Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ottaa kuollut sähköpostilista uudelleen käyttöön

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ottaa kuollut sähköpostilista uudelleen käyttöön

Jos olet kuin useimmat verkkokauppayrityksiä, sinulla on tietokannassasi paljon sähköpostilistoja: luettelot sähköposteista, jotka olet kerännyt erityisten liidien keräyskampanjoiden kautta, luettelot asiakkaista, jotka ovat tehneet yhden ostoksen eivätkä koskaan palanneet. Ja lista jatkuu.

Jotkut näistä sähköpostilistoista ovat todennäköisesti vanhoja ja vanhentuneita, koska et ole lähettänyt niille sähköpostia kuukausiin. Tai ehkä olet lähettänyt sähköpostia noin kerran kuukaudessa. Joka tapauksessa ongelmana on, että näissä luetteloissa ei ole laadunvalvontaa tai mittausta siitä, kuinka sitoutuneita niiden käyttäjät ovat.

Mutta nyt, kun tehostat sähköpostiohjelmaasi ja mahdollisesti siirryt uuteen sähköpostipalvelun tarjoajaan mahdollistaaksesi suuren määrän sähköpostimarkkinointia, sinun on ehkä alettava käyttää vanhoja sähköpostilistoja. Valitettavasti sähköpostilähetysten lähettäminen näille vanhoille listoille ei ole niin yksinkertaista kuin tavallisten sähköpostien lähettäminen niille.

Ensin sinun on poistettava huonot sähköpostiosoitteet näistä vanhoista sähköpostilistoista. Sitten on prosessi, jolla kuollut sähköpostilista otetaan vähitellen uudelleen käyttöön. Näiden vaiheiden suorittaminen suojaa lähettäjän mainetta, säästää toimituspäänsärkyltä tiellä ja auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon lisäarvoa uudelleen sitoutuneista luetteloistasi.

Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää voidaksesi tehdä aktivoida kuolleet sähköpostilistasi uudelleen.

Kuinka puhdistaa kuollut sähköpostilista

Ennen kuin teet mitään sähköpostiluettelollesi, sinun on poistettava kaikki tarpeettomat sähköpostiosoitteet. Kun selaat luetteloasi, haluat poistaa nämä osoitteet:

 • Virheelliset sähköpostit
 • Väärennetyt sähköpostit
 • Ei-aktiiviset tilaajat

Virheelliset ja väärennetyt sähköpostit on helpoin poistaa. Voit ajaa luettelosi kautta sähköpostin tarkistaja tunnistaa kaikki väärät ja virheelliset sähköpostit. Toisaalta passiivisten tilaajien poistaminen on hieman hankalampaa.

Ennen kuin voit poistaa ei-aktiivisia tilaajia, tarvitset toimivan määritelmän siitä, mikä ei-aktiivinen tilaaja on. Yleensä jos tilaaja on ollut luettelossasi yli kuusi kuukautta eikä ole avannut sähköpostia vähintään kuuteen kuukauteen, hänet voidaan turvallisesti luokitella ei-aktiiviseksi tilaajaksi. On parasta poistaa nämä tilaajat luettelostasi.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT-järjestelmän suunnittelu: tekninen yleiskatsaus

Näiden sähköpostien poistaminen voi tuntua pahalta. Poistetaan ei-aktiivisia tilaajia voisi leikata listaasi puoleen tai enemmän. Ja saattaa tuntua, että menetät mahdollisuuksia. Mutta todellisuus on se et menetä mitään mahdollisuuksia.

Ei-aktiiviset tilaajat eivät ole asiakkaitasi. He ovat osoittaneet, että he eivät selvästikään ole kiinnostuneita brändistäsi. Jos he eivät edes avaa yhtä sähköpostistasi, he eivät varmasti osta sinulta. Et siis menetä mahdollisia tuloja poistamalla ne sähköpostiluettelostasi.

Lisäksi passiiviset tilaajat lähettävät huonoja signaaleja postilaatikon palveluntarjoajille. Sähköpostipalveluntarjoajat, kuten Gmail ja Microsoft, tarkastelevat, kuinka tilaajasi kohtelevat sähköpostejasi. Epäaktiiviset tilaajat saavat näyttämään siltä, ​​että lähetät sähköposteja ihmisille, jotka eivät halua saada sinulta sähköposteja. Postilaatikon tarjoajien mielestä tämä näyttää roskapostilta. Näiden passiivisten tilaajien pitäminen luettelossasi yksinkertaisesti vahingoittaa lähettäjän mainetta, aiheuttaa toimitusongelmia ja laskee avointen hintojen määrää. Lopussa, et todellakaan poista niitä.

Viime kädessä sähköpostiluettelosi koko on turhamaisuusmittari. Sähköpostikampanjasi toimii paljon paremmin, jos lähetät pienemmälle listalle erittäin sitoutuneita tilaajia sen sijaan, että lähettäisit valtavalle listalle, jolla on valtava määrä ei-aktiivisia tilaajia.

Uudelleenkihlaussähköpostien lähettäminen kuolleiden listalle

Kun olet poistanut kaikki ei-aktiiviset tilaajat kuolleelta sähköpostilistaltasi, on aika alkaa lähettää sähköpostiviestejä kyseiselle listalle. Yleisesti ottaen haluat aloittaa pienellä määrällä sähköposteja ja jatkaa sitä, kunnes lähetät sähköpostilähetyksiä koko luetteloon.

Kun lisäät lähetysmäärää, seuraa sitoutumista ja toimitettavuus varmistaaksesi, ettei sähköposteissasi tai luettelossa ole ongelmia. Tässä on huomioitavia tekijöitä:

 1. Epätavallisen alhaiset avaushinnat
 2. Korkeat poistumisprosentit
 3. Joukkotilaukset

Jos poistumisprosentit ovat korkeat tai näet paljon peruutuksia, kun lähetät luetteloon, sinun on tarkistettava luettelo huonojen sähköpostiosoitteiden varalta ja laajennettava epäaktiivisena tilaajaa.

Jos avoimet korot ovat epätavallisen alhaiset, älä panikoi. Katso kahta asiaa ennen kuin pilkkoat luettelosi:

 1. Sähköpostin näyttö ja toiminto: Varmista, että aihe ja esikatseluteksti näkyvät oikein.
 2. Toimitettavuus: Tarkasta sinun sähköposti todennus ja varmista, että se on määritetty oikein. Jos sähköpostisi menevät roskapostikansioon, niitä ei avata.
🔥 Empfohlen:  Korjausohjeet: ”Yritä myöhemmin uudelleen” Instagram-viesti vuonna 2023

Seuraava askel on aloittaa sähköpostien lähettäminen tyhjille listoille, jotka olet siivonnut, ja lisätä lähetysmäärää noin viikon aikana.

Näin voit nopeuttaa sähköpostisi lähetystä:

 1. Lähetä pieni määrä sähköposteja ensimmäisenä päivänä. Tämän on oltava yli 500 sähköpostia. Mutta sen pitäisi olla pieni prosenttiosuus luettelostasi. Tavoitteena on lähettää sähköpostilähetys koko listallesi noin seitsemän päivän sähköpostin lähettämisen jälkeen. Tärkeintä on lähettää vähintään 100 sähköpostia jokaiselle luettelossasi olevalle postilaatikon palveluntarjoajalle. Joten haluat lähettää 100 sähköpostia Gmail-osoitteisiin, 100 sähköpostia Microsoftin sähköpostiosoitteisiin ja niin edelleen. Tämä on tärkeää, koska sähköpostipalveluntarjoajat eivät edes huomaa, että lähetät sähköposteja, ellet lähetä vähintään 100 sähköpostia päivässä. Kun teet tämän, kukin sähköpostipalveluntarjoaja alkaa arvioida sähköpostejasi ja tilaajien käyttäytymistä.
 2. Tuplaa lähetysmäärä joka päivä. Jos lähetit 500 sähköpostia ensimmäisenä päivänä, lähetä 1 000 seuraavana päivänä ja 2 000 seuraavana päivänä. Jos luettelossasi on yli 60 000 sähköpostiosoitetta, tämä prosessi kestää kauemmin. Et halua kasvattaa lähetysmääriä liian nopeasti, jotta voit lähettää koko luettelosi sähköpostitse seitsemänä päivänä. Jos koko luettelon lähettäminen sähköpostitse kestää vähintään 8 päivää, ei hätää.
 3. Tuplaa sähköpostisi määrä, kunnes lähetät sähköpostilähetyksen koko luettelollesi. Älä lähetä samaa sähköpostia ihmisille useammin kuin kerran. Tämän tekeminen saa aikaan sitoutumisesi vähenemisen, koska useimmat tilaajat eivät avaa tai ota yhteyttä sähköpostiin, jonka he ovat jo nähneet muutaman viime päivän aikana.

Kun lähetät lähetyksiä koko luettelollesi ilman suuria toimitusongelmia tai tilaajien sitoutumisongelmia, luetteloa on turvallista aloittaa tavallisissa sähköpostilähetyksissä.

Tässä on pari nopeaa vinkkiä kuolleiden sähköpostilistojesi elvyttämiseen:

 1. Jos voit tunnistaa luettelostasi asiakassegmentin, joka on erittäin sitoutunut – tilaajat, jotka avaavat lähes minkä tahansa lähettämäsi sähköpostin ja napsauttavat paljon – lähetä ensimmäiset sähköpostisi näille tilaajille. Tämä näyttää postilaatikon tarjoajille, että lähetät laadukasta sähköpostisisältöä ihmisille, jotka haluavat kuulla sinusta. Joten seuraavat sähköpostisi saapuvat todennäköisemmin tilaajien postilaatikkoon.
 2. Kierrätä sähköpostisi sisältö. Niin kauan kuin et lähetä samaa sähköpostia ihmisille, jotka ovat jo nähneet sen, sinun ei tarvitse lähettää eri sähköpostia joka päivä.
🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda JQueryn automaattisen täydennyksen tekstilaatikko esimerkin avulla

Jos työskentelet laadukkaan sähköpostipalveluntarjoajan kanssa, heillä on ohjelma kuolleiden listojen palauttamiseksi. He hallitsevat lähetysmääriä puolestasi. Näin sinun ei tarvitse ihmetellä, teetkö sen oikein.

Kerää tulot, jotka luulit menettäväsi

Vanhat sähköpostilistasi voivat olla uskomattoman arvokkaita. Varsinkin kun käsittelet luetteloita ihmisistä, jotka ovat jo tehneet ostoksen tai tilannut luettelosi vähällä kannustimella.

Hitaasti uudelleen aktivoidut kuolleet listat varmistavat, että saat eniten lisäarvoa sähköpostiluettelosi rakentamisesta vahingoittamatta lähettäjän mainetta. Toisin sanoen saat takaisin vanhat tulot vaarantamatta tulevia voittoja.

Kun olet suorittanut kaikki nämä vaiheet, saat puhtaan, terveen ja sitoutuneen sähköpostilistan, joka ei jää kuin kuollut paino. sähköpostimarkkinointia kampanjastrategioita. Onko sinulla vanhoja listoja, jotka haluat ottaa uudelleen käyttöön? Sähköpostipalveluntarjoajan käyttäminen Rejoinerin kaltaisten asiantuntijoiden kanssa voi auttaa.