Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä taidetta Etsyssä: vinkkejä menestykseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä taidetta Etsyssä: vinkkejä menestykseen

Taiteen myynti Etsyssä

Teetpä taidetta myytäväksi paikallisilla messuilla tai vain harrastuksena, olet luultavasti harkinnut oman verkkokaupan avaamista.

Mutta mistä tiedät, meneekö taidesi kaupaksi? Entä jos sijoitat rahaa ja kukaan ei osta? Ja miten saat selville kaikki yksityiskohdat, kuten hinnat, toimitus ja palautukset?

Onneksi taiteen myynnin aloittaminen verkossa on paljon helpompaa kuin uskotkaan, kun aloitat Etsyn käytön.

Tässä viestissä annamme sinulle omamme parhaat vinkit taiteen myyntiin Etsyssä ja kuinka tehdä kaupastasi nopeasti menestys.

Myykö taide hyvin Etsyssä?

Vaikka Etsy on viime vuosina laajentunut digitaalisiin tuotteisiin ja käsintehtyihin tuotteisiin, taide myy edelleen hyvin Etsyssä. Markkinoilla on satoja menestyviä riippumattomia taiteilijoita, jotka myyvät räätälöityjä taideteoksia, tulosteita ja henkilökohtaisia ​​teoksia, ja se on loistava vaihtoehto aloittelijoille haluavat testata vesiä taideteoksillaan.

Pitäisikö sinun myydä taidettasi Etsyssä?

Kun kyse on taiteen myymisestä verkossa, Etsy on loistava vaihtoehto ansaita rahaa. Jos et ole koskaan ennen myynyt verkossa, Etsy on tilaisuus hankkia tärkeää tietoa verkkokaupasta, markkinoinnista ja Etsyn hakukoneoptimoinnista – kaikki mitä tarvitset, jos perustat oman verkkosivustosi tulevaisuudessa.

Etsy on loistava alusta vesien testaamiseen ilman riskiä investoida kalliisiin verkkosivustoihin. Pystyt selvittämään hinnoittelun, brändäyksen, toimituksen ja verot samalla kun hyödynnät valmiita alustaa.

Jos olet edelleen epävarma, pitäisikö sinun myydä taidettasi Etsyssä, tässä on joitain tärkeitä etuja:

 • Kätevä: Etsy-kaupat on helppo perustaa, ja alustalla on sisäänrakennettu yleisö.
 • Luotettu alusta: Vuosien varrella Etsy on vakiinnuttanut asemansa luotettavana markkinapaikkana, mikä tarkoittaa, että verkkokaupan aloittaminen on paljon helpompaa.
 • Resurssit: Etsyn mukana tulee opetusvideoita, blogeja, avainsanojen suunnittelijoita ja paljon muuta, jotta voit tehdä sivustostasi mahdollisimman menestyvän.
 • Edullinen: Etsy perii maksuja vain, kun teet myynnin, mikä tekee siitä edullisen ja alhaisen riskin aloittelijoille, jotka eivät ole varmoja, mitä myydään.
 • Sisäänrakennettu markkinointi: Etsy huolehtii paikan päällä ja sen ulkopuolella tapahtuvasta markkinoinnista puolestasi, mikä auttaa sinua saamaan potentiaalisia asiakkaita nopeammin.

Luo digitaalinen Etsy-imperiumi!

Opi tarkasti suunnittelemaan digitaalisia tuotteita (ilman Photoshopia), listaamaan tuotteita Etsyyn, hankkimaan liikennettä Etsy-kauppaasi ja kasvattamaan todellista tuloja tuottava liiketoiminta

Taiteen myynnin aloittaminen Etsyssä

Jos kuulostaa siltä, ​​että Etsy on loistava paikka myydä taidettasi ja alkaa laajentaa intohimoasi yritykseksi, aloita näin:

Tunnista kilpailijasi

Ennen kuin aloitat oman myymälän perustamisen, siirry Etsyn asiakkaaksi ja etsi myymäsi taidetyyppi.

Olipa tyylisi mikä tahansa, alustalla menestyy jo hyvin kilpailijoita. Älä anna tämän lannistaa sinua – se on loistava tilaisuus tehdä markkinatutkimusta ja selvittää, mikä jo toimii hyvin.

🔥 Empfohlen:  4 tapaa parantaa yrityksesi IT-infrastruktuuria

Mitä heidän arvostelunsa sanovat? Millaiset taideteokset myyvät parhaiten? Miten voit parantaa?

Tämä alustava tutkimus auttaa sinua pääsemään oikealle jalalle.

Valitse taide, jonka haluat myydä

Etsyn parhailla taidekaupoilla on tietty tyyli, josta ne tunnetaan. Päätätpä siis myydä mukautettuja lemmikkimuotokuvia, abstrakteja maisemia tai mukautettuja valokuvia, päätä, mitä aiot myydä, ja rakenna brändisi sen ympärille.

Ihmiset etsivät äärimmäisen erityistä taidetta etsiessään Etsystä, ja he haluavat ostaa ammattitaiteilijalta, joka on asiantuntija etsimässään markkinaraossa.

Tarkennuksen kaventaminen tekee sinusta erottuvan asiantuntijana ja saa myymälästäsi näyttämään yhtenäisemmältä.

Rakenna brändi myymälällesi

Nyt voit alkaa miettimään brändiäsi. Monet taiteilijat päättävät rakentaa brändin nimensä ympärille, toiset valitsevat myymälälleen nimen taideteoksensa perusteella.

Tämä on henkilökohtainen valinta, mutta varmista, että brändisi on yhtenäinen myymäsi taiteen kanssa. Esimerkiksi, jos taideteos on minimaalinen ja mustavalkoinen, myös brändisi pitäisi olla. Jos taas myyt kirkkaita, värikkäitä kankaita, brändisi pitäisi heijastaa sitä.

Sinun ei tarvitse käyttää omaisuutta brändin rakentamiseen alussa. Ilmaiset työkalut, kuten Canva sinulla on malleja logoille ja Etsy-bannereille, jotta pääset alkuun.

Sijoita hyviin valokuviin

Tämä on se osa myymälääsi, johon haluat investoida. Tarvitset korkealaatuisia kuvia taideteoksesta, jotta se voi myydä.

Jos voit, valokuvaa taideteos ripustettuna tai miten se olisi esillä kotona – tämä auttaa potentiaalisia ostajia visualisoimaan sen omassa tilassaan.

Taiteen valokuvaaminen ja skannaus

Monet Etsyn taiteilijat myyvät alkuperäisiä taideteoksia sekä sen tulosteita pienemmällä hinnalla. Tämä auttaa heitä saamaan mahdollisimman paljon rahaa samasta taideteoksesta ja avaa myymälänsä laajemmille markkinoille.

Kaikilla ei ole varaa alkuperäisiin taideteoksiin, mutta tulosteiden myynti antaa mahdollisuuden saada taideteos halvemmalla.

Näin luot tulosteita alkuperäisestä taideteoksesta:

 • Skannaa alkuperäinen kuvitus korkealaatuisella skannerilla (vähintään 300 dpi).
 • Käytä muokkausohjelmistoa, kuten Canvaa tai Photoshopia, säädäksesi skannattua kuvaa poistaaksesi taustan ja parantaaksesi värejä haluamallasi tavalla.
 • Tulosta ne korkealaatuiselle paperille tai kortille, joka on valmis myyntiin!

Tämä prosessi voi toimia myös, jos pidät ajatuksesta myydä taideteostesi tarroja.

Käytä avainsanoja ja tunnisteita

Jotta taideteokset löytyvät Etsystä, sinun on käytettävä asiaankuuluvia avainsanoja ja tunnisteita luodessasi luetteloita myytävistä tavaroistasi.

Kun teet markkinatutkimusta kilpailijoista, näet heidän käyttämänsä tunnisteet listauksensa alareunassa. Katso huippuluokan listausten tunnisteet saadaksesi käsityksen siitä, mitkä avainsanat sopivat parhaiten taidetyyppillesi.

On myös muutamia avainsanatyökaluja, joiden avulla voit varmistaa, että hyödynnät kaikkia avainsanatunnisteita:

Hinta taideteoksesi

Yleinen hinnoittelumalli mille tahansa on:

 • Materiaalikustannukset + työ x2 = tukkuhinta
 • Tukkuhinta x2 = vähittäismyyntihinta

Tämä on hyvä paikka aloittaa, mutta sinun on otettava huomioon lisäkulut, jotta voit varmistaa terveen voiton:

 • Etsyn listausmaksu
 • Etsyn välityspalkkio
 • Etsyn veromaksu
 • Pakkaus- ja rahtikulut
 • Markkinoinnin kustannukset
 • Resurssien kustannukset (tulostin, muste, valokuvaus jne.)
 • Verot
🔥 Empfohlen:  Derek Miller Kuinka käyttää verkkonoutoa myymälästä (BOPIS) vähittäiskaupassa Lue artikkeli

Muista tehdä kirjaa kaikista jokaiseen taideteokseen liittyvistä maksuista ja kustannuksista, kun lasket hintaa.

Älä pelkää hinnoitella taidettasi sen arvoiseen hintaan – oikeat asiakkaat ovat valmiita maksamaan huippudollarin käsintehdyistä taideteoksista.

Pakkaus- ja toimitustaide

Kun teet myyntiä, pakkaus- ja toimitusprosessin oikea saaminen on ratkaisevan tärkeää.

Löydä oikea tasapaino taideteoksen turvallisuuden ja turvallisuuden välillä toimituksen aikana ja tee samalla asiakkaallesi kokemus pakkausten purkamisesta.

Räätälöidyt pakkaukset, joissa on kiitoskortteja ja muita lisävarusteita, rohkaisevat asiakkaitasi jättämään positiivisia arvosteluja ja palaamaan hakemaan lisää.

Bonusvinkki: Etsy asettaa listaukset etusijalle ilmaisella toimituksella. Joten lisää toimituskulut listaushintaan ja sisällytä ilmainen toimitus, jotta saat parhaan mahdollisuuden näkyä hauissa.

Millainen taide myy parhaiten Etsyssä?

Käsintehdyt taideteokset myyvät jatkuvasti hyvin Etsyssä, mutta suosituimpia kohteita ovat lemmikkien ja eläinten vesivärit. Räätälöidyt alle 50 dollarin maalaukset ovat parhaita, ja koirat ovat suosituimpia.

Yli 100 dollarin maalauksia myydään noin 50 % vähemmän kuin 50–100 dollarin hinnat, mutta ne myyvät silti hyvin, ja monet tuottavat satoja arvosteluja.

Kuinka löytää myydyimmät tuotteet Etsystä

 • Siirry Etsyn kotisivulle ja siirry luokkiin. Muokkaa ehtoja, joita sovelletaan tyyliisi taideteoksessa rajataksesi hakuasi.
 • Voit suodattaa myymälän sijainnin, toimituspaikan, hinnan, tyylin jne. mukaan.
 • Etsy päivittää automaattisesti, kun päivität ehtoja ja rajaat vastaavia luetteloita.
 • Älä huomioi listauksia, joissa kuvassa on “mainos”-symboli, koska ne ovat maksettuja mainoksia, eivät maksuttomia.
 • Monilla supistettujen luokkien myydyimmillä listauksilla on “bestselleri”-tunniste, joka näyttää, mitkä maalaukset menestyvät parhaiten näissä luokissa.
 • Tutustu suosituimpiin listauksiin löytääksesi hyvin myytävät tuotteet, koot ja hinnat saadaksesi käsityksen siitä, mitä sinun pitäisi listata.

Vinkkejä taiteen myymiseen Etsyssä

Kuvataide on Etsyn kilpailukykyisimpiä luokkia, joten on tärkeää, että myymäläsi erottuu joukosta. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla saat sen heti alkuun.

Vaihtele hintapisteitäsi

Laaja valikoima kokoja ja hintaluokkia Etsy-kaupassasi houkuttelee ostajia eri alennushintaluokissa. Vaikka joku saattaa rakastaa taideteoksiasi, hänellä ei ehkä ole varaa suureen, mukautettuun kankaaseen.

Taidetulosteet, digitaaliset lataukset ja pienemmät esineet ovat loistava tapa saada laajempi yleisö ovesta sisään, ja kun joku on tehnyt halvemman ostoksen, hän todennäköisemmin palaa takaisin ja kuluttaa enemmän ensi kerralla.

Ole kuvaava

Kunkin listauksen kohteen kuvaus on paikka, jossa voit antaa tietoja taideteoksen tyylistä, siitä, miten teit sen, mitä materiaaleja käytit ja kenelle se sopii täydellisesti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka analysoida sisältöäsi ja luoda voittava strategia vuonna 2023

Sen lisäksi, että se antaa kaikki tarvittavat tiedot taiteesta, se on myös mahdollisuus vetää ihmisiä mukaan kertomalla heille, miltä taideteos saa heistä tuntemaan, mihin heidän kodin huoneeseensa se sopii ja miksi se kannattaa ostaa.

Älä unohda olla mahdollisimman yksityiskohtainen usein kysytyissä kysymyksissäsi, jotta potentiaaliset ostajat voivat voittaa oston aikana kohtaamat esteet.

Keskity asiakaspalveluun

Etsyn viestialusta on kuin asiakaspalvelusähköpostisi. Näin potentiaaliset ostajat ottavat sinuun yhteyttä kysymyksillä tai tiedusteluilla.

Etsy kertoo asiakkaille, kuinka nopea keskimääräinen vastausaikasi on, joten vastaa mahdollisimman nopeasti, jotta se pysyy alhaisena. Jos joku näkee, että et vastaa päiviin, he todennäköisesti ostavat paljon vähemmän.

Voit luoda malleja yleisiin kysymyksiin säästääksesi aikaa asiakaspalveluroolissa, mutta varmista, että käytät aikaa parhaan palvelun tarjoamiseen asiakaskuntallesi.

Suunnittele varautumiset

Valitettavasti toimituskuriirien kanssa tapahtuu onnettomuuksia, ja sinun liikkeen omistajana on sinun ratkaista ne. Varotoimien järjestäminen ennen ensimmäisen tilauksen lähettämistä auttaa, jos jotain katoaa tai vaurioituu.

Tutustu vakuutuksiin ja seurantaan saadaksesi tietää, mitä se maksaa, ja kerro asiakkaillesi, mistä olet vastuussa vakuutusosiossa. Tämä antaa sinulle suojan tason, jos asiakas vaatii hyvitystä jostakin, jota myymäläsi käytännöt eivät kata.

Rakenna läsnäolo sosiaalisessa mediassa

Lopuksi, älä luota siihen, että Etsy tekee kaiken työn puolestasi. Se on uskomattoman kylläinen markkinapaikka, joten brändin ja maineen rakentaminen sen ulkopuolella auttaa uutta yritystäsi kasvamaan paljon nopeammin.

Aloita yksi tai kaksi sosiaalisen median tiliä ja kerää seuraajia. Instagram ja TikTok ovat molemmat suosittuja taideteoksia, koska ne ovat molemmat näkyviä alustoja.

Oletko valmis aloittamaan Etsyn käytön?

Huolimatta siitä, kuinka hyvältä Etsy kuulostaa, se ei ole rikastu nopeasti -suunnitelma. Etsy-kaupan muuttaminen menestyväksi yritykseksi vaatii aikaa ja omistautumista sekä intohimoa myymääsi kohtaan.

Jos pidät taideteosten tekemisestä ja tiedät, että olet omistautunut myymään niitä, valtavat markkinat odottavat, mitä luot.

Taiteen myynti Etsyssä

Table of Contents