Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ohjattua tekoälyn sisältötoimintoa voidaan käyttää ideoiden luomiseen ja tehokkaiden sisällön ääriviivojen luomiseen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ohjattua tekoälyn sisältötoimintoa voidaan käyttää ideoiden luomiseen ja tehokkaiden sisällön ääriviivojen luomiseen?

Oletpa sitten sisällön johtaja, hakukoneoptimoinnin asiantuntija tai jopa kasvuhakkeri, sinun tulee todennäköisesti tehdä niin käsityön sisällön ääriviivat aika ajoin (tai usein) markkinointirutiinissasi.

Sisältömarkkinointitiimisi on saattanut saavuttaa kypsyyden, jossa luomisprosessit ovat hyvin määriteltyjä ja toimivia. Tai ehkä olet vasta alkamassa rakentaa saumatonta sisältövirtaa, ja kaikki apu on tervetullutta.

Oli tapauksesi mikä tahansa, ratkaisujen etsiminen markkinointitehtävien optimoimiseksi ja nopeuttamiseksi on jatkuvaa.

Täällä Rock Contentissa se ei ole erilainen. Elämme digitaalisen markkinoinnin jokapäiväistä elämää ja olemme Pyrimme aina luomaan työkaluja, jotka tekevät siitä entistä käytännöllisemmän ja automatisoidumman.

Ja ollaan rehellisiä, kuka meistä markkinoinnin ammattilaisista ei olisi tänä vuonna kääntynyt tekoälyn puoleen tehostaakseen työtään?

Meillä on varmasti. Ja mitä tulee sisällön ääriviivojen luomiseen ja sisältöideoiden luomiseen, meillä on hihassamme piilotettu ässä: AI-sisällön ohjattu toiminto.

Tässä artikkelissa näytän sinulle, kuinka tämä tekoäly voi virtaviivaistaa sisällön ääriviivojen luomista, mikä synnyttää ideoita ja sisällöntuotantoa. Jatka lukemista löytääksesi parhaat tavat hyödyntää tätä resurssia!

Miten ohjattu AI-sisältötoiminto toimii?

Lyhyesti sanottuna ohjattu AI-sisältötoiminto auttaa sinua tunnistaa verkkosivustosi sisältöaukot – mikä tarkoittaa sisältömahdollisuuksia, joita et ole vielä hyödyntänyt– ja muuntaa ne aiheiksi, jotka ovat linjassa strategiasi ja yleisösi kanssa.

Jotta tekoäly toimii “taikansa”, sinun on annettava seuraavat tiedot:

  • Yrityksen verkkosivu
  • Yleisön sijainti
  • Yhtiön markkina-alue
  • Kilpailijat
  • Avainsanat (ehdotetut ja lisätiedot)
  • Kohdeyleisön kuvaus

Näiden tietojen avulla työkalu voi ehdottaa sinulle kolmea sisältöteemaa.

Pääset jokaiselle näistä teemoista avainsanaanalyysi hakumäärällävaikeusindeksi ja mahdollinen sisällön lähestymistapa, joka vastaa käyttäjän hakutarkoitusta.

Se on kuin useiden tutkimus- ja sisältöstrategian kehittämisvaiheiden tiivistämistä ja automatisointia yhdeksi. Mikään ei voita ajan säästämistä, eikö niin?

🔥 Empfohlen:  Kuinka olla langettamatta Forex-huijaukseen

Ohjatun AI-sisältötoiminnon käyttäminen sisällön ääriviivojen luomiseen

Tapa, jolla käytät ohjattua tekoälyn sisältötoimintoa, riippuu tiimisi kypsyysasteesta ja tarpeista.

Ryhmäsi koosta, sisällöntuotannon tavoitteista ja muista tekijöistä riippuen saatat tarvita enemmän tai vähemmän apua.

Tässä on kaksi ensisijaista tapaa käyttää ohjattua tekoälyn sisältötoimintoa tehokkaaseen sisällön luomiseen markkinointitiimisi tarpeiden mukaan.

AI Content Wizard pienemmille tiimeille

Aloitteleva markkinointitiimi koostuu usein muutamasta jäsenestä tai jopa yhdestä.

Jos tilanne on tämä, sinun on todennäköisesti automatisoitava mahdollisimman monet operatiiviset tehtävät keskittyäksesi strategisempaan toimintaan, kuten suunnitteluun ja tietojen analysointiin.

Voit luottaa ohjatun tekoälyn sisältötoiminnon avulla tunnistamaan sisältömahdollisuuksia, luomaan ääriviivoja alusta alkaen ja laatimaan kattavia tiedotteita lähetettäväksi freelance-kirjoittajat WriterAccessin kautta.

Työkalujen avulla luodun ohjeen ohjauksen ja kirjoittajien asiantuntemuksen ja luovuuden avulla pääset käyttämään korkealaatuista sisältöä nopeasti ja vähällä vaivalla.

Tässä on esimerkki ohjeesta, jonka lähetimme suoraan tekoälysisällön ohjatusta kirjoittajallemme Shannon H:lle aiheesta “avainsanojen segmentointi:”.

Tämä blogiviesti tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja ohjeita tehokkaista avainsanakohdistusstrategioista.

Se tutkii tekijöitä, jotka tekevät avainsanasta väärän strategialle, ja tarjoaa vinkkejä avainsanatutkimuksen ja sisällöntuotannon optimointiin.

Viesti keskittyy matalan vaikeusasteen indekseihin ja tietohakuihin, joilla on tarkoitus lisätä orgaanista liikennettä ja parantaa hakukoneoptimoinnin tehokkuutta.

Nämä ovat tilauksen alaotsikot:

H1 Tehokkaiden avainsanakohdistusstrategioiden voiman vapauttaminen
H2 Avainsanoilla kohdistamisen merkityksen ymmärtäminen
H2 Sellaisten tekijöiden tunnistaminen, jotka tekevät avainsanasta väärän strategiaasi
H2 Avainsanatutkimuksen optimointi matalan vaikeustason indeksille
H2 Long-Tail-avainsanojen hyödyntäminen tietohakutarkoituksessa
H2 Tehokkaiden avainsanakohdistusstrategioiden käyttöönotto

Tämä kattava esittely luotiin muutamassa minuutissa ohjatun AI-sisältötoiminnon avullajoka keräsi tiedot ainutlaatuisesta Web-indeksointirobotistamme ja mittareita, joita käyttivät erikoistuneet SEO-työkalut, kuten SEMRush, Hrefs, Moz, HasonlóWeb, Backlinko ja muut.

Kaikki tämä on tunnistamista paras sisältömahdollisuus yritykselleni datan perusteella.

🔥 Empfohlen:  Virheet ovat todiste siitä, että yrität: Näin käytät niitä

Voit katsoa koko artikkelin täältä.

AI-sisällön ohjattu toiminto edistyneille ryhmille

Sitä vastoin edistyneellä markkinointitiimillä on selkeät tarpeet.

Täällä Rock Contentissa merkittävä osa tiimistämme on omistautunut sisältömarkkinointiin.

Työskentelen esimerkiksi yksinomaan SEO-strategina ja panostan enemmän aikaa avainsanatutkimukseen ja sisältömahdollisuuksiin verrattuna aloittelijatiimiin.

Jos tämä skenaario koskee sinua, tehokas lähestymistapa on integroi ohjatun AI-sisältötoiminnon luomat ideat tavanomaiseen sisältösuunnitelmaasi ja tiedotusmalliisi.

Työkalu säästää aikaa tunnistamalla sisältöaukot ja mahdolliset avainsanat, jotka ovat saattaneet jäädä huomaamatta.

Lisäksi se auttaa sinua muotoilemaan tekstisi otsikon ja tekstitykset, jotka usein muokkaavat äänitekstin rakennetta.

Alla on toinen lyhyt esimerkki, tällä kertaa sellainen, joka sekoitti AI Content Wizardin ideoita sisäiseen tiedotusmalliimme. Lähetimme tämän kirjoittajallemme Danielle S:lle samasta aiheesta “avainsanojen segmentointi:”

Perustiedot
Yleisö Tämä sisältö on tarkoitettu markkinoijille, tuotemerkkien omistajille, markkinoijille ja yritysjohtajille.
Suppilon vaihe: TOFU
Päämäärä Yleisön jäsenen kipukohta lievitetään tällä blogikirjoituksella:

“Kun Luon hakukoneoptimointi-/sisältöstrategiani, Haluan kohdistaaksesi oikeat avainsanatniin minä voin ohjata orgaanista liikennettä minun verkkosivusto ja lopulta muuntaa enemmän.”

Kirjoitusohjeet
Tyyliopas Muistaa:

Käytä lyhyitä kappaleita (mieluiten 2-3 riviä)
Ensimmäisen linkin on oltava sisäinen;
Tiedot, esimerkit ja tutkimukset ovat tervetulleita;
Käytä lihavoitua tekstiä korostaaksesi keskeisiä kohtia;
Selvitä, minkä tyyppistä sisältöä tuotat.

Ääni/ääni Koulutuksellinen
Arvovaltainen
Outline
H1 Avainsanakohdistusstrategian parantaminen: Väärien avainsanojen välttäminen

Johdanto
Aloita houkuttelevalla esittelyllä, jossa esitellään uutisia, tilastoja tai tieteellistä tietoa, uteliaisuutta tai tarinankerrontaa.

H2 #1 Avainsanatutkimuksen virheiden vaikutuksen ymmärtäminen hakukoneoptimoinnin tehokkuudessa Keskustele muutamasta yleisimmästä avainsanatutkimuksen virheestä ja siitä, kuinka ne vaikuttavat kielteisesti sivuston hakukoneoptimointiin.
H2 #2 Strategiat avainsanakohdistuksen ja -tulosten parantamiseksi
H3 #1 Väärien avainsanojen tunnistaminen strategiassasi
H3 #2 Kohdistus matalan vaikeusasteen avainsanoihinH3 #3 [Add one more strategy]

Johtopäätös
Päätä artikkeli ja muista lisätä toimintakehotus WriterAccessiin AI-sisällön ohjattu toimintojoka auttaa markkinoijia ja sisältöanalyytikoita löytämään parhaat avainsanat sisältöstrategiaansa.

Voit tarkistaa koko artikkelin täältä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pieni yritys voi kumppaniksi suuren yrityksen kanssa

Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa eettisesti

Markkinointiin tarkoitettujen tekoälytyökalujen syntyminen ja käyttöönotto tuo mukavuutta ja nopeutta tehtävien suorittamiseen, mutta herättää myös monia kysymyksiä tasapainoisesta ja eettisestä käytöstä.

Varsinkin sisällön luomisessa ongelmat, kuten plagiointi, tekijänoikeusrikkomukset ja yleinen sisällön laatu, ovat yleisiä.

AI Content Wizard tarjoaa markkinointitiimeille tavan pysyä ajan tasalla tekoälypohjaisten työkalujen markkinoilla sisällön laadusta ja laillisuudesta tinkimättä. Se on molempien maailmojen paras: Tekoälyn tehokkuus yhdistettynä ihmisen luovuuteen.

Täällä Rock Contentissa olemme omistautuneet luomaan huippuluokan ratkaisuja, jotka optimoivat markkinointirutiineja eri sektoreilla.

Teemme sen kuitenkin varoen, asetamme aina laadun etusijalle ja minimoimme mahdolliset haitat.

Kiinnostaako ohjattu tekoälyn sisältötoiminto? Voit kokeilla sitä ilmaiseksi kaikkien muiden tekoälytyökalujemme kanssa WriterAccessin ilmaisen kokeilujakson aikana. Varmista ilmainen kokeilujaksosi nyt!

Table of Contents