Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Nicole Thelin ansaitsee 6 lukua vuodessa verkkosivustolla, joka auttaa pienituloisia perheitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Nicole Thelin ansaitsee 6 lukua vuodessa verkkosivustolla, joka auttaa pienituloisia perheitä

Kun Nicole Thelin ja hänen miehensä joutuivat talouskriisiin, hän päätti ryhtyä toimiin suuntaamalla paikalliseen kirjastoonsa etsimään ratkaisuja.

Ja hän löysi heidät.

Muutamassa viikossa hänestä tuli ystäviensä ja perheensä ongelmien ratkaiseva henkilö.

Vuonna 2013 hän päätti jakaa kaiken tutkimuksensa Low Income Relief -sivustolla. Hänen intohimonsa tutkimukseen ja raportointiin loisti todella, ja nykyään hän auttaa ihmisiä kaikkialla maassa löytämään taloudellisia resursseja ja hankkimaan ilmaisia ​​tavaroita.

Vastineeksi hänen verkkosivustonsa ansaitsee hänelle 6 numeroa vuodessa.

Jatka lukemista saadaksesi selville:

 • Kuinka hän loi sivustonsa
 • Mitä tapahtui, kun artikkeli levisi virukseen
 • Kuinka hän alkoi auttaa ihmisiä valtakunnallisesti
 • Kuinka hän kasvatti joukkuettaan
 • Hänen käyttämänsä kaupallistamisstrategiat
 • Kaikki hänen markkinointistrategioistaan
 • Kuinka hän rakensi oman chatbotin
 • Hänen näkemyksensä SEO:sta
 • Miten hän lähestyy linkkien rakentamista
 • Tapa, jolla hän hoitaa sähköpostilistaansa
 • Kuinka hän luo sisältöä
 • Hänen suosittelemat resurssit ja työkalut
 • Hänen suurin haasteensa
 • Hänen suurin saavutuksensa
 • Mitä hän haluaisi tietää aloittaessaan
 • Hänen suurin virheensä
 • Neuvot, joita hän antaisi muille yrittäjille

Tapaa Nicole Thelin

Jo pienestä pitäen tiesin haluavani kirjailijaksi enkä koskaan halunnut tehdä mitään muuta. 16-vuotiaana aloin kirjoittaa paikallislehteen ja rakastin journalismia. Rakastan tutkimusta ja raportointia, joten se oli luonnollinen sopivuus. Lopulta siirryin journalismista verkkosisällön kirjoittamiseen, ja nyt olen kokopäiväinen sisällöntuottaja.

Sisällöntuotannon lisäksi annan kotikouluun viisi lastani. Mieheni on vammainen veteraani, joten hänkin on kotona meidän kanssamme. Se, että kaikki ovat kotona koko päivän, kuulostaa hieman hullulta, mutta se antaa meille joustavuutta matkustaa milloin haluamme. Vapaus tehdä mitä haluamme ja milloin tahansa on minulle erittäin arvokasta.

Miksi hän loi verkkosivustonsa

Kun mieheni erotettiin armeijasta, jouduimme talouskriisiin. Löysimme molemmat melko nopeasti työpaikan, mutta omaan paikkaan ei ollut varaa muuttokuluihin. Lopulta pomppisimme ympäriinsä, yöpyimme ystävien ja perheen kanssa, mutta kukaan ei voinut auttaa meitä kovin pitkään. Löysimme nopeasti, että olemme vain kahden viikon päässä kodittomuudesta ilman helppoja vaihtoehtoja.

Menin kirjastoon ja aloin etsiä ratkaisuja. Se oli ensimmäinen kerta, kun törmäsin lauseisiin, kuten Osa 8 Asuminen, liukuvat asunnot ja vastaavat. Se oli meille elämän mullistavaa.

Kahdessa viikossa pystyimme muuttamaan pienituloiseen rivitaloon seuraavaan kylään. Useat erilaiset yhteisöjärjestöt olivat antaneet lupauksia muuttokuluistamme. Joku lahjoitti huonekaluja. Ruokapankki varastoi hyllyt meille. Niin monet erilaiset ihmiset, joita emme olleet koskaan tavanneet ennen, auttoivat muuttamaan elämäämme perustavanlaatuisella tavalla.

Sen jälkeen minusta tuli ystäviemme ja perheidemme resurssi. Aina kun joku tarvitsi apua ongelmaan, jota hän ei voinut ratkaista, hän soitti minulle ja autin heitä löytämään resursseja. Näitä asioita ei ollut aivan helppo löytää, ellet tiennyt mistä etsiä, joten autin ihmisiä navigoimaan järjestelmässä.

Verkkotunnuksen ostaminen

Lopulta vuonna 2013 päätin, että olisi helpompi laittaa kaikki nämä tiedot verkkosivustolle, jotta ihmisten ei tarvitsisi jatkuvasti soittaa minulle ratkaistakseen samoja ongelmia. Ostin Low Income Relief -lehden ja aloin lähettää artikkeleita sinne.

Verkkosivustolla oli vain viisi artikkelia, kun se levisi, ja sain ensimmäisen mainostarkistukseni.

Pohjimmiltaan tapahtui se, että mieheni ja minä veimme lapsemme Washington State History Museumiin, huomasin pöydällä kyltin, jonka mukaan perheet, joilla on EBT-kortti, voivat tuoda koko perheensä vain 2 dollarilla.

Minusta se oli todella mahtavaa, joten menin kotiin ja kirjoitin siitä. Löysin muutaman muun museon, jotka tekivät samaa, ja julkaisin viestin.

Vähän myöhemmin joku löysi sen ja jakoi sen Facebookissa. Se räjähti täysin Facebookissa ja levisi sitten muuhun sosiaaliseen mediaan. Facebook ja Reddit olivat tämän liikenteen päätekijät, mutta kasvu oli aivan räjähdysmäistä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ostaa Nano Crypto vuonna 2023

Kun aloitin sivuston, ajattelin, että Low Income Relief palvelee ihmisiä vain kotivaltiossani Washingtonissa. Pidin sitä sivuharrastuksena, en työnä.

Mutta kun liikennettä alkoi sataa, aloin saada kommentteja ihmisiltä kaikkialta Yhdysvalloista. Ihmiset halusivat tietää, onko tätä saatavilla heidän alueellaan, joten aloin tutkia muita osavaltioita… ja niin päädyimme EBT-sarjaamme.

Mielenkiintoista on, että kun aloitin, kaikkialla maassa oli vain noin sata museota, jotka tarjosivat näitä pienituloisia alennuksia. Nyt niitä on yli 1000. Haluan ajatella, että Low Income Relief -ohjelmalla oli osansa tässä, koska olemme auttaneet levittämään tietoisuutta näistä ohjelmista ja todella laajentamaan niiden ulottuvuutta.

Sivuston kasvattaminen

Kokemus oli täysin elämän mullistava. Tajusin, että voisin käyttää journalismia ja tutkimustaitojani ihmisten auttamiseksi kaikkialla Yhdysvalloissa, ja olen tehnyt sitä kokopäiväisesti siitä lähtien.

Kun alhaisten tulojen avustusohjelma alkoi, olin vain minä, ja tein 16 tunnin työpäiviä pysyäkseni kysynnän tahdissa. Olemme kasvaneet tasaisesti siitä lähtien, kun aloitin kokopäiväisesti vuonna 2016, ja nyt meillä on joukko tutkijoita, sosiaalityöntekijöitä ja asiantuntijoita, jotka auttavat meitä löytämään resursseja.

Meillä on toimittajia ja faktantarkistajia, videoeditoreja ja muita, jotka auttavat meitä luomaan upeaa sisältöä ja pitämään sen ajan tasalla. Olemme nyt YouTubessa ja kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja ja resurssiluetteloita auttamaan yhteisöämme.

Joukkueessamme on noin kaksi tusinaa henkilöä. Se ei ole kovin suuri, mutta haluamme varmistaa, että työskentelemme ihmisten kanssa, jotka ovat erittäin taitavia työssään. Suurin osa avustajistamme on sosiaalityöntekijöitä, joilla on omakohtaista kokemusta alan asiakkaiden palvelemisesta.

Koska tavoitteemme on auttaa ihmisiä, kiinnitämme huomiota verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin tuleviin kommentteihin. Jos joku tarvitsee jotain, laitamme sen lukijapyyntöluetteloomme ja yritämme vastata tarpeeseen mahdollisimman pian. Meillä on hyvin, hyvin pitkä lista pyyntöjä, joita käsittelemme.

Kuinka paljon rahaa pienituloinen avustus ansaitsee

Koska Low Income Relief auttaa yksinomaan ihmisiä, joilla ei ole varaa perustarpeisiinsa, tuotteiden myyntiä ei koskaan harkittu vakavasti. Liiketoiminta on aina ollut täysin mainontaa ja tytäryhtiöiden tukemaa. Tällä hetkellä teemme 6 lukua vuodessa.

Käytämme AdSense for Display -mainoksia ja teemme yhteistyötä noin kolmen tusinan kumppanikumppanin kanssa. Meillä voisi olla enemmänkin, mutta olen hyvin nirso kenen kanssa työskentelen.

Työskentelen vain sellaisten hyvämaineisten brändien kanssa, jotka todella tarjoavat arvoa yleisöllemme, kuten Amazon ja Ibotta. Liian monet yritykset haluavat hyödyntää pienituloisia ihmisiä, ja haluan varmistaa, että pienituloinen apu on aina resurssi, johon yleisöni voi luottaa.

Nicole Thelinin paras markkinointistrategia

Olemme yksityiskohtaisempia kuin kukaan muu. Käytämme säännöllisesti satoja tunteja tutkimukseen ja selaamme satoja Google-tietosivuja, jotta voimme laatia käyttäjillemme yksityiskohtaisimmat resurssiluettelot.

Käytämme sivun perushakukoneoptimointia varmistaaksemme, että se on optimoitu, mutta pääpaino on aina ollut erinomaisen ja kattavan sisällön luominen käyttäjillemme.

Mainitsen myös, että meillä on todella hieno interaktiivinen chatbot, joka auttaa ihmisiä löytämään sisältöä sivustoltamme. Minulla ei ole aikaa vastata henkilökohtaisesti jokaiselle apua pyytävälle henkilölle, mutta olen ohjelmoinut LIRAn (Low Income Relief Assistant) vastaamaan yleisimpiin ihmisten kysymyksiin ja ohjaamaan heidät verkkosivustomme eri sivuille. Se on ollut erittäin onnistunut. Lukijamme rakastavat sitä, ja se vie paljon työtaakkaa tiimiltään.

Rakensin chatbotin tyhjästä vedä ja pudota -chatbot-editorilla (olen kokeillut Tidioa, ManyChatia ja Convertobotia). Rakensin vuokaavion, kirjoitin kehotteet ja vastaukset ja kaiken itse. Olen erittäin ylpeä siitä.

SEO:n merkitys

Hakukoneoptimointi on kriittinen, mutta se on toissijaista hyvän sisällön luomisessa. Uskon, että olemme huomanneet, että tämä on korostettu paljon Googlen äskettäisen hyödyllisyyspäivityksen myötä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työpaikkaa on tarjolla rakennustuotteissa

Liian monet ihmiset ovat keskittyneet vain sisällön tuottamiseen hakua varten, mutta algoritmit todella suosivat sisältöä, joka on todella vaikuttava ja hyödyllinen. Keskityin aina lukijoiden auttamiseen, ja SEO näyttää pitävän itsestään huolta.

Linkin rakentaminen

Rakastan HAROa. Se on helppo, eettinen tapa rakentaa käänteisiä linkkejä ja tarjota samalla arvokasta sisältöä muille sisällöntuottajille. Kaikki voittavat HAROlla, kunhan pystyt kirjoittamaan vakuuttavia, hyvin kirjoitettuja pitchejä.

En ole muiden käänteisten linkkistrategioiden fani. Noudatan erittäin korkeita eettisiä vaatimuksia pienituloisille avustuksille, enkä koskaan riko Googlen verkkovastaavan ohjeita, joten en maksa linkeistä tai salli maksullisten linkkien sijoittamista sivustoilleni.

Nicole Thelinin sähköpostilista

Low Income Reliefilla on ehdottomasti sähköpostilista. Mainostamme sitä verkkosivustollamme useilla erilaisilla opt-in-tarjouksilla, kuten e-kirjoilla ja opetusoppailla. Mainostamme sitä myös chatbotissamme, mikä on ollut erittäin hyödyllistä.

Sähköpostilistallamme on tällä hetkellä noin 20 000 ihmistä ja lähetämme säännöllisesti uutiskirjeen kerran viikossa. Joskus lähetän satunnaisen lähetyksen, jos on kiireellisiä uutisia tai jos minulla on sponsori, joka haluaa lähettää jotain.

Poistan passiiviset tilaajat neljännesvuosittain pitääkseni kustannukset kurissa ja varmistaakseni, että lähetämme sähköposteja vain henkilöille, jotka todella haluavat saada ne. Tämän seurauksena listamme on pieni, mutta erittäin aktiivinen.

Sisällönluontiprosessi

Suuri osa sisällön luomisestamme alkaa lukijan pyynnöstä. Lukijamme voivat jättää kommentteja sivustolle tai sosiaalisessa mediassa. Pyynnöt menevät kirjoitusjonoamme, josta tutkijamme valitsevat aiheensa. Käytämme paljon aikaa tutkimukseen, vastaamme kyselyyn mahdollisimman perusteellisesti ja julkaisemme sen jälkeen. Se on melko suoraviivaista.

Julkaisemme sisältöä 2-5 kertaa viikossa riippuen. Joidenkin artikkeliemme tuottaminen vie kymmeniä tunteja, koska niihin liittyy paljon tutkimusta.

Voimme esimerkiksi pudottaa listan vuokraresursseista Wyomingissa kahdessa tunnissa, mutta kestää päiviä tehdä sama luettelo Kalifornian tai New Yorkin kaltaisessa osavaltiossa.

Sivustollamme on tällä hetkellä noin 1 800 artikkelia. Yhdistelemme ja lisäämme jatkuvasti uusia postauksia, joten määrä vaihtelee nopeasti.

Olen aiemmin käyttänyt AdWordsin avainsanojen suunnittelijaa avainsanatutkimukseen. Ubersuggest on mukava, koska sillä on kiinteä elinikäinen hinta kalliimpien kuukausittaisten SEO-palvelujen sijaan.

Rehellisesti sanottuna aikani kuluu paremmin tutkimukseen, koska siellä minä todella loistan. Olen ajoittain pyytänyt SEO-asiantuntijoita tarkistamaan ja optimoimaan osan sisällöstämme.

Nykyisen tulotason saavuttaminen

Olen työskennellyt Low Income Reliefissä kokopäiväisesti vuodesta 2016, joten nykyisen tulotason saavuttaminen on kestänyt viisi vuotta. Muutaman ensimmäisen vuoden ajan vietin pitkiä päiviä hyvin pienillä tuloilla. Ei ollut harvinaista, että työskentelin 12-18 tuntia päivässä muutaman ensimmäisen vuoden aikana.

Toin alle 2 dollaria per tunti brutto jokaista sivustolla työskentelyä kohden, ja kaadoin paljon rahaa isännöintiin, teemoihin, laajennuksiin ja muihin työkaluihin tehdäkseni sivuston käytön helpommaksi. Suurin osa yrityksistä toimii tappiollisesti useiden ensimmäisten vuosien ajan, eikä Low Income Relief ollut poikkeus.

Sinnikkyys ja halu oppia luo kasvua. Koska keskityin muiden auttamiseen, en koskaan välittänyt niin paljon tuloista. Nautin aidosti tekemästäni ja tiesin, että se vaikutti ihmisiin.

Mitä enemmän autamme ihmisiä, sitä enemmän sanat levisivät, ja sitä enemmän ihmisiä päätyi sivustolle… mikä antoi meille mahdollisuuden auttaa useampia ihmisiä, ja kierre jatkui.

Nicole Thelinin suosittelemat resurssit

Jos aiot perehtyä mihinkään verkkoliiketoimintaan liittyvään, sinun on seurattava Sandi Krakowskia. Hänen sisäpiirinsä on uskomattoman arvokas, mutta jopa hänen sähköpostiensa ja sosiaalisen median viestiensä seuraaminen on erittäin hyödyllistä.

Jos käytät YouTubea, Darrel Eves on paras valmentaja. Olen osallistunut Darrel’s Channel Jumpstart -tapahtumaan, ja se oli jokaisen pennin arvoinen (ja se oli paljon penniä). Hän tietää YouTubesta enemmän kuin kukaan muu.

🔥 Empfohlen:  Muuta ideasi käteiseksi

Nautin myös Roberto Blaken seuraamisesta, koska myös hänen neuvonsa ovat aina erittäin hyödyllisiä. Olen viettänyt paljon aikaa vuosikokouksissa, kuunnellessani eri asiantuntijoiden neuvoja, mutta suuri osa niistä on ristiriitaisia. Luotan kuitenkin siihen, mitä Darrel ja Roberto sanovat.

Hänen top 3 työkalunsa

Suosikkityökaluni ovat:

 • ClickUp, koska sen avulla voin hallita aiheluettelojamme ja jakaa niitä eri kirjoitustiimiemme kanssa. Se on loistava tapa hallita etätyökuormaa.
 • WordPress on selvästikin sivustoni selkäranka, joten se on erittäin tärkeää ja hyödyllistä minulle. WordPress voi olla niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin haluat sen olevan. Se on erittäin mukautuva ja käytän sitä kaikissa verkkoprojekteissani.
 • Upwork on uskomattoman hyödyllinen alusta freelancerien löytämiseen. Jotkut parhaista ihmisistä, joiden kanssa olen työskennellyt, tulevat Upworkista, ja pidän siitä, että se kaikki on automatisoitua. Järjestelmä seuraa tunteja, käsittelee maksuja ja tekee työskentelystä muiden ihmisten kanssa erittäin helppoa.

Nicole Thelinin suurin haaste

Ajanhallinta on helposti suurin haasteeni. Yhdelle ihmiselle on aivan liikaa tekemistä, ja on uskomattoman vaikeaa löytää henkilöä, joka välittää yrityksestä yhtä paljon kuin minä. Tämä on intohimoprojektini, ja joitakin näistä tärkeistä tehtävistä on vaikea luovuttaa muille, vaikka minulla ei olisi aikaa tehdä kaikkea itse.

Hänen suurin saavutuksensa

Olen tehnyt merkittävän vaikutuksen miljoonien ihmisten elämään eri puolilla maata, mikä on minulle uskomattominta ja nöyryyttävintä. Monet ihmiset tietävät nimeni, rukoilevat perheeni puolesta ja lähettävät minulle kauneimpia, sydämellisimpiä viestejä, mutta en todennäköisesti koskaan tapaa heitä tässä elämässä. On outo ja upea kokemus olla yhteydessä muihin tällä tavalla.

Minulla on tiedosto, johon tallennan käyttäjiemme viestejä – vain sähköposteja, kommentteja, sellaisia ​​asioita, joissa ihmiset ovat ilmaisseet, kuinka pienituloinen avustus on auttanut heitä jollain tavalla. Aina kun minulla on vaikea päivä tai liikenne on alhaalla tai en saa selvää jostain, avaan tiedoston ja luen muutaman viestin. Se pitää minut liikkeellä.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Tiesitkö, että voit saada ilmaista yritysvalmennusta SBA:sta? Sen opin tänä vuonna, mikä on ollut minulle yrittäjänä uskomattoman hyödyllistä.

Mentorini on auttanut minua valtavasti, ja olemme tavanneet vain muutaman kerran. Jos minulla olisi ollut tällainen valmennus aloittaessani, olisin mielestäni pärjännyt paljon paremmin lyhyemmässä ajassa.

Hänen suurin virheensä

Olen paljon hajamielinen, enkä aina priorisoi viisaasti. Olen tuhlannut paljon aikaa, energiaa ja rahaa projekteihin, jotka eivät todellakaan johda mihinkään. Olen myös tuhlannut paljon aikaa murehtien muuttujista, joita en voi hallita, kuten Googlen algoritmien muutoksista tai jopa liikennemääristä.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Elämisen ansaitseminen on hienoa, mutta älä unohda ansaita elämää matkan varrella.

Tutustuin äskettäin varakkaaseen mieheen, jonka kuolemaan johtanut sairaus sokaisi. Tällä henkilöllä on uskomaton ura, upea koti ja kaikki hyvät asiat, joita rahalla voi ostaa… mutta kaikella sillä rahalla ei voi ostaa hänelle enempää aikaa perheensä kanssa.

Kuulostaa kliseiseltä, mutta tärkeimpiä asioita tässä maailmassa ovat ne asiat, joita ei voi ostaa rahalla: rakkaus, terveys, rauha, syvät ja merkitykselliset ihmissuhteet jne. Menestyvä yritys ei voi korvata näitä asioita, mutta se voi vahvistaa. niitä.

Olen ollut niin siunattu, että voin käyttää tulomme luomaan uskomattomimpia muistoja perheeni kanssa, ja nuo muistot kestävät ikuisesti. Tunnen siitä suurta lohtua, koska tiedän, että voin aina perustaa uuden yrityksen, mutta en voi aloittaa uutta elämää.

Table of Contents