Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä tukkumyyntiä verkossa vuonna 2023: Yksityiskohtainen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä tukkumyyntiä verkossa vuonna 2023: Yksityiskohtainen opas

Mietitkö kuinka myydä tukkumyyntiä?

Hienoa – olet oikealla tiellä saavuttaaksesi uusia kasvutasoja.

Vaikka useimmat verkkokaupan yrittäjät aloittavat myymällä tuotteitaan suoraan kuluttajille, tukkumyynti tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä harkinnan arvoisen.

Tukkukauppiaiden ei tarvitse huolehtia monien yksittäisten asiakkaiden hallinnasta ja tukemisesta tai tuotteiden toimittamisesta loputtomiin paikkoihin.

Sen sijaan muodostat tuottoisia kumppanuuksia valikoiman yritysten kanssa. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle fantastisia toistuvien tulojen lähteitä, vaan voit myös leikata markkinointikulujasi, kun pienempi määrä asiakkaita ostaa kerralla.

Joten mistä aloitat?

Mikä on tukkukauppa?

Ensin määritellään tukkumyynti.

Tukkumyynti on toimintaa, jossa myydään suuria määriä tuotteita muille jälleenmyyjille. Tukkukauppiaat myyvät yleensä alennettuun hintaan, mikä antaa kauppiaille mahdollisuuden ansaita voittoa.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Esimerkiksi paikallinen ruokakauppasi ostaa tavaransa tukkuliikkeiltä. Koska ostossa ostetaan paljon tavallista suurempia määriä, tukkuliikkeet myyvät tuotteitaan alennettuun hintaan. Sitten kauppa lisää tukkuhintaan korotuksen saadakseen voittoa myynnistä.

Tukkukauppiaana voit luoda toistuvien tulojen lähteen tekemällä sopimuksia vähittäiskauppiaiden kanssa, jotka haluavat ylläpitää jatkuvaa tuotteistasi.

Lisäksi voit skaalata liiketoimintaasi jatkamalla tuotteiden myyntiä loppukuluttajille.

Se on tukkumyyntikanavan kauneus – voit vangita myyntiä sekä yksittäisiltä ostajilta että muilta jälleenmyyjiltä.

Miksi aloittaa tukkukauppa?

Tukkumyynti verkossa on yksinkertainen ja tehokas tapa ansaita tasaisia ​​tuloja.

Niin kauan kuin pystyt ylläpitämään jatkuvaa tuotetarjontaa ja toimittamaan tuotteet vähittäiskauppiaille ajoissa, voit rakentaa menestyvän tukkuliiketoiminnan.

Jotkut tämän liiketoimintamallin suurimmista eduista ovat:

Suuremmat tulot pienemmillä tapahtumilla

Irtotavaramyynti jälleenmyyjille tarkoittaa, että voit siirtää monia tuotteita lyhyessä ajassa.

Voit myydä tuhansia yksikköjä tuotetta yhdellä ostolla.

On jopa mahdollista rekisteröidä asiakkaasi tilausostoksia varten, jotta he eivät lopu varastosta (ja ansaitset toistuvia tuloja).

Pienemmät yleiskulut

Vaikka useimmat tukkukauppiaat tarjoavatkin bulkkituotteita alennuksella, on syytä huomata, että säästät myös yleiskustannuksissa myymällä tukkumyyntiä.

Sinun ei tarvitse käyttää niin paljon rahaa yksittäisten yksiköiden pakkaamiseen ja toimittamiseen.

Voit myös säästää rahaa markkinoinnissa, koska tarvitset vain muutamia hyviä suhteita jälleenmyyjien kanssa säilyttääksesi tulosi.

tukkumyynnin edut

Parempi bränditietoisuus

Jos myyt tuotteitasi tukkumyyntiympäristössä, voit hyödyntää sen vähittäismyyntiyrityksen olemassa olevaa brändimainetta, jonka kanssa työskentelet, houkutellaksesi lisää asiakkaita.

Fyysisen ja virtuaalisen hyllytilan saaminen tuotteillesi voi lisätä tuotteidesi tunnettuutta.

Ajan mittaan oikea näkyvyys kumppanuuksien kautta vähittäiskauppayritysten kanssa voi johtaa uusiin mahdollisuuksiin.

🔥 Empfohlen:  Mikä on jaettu hosting? Lopullinen aloittelijan opas

Markkinoiden laajentaminen

Suhteet vähittäisasiakkaisiin voivat avata sinulle oven uusille markkinoille.

Loppujen lopuksi, jos päätät laajentaa toimintaa tukku- ja jälleenmyyjäympäristössä, sinun ei tarvitse rakentaa uutta läsnäoloa tyhjästä eri markkinoille ennen kuin voit houkutella asiakkaita.

Voit yksinkertaisesti siirtää tuotteesi olemassa olevan jälleenmyyjän valikoimaan ja hyödyntää sen läsnäoloa yrityksesi jalanjäljen vahvistamiseksi.

Tukkumyynnin aloittaminen: Tukkumyyntikanavan luominen

On pari tapaa aloittaa tukkumyynnin.

Ensimmäinen vaihtoehto on rakentaa oma tukkuliikkeesi tyhjästä. Voit tehdä tämän helposti verkkokauppa-alustalla, kuten Shopify.

Vaihtoehtoisesti voit lisätä tukkutoimintoja olemassa olevaan kauppaasi.

Tutkitaan molempia vaihtoehtoja tarkemmin.

Tukkuliikkeen luominen

Jos päätät rakentaa oman tukkukaupan, voit käyttää Shopify suunnitella ja rakentaa uusi tyhjästä. Yrityksille, joilla on jo verkkokauppa, josta kuluttajat voivat ostaa, on mahdollisuus perustaa toinen kauppa, jolla on eri URL-osoite.

Helpoin tapa luoda toinen kauppa on Shopifyn salasanasuojausominaisuuden kautta. Tämän avulla voit lukita tukkukauppasi niin, että vain jälleenmyyjät voivat tehdä tilauksia myymälässäsi. Voit ottaa salasanasuojauksen käyttöön Shopify administa siirtymällä kohtaan Verkkokauppa > Asetukset.

salasanalla suojaava shopify-kauppa

Salasanalla suojatussa myymälässä voit listata kaikki tuotteesi alennettuun hintaan yleisösi ostettavaksi.

Jos sinulla on jo suojattu suuri tilausmäärä, voit myös päivittää olemassa olevan tilin verkkosivustojen rakentajalla “yritys”-paketiksi. Esimerkiksi, Shopify PlusShopifyn yritysversiossa on tukkukanavaominaisuus, jonka avulla voit luoda erillisen tukkukanavan olemassa olevaan tiliisi.

Päivitysvaihtoehto voi olla ihanteellinen valinta, jos haluat luoda julkisivun tuotteista, jotka sinulla on jo verkkosivustollasi. Voit silti erottaa kuluttaja- ja tukkumyynnin myös tällä tavalla, jotta voit seurata kunkin kanavan suorituskykyä.

Tukkukanavan luominen Shopify-sovelluksella

Tukkukanavan lisääminen olemassa olevaan kauppaasi edellyttää yleensä investointeja sovellukseen tai laajennukseen.

Shopify-myymälöille on saatavilla yli 200 tukkusovellusta Shopify App Marketplace. Täältä löydät sovelluksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua hyödyntämään tukkumyyntitoimintoja.

tukkumyyntisovellukset shopifylle

Tukkuklubi on kiva sellainen.

Sen avulla voit luokitella asiakkaat ryhmiin, jotka saavat omia alennuksiaan verkkosivustosi vähittäismyyntituotteista. Sovelluksessa on jopa markkinointiominaisuus, joka kannustaa asiakkaita tekemään suurempia ostoksia tarjoamalla suurempia alennuksia.

Lisäksi Wholesale Clubissa on suojausominaisuus, jonka avulla vain asiakkaat, joilla on hyväksytty jälleenmyyjätili, voivat tarkastella tukkuhintaasi. Tämän vaihtoehdon käyttäminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luoda erillistä tukkukauppaa tai tuoteluetteloa tarjotaksesi turvallisen ja saumattoman ostokokemuksen vähittäisasiakkaillesi.

Kuinka myydä tukkutuotteita: 5 vinkkiä

Nyt kun ymmärrät tukkumyynnin perusteet verkossa, käydään läpi muutamia vinkkejä, joiden avulla voit saada lisää tilauksia. Näin voit kasvattaa yrityksesi myyntiä:

🔥 Empfohlen:  5 menestyneintä IIT:stä valmistunutta yrittäjää

1. Rekisteröidy tukkukauppaan

Monet nykyaikaiset jälleenmyyjät löytävät ja tilaavat tuotteita tukkukaupoilta. Sen lisäksi, että myyt tukkumyyntiä oman myymäläsi kautta, voit rekisteröityä joihinkin suosituimpiin kauppapaikkoihin laajentaaksesi kattavuuttasi.

Tee tutkimusta varmistaaksesi, että teet yhteistyötä oikean markkinapaikan kanssa. Parhaat tukkumarkkinat integroituvat hyvin olemassa oleviin myyntikanaviisi, joten sinun ei tarvitse tehdä liikaa töitä saadaksesi yhteyden uusiin asiakkaisiin.

Esimerkiksi, Salehoo on loistava markkinapaikka tukkumyynnistä kiinnostuneille Shopify-myymälöille. Alustan avulla kauppojen omistajat voivat myydä tiettyjen luokkien kautta, jotta he voivat tavoittaa oikean yleisön. Voit jopa päättää, minkä jälleenmyyjän kanssa haluat tehdä yhteistyötä.

15. Parhaat tilaustulostustuotteet vuonna 2021

2. Yhteistyötä täydentävien tuotemerkkien kanssa

Tukkumyynnin keskeinen etu on, että toisin kuin perinteisessä vähittäiskaupassa, et aina tarvitse suurta asiakaskuntaa skaalaamiseen. On kuitenkin hyvä idea tehdä yhteistyötä toisiaan täydentävien yritysten kanssa valitsemillasi markkinoilla. He voivat suositella yritystäsi asiakkailleen (muistaa palauttaa palvelus), mikä voi auttaa sinua saamaan enemmän näkyvyyttä ja myyntiä.

Löytääksesi oikeat kumppanit, mieti, millaiset yritykset pystyvät parhaiten täydentämään olemassa olevaa tarjontaasi. Esimerkiksi, Stokketuotemerkki, joka tunnetaan vauvan huonekalujen ja pinnasänkyjen luomisesta, yhteistyössä Pehrtuotemerkki, joka tarjoaa 100 % luomuarkkeja tuotteiden ristiinmyynnissä ja molemmille jälleenmyyjille enemmän tuottoa varten.

Oikeiden tukkubrändien löytäminen kumppaniksi vaatii tutkimusta. Sinun on löydettävä potentiaalisia yrityksiä, jotka voivat täydentää tarjontaasi ja saada ideoita yhteistyöstä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla.

3. Osallistu messuille

Yksi parhaista tavoista avata uusia tukkumyyntimahdollisuuksia ja jopa yhteistyökumppanuuksia on verkostoituminen messuilla.

Verkostoituminen on loistava työkalu kaikille kauppiaille – erityisesti niille, jotka suunnittelevat tukkumyyntiä. Kun osallistut alasi paikallisiin messuihin, sinua ympäröivät ihmiset, jotka ostavat ja myyvät portfolioosi liittyviä tuotteita.

Suuri uutinen nykypäivän tukkukauppiaille on, että erikoisnäyttelyitä on saatavilla lähes jokaiselle toimialalle urheiluvaatteista ja asusteita teknologiaan ja viestintävälineisiin. Jotta et tuhlaa aikaa ja rahaa liikaa matkustamiseen, tee tutkimusta selvittääksesi, mitkä messut todennäköisimmin houkuttelevat yleisöäsi.

Voit myös harkita virtuaalisten messujen ja vastaavien tapahtumien etsimistä, jos haluat säästää rahaa vuokraamalla fyysisen osaston.

löytää tukkumyyjiä messuilta

4. Käytä kannustimia ostamaan

Kannustimet ja tarjoukset eivät ole vain kuluttajille. Myös yritykset haluavat tietää saavansa hyvät kaupat. Siksi useimmat tukkumyyjät tarjoavat aina suuremman alennuksen asiakkailleen ostamiensa tuotteiden määrän perusteella. Jos olet alkanut jäljittää jälleenmyyjiä, jotka saattavat olla kiinnostuneita tuotteistasi, voit parantaa konversiomahdollisuuksiasi kannustimilla.

Yleinen vaihtoehto on tarjota suurempia alennuksia tai tarjouksia asiakkaan ensimmäisestä tilauksesta (ensivaikutelma on kaikki kaikessa). Muita kannustimia voivat olla:

  • Alhaisten tilausvaatimusten asettaminen, jotta yritykset voivat aloittaa pienemmästä ostosta
  • Tarjoaa ilmaisen toimituksen, kun joku tilaa tietyn määrän (tietyssä paikassa)
  • Tarjoaa erilaisia ​​maksuehtoja, mukaan lukien kuukausittaiset tilauskulut
  • Tarjoaa pakettitarjouksia, kun ihmiset ostavat tiettyjä massatuotteita yhdessä
  • Tarjoaa asiakkaille ilmaisia ​​näytteitä ja testaajia
🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita Hilton Honors -palkintoja pisteillä

Jotkut tukkukauppiaat voivat jopa tarjota dropshippingin kaltaisia ​​palveluita, joissa yritykset mainostavat tuotteitaan verkkosivuillaan ja luottavat sitten tukkumyyjän toimittamaan tuotteen loppuasiakkaalle.

5. Naulaa tuotekuvaukset ja kuvat

Vastoin yleistä käsitystä jälleenmyyjät kiinnittävät paljon huomiota tuotekuvauksiin ja kuviin. Tämä auttaa heitä saamaan paremman käsityksen tuotteista, ennen kuin he tekevät suuria ostoksia.

Jos haluat tehdä ostajiin vankan vaikutuksen, varmista, että otat tuotteistasi korkealaatuisia kuvia. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella taustalla ja valaistuksella (luonnollinen valaistus toimii parhaiten useimmissa tuotteissa), jotta jälleenmyyjät näkevät tavaroidesi pienemmät yksityiskohdat helposti.

Entä tuotekuvaukset? Voimme kertoa kokemuksesta, että tarinan sisällyttäminen on yksi parhaista tavoista houkutella ostajia.

Käytä alkurivejä luodaksesi kertomuksen siitä, kuinka tuotteesi parantaa asiakkaiden elämää. Jälleenmyyjät huomaavat varmasti, kun he näkevät tuotteen olevan hyödyllinen yleisölleen. Voit sisällyttää myöhemmin kuvaukseen tekniset tiedot, kuten tuotteen koon ja alkuperämaan.

Huippuluettu: Kuinka kirjoittaa myyviä tuotekuvauksia

Yhteenveto: Kuinka myydä tukkumyyntiä vuonna 2023

Tukkuliikkeen pitäminen saattaa näyttää haastavalta paperilla, mutta se on paljon helpompaa tehdä oikealla asetuksella ja strategioilla jälleenmyyjien houkuttelemiseksi.

Myymällä tuotteitasi tukkumyyntinä voit säästää aikaa ja rahaa asiakashankinnassa ja päästä uusille markkinoille pienemmällä riskillä.

Jos haluat tietää kuinka myydä tukkumyyntiä tänään, harkitse näiden vaiheiden käyttöä oppaana:

  1. Luo tukkumyyntikanava
  2. Rekisteröidy tukkukauppaan
  3. Yhteistyötä täydentävien yritysten kanssa
  4. Käytä kannustimia ostamaan
  5. Naulaa tuotekuvaukset ja -kuvat

Mitä strategioita käytät myydäksesi tukkumyyntiä verkossa? Jaa parhaat menetelmäsi alla!

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents