Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka näyttää aiheeseen liittyviä viestejä luokittain WordPressissä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka näyttää aiheeseen liittyviä viestejä luokittain WordPressissä

Aiheeseen liittyvät viestit voivat olla hyvä tapa ohjata liikennettä muihin verkkosivustosi viesteihin.

Mutta entä jos haluat hallita, mikä luokka näytetään aiheeseen liittyvissä viesteissäsi?

Tässä viestissä käsittelemme kahta yksinkertaista tapaa, joilla voit näyttää liittyvät viestit luokittain.

Aloitetaan:

Tapa 1: Käytä teemaasi

Monissa teemoissa, erityisesti premium-teemoissa, on sisäänrakennettu aiheeseen liittyvä viestiominaisuus. Take Hestiayksi suosituimmista ilmaisista WordPress-teemoista esimerkkinä.

Sen ilmaisessa versiossa on aiheeseen rakennettu aiheeseen liittyvä viestitoiminto, jonka avulla voit esitellä aiheeseen liittyviä viestejä jokaisen blogiviestin alareunassa. Teeman dokumentaatio viittaa jopa laajennukseen, jonka voit asentaa näyttämään liittyvät viestit luokittain.

Jos teemassasi ei ole tätä toimintoa sisäänrakennettuna, tutustu sen dokumentaatioon, sillä siinä voi olla opetusohjelma siihen liittyvän viestiosion toteuttamiseen tai ehdotus käytettäväksi kolmannen osapuolen ratkaisusta.

Sinun tulisi myös yksinkertaisesti Googlettaa teemasi nimi ja “aiheeseen liittyvät viestit” nähdäksesi, onko kolmansilta osapuolilta opetusohjelmia tämän ominaisuuden käyttöönotosta tietyssä teemassasi.

Jos ei, käytettävissäsi on muita ratkaisuja.

Tapa 2: Asenna aiheeseen liittyvä viestilaajennus

Aiomme käyttää Vielä yksi aiheeseen liittyvien viestien laajennus tälle menetelmälle. Se näyttää liittyvät viestit samasta kategoriasta kuin nykyinen viesti automaattisesti.

Se on saatavilla virallisessa plugin repossa, joten voit asentaa ja aktivoida suoraan WordPress-järjestelmänvalvojalta.

Löydät tämän laajennuksen asetukset alta Asetukset → YARPP.

Aloitetaan nyt “The Poolista”. Kaikkien luokkien ja tunnisteiden viestit näkyvät oletuksena. Tämän osion avulla voit piilottaa tiettyihin luokkiin ja tunnisteisiin liitetyt viestit. Jos haluat piilottaa kokonaan luokkia ja tunnisteita, tarkista ne.

Löydät taksonomioita myös muille viestityypeille täältä.

Seuraava asetus, nimeltään “Näytä salasanalla suojatut viestit”, voi olla strateginen markkinointistrategia, jos käytät sivustollasi jäsenohjelmaa, jossa on sisältörajoituksia. Kun tämäntyyppiset viestit näkyvät aiheeseen liittyvissä viesteissäsi, sinulla on mahdollisuus ohjata enemmän liikennettä salasanalla suojatulle sivulle, jolla näytetään jäsenohjelmasi mainos.

🔥 Empfohlen:  10 tarjousten hallintatyökalua, jotka muuttavat elämäsi

Aiheeseen liittyvät viestit -osio antaa sinulle myös mahdollisuuden ohjata liikennettä vanhempiin viesteihin, joten emme suosittele “Näytä vain viimeisten X kuukauden viestit” -vaihtoehtoa.

Suosittelemme myös ottamaan käyttöön “Näytä vain nykyistä viestiä vanhemmat viestit” -vaihtoehdon, koska uusimpia julkaisujasi mainostetaan koko sivustollasi, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostiluettelosi kautta.

Lopuksi, ole varovainen “Näytä tulokset kaikista viestityypeistä” -vaihtoehdon kanssa, koska se näyttää sivut, tuotteet, suosittelut, kurssit ja kaikki muut sivustossasi käyttämäsi viestityypit.

Näyttöasetusten määrittäminen

Katso “Algoritmi” -osio. Sen avulla voit opettaa YARPP:n algoritmille nykyiseen viestiin liittyvien viestien löytämisen.

Näillä asetuksilla voit saada laajennuksen ottamaan huomioon kunkin viestin otsikon ja leipätekstin ennen kuin se näyttää sen nykyiseen viestiin liittyvänä viestinä.

Mikä tärkeintä, voit vaatia, että jokaisella aiheeseen liittyvällä viestillä on vähintään yksi yhteinen luokka nykyisen viestin kanssa. Tunnisteet otetaan oletuksena huomioon.

Suosittelemme, että asetat muiden viestityyppien luokkiin “Älä harkitse”.

Seuraava on Automaattiset näyttöasetukset -osio. Tässä olevat asetukset hallitsevat tapaa, jolla aiheeseen liittyvät viestit näkyvät sivustossasi.

Aloita valitsemalla, missä aiheeseen liittyvät viestit näytetään, mutta suosittelemme valitsemaan vain Viestit, koska sivuilla on todennäköisesti tietty toimintakehotus, jonka kanssa haluat käyttäjien olevan vuorovaikutuksessa.

Valitse, kuinka monta aiheeseen liittyvää viestiä haluat näyttää ja mitä näyttövaihtoehtoa haluat käyttää. Pikkukuvat-vaihtoehto on tehokkain, varsinkin jos sinä tai graafinen suunnittelija työskentelet kovasti varmistaakseen, että ne kiinnostavat.

Voit jopa valita käytettävien pikkukuvien koon, mutta sinun on luultavasti esikatsella, miltä liittyvät viestit näyttävät sivustollasi, ja leikkiä asetuksilla, kunnes ne sopivat makuusi.

Kirjoita oma tekstisi Oletusnäyttö, jos ei tuloksia -kenttään, jos haluat, vaikka oletusteksti on tarpeeksi kuvaava. Muista vain säilyttää kappaletunnisteet jälkimmäisessä kentässä.

Valitse lopuksi, näytetäänkö aiheeseen liittyvät viestit RSS-syötteissä. Tämä voi osoittautua tehokkaaksi sisällön edistämisstrategiaksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää viittomakieltä vuonna 2023? (Yhdysvallat ja maailma)

Muista tallentaa asetukset.

Aiheeseen liittyvien viestien käyttäminen

Katso yhden blogikirjoituksesi WordPress-editori. Sieltä löydät YARPP:n metalaatikon, jossa on esikatselu tietyistä aiheeseen liittyvistä viesteistä, jotka se näyttää sinulle.

Jos et pidä näistä vaihtoehdoista, pakota laajennus etsimään lisää napsauttamalla Päivitä.

YARPP:ssa on myös widget, jonka avulla voit näyttää aiheeseen liittyviä viestejä widget-alueilla. Nämä voidaan näyttää luettelona tai pikkukuvana. Premium-käyttäjät voivat määrittää mukautettuja näyttöasetuksia.

Ja siinä kaikki – olet valmis.

Lopulliset ajatukset

Aina kun mahdollista, sinun tulee yrittää käyttää WordPress-teemaan sisältyvää aiheeseen liittyvää viestitoimintoa. Tämä on yleensä paras vaihtoehto suorituskyvyn kannalta – varsinkin kun otetaan huomioon se tosiasia, että sinun ei tarvitse asentaa ylimääräistä laajennusta.

Useimmat WordPressin suorituskykyongelmat voidaan kuitenkin ratkaista käyttöliittymässä käyttämällä NitroPackin kaltaista työkalua tai päivittämällä parempaan WordPress-verkkopalvelimeen.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: