Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka näyttää onnistuneita LinkedIn-mainoksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka näyttää onnistuneita LinkedIn-mainoksia

Ajan myötä LinkedInistä on tullut suurin yritysalan ammattilaisten verkkoyhteisö. Se on paikka, jossa työskentelevät ammattilaiset saavat koulutussisältöä ja uusimman alan tietämyksen.

Kokonsa ja tarkoituksensa vuoksi LinkedInistä on tullut yhä suositumpi brändien ja mainostajien keskuudessa – ei vain mainostaa heidän työtarjouksiaan, vaan myös tehokkaana mainostyökaluna tietyn yleisön tavoittamiseksi.

LinkedIn-mainokset eivät kuitenkaan sovellu kaikille yrityksille. Keskustelimme Katrina Aaslaidin, Brandwatchin oman maksullisen median johtajan kanssa kuullaksemme, mitä hän oppi vuosien kokemuksesta LinkedIn-mainonnasta. Tässä on mitä sinun on tiedettävä.

Miksi sinun pitäisi mainostaa LinkedInissä

Aloitetaan ilmeisestä. Brändinä sinun on tunnistettava, mitkä mainosalustat sopivat sinulle. Sinun on selvitettävä, mikä voi auttaa sinua optimoimaan markkinointiponnistelusi eniten. Tämä on vielä tärkeämpää, kun harkitaan LinkedInin kaltaisia ​​kalliita mainosalustoja.

Ymmärtääksesi, onko LinkedIn oikea alusta brändillesi, harkitse tuotteidesi yksikköhintaa ja yleisön tyyppiä, jonka haluat tavoittaa. Yleisesti ottaen LinkedIn-mainoksia käyttävät enimmäkseen B2B-brändit, koska nämä yritykset myyvät yleensä kalliita tuotteita ja ovat valmiita maksamaan korkean hinnan tuloksista.

Toinen huomioitava asia on kohdistusvaihtoehdot. LinkedIn tarjoaa erityisiä segmenttejä – keskittyen hyvin työhön liittyviin sosiodemografisiin tietoihin – mikä tekee mainonnasta alustalla entistä houkuttelevampaa B2B-brändeille. LinkedIn tarjoaa myös useita mainosmuotoja teksti- ja näyttömainoksista InMaileihin ja sponsoroituun sisältöön. On paljon valinnanvaraa tavoissa, joilla voit tavoittaa kohdeyleisösi.

Ammattilaiset käyttävät LinkedIniä käyttääkseen informatiivista ja laadukasta sisältöä. Sen maine on vankka, luotettava ja asiantunteva. Tämän vaikutuksen avulla voit luoda opettavaista ja oivaltavaa sisältöä osana markkinointitoimiasi. Raportit, webinaarit ja tilaussisältö toimivat erinomaisesti LinkedInissä. Lisäksi B2B-maailmassa käyttäjien muuntaminen kestää jonkin aikaa. Joten heidän ruokkiminen opetuksellisella sisällöllä voi olla erinomainen tapa työntää heitä alemmas myyntisuppilossasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Amazon-tytäryrityksenä: Kuinka ansaita kumppanioppaana

LinkedIn on erinomainen tietoisuuden ja harkinnan työkalu. Tiesitkö, että B2B-maailmassa kestää noin 11 näkyvyyttä brändistäsi ennen kuin mahdolliset asiakkaat konvertoituvat? Vaikka LinkedIn-mainosten käyttäminen tietoisuuskampanjoiden suorittamiseen on hyvä strategia, LinkedIn-uudelleenkohdistuskampanjat ovat erinomaisia ​​pitämään mahdolliset asiakkaat kiinnostuneena koko suppilossasi.

Mainonnan kustannukset LinkedInissä

LinkedIn-mainokset ovat kalliita. Ne maksavat keskimäärin enemmän kuin mainokset muilla sosiaalisilla alustoilla, kuten Twitterissä ja Instagramissa. Itse asiassa LinkedInin napsautuskohtainen hinta on lähes 50 % korkeampi kuin Instagramissa.

Päättääksesi, onko järkevää sijoittaa LinkedIn-mainoksiin vai ei, sinulla on oltava selkeä käsitys yrityksesi asiakkaan elinkaariarvosta (CLTV). Tämä luku ottaa huomioon, kuinka paljon tuloja asiakas keskimäärin tuottaa tietyllä ajanjaksolla.

CLTV = Kulutus x taajuus / aika.

Oletetaan esimerkiksi, että myymme hampurilaisia. Oletetaan, että tiedämme, että asiakas pysyy uskollisena yleensä viisi vuotta ja että hän vierailee ravintolassamme kolme kertaa vuodessa. Tämä tarkoittaa, että viiden vuoden aikana hän vierailee meillä yhteensä noin 15 kertaa. Jos he käyttävät keskimäärin 20 dollaria ateriaa kohti, heidän CLTV:nsä on 60 dollaria. CLTV = 20 dollaria dollaria x 15 kertaa / 5 vuotta.

Samoin sinun tulee myös yrittää ymmärtää, kuinka paljon yrityksellesi maksaa mahdollisen asiakkaan muuttaminen asiakkaaksi. Laskemalla, kuinka monta viitta saamme kustakin mainoksesta ja kuinka monta sitten konvertoi suppiloa alaspäin, ja kun tiedämme asiakkaan todellisen arvon, voimme tietää, kuinka paljon olemme valmiita maksamaan mainoksesta.

Tämäntyyppinen päättely on olennaista, jotta ymmärrät, kuinka paljon sinulla on varaa mainoksillesi, koska tiedät tarkan summan, jonka olet valmis maksamaan saadaksesi liidin mainoksesta.

Yksi hyödyllisimmistä asioista, joita voit tehdä mainontasi hyväksi, on pitää sosiaalisen median kampanjasi kaikki yhdessä paikassa. Tämä auttaa helposti havaitsemaan budjetit, tulokset ja suorituskyvyn – sitten vertailla niitä toisiinsa. Mainostyökalumme tarjoaa yleiskatsauksen, joka seuraa erilaisia ​​kampanjoitasi Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Tämä voi auttaa sinua säästämään arvokasta aikaa, kun teet päätöksiä sosiaalisen median budjettisi sijoittamisesta.

🔥 Empfohlen:  Löydä linkkimahdollisuuksia tekemällä kilpailijan käänteisen linkin analyysi

Vinkkejä tehokkaan LinkedIn-mainoskampanjan luomiseen

Jokaisen maksetun median johtajan pyhä malja on tietää, mitkä mainokset ovat tehokkaimpia. Alla olemme koonneet tärkeimmät vinkkimme tehokkaiden LinkedIn-kampanjoiden toteuttamiseen.

Suppilo on ainoa millä on väliä

On tärkeää kiinnittää huomiota siihen, missä potentiaaliset asiakkaat ovat suppilossasi. Jokaisessa kanavasi vaiheessa sinun on tavoitettava yleisösi erityyppisellä sisällöllä ja mainoksilla. Aloita esimerkiksi kanavasi yläosassa olevista videoista ja LinkedIn InMailsista, kun asiakkaasi on konvertoimassa.

Käytä lyhyitä videoita, GIF-kuvia ja karuselleja

Olemme nähneet tehokkaan suorituskyvyn 5–10 sekunnin videoilla ja GIF-kuvilla. Karusellit ovat myös erittäin suosittuja LinkedIn-mainoksissa, lähinnä siksi, että tätä muotoa ei ole olemassa orgaanisena postauksena.

Ole kuvaileva kopiosi kanssa

Tekstitykset ovat yhtä tehokkaita kuin grafiikkasi, joten varmista, että lisäät kampanjoihisi hyödyllisiä, kiinnostavia ja huomiota herättäviä kuvatekstejä. Lisäksi tilastot ovat aina voittajia.

Voit halutessasi lisätä arvion tuotteesi rekisteröitymisestä: “Rekisteröidy alle 5 minuutissa.” Tai käytä lukuja siitä, kuinka moni suosittelee tuotettasi tai palveluasi: “89 % kuluttajista suosittelee meitä.”

Korjaa kampanjasi pituus

Kampanjalla ei ole täydellistä pituutta. Varmista aina, että seuraat aktiivisia kampanjoitasi ja mainoksiasi ja vertaat niitä toisiinsa. Tällä tavalla voit optimoida maksullisen toimintasi, suorittaa onnistuneita kampanjoita uudelleen ja tappaa tehottomia säästääksesi rahaa.

Kohdista oikea yleisö

LinkedInin kohdistusominaisuuksiin kannattaa tutustua. Yleisön ominaisuuksista – kuten yritys, työkokemus ja koulutus – kiinnostuksen kohteisiin ja piirteisiin, voit tavoittaa hyvin erityisiä yleisöjä LinkedInin avulla.

Aloita ymmärtämällä kohdeyleisösegmenttejäsi ja selvitä, mihin sisältöön ne reagoivat parhaiten. Tehokas strategia varmistaa, että kohdistuksesi on terävä, on ottaa käyttöön liidien pisteytysjärjestelmä, jotta ymmärrät paremmin, tuottavatko kohdistustyösi. Täällä annat mahdollisille asiakkaille pisteitä heidän työnimikkeistään riippuen, suorittivatko he tietyn tehtävän verkkosivustollasi mainoksesi nähtyään ja paljon muuta. Kerää nämä tiedot kojelautaan, jossa voit tarkastella kohdettasi henkilöä, liidien pisteytystä, mainosten tehokkuutta – ja sitten optimoida.

🔥 Empfohlen:  Viisi tapaa, joilla johtajat voivat reagoida "hiljaiseen lopettamiseen"

Muuta orgaaniset viestit mainoksiksi

Kun näet orgaanisen sisällön menestyvän hyvin LinkedIn-yrityssivullasi, tehosta sen tavoittavuutta seuraajiesi ulkopuolelle. Sinun ei tarvitse tuntea perusteellista mainontaa lisätäksesi julkaisuja, mutta se voi olla tehokas strategia saada lisää näyttökertoja ja sitoutumisia.

Brandwatch Measure- ja Publish-työkaluilla voit verrata LinkedIn-orgaanisia julkaisujasi ja tehostaa parhaiten menestyvää sisältöäsi.

Pyöristää

LinkedIn-mainosten teho on vertaansa vailla. Brandwatchissa suosittelemme käyttämään sosiaalisen median hallintatyökalua LinkedIn Ads Managerin kanssa mainosten optimoimiseksi.

Mitä kalliimpia näyttämäsi mainokset ovat, sitä enemmän sinun on seurattava tuloksiasi. Lisäksi sinun on verrattava kampanjoita ja sosiaalisia verkostoja toisiinsa tehokkuuden valvomiseksi.

Sosiaalisen median hallintatyökalun avulla voit helposti seurata LinkedIn-mainoksesi tehokkuutta, vertailla eri kampanjoita ja vertailla niitä muiden kanavien rinnalla.