Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka myydä videoita verkossa: Aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka myydä videoita verkossa: Aloittelijan opas

Haluatko oppia myymään videoita verkossa? Lue eteenpäin, niin kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Tässä viestissä opastamme sinut vaihe vaiheelta läpi koko videoiden myyntiprosessin. Ensin keskustellaan siitä, miten voit suunnitella sisältöäsi ja luoda videosisältöä, josta yleisö rakastaa.

Sitten näytämme sinulle, kuinka voit listata videosi myytävänä verkkosivustollasi ja verkkokauppapaikoilla.

Ja lopuksi näytämme kuinka saada paljon myyntiä nopeasti tehokkaiden verkkomarkkinointistrategioiden avulla.

Valmis? Aloitetaan.

Miksi myydä videoita verkossa?

Ennen kuin siirrymme oppaaseen, tarkastellaan joitain syitä, miksi saatat haluta myydä videoita verkossa muiden tuotteiden sijaan:

 • Videoiden kysyntä on huimaa. Kuluttajat ovat vihaisia ​​videoista juuri nyt. Videon kokonaiskatseluaika kasvoi huimat 85 % pelkästään vuonna 2020. Ja yleisesti ottaen kysyntä on ollut nousussa jo pitkään. Sinun tarvitsee vain katsoa VOD-alustojen, kuten Netflix ja Disney Plus, ja videoiden jakamisen sosiaalisten verkostojen, kuten TikTokin, nopeaa kasvua nähdäksesi sen. Kaikki tämä kysyntä tarkoittaa, että videoiden myyminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen.
 • Et ole koskaan loppu. Kun myyt digitaalista sisältöä, kuten videoita, sinun ei koskaan tarvitse huolehtia varaston loppumisesta. Sinun tarvitsee luoda tuote vain kerran ja voit myydä sen yhä uudelleen ja uudelleen rajoittamattoman määrän kertoja ilman varastojen lisäämistä tai valmistuskustannuksia.
 • Korkea sisäinen arvo. Verrattuna muunlaiseen digitaaliseen sisältöön, kuten kuviin ja tekstiin, videoilla nähdään yleisesti olevan enemmän luontaista arvoa, joten niitä on helpompi myydä potentiaalisille asiakkaille.
 • Helppo markkinoida. Videoita on helppo markkinoida muuntyyppiseen sisältöön verrattuna, koska voit ohjata liikennettä sosiaalisten videoalustojen, kuten YouTuben, TikTokin, IGTV:n jne. kautta. Lisäksi videosisältö on 12x enemmän jaettavissa kuin kuvia ja tekstiä, mikä tarkoittaa, että yleisösi suosittelee sitä todennäköisemmin ystävilleen ja perheelleen ja tekee markkinointisi puolestasi.

Videoiden luominen

Ensimmäinen askel videoiden myymisessä verkossa on videosisällön luominen. Jos olet jo tallentanut ja julkaissut videot, jotka haluat myydä, ohita tämä osio. Jos ei, lue eteenpäin, niin opastamme sinut sen läpi.

Päätä, minkä tyyppisiä videoita haluat myydä

Ensin sinun on päätettävä, millaista videosisältöä haluat tehdä ja myydä.

Siellä on paljon erilaisia ​​videoita, mutta joitain suosituimmista tyypeistä (jotka yleensä myyvät parhaiten) ovat:

 • Opetusvideot (esim. verkkokurssit, ohjeet, tutoriaalit, oma-apuvideot jne.)
 • Harjoitusvideot (esim. harjoitusrutiinit ja kunto-ohjelmat)
 • Lyhytelokuvat (esim. animoidut lyhytelokuvat, live-action-shortsit, dokumentit jne.)
 • Eksklusiiviset suorat lähetykset (esim. webinaarit, suoratoistovideot jne.)

Jos sinulla on jo olemassa oleva yleisö, on järkevää luoda videoita aiheista, joiden tiedät resonoivan heidän kanssaan.

Jos olet esimerkiksi fitness-vaikuttaja, jolla on paljon seuraajia Instagramissa, voisit todennäköisesti myydä fitness-ohjelmavideosarjan seuraajillesi.

Tai jos sinulla on YouTube-kanava, jolle julkaiset lyhyitä animaatioluonnoksia, voit luoda pitkiä animaatioelokuvia tai sarjakuvasarjoja ja kasvattaa kanavasi myyntiä.

Jos sinulla ei vielä ole yleisöä, mieti, millaista sisältöä haluat luoda, ja aloita siitä.

Onko jokin asia, josta olet erityisen kiinnostunut tai intohimoinen? Tunnetko tietyn alueen, ja voisitko muuttaa sen opetussisällöksi? Ymmärrät idean.

Tutki markkinoita

Kun tiedät, millaisia ​​videoita haluat myydä, seuraava askel on vahvistaa ideasi varmistamalla, että sille on kysyntää.

Paras tapa tehdä tämä on selata VOD-alustoja, kuten YouTube, Udemy jne. nähdäksesi, onko siellä jo samanlaista sisältöä kuin mitä ajattelet ja että monet ihmiset katsovat sitä.

Voit myös käyttää avainsanatutkimustyökaluja nähdäksesi, kuinka monet ihmiset etsivät tämän tyyppistä videosisältöä kuukausittain, mikä voi antaa sinulle käsityksen siitä, onko tuotteellasi kysyntää.

Sen lisäksi, että varmistat, että siellä on kysyntää, sinun kannattaa myös arvioida kilpailua: Ovatko markkinat kyllästyneet? Miten saat tuotteesi erottumaan kilpailijoistasi?

Ja älä unohda tutkia kohdeyleisöäsi. Varmista, että tiedät tarkalleen, keitä asiakkaasi ovat, mitä he odottavat videosisällöltä ja miten tavoitat heidät.

Valitse maksurakenne

Seuraava vaihe on päättää, miten aiot hinnoitella videosisältösi. Sinulla on tässä muutamia vaihtoehtoja.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan opas generatiiviseen tekoälyautomaatioon

Yksi yleisimmistä tavoista myydä videoita verkossa on tilausvideo-on-demand (SVOD) -malli.

Tämän hinnoittelurakenteen mukaan katsojasi maksavat säännöllisiä kuukausimaksuja koko videoluettelosi (kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney Plus jne.) käytöstä. Se on myös loistava tapa myydä videokursseja.

Luonnollisesti SVOD-maksumalleilla on järkeä vain, jos sinulla on useita videoita.

Jos sinulla on myytävänä vain yksi video, saattaa olla järkevämpää myydä sen käyttöoikeus kertamaksulla kuukausitilausten sijaan.

Toinen hieno vaihtoehto on määrittää maksa mitä haluat (PWYW) -hinnoittelu. Tässä mallissa katsojat voivat päättää, kuinka paljon he haluavat maksaa videostasi sen perusteella, minkä arvoinen se heidän mielestään on. Se voi toimia hyvin, mutta luotat yleisösi anteliaisuuteen.

Ja tietysti on jopa tapoja kaupallistaa videosisältöä myymättä sitä.

Voit esimerkiksi tarjota videosi katseltaviksi ilmaiseksi, mutta käyttää niitä kumppanituotteiden mainostamiseen, joista ansaitset palkkioita. Tai voit näyttää mainoksia ansaitaksesi rahaa näyttökerroillasi tai myydä tukevia digitaalisia latauksia.

Suunnittele sisältösi

Nyt sinulla on karkea suunnitelma sen sijaan, mitä aiot tehdä ja kuinka aiot myydä sen. On aika suunnitella itse video.

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa suunnitella, ja prosessi riippuu suurelta osin siitä, millaista videota aiot tuottaa, mutta siihen voi kuulua:

 • Esittely. Esittele perusasiat, kuten videosi teema, asetus jne. Jaa idea kohtauksiin ja luonnostele kuvausjärjestys
 • Kuvakäsikirjoitus. Luo visuaalinen esitys videostasi piirtämällä sarja luonnoksia kustakin yksittäisestä otoksesta, jonka aiot tallentaa. Voit käyttää ohjelmistoja, kuten Kuvakäsikirjoittaja tehdä tämä digitaalisesti.
 • Käsikirjoitus. Kirjoita videon käsikirjoitus, mukaan lukien kaikki hahmojen/esiintyjien välinen dialogi, lisähuomautuksia kamerakulmista, erikoistehosteiden kuvaukset, kohtausmuistiinpanot jne.
 • Tarkistetaan. Tarkista käsikirjoituksesi ja kuvakäsikirjoituksesi ja muokkaa niitä tarvittaessa varmistaaksesi, että se on mahdollisimman hyvä.
 • Ajoitus. Päätä, milloin ja missä aiot kuvata ja koota kuvausaikataulu.

Investoi äänityslaitteisiin

Jos aiot tallentaa ja tuottaa videon itse, tarvitset laitteita.

Tarvitsemasi laitteet riippuvat luotavan videosisällön tyypistä ja siitä, kuinka monimutkaista sen kuvaaminen on.

Jos luot vain jotain yksinkertaista, kuten videokurssia, jossa seisot/istut samassa paikassa ja esität kameran, pääset todennäköisesti eroon perusasioista: hyvälaatuinen kamera, jalusta, valaistus, haulikkomikrofoni ja vihreä näyttö.

Mutta jos aiot ottaa monimutkaisia ​​toimintakuvia ulkona, saatat tarvita kehittyneempiä laitteita, kuten gimbaaleja, kameralaitteita, droneja jne.

Tallenna videosi

Lopulta on aika tallentaa videosi.

Valitettavasti emme voi tässä antaa tarkkoja neuvoja, koska jokainen kuva on täysin erilainen. Muutamia yleisiä vinkkejä ovat kuitenkin:

 • Varmista, että valaistus on riittävä
 • Ajattele akustiikkaa (vältä kaikuja, taustamelua jne.)
 • Opi ensin videokuvauksesta
 • Ammu useita otoksia
 • Työskentele kamerasi läsnäolon parantamiseksi
 • Pidä tallenteet järjestyksessä
 • Ota useita muistikortteja ja kameran akkuja

Muokkaa videoitasi

Kun olet lopettanut nauhoituksen, seuraava vaihe on jälkituotanto. Täällä muokkaat raakaa elokuvaa leikkaamaan ja yhdistämään materiaalisi yhteen ja lisäämään visuaalisia tehosteita, musiikkiaäänitehosteet jne.

Tarvitset tähän videonmuokkausohjelmiston, kuten Adobe Premiere Pron, Vegas Pron, Final Cut Pron tai Da Vinci Resolven. Jälkimmäisellä on ilmainen versio, jolla on hyvin vähän rajoituksia.

Yleensä lataat kaiken materiaalisi mediakirjastoon ja vedät sitten yksittäiset leikkeet aikajanalle lineaarisessa järjestyksessä leikkaamalla ja leikkaamalla niitä tarpeen mukaan.

Voit myös korjata väriä, lisätä videotehosteita ja siirtymiä, synkronoida äänen ja tehdä kaiken muun, mitä tarvitset saadaksesi videosi myyntiin.

Kun olet valmis, sinun on renderöitävä se, jotta aikajanaprojektista tulee todellinen videotiedosto, jota voidaan toistaa ja myydä asiakkaille.

Voit valita, millaisessa tiedostomuodossa haluat hahmontaa sen; MP4 on suosituin. Se on suosituin muoto YouTubessa, Applessa jne., ja useimmat laitteet ja digitaaliset alustat tukevat sitä.

Kuinka myydä videoita verkkosivustollasi

Paras tapa myydä online-videoita on oman videosivustosi kautta.

Tämä on parempi kuin myynti videomyyntialustan kautta, koska sinun ei tarvitse käsitellä kaikkia ylimääräisiä kuluja ja transaktiomaksuja – saat 100 % voitosta.

Lisäksi sinulla on täysi määräysvalta myyntiprosessista. Voit määrittää verkkokaupan haluamallasi tavalla ja määrittää omat hinnoittelusi, tuotesivusi, myyntisuppilot jne.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää ChatGPT:tä ylijäämäreseptien luomiseen

Ja hyvä uutinen on, että oman verkkosivuston luominen ei voisi olla helpompaa. Kuka tahansa voi tehdä sen – suunnittelu- tai koodaustaitoja ei tarvita – ja se kestää vain kolme vaihetta:

Vaihe 1: Rekisteröidy Sellfyyn

Sellmy on verkkokauppaalusta, jota voit käyttää verkkokauppasi verkkosivuston rakentamiseen. Se on täydellinen valinta videomyyjille, koska se on helppokäyttöinen, siinä ei ole transaktiomaksuja ja mukana tulee joukko sisäänrakennettuja markkinointityökaluja.

Mikä tärkeintä – se on itse asiassa suunniteltu myymään videoita.

Se tukee kaikentyyppisiä digitaalisia tuotteita ja antaa sinun valita, haluatko tehdä videoistasi ladattavia vai suoratoistokelpoisia. Voit siis tarjota sekä kertamaksuja digitaalisista latauksista että tilausvideotilauksia.

Lisäksi saat rajattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilan loppumisesta, jos sinulla on suuri videoluettelo. Ja kaikkia videotyyppejä tuetaan, mukaan lukien AVI-, Adobe Flash-, MPEG-4-, MPEG-, QuickTime- ja WebM-muodot.

Aloita siirtymällä Sellfyn verkkosivustolle ja valitsemalla tilaussuunnitelma. Voit aloittaa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla ja päivittää myöhemmin maksulliseen sopimukseen, jos haluat pysyä siinä.

Jos päätät päivittää, suosittelemme Starter-suunnitelmaa, koska se on erittäin edullinen ja sen pitäisi riittää useimmille aloitteleville myyjille.

Kun olet kirjautunut sisään, kirjaudu sisään tilillesi, niin ohjattu asennustoiminto toivottaa sinut tervetulleeksi. Valitse vaihtoehto uuden Sellfy-liikkeen luomiseksi, niin sinut ohjataan kojelautaalueelle.

Aiheeseen liittyvä: Sellfy-arvostelu: helppo tapa myydä verkossa?

Vaihe 2: Lataa videosi

Siirry seuraavaksi kohtaan Tuotteet -välilehti ja valitse Digitaalinen tuote > Lisää uusi tuote. Vedä ja pudota sitten ensimmäinen videotiedostosi latausalueelle.

Sinun on valittava, haluatko sen olevan ladattavissa vai suoratoistettavissa, asetettava hinta ja annettava joitain tuotteen perustietoja.

Kun olet tehnyt tämän, napsauta Tallenna tuote tuotesivun luomiseen. Videosi on nyt live-tilassa ja valmis myyntiin Sellfy-kaupassasi.

Ennen kuin voit hyväksyä maksuja, sinun on kuitenkin liitettävä myös maksujen käsittelijä, jonka voit tehdä Kaupan asetukset sivu. Sellfy tukee tällä hetkellä sekä Stripeä että PayPalia.

Vaihe 3: Mukauta verkkosivustosi suunnittelua

Voit muuttaa Sellfy-myymäläsi ulkoasua muuttamalla teemaa.

Voit tehdä tämän siirtymällä Kaupan asetukset -välilehteen ja napsauttamalla Räätälöinti > Mukauta kauppaa > Myymälätyyli > Selaa teemoja. Valitse sitten suosikkisi.

Voit muokata teemasi ulkoasua muuttamalla tekstiä, kuvia, värejä ja muita suunnitteluelementtejä Store Customizer.

Voit myös yhdistää a mukautettu verkkotunnus myymäläänne Kaupan asetukset sivu. Tämä muuttaa Sellfy-sivustosi URL-osoitteen.

Sinun on ostettava mukautettu verkkotunnus rekisteröijältä, kuten GoDaddy, ennen kuin voit tehdä tämän.

Kuinka myydä videoita markkinapaikoilla

Jos et halua myydä videoita omalla verkkosivustollasi, voit myydä ne videomyyntialustan tai markkinapaikan kautta.

Tämä helpottaa myynnin aloittamista nopeasti, koska sinun ei tarvitse rakentaa verkkosivustoa ensin.

Kompromissi on kuitenkin se, että sinulla on vähemmän hallintaa, ja alusta, jonka kautta myyt, yleensä vähentää myyntitulojasi, joten ansaitset vähemmän rahaa myyntiä kohden.

Jos kuitenkin haluat jatkaa tätä reittiä, tässä on joitain parhaista vaihtoehdoistasi.

Voit myydä arkistovideomateriaalia online-arkistomateriaalimarkkinapaikoilla, kuten Getty, iStockja Shutterstock. Näillä alustoilla on taipumus saada paljon liikennettä, mutta ne ovat myös hyvin täynnä sisältöä, etkä ansaitse kovin paljon myyntiä kohden, joten ansaintapotentiaalisi on erittäin rajoitettu.

Voit myydä eksklusiivista videosisältöä nykyiselle yleisöllesi kautta Patreon. Se on suosittu yhteisöalusta, jonka avulla voit myydä tilaussisältöä faneillesi. Fanit tukevat sinua sisällöntuottajana tilaamalla Patreonin, ja vastineeksi annat heille pääsyn eksklusiiviseen videosisältöön ja muihin etuihin.

Toinen vaihtoehto Patreonille aikuisten videoiden tekijöille on Vain Fanit. Sisällöntuottajat voivat myydä sen avulla kaikenlaista eksklusiivista sisältöä faneilleen, mutta se tunnetaan parhaiten aikuisille tarkoitetusta sisällöstä.

Voit myydä opetusvideosisältöäsi kautta Udemy. Se on verkkokurssimarkkinapaikka, joka yhdistää ohjaajat ja opiskelijat. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja listata videokurssit, ja kun opiskelijat löytävät ja ostavat ne Udemyn kautta, saat 37 % tuloista. Jos he rekisteröityvät viittauslinkkisi kautta, ansaitset 97 % tuloista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon Amazonissa myyminen maksaa? Tutustu oppaasi Amazon-myyjämaksuihin

Lopuksi, Uscreen on toinen all-in-one-videoiden kaupallistamisalusta, jota kannattaa harkita. Se tarjoaa sinulle useita tapoja myydä videoitasi, mukaan lukien kertaostoksina, suoratoistona tai tilauksena.

Kuinka markkinoida videoitasi

Se, että olet listannut videosi myytäväksi, ei tarkoita, että myynti alkaa välittömästi tulvii – sinun on markkinoitava niitä. Tässä on joitain tehokkaita markkinointistrategioita, joita voit kokeilla.

Ohjaa liikennettä YouTuben kautta

Jos myyt videosisältöä, YouTube on yksi parhaista saatavilla olevista markkinointikanavista.

Miksi? Koska määritelmän mukaan YouTube-käyttäjät ovat ihmisiä, jotka katsovat jo paljon online-videosisältöä, mikä tekee heistä ihanteelliset kohdemarkkinat.

Perusstrategiana on ladata lyhyitä, liikennettä lisääviä videoita omalle YouTube-kanavallesi ja käyttää niitä hienovaraisesti maksullisen sisältösi mainostamiseen.

Jos esimerkiksi myyt täyspitkää elokuvaa tai dokumenttia, voit ladata YouTube-kanavallesi trailereita, kohokohtia, blooper-rullia tai kulissien takaa.

Muista vain sisällyttää kuvaukseen toimintakehotus ja linkki, joka osoittaa tuotesivullesi, jotta katsojat, jotka haluavat katsoa koko jutun, voivat ostaa sen klikkaamalla.

Jos myyt videokurssia, voit ladata kurssin ensimmäisen jakson ilmaiseksi ja käyttää sitä liikenteen/myynnin ohjaamiseen verkkokurssisivullesi.

Kun luot YouTube-sisältöä, varmista, että käytät katseenvangitsevia pikkukuvia ja huomiota herättäviä otsikoita maksimoidaksesi klikkaukset. Ja jos mahdollista, luo YouTube-videoita suosittujen hakutermien ympärille ja optimoi ne sitten kyseisille avainsanoille.

Aiheeseen liittyvä: YouTube-kanavasi mainostaminen (18 tapaa saada lisää näyttökertoja).

Käytä Sellfyn markkinoinnin työkaluja

Hyödynnä Sellfy-tilauksesi markkinointityökaluja, jotta voit maksimoida verkkosivustosi tulosprosentin ja tehdä useammasta kävijöistäsi maksavia asiakkaita.

Voit esimerkiksi käyttää alennus- ja kuponkikoodiominaisuutta luodaksesi kampanjatarjouksia, jotka kannustavat kävijöitä tekemään ostoksia

Voit käyttää lisämyyntiä lisätäksesi lisäosia ostoprosessin aikana ja lisätäksesi asioita, kuten kulissien takana olevia klippejä tai muuta lisäsisältöä. Tämä auttaa maksimoimaan keskimääräiset tilausarvosi.

Sellfyn sähköpostimarkkinoinnin työkalujen avulla voit rakentaa postituslistaasi ja kasvattaa liidejä kiitossähköpostien ja erikoistarjoussähköpostien avulla. Lisäksi ota käyttöön hylätyt ostoskorisähköpostit saadaksesi lisää myyntiä, jonka olet ehkä menettänyt.

Käynnistä maksettu mainoskampanja

Voit mainostaa videosisältöäsi maksettujen mainoskampanjoiden, kuten Google Ads ja Facebook Ads, avulla. Tämä on loistava tapa ohjata liikennettä tuotesivuillesi nopeasti, mutta se voi olla kallista.

Maksat yleensä napsautuksesta, joten sinun on varmistettava, että suuri osa napsautuksista johtaa tuloksiin/myyntiin positiivisen sijoitetun pääoman tuoton saamiseksi.

YouTube-mainonta on erityisen hyvä vaihtoehto, jos myyt videoita, sillä sen avulla voit näyttää videomainoksia alustalla, jossa voit houkutella katsojia ja antaa heille esikuvan tuotteesta.

Järjestä sosiaalisen median kilpailu

Sosiaalisen median kilpailun järjestäminen on loistava tapa luoda nopeasti hypeä videotuotteesi ympärille. Voit käyttää lahjatyökaluja, kuten SweepWidget, luodaksesi sellaisen helposti.

Ajatuksena on, että tarjoat jotain palkinnoksi (esim. paketti videoitasi tai muita herkkuja) ja asetat osallistumisvaatimukset. Osallistuaksesi voit vaatia osallistujia liittymään postituslistallesi, jakamaan sosiaalisen viestin tai mitä tahansa muuta.

Lopulliset ajatukset

Tähän päättyy perusteellinen oppaamme videoiden myymisestä verkossa.

Nyt sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin alkaa luoda online-videoitasi ja tehdä myyntiä!

Muista vain, että se, jolla on suurin vaikutus menestykseesi, on videosisältösi laatu. Aseta fantastisen videosisällön tuottaminen tärkeimmäksi prioriteetiksi, ja lopulta myyt varmasti.

Mutta jos upean videosisällön tekeminen tuntuu työlältä, voit aina yrittää myydä muita digitaalisia tuotteita, jotka on helpompi luoda.

Suosittelen tutustumaan tähän oppaaseen PDF-tiedostojen myymisestä verkossa. Tai musiikillisesti taipuvaisemmat voivat myydä äänitiedostoja ja äänitehosteita seuraavasti.