Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka päästä Google AdSenseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka päästä Google AdSenseen

Sinulla on oikein suunniteltu verkkosivusto

AdSense-tiimi arvioi verkkosivustosi manuaalisesti ohjelmaa varten, eikä se voi tehdä sitä, ellei sinulla ole hyvin suunniteltua ja helposti navigoitavaa verkkosivustoa.

Googlen verkkosivuston aktivointisivulla todetaan, että jos verkkosivustosi on “rakenteilla, ei lataudu tai on vaikea navigoida”, heidän tiiminsä ei voi vahvistaa sisältöäsi.

Jos he eivät voi tehdä sitä, et voi saada tiliäsi hyväksyttyä tai täysin aktivoitua.

AdSense listaa oikean verkkosivuston suunnittelun ja navigoinnin yhtenä niistä kolme pääasiaa että ohjelmaan hakijat epäonnistuvat verkkosivuston sisällön suhteen. Varmista, että saat tämän oikein, niin olet yleisön edellä!

Pidä tärkeät sivut verkkosivustollasi

Kun verkkosivustollasi on tyypillisiä tärkeitä sivuja, teet kolme asiaa:

1. Voit näyttää Googlen AdSense-tiimille, että olet vastuullinen verkkosivuston omistaja. Annat verkkosivustosi käyttäjille kaikki tiedot, joita he tarvitsevat voidakseen käyttää verkkosivustoa ja tarvittaessa tehdä valituksen siitä.

2. Voit todistaa Googlelle, että omistat verkkosivuston. Yhteystietojesi löytyminen verkkosivulla on melko konkreettinen todiste siitä, että todella omistat sen

3. Parannat sivustosi suunnittelua! Nämä sivut tulevat yleensä jonkinlaisen navigointipalkin tai otsikon alle, joten joudut perustamaan hyvän navigointivalikon heti alusta alkaen.

Minkä tahansa verkkosivuston tärkeiden sivujen luettelo sisältää yleensä:

  • Tietosuojakäytäntö
  • Ehdot
  • Vastuuvapauslauseke
  • Meistä
  • Yhteystiedot sivut.

Varmista, että sivustossasi on ainakin nämä sivut varmistaaksesi, että et vain anna sivustosi vierailijoille heidän tarvitsemiaan tietoja, vaan myös läpäisit Google AdSense -hakemustarkistukset.

Tarjoa alkuperäistä ja laadukasta sisältöä

Tämä on toinen seikka, jonka Googlen AdSense-tiimi sanoo, että monet verkkosivustojen omistajat epäonnistuvat hakemuksessaan.

Mainostajat eivät halua sijoittaa materiaaliaan sivustolle, joka vain plagioi muilta tai kerää tietoja useilta muilta verkkosivustoilta.

Se ei kuitenkaan ole ainoa asia, jota haluat varoa alkuperäisen sisällön suhteen! Alkuperäinen sisältö tarkoittaa myös sitä, että et voi kopioida sisältöä oman verkkosivustosi sivuille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää ICICI-käteistalletusautomaatti läheltäni?

Älä tee useita sivuja, joissa sanotaan sama asia tai jotka ovat täynnä tietoja toistamalla tietoja muilla sivuilla.

Jos sinulla on esimerkiksi junia käsittelevä verkkosivusto, älä kirjoita useita sivuja dieseljunan ja sähköjunan erosta. Tee tämä vain sivulla, jolla se on olennaista (esim. “Tehon harjoittelun opas”).

“Korkealaatuista” voi olla vaikea määritellä. Yleissääntönä kuitenkin: jos sait verkkosivustosi valmiiksi puolessa tunnissa päivällisellä katsoessasi televisiota, se saattaa vaatia hieman enemmän vaivaa.

Jos uskot, että olet tehnyt paljon työtä verkkosivustosi eteen ja että se tarjoaa jotain ainutlaatuista lukijoillesi, läpäiset todennäköisesti tämän osan kelpoisuusvaatimuksista.

Vahvista verkkosivuston omistajuus

Googlen on tiedettävä, että omistat verkkosivuston, koska muuten he eivät voi vahvistaa tiliäsi.

Google Search Console

Google Search Console mahdollistaa yhden menetelmän todistaa, että omistat verkkosivuston.

Jos annat verkkotunnuksen nimen, se ehdottaa vahvistusmenetelmää, johon usein sisältyy toimitetun HTML-tiedoston lataaminen.

Jos teet tämän, se varmistaa automaattisesti, että tili, jolla olet kirjautunut sisään, omistaa toimitetun verkkosivun.

Google Analytics

Jos käytät jo Google Analyticsia, voit vahvistaa omistajuutesi Google Analytics -seurantakoodilla. Katso lisätietoja Tämä artikkeli.

Voit myös käyttää tätä menetelmää, jos lisäät ensin Google Analytics -seurantakoodin verkkosivustoon.

Älä käytä tekijänoikeuksilla suojattuja kuvia

Tekijänoikeudella suojattujen kuvien käyttö voi johtaa tekijänoikeusvaatimuksen tekemiseen verkkosivustollasi tekijänoikeuksien haltijalta. Nämä saavat AdSense-tilisi olemaan keskeytetty tai poistettu käytöstä kunnes ne on ratkaistu.

Tietysti, jos omistat kuvien tekijänoikeudet, voit mennä suoraan eteenpäin ja käyttää niitä!

Sinun on ehkä kuitenkin oltava valmis todistamaan AdSense-tiimille, että omistat tekijänoikeudet.

Ole kärsivällinen

AdSense-tiimi saa päivittäin paljon hakemuksia, eivätkä he pysty tarkistamaan niitä kaikkia kerralla.

Vaikka hakemukset voivat tulla takaisin jopa muutaman päivän kuluttua, monet kestävät kauemmin ja hakemusten käsittely voi kestää jopa neljä viikkoa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä uutta elämää vanhoihin viesteihisi saadaksesi enemmän liikennettä Googlelta

Älä panikoi, jos et ole kuullut mitään viikon kuluttua! AdSense-tiimi kertoo sinulle hakemuksesi tuloksen, onko sinut hyväksytty vai ei.