ottaa yhteyttä kirjoittajiin, joilla on kokemusta omalla alallasi työskentelemisestä.

Lisää korkealaatuisia kuvia ja visuaalisia elementtejä

Jos e-kirjasi on ei-fiktio ja sukeltat monimutkaisten aiheiden yksityiskohtiin, on todella hyvä idea käyttää kuvia mahdollisuuksien mukaan.

Kuvat ja muut visuaaliset elementit, kuten kaaviot ja taulukot, voivat auttaa hajottamaan tekstiäsi ja tekemään tiedoista paremmin sulavaa lukijalle. Se on myös loistava tapa lisätä arvoa e-kirjallesi ja tehdä siitä ammattimaisemman näköinen.

Fiktiokirjoissa kuvien lisääminen ei ole kovin yleistä, ja tarinaasi parantavien kuvien lisäämisen lisäksi voit luultavasti jättää tämän vaiheen tekemättä.

Huomautus: Haluatko aloittaa digitaalisten tuotteiden myynnin, mutta et ole varma kuinka? Sellfy tekee siitä helppoa. Aloita ilmainen kokeilu napsauttamalla tätä.

E-kirjan valmistelu myyntiin

Kun olet luonut e-kirjan, sinun on tehtävä muutamia asioita, jotta se on valmis myyntiin. Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Muotoile e-kirjasi

E-kirjojen muodot vaihtelevat kirjatyypeittäin, mutta sinun tulee aina muotoilla e-kirja siten, että se on helppolukuinen ja helposti sulava ostajien kannalta. On aina hyvä idea pitää kiinni kirjasinkoosta 11 tai suurempi. Kaikki tätä pienemmät ja lukijat voivat kamppailla nähdäkseen sanat oikein.

Valitse pääproosaksi helposti luettava san serif-fontti, kuten Veranda tai Ariel, ja pysy siinä. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää sivustoja, kuten Fontjoy valitaksesi ammattimaiset kirjasinparit, joita voidaan käyttää proosa- ja otsikoissa. Näin tekstisi on johdonmukaista ja selkeää kauttaaltaan.

Jos mahdollista, jaa suuret tekstilohkot pienempiin kappaleisiin ja lisää luetteloita ja otsikoita, jotka hajottavat tekstin helpottaaksesi lukijan elämää.

Muokkaa ja oikoluku

Ennen kuin harkitset kirjasi viimeistelyä ja sen julkaisemista, muista muokata ja oikolukea se. Sinun tulisi tehdä tämä vähintään kerran, mutta on hyvä idea, että useampi kuin yksi henkilö tarkastelee sitä, jos mahdollista. Voit käyttää työkaluja, kuten Grammarly, auttaaksesi sinua havaitsemaan myös kirjoitus- ja kielioppivirheet.

Muista, että myyt tätä tuotetta, joten sen tulee olla laadukas ja virheetön. Jos kirjasi on täynnä oikeinkirjoitus- ja kielioppiongelmia, tämä voi johtaa huonoihin arvosteluihin myöhemmin, mikä voi vaikuttaa voimakkaasti markkinointistrategiaasi.

Lisää brändäyselementtejä

Kun valmistelet kirjaasi julkaistavaksi, muista lisätä siihen joitain brändäyselementtejä, jotta ihmiset tietävät enemmän yrityksestäsi ja työstäsi.

Harkitse tekijäsivun lisäämistä kirjan alkuun tai loppuun ja sijoita yrityksesi nimi ja logo strategisiin paikkoihin kirjoissasi, kuten lukujen otsikkosivuille tai ylä- ja alatunnisteisiin.

Suunnittele silmiinpistävä kansi

Tiedän, että he sanovat, että kirjaa ei pidä arvioida sen kannen perusteella, mutta useimmat ihmiset tekevät silti, minkä vuoksi on tärkeää naulata kannen suunnittelu. Kannen tulee olla silmiinpistävä ja ammattimainen, ja siinä on oltava tärkeitä tietoja, kuten otsikko, kirjoittajan nimi ja yrityksesi nimi, jos e-kirjasi on sidoksissa olemassa olevaan yritykseen.

Voit käyttää online-graafisen suunnittelun ohjelmistoja, kuten Canva Suunnittele kirjasi kansi ja valitse lukuisista ilmaisista ja ammattimaisista malleista.

Vaihtoehtoisesti voit palkata graafisen suunnittelijan. Valitsetpa minkä reitin tahansa, varmista, että kansi sisältää:

  • Laadukkaat kuvat ja grafiikat
  • Kontrasti tekstin ja taustan värit
  • Helppolukuinen, huomiota herättävä otsikkofontti

Varmista myös, että käyttämäsi fontit ja kuvat soveltuvat kaupalliseen käyttöön, jotta vältytään tekijänoikeusongelmista.

Valmistele erilaisia ​​tiedostotyyppejä

Voit käyttää e-kirjan tallentamiseen useita eri tiedostotyyppejä. Riippuen alustasta, jota käytät kirjojen myyntiin, saatat tarvita asiakirjasi eri tiedostomuodoissa. On hyvä idea tallentaa tiedostosi MOBI-, ePub- ja PDF-muodoissa, koska näin voit julkaista kirjasi useimmilla tärkeillä sivustoilla, mukaan lukien Amazon.

🔥 Empfohlen:  7 parasta SEO-sivustoa tietosisällölle

Voit tehdä tämän tallentamalla tiedostosi ensin PDF-muodossa ja käyttämällä sitten sivustoja, kuten CloudConvert muuntaa PDF ilmaiseksi MOBI- ja ePub-muotoon.

Kuinka myydä e-kirjoja verkkosivustollasi

Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa myymällä e-kirjoja verkossa on käyttää digitaalisten tuotteiden myyntiin suunniteltua verkkokauppaalustaa.

On monia alustoja, joiden avulla voit tehdä tämän, mutta suosituksemme on Sellfy. Se on edullinen alusta ja sitä on erittäin helppo käyttää. Lisäksi he veloittavat 0% transaktiomaksuja, mikä on valtava bonus.

Suosittelemme aluksi valitsemaan Starter-suunnitelman, sillä sen avulla voit luoda rajattomasti tuotteita ja saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Se on edullisin suunnitelma, jonka avulla voit myydä digitaalisia tuotteita.

Sellfyn avulla voit upottaa tuotteesi jo omistamallesi verkkosivustolle tai luoda digitaalisen julkisivun e-kirjojen myyntiä varten.

Tässä on nopea vaiheittainen opas Sellfyn käyttämisestä e-kirjojen myymiseen.

Vaihe 1: Valitse suunnitelma ja luo myymäläsi

Aloita e-kirjakaupan luominen siirtymällä osoitteeseen Sellfy.com, valitsemalla haluamasi suunnitelma ja napsauttamalla .

Sen jälkeen sinua pyydetään luomaan tili ja salasana sekä antamaan joitain tietoja kaupastasi. Täällä voit valita, haluatko upottaa tuotteita toiselle sivustolle vai luoda Sellfy-myymälän. Tee valintasi ja napsauta Tämän jälkeen sinut ohjataan Sellfy-tilisi hallintapaneeliin

Vaihe 2: Lisää digitaaliset tuotteesi

Seuraavaksi voit alkaa luoda tuotesivuja e-kirjoillesi ja lisätä niitä kauppaasi. Tehdä tämä sivupalkissa ja napsauta sitten

Uuden tuotteen sivulla voit ladata ja pudottaa e-kirjatiedostojasi tai selata niitä tietokoneeltasi. Voit myös lisätä kaikki tiedot e-kirjoistasi, kuten kuvauksen, nimen, hinnan ja tuotteen esikatselun. Kun tuotesivusi on valmis, napsauta -painiketta sivun oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3: Tee muutokset kauppasi asetuksiin

Jos olet rakentamassa uutta kauppaa Sellfyn avulla, sinun on myös mukautettava myymäläsi asetuksia. Voit tehdä tämän napsauttamalla sivupalkissa. Tällä välilehdellä voit muokata myymäläsi ulkoasua muuttamalla teemoja ja asetteluja.

Voit myös osoittaa myymäläsi mukautettuun verkkotunnukseen. Jos sinun on ostettava verkkotunnus, tutustu tähän luetteloon parhaista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista, joilta voit ostaa. Käytämme yleensä Namecheapia verkkotunnusten rekisteröintiin.

Voit yhdistää PayPalin ja Stripen kauppaasi Kaupan asetusalueen avulla. Näin voit turvallisesti hyväksyä maksuja asiakkailtasi.

Voit myös määrittää muita sivustosi tärkeitä ominaisuuksia, kuten sähköpostiasetuksia ja upotusasetuksia.

Kun olet suorittanut kaikki yllä olevat vaiheet, sinun pitäisi olla valmis aloittamaan e-kirjojen mainostamisen verkossa ja myynnin.

Kuinka myydä e-kirjoja markkinapaikoilla, kuten Amazon

Vaikka e-kirjojen myyminen oman verkkokauppasi kautta on paras tapa ansaita voittoa, monet ihmiset haluavat myydä kirjojaan myös Amazonissa.

Amazon vähentää myyntiään, mutta suurilla verkkokauppapaikoilla myymisestä on hyötyä. Pääasia on, että sinun ei tarvitse tuottaa omaa liikennettä, ja siinä mielessä sinun ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa markkinointiin.

Jos haluat myydä e-kirjoja Amazonin kautta, on parasta jakaa niitä käyttämällä kolmannen osapuolen sivustoa, kuten PublishDrive. Lopputulos on, että voit myös saada e-kirjasi listalle monilla muilla alustoilla, ei vain Amazonilla.

Tässä on tarkalleen mitä sinun tulee tehdä.

Vaihe 1 – Luo PublishDrive-tili ja lataa e-kirjasi

Ensinnäkin, suuntaa PublishDrive.com, valitse suunnitelma ja luo tili. Tämän jälkeen sinulle näytetään PublishDrive-hallintapaneeli. Klikkaa

Sitten saat a ponnahdusikkuna. Valitse avattavasta valikosta ja napsauta

Vedä ja pudota sitten Tiedostot-osiossa lähetettävä epub-tiedosto. Voit myös ladata kansikuvasi.

Vaihe 2 – Täytä e-kirjojen metatiedot, luoja ja hintatiedot

Seuraavaksi sinun on lisättävä kaikki tärkeät tiedot kirjastasi. Tämä sisältää tekijän tiedot, metatiedot, hinnat ja oikeudet.

Voit tehdä tämän tekemällä osiot vaihe vaiheelta läpi sivun.

Vaihe 3 – Määritä jakeluvaihtoehdot

Kun olet täyttänyt kaikki kirjasi lataamiseen vaadittavat tiedot, sinulle esitetään jakeluvaihtoehdot.

Sinulla on mahdollisuus jakaa e-kirjaasi useille verkkokauppapaikoille, mukaan lukien Amazon.

Oletuksena asetuksesi sallivat PublishDriven jakaa e-kirjasi mille tahansa luetelluista sivustoista. Jos sinulla on sivustoja, joille et halua kirjaasi jaettavan, valitse se kyseisen sivuston vieressä luettelossa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä mukautettua LESS-tiedostoa Magento 2:ssa

Vaihe 4 – Odota, että kirjasi hyväksytään

Kun olet suorittanut kaikki osiot, napsauta Julkaise. Sitten e-kirjasi lähetetään tarkistettavaksi. Tarkistusprosessi voi kestää muutaman arkipäivän, mutta kun kirjasi on hyväksytty, se lähetetään välittömästi kaikille jakeluosiossa valitsemillesi sivustoille.

Vaihe 5 – Mainosta kirjaasi ja seuraa suorituskykyä PublishDriven avulla

Kun kirjasi on jaettu, voit käyttää PublishDrive-tiliäsi kirjasi mainostamiseen, rojaltiraporttien luomiseen ja maksujen vastaanottamiseen sivustoilta, joissa kirjasi on listattu.

Kaikki nämä ominaisuudet ovat käytettävissä PublishDrive-tilisi hallintapaneelin sivunavigointipalkista.

Kuinka markkinoida e-kirjaasi

Olitpa myymässä e-kirjaasi omalta verkkokauppasivustoltasi tai jaatko sitä Amazonissa, voit markkinoida sitä monilla tavoilla ja parantaa myyntilukujasi. Tässä on vain muutamia parhaista tavoista mainostaa e-kirjaasi verkossa:

  • Sähköpostimarkkinointikampanjat – Sähköpostikampanjat ovat loistava tapa mainostaa e-kirjaasi, varsinkin jos sinulla on jo vakiintunut sähköpostilista. Tutustu tähän luetteloon parhaista sähköpostimarkkinointipalveluista, joita voit käyttää edistyneiden ja automaattisten kampanjakampanjoiden määrittämiseen
  • Sosiaalisen median kilpailut ja tietokilpailut – Sosiaalinen media on loistava paikka markkinoida digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja. Hauska tapa herättää kiinnostusta sosiaaliseen mediaan on järjestää lahjoja ja kilpailuja. Käyttämällä sosiaalisen median kilpailusovellukset kuten SweepWidget, voit luoda hauskoja ja mukaansatempaavia kilpailuja, jotka rohkaisevat ihmisiä pitämään e-kirjastasi ja jakamaan linkkejäsi. Voit myös antaa ilmaisia ​​kopioita e-kirjastasi palkinnoksi.
  • Tietovisat verkossa – Toinen hauska tapa herättää kiinnostusta verkossa on luoda verkkotietokilpailuja. Voit käyttää tietokilpailutyökalua luodaksesi hauskoja tietokilpailuja, joista lukijat ovat kiinnostuneita, ja mainostaa kirjaasi sen lopussa.
  • Anna ilmaisia ​​e-kirjan katkelmia – Jos haluat rohkaista useampia ihmisiä ostamaan kirjasi, harkitse muutaman ensimmäisen luvun antamista ilmaislahjaksi. Jos kirjasi on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen, lukijat haluavat varmasti ostaa koko kirjan saadakseen lisätietoja.
  • Suorita maksettuja mainoskampanjoita – Toinen loistava vaihtoehto on suorittaa maksettuja mainoskampanjoita Googlessa tai Facebookissa. Voit kohdistaa mainoksesi ihmisille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa e-kirjojasi kohtaan verkossa. Maksetut mainokset vaativat alkusijoituksen, mutta oikein käytettynä ne voivat tarjota suuren sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Kuinka tunnistaa tehokkaat myyntikanavat

Markkinoinnissa on kyse yrityksestä ja erehdyksestä, joten on tärkeää pitää silmällä e-kirjojen myyntiä ja yrittää tunnistaa tehokkaita myyntikanavia myynnin parantamiseksi tulevaisuudessa.

Jos esimerkiksi näytät Google-mainoksia, Facebook-mainoksia ja mainostat kirjojasi orgaanisen hakumarkkinoinnin avulla, on tärkeää tietää, mikä on tehokkain ja mihin sinun tulisi keskittyä. Sellfyn kaltaisissa työkaluissa on sisäänrakennettu analytiikka, mikä tarkoittaa, että näet helposti, mikä prosenttiosuus myynnistäsi tulee mistä kanavista.

On myös hyvä idea käyttää Google Analyticsia tai maksullista verkkoanalytiikkatyökalua, jotta voit seurata verkkosivustosi tehokkuutta. Verkkoanalytiikasta ja myyntikanavien analytiikasta saamiesi oivallusten perusteella voit tehdä tärkeitä muutoksia sivustoosi ja myyntisuppiloihin lisätäksesi viittausten määrää ja e-kirjojen myyntiä ajan myötä.

Lopulliset ajatukset

Olitpa pyrkivä kirjailija tai yritys, joka haluaa ansaita rahaa olemassa olevasta verkkoliikenteestäsi, e-kirjojen myyminen verkossa on loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Toivottavasti tämän artikkelin tiedot ovat auttaneet sinua oppimaan tarkalleen, kuinka ansaita rahaa myymällä e-kirjoja verkossa.

Jos haluat tietää lisää digitaalisten tuotteiden myynnistä ja sisältösi kaupallistamisesta, tutustu muihin oppaihimme: