Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka optimoin kirjoittamiseni 5 ChatGPT-kehotteen avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka optimoin kirjoittamiseni 5 ChatGPT-kehotteen avulla

ChatGPT:n julkaisu marraskuussa 2022 herätti uudelleen keskustelun tekoälystä.

Markkinoinnissa yksi huolenaiheista on tekoälyn vaikutus sisällöntuotantoon. Pystyykö se korvaamaan ammattilaiset laajalla ohjelmistolla ja vuosien kokemuksella johdonmukaisen ja luovan sisällön tuottamisesta?

Täällä Rock Contentissa olemme jo keskustelleet tekoälytyökalujen riskeistä ja hyödyistä sekä niiden mahdollisuuksista tehostaa markkinoijien jokapäiväistä elämää unohtamatta ihmismielen luovuutta ja sopeutumiskykyä.

Ammattimaisesti olen käyttänyt ChatGPT:tä yhtenä monista käytettävissä olevista työkaluista kirjoittamiseni parantamiseen keskittyen sanaan “paranna” enkä luomaan mitään tyhjästä.

Sen lisäksi, että luotan joihinkin resursseihin tekstin tarkentamiseen, käytän ChatGPT:tä myös otsikoiden aivoriihissä, jotta minulla olisi enemmän vaihtoehtoja mielenkiintoisiin koukkuihin ja jopa laajentaakseni sanavarastoani kirjoittajan jaksojen aikana.

Kerron tässä 5 useimmin käyttämäni ChatGPT-kehotetta, jotka auttavat minua optimoimaan vakuuttavan kirjoittamisen.

Ota ensin seuraavat asiat huomioon

Keskustelen tässä tekstissä ChatGPT:stä kahdesta syystä:

  1. Se on yksi tämän vuoden suosituimmista tekoälytyökaluista.
  2. Olen itse käyttänyt ja testannut sitä jokapäiväisessä elämässäni, joten voin antaa myös sinulle käytännön vinkkejä toteuttamiseen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi ainoa saatavilla oleva tekoälytyökalu sisällöntuotannon optimointiin, eikä se välttämättä ole paraskaan. Jos etsit työkalua tähän tarkoitukseen, pohdi muutamaa kysymystä:

  • Kuinka turvallisia tekoälylle antamasi tiedot ovat? (ChatGPT ei ehkä ole paras vaihtoehto Tässä suhteessa.)
  • Jos mahdollista, etsi tekoälyjä, jotka tarjoavat korkeatasoista personointia vastauksissaan.
  • Sisällön suhteen on hyödyllistä, jos tekoäly on erityisesti suunniteltu tähän tarkoitukseen ja sillä on tietoa markkinoinnista ja hakukoneoptimoinnista.

Tällaisissa tapauksissa suosittelen kokeilemaan AI-sisällön ohjattu toimintomikä parantaa huomattavasti sisältöstrategiasi rakentamista (analyysejä ja ehdotuksia) ja varmistaa samalla tietojesi turvallisen käytön.

Vaihtoehtoisesti voit tutustua AI Persona Generator persoonallisuuden luomiseen.

Molempia työkaluja voi testata ilmaiseksi tässä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa upeita otsikoita ja metakuvauksia WordPress-sivustollesi

Parhaat käytännöt, jotka opin käyttämällä ChatGPT-kehotteita

Jos olet testannut ChatGPT:tä jossain vaiheessa, olet ehkä huomannut, että jotkin vastaukset eivät ole kovin tyydyttäviä tai joskus ne saattavat olla jopa yleisiä tai moniselitteisiä. Tämä johtuu siitä, että työkalu luottaa vahvasti hyvin jäsenneltyihin syötteisiin täydellisempien tulosten luomiseksi.

Se on samanlaista kuin tietäminen, kuinka tehdä hakuja Google-hakukoneessa: käytetystä avainsanasta riippuen tulokset eivät välttämättä vastaa käyttäjän hakutarkoitusta.

Onneksi ChatGPT:n käytössä on joitain parhaita käytäntöjä, jotka voivat auttaa sinua saamaan parempia tuloksia, ja olen itse soveltanut näitä käytäntöjä työkalun käytössä:

  • Tiedä mitä tarvitset: Määrittele selkeästi, mitä tarvitset, ja kommunikoi se selkeästi ja objektiivisesti kirjoittaessasi kehotetta.
  • Anna tiedot ja konteksti: Tarjoamalla kattavamman kehotteen työkalulla on enemmän tietoa käytettäväksi ja se voi tarjota parempia vastauksia.
  • Mitä tarkempi, sen parempi: Jos syötteesi on epätäydellinen tai siitä puuttuu konteksti, vastaus on todennäköisesti yhtä epämääräinen.
  • Pyydä lisää esimerkkejä tai selityksiä: Jos vastaukset eivät ole tyydyttäviä, vaikka ne olisivat tarkat ja hyvin jäsennellyt, pyydä työkalulta lisää esimerkkejä, selityksiä tai konteksteja.

Tärkeä huomautus: Vältä luottamuksellisten tai arkaluonteisten tietojen syöttämistä.

Tietosuoja ChatGPT:n kanssa on edelleen epäselvä alue, ja hallitukset ympäri maailmaa painostavat sisällöntuottajaa takaamaan käyttäjätietojen suojan työkalun sisällä.

5 ChatGPT-kehotetta kirjoittamisen parantamiseksi

Kehotteet ovat ehdotuksia tai komentoja, jotka annetaan ChatGPT:lle. Ne koostuvat lauseista tai kysymyksistä, jotka tarjoavat työkalulle tarvittavan kontekstin, jotta se voi ymmärtää vaatimuksiasi ja tuottaa palautetta sen mukaisesti.

Visualisoi se dialogina: esität kysymyksen (syöte), ja työkalu vastaa (tulostus).

Tässä on luettelo viidestä ChatGPT-kehotteesta, joita käytän useimmin ChatGPT:ssä, mutta on olemassa lukuisia muita mahdollisuuksia auttaa kirjoittamistasi työkalulla.

Voit vapaasti muokata ja kokeilla näitä kehotteita saadaksesi parempia vastauksia ajan myötä.

🔥 Empfohlen:  Uusi rotu ilmaisia ​​lähdekoodieditoreja

1. Tarkenna viestin äänensävyä

Tämä on yksi tekstinkirjoittajien ChatGPT-peruskehotteista. Sinulla pitäisi jo olla teksti, jota haluat parantaa. Kun ohjaat työkalua, se tarjoaa ideoita tekstin säätämiseen haluttuun äänensävyyn.

ChatGPT-tekstikenttään voit kirjoittaa pyynnön, jolla työkalu muuntaa tietyn otsikon tai sähköpostin aiheen esimerkiksi lyhyemmäksi, pidemmäksi, vakuuttavaksi, satunnaiseksi, ammattimaiseksi tai muuksi tarpeisiisi sopivaksi adjektiiviksi.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Kaikissa tässä luettelemissani esimerkeissä huomaat, että jokainen vastaus ei ole hyvin kirjoitettu tai käyttökelpoinen, vaikka tekisit muutoksia.

Tällaisissa tapauksissa voit luoda uusia vastauksia, jotta työkalu tarjoaa enemmän vaihtoehtoja. Aiemmin mainitsemani parhaat käytännöt ovat myös erittäin suositeltavia optimoimaan työsi työkalulla.

2. Sanojen synonyymit tai antonyymit

ChatGPT:tä voidaan käyttää myös tiettyjen sanojen tai ilmaisujen synonyymien ja antonyymien etsimiseen. Tämä kehote on erityisen hyödyllinen päivittäin, kun kohtaan kirjoittajan estoa tai vaikeuksia löytää kiinnostavia vaihtoehtoja muiden tutkimuskanavien kautta.

Tässä muutamia esimerkkejä:

3. Lisää vaihtoehtoja lauseelle tai kappaleelle

Ajatuksena on tutkia erilaisia ​​tapoja kirjoittaa lause tai kappale tehdäksesi niistä tiiviimpiä ja kiinnostavampia. On kiehtovaa laajentaa mahdollisuuksia välittää idea tai konteksti tehokkaasti.

Esimerkiksi:

4. Aivoriihi ideoita

Toinen hyvä käyttötarkoitus ChatGPT:lle on järjestää aivoriihitilaisuuksia, kun luodaan ideoita tietystä aiheesta.

Voit kysyä epätavallisia aiheeseen liittyviä ideoita ja tarvittaessa antaa työkalulle lisää kontekstia.

5. Ota ehdotuksia sähköposteihin ja blogikirjoituksiin

Lopuksi, tämä kehote on hyödyllinen luotaessa koukkuideoita sähköpostimarkkinointiin tai blogikirjoituksiin, ja se valloittaa yleisön heti lukemisen alusta lähtien.

Kokeile erilaisia ​​tapoja tehdä pyyntöjä työkalulle; Tämä laajentaa vaihtoehtojasi ja tarjoaa vastauksia, jotka vastaavat entistä paremmin tarpeitasi.

Muista, että ChatGPT on vain yksi monista AI-työkaluista, jotka ovat saatavilla kirjoittamiseen ja sisällön optimointiin.

Näiden vinkkien testaamisen lisäksi suosittelen tutustumaan AI-sisällön ohjattu toiminto arvioidaksesi alustan mahdollisuuksia parantaa sisältöstrategiaasi. Se on erittäin tehokas.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tämä käynnistys osoitti 400 %:n liikevaihdon kasvun pilvipuhelinpalveluilla

Ja jos haluat viedä asioita pidemmälle, voit myös kokea alustan, joka on erikoistunut tuottamaan ihmissisältöä tekoälyn tarjoamalla ketteryydellä. Tutustu WriterAccessiin ja saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson!