Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ostaa Star Atlas Token?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ostaa Star Atlas Token?

NFT-peleistä on tulossa yhä suositumpia. Digitaalisessa pelimaailmassa on massiivinen moninpeli, nimeltään Star Atlas. Sen Unreal Engine 5:n käyttö mahdollistaa sen, että peli sisältää elokuvatason reaaliaikaisia ​​maisemia. Star Atlasin tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2620, futuristiseen tieteismaailmaan. Vuoden 2021 lopussa Star Atlas sai onnistuneesti päätökseen token-myynnin. Tässä artikkelissa opit kuinka ostaa Star Atlas TokenStar Atlas -hinta, Star Atlas Binance ja Star Atlas Coin Price Prediction.

Kuinka ostaa Star Atlas Token?

Kun Star Atlas on noussut näkyvyyteen pelimaailmassa, monet ihmiset ovat valmiita sijoittamaan siihen rahakkeiden avulla. Nämä tunnukset auttavat myös avaamaan uusia ominaisuuksia ja tekemään pelin sisäisiä ostoksia. Ymmärrämme ensin, mitä nämä merkit ovat.

Mikä on Star Atlas Token?

The Tähtien atlas crypto galaxy käyttää ATLAS-tunnusta, hyödyllisyystunnusta, ensisijaisena vaihtomuotona kaikissa tapahtumissa ja pelin sisäisissä toimissa. ATLAS-tunnuksen alkuperäinen myyntihinta oli 0,00138 dollaria, jota seurasi julkinen 0,068 dollarin debyyttihinta ja nopea nousu yli 1 500 % kaikkien aikojen huipulle, hieman yli 0,25 dollariin, ennen kuin he putosivat takaisin, kun varhaiset sijoittajat saavuttivat voittoja. Katsotaanpa lisää Star Atlas Binancesta ja Star Atlas Marketplacesta.

Kuinka ostaa Star Atlas Token?

Joissakin tapauksissa kolikoiden saaminen on monimutkaisempaa kuin toisissa. Niiden joukossa on Star Atlas. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Coinbase Walletin tai Coinbase-sovelluksen kautta. Yksinkertaisin tapa ostaa ATLAS suoraan on, jos sinulla on pääsy siihen FTX vaihto. Mutta niille, joilla ei ole pääsyä FTX:ään tai jotka eivät halua avata uutta vaihtotiliä, Solanan (SOL) ostaminen ja sen vaihtaminen ATLAS-tokeneihin Raydium-pörssissä on yksinkertaisin tapa vastaanottaa Star Atlas (ATLAS) raha.

FTX-vaihdon käyttö

Voit ostaa Star Atlas Tokenin menemällä FTX-pörssiin. Näin voit tehdä sen.

1. Aloita siirtymällä osoitteeseen FTX virallinen sivusto. Klikkaa Luo ilmainen tili -painiketta FTX-kryptovaluuttapörssissä ja luo tili. Tilisi voidaan aktivoida nopeasti ja maksutta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda ilmainen SMS-ponnahdusikkuna verkkosivustollesi vaiheittain

2. Tällä hetkellä ATLAS voidaan vaihtaa vain Yhdysvaltain dollareiksi. Atlaksen vaihtamista USDT:hen tai mihinkään muuhun tokeniin ei vastusteta. Siksi sinun on lisättävä USD FTX-lompakkoon.

3. Saat kaksi vaihtoehtoa tallettaa USD FTX-lompakkoosi. Kirjaudu sisään FTX-tilillesi ja valitse Lompakko jos haluat tallettaa USD pankkisi luotto- tai maksukortilla.

4. Syötä korttitietosi ja odota sitten hetki, että ne hyväksytään. Jatka sitten toistamalla talletustoimenpiteet. Sinun pitäisi aloittaa pienellä talletuksella, ehkä 50 dollaria tunnissa. Jos teet suuren talletuksen kerralla, on hyvä todennäköisyys, että pankkisi rajoittaa kaikkia FTX-tapahtumia kortillasi.

5. Osta nyt sopivat USDT-tunnukset osoitteesta Vauld. Tämän pitäisi olla sama kuin summa, jonka haluat vaihtaa ATLAS:iin. Vaihtoehtoisesti voit ostaa USDT:n WazirX:n avulla. Siirrä USDT Vauldista FTX-lompakkoosi, kun olet ostanut sen Vauldilta.

6. Seuraava vaihe tässä Star Atlas Token -oppaassa on kirjautua sisään FTX-tilillesi ja valita Krypto lompakon linkistä. Vieritä alas kohtaan USDT ja valitse se.

7. Napsauta Talleta-painiketta kopioidaksesi lompakon osoitteen. Palaa Vauld-tilillesi ja valitse asetukset Profiili-valikosta. Vauld-turvaluettelosi pitäisi nyt sisältää osoitteen, jonka kopioit FTX:stä.

8. Ennen kuin voit nostaa rahaa tähän osoitteeseen, sinun on odotettava 24 tuntia. Suosittelemme, että turvalistat otetaan käyttöön. Aloita siirto Vauldista, kun 24 tuntia on kulunut ja FTX USDT -lompakkoosoitteesi on vahvistettu.

9. Mene Vauld-lompakkoon ja valitse USDT sen toteuttamiseksi. Valitse FTX-lompakkoosoite ja napsauta Lähetä. Tämän siirron Vauldista FTX:ään pitäisi valmistua kymmenen minuutin kuluessa.

10. Kun siirto on valmis, FTX-tilisi näyttää käytettävissä olevan USDT-summan. Siirry nyt FTX-hallintapaneeliin. Kirjoita hakukenttään ATLAS napsauttamalla sitä.

11. Tee tilaus spot-pörssissä vaihtaaksesi ATLAS USD:ksi.

Star Atlas Marketplace

Kun tiedämme kuinka ostaa Star Atlas Token, anna meidän nyt ottaa selvää Star Atlas Marketplacesta. Hajautettu pörssi (DEX) Star Atlas on tuonut markkinoille ominaisuuksiltaan rikkaan markkinapaikan, joka on täysin linkitetty Solana-lohkoketjun Serumiin ja jota käyttää lohkoketjuteknologia, seuraavan sukupolven pelin metaverse. Serumin kanssa tapahtuvan vuorovaikutuksen ansiosta yhteisö voi helposti käydä kauppaa millä tahansa omaisuudella, jopa avaruusaluksilla ja metajulisteilla. Käyttäjät voivat hoitaa kaikki omaisuustapahtumansa tämän ydinlanseerauksen avulla, joka luo puitteet täysin toimivalle metaverse-markkinapaikalle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa äitiyslomalla: äideille, jotka tarvitsevat sitä

Ennen kuin voit pelata tai tehdä ostoksen, tarvitset Solana-pohjaisen lompakon. Vaihtoehtoja on muutamia, mm Phantom, Solflare ja Sollet.io, mutta suosittelemme Phantomia, koska se on muita laajemmin käytetty ja käyttäjäystävällisempi samalla tavalla kuin MetaMask. Ennen kuin luot uuden tilin, sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa lompakon selainlaajennus. 12-sanainen avaimesi tulee kirjoittaa muistiin ja säilyttää turvallisessa paikassa. Siirretään nyt painopiste Star Atlas Binance -hintaan.

Star Atlas -hinta

Katsotaanpa Star Atlas Binancen hinta. Hinta oli 0,006485 dollaria 2 037 110 dollarin 24 tunnin kaupankäyntivolyymilla artikkelin kirjoitushetkellä. Viimeisen 24 tunnin aikana Star Atlas on laskenut 0,59 %. Live-markkina-arvo on 14 007 233 USD, CoinMarketCap nyt sijalla 687. Liikkeessä on 2 160 000 000 Atlas-kolikkoa, ja enimmäismäärä on 36 000 000 000 Atlaskolikkoa.

Star Atlas -kolikoiden hinnan ennustus

Kun olemme oppineet sen hinnan ja Star Atlas Tokenin ostamisen, tarkistamme sen hintaennusteen. Kuten monilla kryptovaluutoilla, Star Atlasilla on huomattava volatiliteetti, joten sen hinnan ennustaminen ja asianmukainen kauppa on hyödyllistä. Kryptovaluutan tuleva hinta on helpointa ennustaa sen aiemman hintahistorian perusteella, kuten Star Atlas (ATLAS).

Ainakin lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä tuen ja vastuksen määrittäminen riittää usein ATLAS-hintaennusteen laatimisen aloittamiseen. Kolmen, kuuden ja kahdentoista kuukauden ajan voit luotettavasti ennakoida Star Atlasin hinnan käyttämällä tukea/vastusta, trendiviivoja, liukuvia keskiarvoja ja perusindikaattoreita, kuten RSI. Lähikuukausina hinnan arvioidaan nousevan jonnekin 0,25–1,00 dollaria.

Vuodessa, Star Atlasin keskimääräisen token-hinnan odotetaan saavuttavan 0,226 dollarin tavoitteen algoritmipohjaisen ennustepalveluntarjoajan Wallet Investorin mukaan. PricePredictionin mukaan ATLASin hinnan odotettiin nousevan 0,15–0,19 dollariin vuonna 2022, 0,48–0,58 dollariin vuonna 2025 ja 2,7–3,36 dollariin vuonna 2030.

Kun tiimi jatkaa tuotteidensa kehittämistä ja kohdeyleisö ottaa nämä tuotteet käyttöön, on ennustettu, että vuosina 2023–2025 ATLASin hinta on 2,00–10,00 dollarin välillä. Tämä ATLAS-hintaennuste perustuu useisiin tietosarjoihin ja ennakoivaan mallinnukseen, jossa oletetaan, että ATLASin hintaa nyt ohjaava pitkän aikavälin trendi jatkaa nousuaan ilman merkittäviä takaiskuja. Star Atlas Coinin hinnan ennustaminen voi olla hankalaa, joten varmista, että teet tutkimusta sijoittamalla siihen rahaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kuvien segmentointi tehdään kuvatason valvonnan avulla?

Lue myös: Star Atlas NFT: Täydellinen opas

Onko Star Atlas Network turvallinen?

Solana-lohkoketju isännöi Star Atlasin asennusta. Tiimi valitsi Solana-lohkoketjun, koska se on tehnyt niin nopeat kaupankäyntinopeudet ja alhaiset transaktiokustannukset, mikä tekee siitä ainoan saatavilla olevan tänään, joka voi tukea näin laajaa peliä. Joka tapauksessa sitä pidetään turvallisena verkkona.

Solana on yksikerroksinen lohkoketju, joka käyttää panoksen todistetusti konsensusalgoritmia ja osittaista bysanttilaista vikasietoisuutta. Se käyttää maailmanlaajuisesti 1500 solmua, jotka pystyvät käsittelemään 50 000 tapahtumaa sekunnissa huipussaan. Solana erottuu hitaammista lohkoketjuista tekemällä sarjan koordinoituja parannuksia saavuttaakseen tällaisen hämmästyttävän suorituskyvyn ja monisäikeisen tapahtumakäsittelyn.

Star atlas -merkki ja sen pelit tekevät siitä ainutlaatuisen ja käyttäjäystävällisen. Token on turvallinen ja sen hinta saattaa nousta tulevana vuonna. Se on epäilemättä yksi kunnianhimoisimmista lohkoketjupeleistä tähän mennessä, ja sillä on useiden suurten kryptovaluutta-alan toimijoiden tuki. Jos Star Atlas pystyy tuottamaan edes osan äärimmäisen kunnianhimoisesta suunnitelmastaan, on odotettavissa, että sen rahakkeiden arvo nousee merkittävästi alkuperäisestä hinnoittelustaan.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään kuinka ostaa Star Atlas Token. Ilmoitimme sinulle myös Star Atlas -hinnasta, Star Atlas Binancesta, Star Atlas -markkinapaikasta ja Star Atlas -kolikoiden hintaennusteesta. Sijoita turvallisesti ja varmista, että ymmärrät ehdot ennen kuin laitat rahaa mihinkään NFT:hen liittyvään.

Table of Contents