Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ohittaa Google Sandbox

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ohittaa Google Sandbox

Kun loit verkkosivustosi ensimmäisen kerran, olet saattanut käyttää isännöityä verkkosivustoa kolmannen osapuolen alustalla. Vaikka tämä on yleensä halvin vaihtoehto, se voi estää blogiasi indeksoimasta Googlessa mahdollisimman nopeasti.

Tämä johtuu useista tekijöistä, mutta mikä tärkeintä, itse isännöidyt verkkosivustot mahdollistavat sivustosi toiminnan nopeammin, mikä antaa Googlelle mahdollisuuden indeksoida sivusi helpommin ja parantaa myös sivustosi varhaisten lukijakokemusta.

Isännöity verkkosivusto on verkkosivusto, joka on rakennettu verkkosivustojen rakentajalle, kuten Wix, Squarespace tai WordPress.com. Nämä ovat Software as a Service (SAAS) -alustoja, jotka tarjoavat all-in-one-verkkosivustoratkaisun. Ne tarjoavat isännöinnin (palvelimet, jotka sisältävät kaikki verkkosivustosi tiedostot) ja ohjelmiston verkkosivustosi rakentamiseen. Mutta olet rajoittunut käyttämään heidän työkalujaan ja mallejaan, ja sinulla on rajoitettu pääsy koodiin, jos ollenkaan, mukauttamista varten.

WordPress.org puolestaan ​​​​on itseisännöity verkkosivustovaihtoehto. Se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mikä tarkoittaa, että voit ladata sen ja muokata sitä haluamallasi tavalla. Ohjelmisto on ilmainen, mutta sinun on avattava tili verkkosivuston isännässä, jotta tiedostosi sijaitsevat sen palvelimilla ja ostettava verkkotunnus (verkkosivustosi osoite tai URL-osoite) verkkotunnusten rekisteröijältä.

Joten mikä on paras webhotelli blogillesi jos haluat optimoida nopeuden?

Voit lukea perusteellisen oppaamme osoitteessa parhaat verkkosivustojen isännöintipalveluntarjoajat bloggaajille. Tai jos etsit henkilökohtaista suositustani kaikkien käynnistämieni sivustojen perusteella, yleinen neuvoni on käyttää joko Bluehostia tai Kinstaa.

Jos olet uusi bloggaaja, Bluehost on ihanteellinen, koska sivustosi toimii varmasti tarpeeksi nopeasti, jotta indeksoinnissa ei ole ongelmia. Bluehost on myös erittäin helppo asentaa WordPressin kanssa ja se on suhteellisen halpa, minkä vuoksi se on suosittu bloggaajien keskuudessa.

Kun sivustoni ovat kasvaneet ja olen oppinut lisää hakukoneoptimoinnista ja nähnyt nopean isännöinnin edut monta kertaa, olen alkanut siirtää sekä vanhoja että vakiintuneita sivustojani sekä kaikkia uusia sivustoja, joita olen rakentamassa. Kinstalle.

🔥 Empfohlen:  PHP:n virheenkorjaus Firefoxilla FirePHP:n kanssa

Kinstan käyttämisessä on monia etuja, ja se on huomattavasti kalliimpaa kuin Bluehost, joten en koskaan suosittele Kinstan käyttöä pelkästään Google Sandbox -jakson lyhentämiseen. Mutta jos sinulla on muita sivustoja, varsinkin jos niillä on paljon liikennettä, tämä voi olla hyvä vaihtoehto tutkia joka tapauksessa.

Pysy kaukana halvoista jaetuista hosting-suunnitelmista, koska ne voivat ehdottomasti vaikuttaa sivustoosi haitallisesti.

Joitakin esimerkkejä näistä ovat jaettu isännöinti GoDaddyssa, Hostgatorissa, 1&1:ssä tai Namecheapin alemmat jaetut isännöintitasot (Huomautus: Tämän ei ole tarkoitus merkitä Namecheapia huonoksi verkkopalvelujen tarjoajaksi. Käytän edelleen esim Nimi halpa ostaa ja pitää hallussaan lähes kaikki verkkotunnukseni, koska se on edullinen ja sisältää ilmaisen elinikäisen Whois-yksityisyyden).