Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ostaa Chat GPT -osakkeita? Voitko sijoittaa siihen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ostaa Chat GPT -osakkeita? Voitko sijoittaa siihen?

ChatGPT valloittaa edelleen maailmaa valtavan menestyksensä ansiosta, ja sen odotetaan tuottavan 1 miljardin dollarin tuloja vuoteen 2024 mennessä. Näin suuren menestyksen ja tunnustuksen ansiosta useimpien ihmisten täytyy miettiä investoimista tähän AI-chatbotiin. Tämä herättää kysymyksen ChatGPT-osakkeiden ostamisesta.

Valitettavasti et voi ostaa ChatGPT-osakkeita, koska OpenAI:lla ei käydä julkista kauppaa ja on edelleen yksityinen organisaatio. Siksi käyttäjät eivät voi sijoittaa suoraan ChatGPT:hen. On kuitenkin olemassa epäsuoria tapoja, joilla voit sijoittaa ChatGPT:hen, joista keskustelemme tässä artikkelissa. Joten aloitetaan.

Onko Chat GPT -osaketta?

ChatGPT:llä ei käydä julkista kauppaa. Siksi käyttäjät voivat sijoittaa suoraan ChatGPT-osakkeisiin, koska yrityksen on ensin nostettava pörssi. Käyttäjät voivat kuitenkin sijoittaa ChatGPT:hen epäsuoran välineen kautta sijoittamalla ChatGPT:n kanssa kumppaneisiin yrityksiin. Esimerkiksi Microsoftilla on valtava asema yrityksessä, joten Microsoftiin sijoittaminen on epäsuora tapa saada altistuminen OpenAI:n ChatGPT:lle.

Mikä on Chat GPT -osakkeen nimi?

ChatGPT:llä ei ole omaa ticker/osake-symbolia, koska sillä ei käydä julkista kauppaa.

Voitko ostaa ChatGPT-osakkeita juuri nyt?

Et voi ostaa ChatGPT-osakkeita juuri nyt. ChatGPT:n kehittäneen yrityksenä OpenAI ei ole julkisesti noteerattu. Se on tällä hetkellä yksityinen yhtiö, joten sen osakkeita ei ole saatavilla missään julkisessa pörssissä. Mutta jos haluat silti saada näkyvyyttä ChatGPT:hen, voit sijoittaa Microsoftiin, sillä yritys on ChatGPT:n yhteistyökumppani ja ottaa suuren osan tekoäly-chatbotista, mikä auttaa sinua sijoittamaan ChatGPT:hen epäsuorasti.

Kuinka sijoittaa Chat GPT -osakkeisiin?

Et voi sijoittaa suoraan Chat GPT -osakkeeseen, mutta voit ostaa osakkeita Microsoftin kaltaisista yhtiöistä, jotka ovat investoineet voimakkaasti ChatGPT:hen.

ChatGPT on yksityinen yritys, joka houkuttelee vain yksityistä rahoitusta johtavilta ja arvostetuilta sijoittajilta. Käyttäjät voivat kuitenkin altistua ChatGPT:lle sijoittamalla Microsoftiin, koska se on hankkinut valtavan osan ChatGPT:stä.

Käyttäjät voivat jopa sijoittaa NVIDIAan, koska he käyttävät tekoälytarkoituksiin ja ovat koulutettuja käyttämällä suurta kielimallia, kuten ChatGPT, joka on myös toinen epäsuora tapa sijoittaa ChatGPT:hen.

🔥 Empfohlen:  iPhone 14 Pron uusi Dynamic Island inspiroi ensimmäistä peliideaa

Meillä on kolme vaihtoehtoa, joiden kautta voit sijoittaa chat GPT:hen.

  • Microsoft (MSFT)
  • NVIDIA (NVDA)
  • Perion Network (PERI)

Muita katsottavia generatiivisia tekoälyosakkeita ChatGPT:n noustessa

Tässä on joitain muita Generative AI -osakkeita, joita voit katsella ChatGPT Soarsissa:

Microsoft (NASDAQ: MSFT)

Microsoftiin sijoittaminen (NASDAQ: MSFT) on yksi parhaista tavoista saada näkyvyyttä OpenAI:n ChatGPT:lle, koska se muodostaa suoran yhteyden tekoäly-chatbotiin. Aiemmin tänä vuonna Microsoft ilmoitti kolmannesta OpenAI-sijoituksestaan ​​tammikuussa 2023, jota seurasi kaksi aiempaa pientä investointia vuosina 2019 ja 2021. Tämän sijoituksen huhutaan olevan noin 10 miljardia dollaria.

Tämä on Microsoftin kolmas investointi helmikuun lopulla, Microsoft julkaisi uuden päivityksen Windows 11:een, joka ilmoitti integroimisesta Bing AI -chatbotin yrityksen kanssa. Tämän integroinnin avulla käyttäjät voivat tehdä kyselyitä suoraan Windows 11 -hakupalkin avulla.

Tämä integrointi parantaa Bingin kykyä luoda yksityiskohtaisempia vastauksia käyttäjien syötteisiin. Tällä hetkellä Microsoft Bing -hakukoneen markkinaosuus on 9 %, mutta ChatGPT:hen integroitumisen myötä bingistä odotetaan muodostuvan suuri toimija hakukonemarkkinoilla.

Aakkoset (NASDAQ:GOOGL) (NASDAQ:GOOG)

Alphabet (NASDAQ: GOOGL) on suositun Google-hakukoneen emoyhtiö. Tänä vuonna Alphabet esitteli myös oman AI-chatbotin, joka tunnetaan nimellä Bard AI, joka on ChatGPT:n ja Bingin kilpailija. Tällä hetkellä Bing on saatavilla jonotuslistojen kautta Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Googlella on noin 84 % hakukonemarkkinoista (Statistan mukaan). Huippusijoitus kilpailee kuitenkin Microsoftin OpenAI-integraation kanssa. jolle on tällä hetkellä

Nvidia (NASDAQ: NVDA)

Voit jopa saada näkyvyyttä ChatGPT:lle sijoittamalla NVIDIAan (NASDAQ: NVDA). Koska grafiikkasuoritteita käytetään usein tekoälytarkoituksiin, suuria kielimalleja, kuten OpenAI:n ChatGPT:tä, käyttävä koulutus auttaa käsittelemään monenlaista dataa.

NVIDIA on yksi johtavista mobiililaitteiden, kannettavien, kannettavien, PC-tietokoneiden, työasemien ja muiden grafiikankäsittelyyksikköteknologian yrityksistä. Nvidian liiketoimintamalli keskittyy pääasiassa autoelektroniikkaan, tekoälyyn, pelaamiseen ja mobiililaitteisiin.

Grafiikkaprosessointiyksiköiden lisäksi yhtiö tukee myös tekoälysupertietokoneissa käytettäviä avustavia metajärjestelmiä (NASDAQ: META).

Lisäksi yhtiö työskentelee Dellin teknologioiden kanssa erilaisissa yritysten tekoälysovelluksissa puheentunnistuksesta, kielipohjaisista palveluista ja kyberturvallisuudesta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada kipeästi kaivattua alkupitoa käynnistykseen?

Amazon (NASDAQ:AMZN)

Amazonin pilvilaskenta- ja tytäryhtiöalusta “Amazon Web services” (AWS) on yksi maailman suurimmista teknologiayrityksistä. Amazon-verkkopalvelut tarjoavat erilaisia ​​palveluita, kuten tallennustilaa, tietojenkäsittelyä, verkottumista, tietokantoja, koneoppimista, tekoälyä ja paljon muuta. AWS:n liikevaihdon odotetaan ylittävän 100 miljardin dollarin tason vuonna 2023.

AWS sisältää neljä tekoälyn liiketoimintatyökalua: AI-alustoja, AI-infrastruktuuria, AI-palveluita ja AI-kehystä. Siksi generatiivinen tekoäly ei ole uusi Amazonille, koska teknologiamuoto on liian samanlainen kuin Alexan keskustelukokemus. AWS laajensi myös yhteistyötään Hugging face an AI -yrityksen kanssa. Yhteistyön odotetaan synnyttävän generatiivisten tekoälysovellusten kehittämistä.

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO)

Cisco Systemsiä (NASDAQ: CSCO) pidetään IT- ja viestintäverkkojen edelläkävijänä. Yrityksellä on valtava valikoima monipilvisovelluksia ja -tuotteita. Se sisältää jopa vahvat suhteet Google Cloudin, Azuren ja AWS:n kanssa.

Tekoäly ja koneoppimisyritys tarjoaa laajan valikoiman laskentaratkaisuja yrityksille, mukaan lukien ratkaisuja kyberturvallisuuteen ja suojaukseen tietoturvauhkilta ja haittaohjelmilta.

IBM (NYSE: IBM)

IBM (NYSE: IBM) sisältää yhden maailman suurimmista tekoälytutkimusohjelmista. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tekoälyratkaisuja IT-toimintoihin, tietojenkäsittelyyn, liiketoiminnan automaatioon, luonnollisen kielen käsittelyyn, terveydenhuoltoon ja muihin.

IBM-tutkimuksen tekoälytiimi työskentelee toistaiseksi luodakseen uutta generatiivista tekoälytyökalua, joka voi auttaa luomaan luotettavamman ja luotettavamman sovelluksen. Chatbottien lisäksi IBM on myös käyttänyt generatiivisia tekoälytekniikoita luodessaan mikrobilääkkeitä, jotka voivat auttaa torjumaan antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereja.

Intel (NASDAQ: INTC)

Intel on liikevaihdollaan mitattuna maailman suurin puolijohdesirujen valmistaja. Se tuottaa mikroprosessoreita, jotka auttavat toimittamaan virtaa useille mobiili- ja tietokonelaitteille maailmanlaajuisesti, mikä on tehnyt Intelistä tunnetun nimen.

Intel ilmoitti, että sen mediatiimi rakentaa generatiivista tekoälyä, joka auttaa parantamaan ihmisten elämää, rakentamaan työkaluja ja vähentämään haittoja luomalla työkaluja, jotka tekevät teknologioista luonnollisempia ja hyödyttävät ihmisiä. Intelin avoimen lähdekoodin ARLA kaupunkiajossa käyttää generatiivista tekoälyä luomaan luonnollisempia ja realistisempia 3D-toimintoja ajotyökalujen koulutukseen, kehittämiseen ja validointiin.

Micron Technology (NASDAQ: MU)

Micron Technology on yritys, joka valmistaa dynaamisia käyttömuistia, USB-muistitikkuja ja flash-muistia. Micron on puolijohdeteollisuuden johtaja maailmanlaajuisesti. Se on myös ainoa Yhdysvaltain DRAM-, muisti- ja NAND-flash-valmistaja.

🔥 Empfohlen:  Paras ilmainen verkkokauppaalusta vuonna 2023 [Comparing the Top 6]

Tämä on erityisen tärkeää Yhdysvaltain keinotekoisen teknologian sektorille Forbesin mukaan; Generatiivinen tekoälytekniikka riippuu suuresti puolijohteista, ja noin 85 prosenttia puolijohteista valmistetaan tällä hetkellä Aasian maissa.

Chat GPT Osakkeen hinta tällä hetkellä?

ChatGPT ei siis ole julkisesti noteerattu yritys ChatGPT-osakehintaa ei ole.

Chat GPT -osakkeen tulevaisuus

IG Groupin talouskirjoittajan Kelvin Ongin mukaan on mahdollista, että ChatGPT tulee julkisuuteen tänä vuonna. Vaikka julkisesta listautumisannista ei ole vielä keskusteltu, Ong totesi, että aiemmin tänä vuonna OpenAI neuvotteli rahoituksesta pääomasijoitusyhtiöiden Thrive Capitalin ja Founder Fundin kanssa osakkeiden yksityiseen ostotarjoukseen.

Tarjousmyynti, jossa sijoittajat ostaisivat osakkeita nykyisiltä osakkeenomistajilta, kuten työntekijöiltä, ​​voivat olla yhteensä 300 miljoonaa dollaria. Tämä tekisi yrityksen arvosta 29 miljardia dollaria, mikä on lähes kaksinkertainen vuoden 2021 arvoon, Kelvin Ong sanoo. Reuters raportoi joulukuussa 2022, että OpenAI:n liikevaihdon odotetaan olevan 200 miljoonaa dollaria vuonna 2023 ja miljardi dollaria vuonna 2024. Tammikuussa Microsoft ilmoitti myös 10 miljardin dollarin monivuotisesta sijoituksesta OpenAI:han.

Onko ChatGPT julkisesti kaupankäynnin kohteena?

ChatGPT ei ole julkisen kaupankäynnin kohteena; se on edelleen yksityinen yritys. Myöskään ChatGPT:n luoja OpenAI ei ole julkisesti noteerattu. ChatGPT on yksityinen organisaatio. Siksi se tuottaa yksityistä rahoitusta johtavilta sijoittajilta. ChatGPT vaatisi listautumisannin (IPO) tullakseen julkisen kaupankäynnin kohteeksi.

Parhaat ostettavat tekoälyosakkeet toukokuussa 2023