Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka palauttaa poistetut viestit iPhonessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka palauttaa poistetut viestit iPhonessa

Kuinka palauttaa poistetut viestit iPhonessa

Tärkeiden viestien poistaminen vahingossa iPhonesta voi olla turhauttava kokemus. On kuitenkin olemassa useita tapoja palauttaa poistetut viestit iPhonessa. Tässä viestissä opastamme sinut vaiheiden läpi, jotka sinun on suoritettava.

Vaihtoehto 1: Palauta iCloud-varmuuskopiosta

Jos olet ottanut iCloud-varmuuskopion käyttöön iPhonessasi, voit palauttaa laitteesi aiempaan varmuuskopioon, joka sisältää poistetut viestit. Muista, että laitteen palauttaminen poistaa kaikki varmuuskopiointipäivän jälkeen lisätyt tiedot.

Voit palauttaa laitteesi iCloud Backupista siirtymällä kohtaan Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Tyhjennä laitteesi ja määritä se uutena noudattamalla ohjeita. Valitse pyydettäessä “Palauta iCloud-varmuuskopiosta” ja valitse varmuuskopio, joka sisältää poistetut viestit.

Vaihtoehto 2: Palauta iTunes-varmuuskopiosta

Jos varmuuskopioit säännöllisesti iPhonesi tietokoneellesi iTunesin avulla, voit palauttaa laitteesi aiempaan varmuuskopioon, joka sisältää poistetut viestit.

Liitä laitteesi tietokoneeseen ja avaa iTunes. Valitse laitteesi ja napsauta “Palauta varmuuskopio.” Valitse varmuuskopio, joka sisältää poistetut viestit, ja suorita palautusprosessi loppuun seuraamalla ohjeita.

Vaihtoehto 3: Käytä kolmannen osapuolen työkalua

Jos sinulla ei ole varmuuskopiota, joka sisältää poistetut viestit, voit palauttaa ne käyttämällä kolmannen osapuolen työkalua, kuten Dr. Fone. Lataa ja asenna työkalu tietokoneellesi, liitä laitteesi ja seuraa ohjeita etsiäksesi ja palautaksesi poistetut viestit.

Nopeat tavat: Palauta poistetut viestit iPhonessa ja iPadissa

Poistitko vahingossa tärkeitä viestejä iPhonesta tai iPadista? Älä huoli, voit palauttaa ne helposti noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  1. Avaa Viestit-sovellus ja siirry keskustelun pääsivulle.
  2. Näpäytä “Muokata” nurkassa.
  3. Näpäytä “Näytä äskettäin poistetut”.
  4. Etsi viestiketjut tai keskustelut, jotka haluat hakea, ja napauta “Palauta”.
  5. Vahvista, että haluat palauttaa viestit.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit palata ensisijaiseen Viestit-keskustelunäyttöön ja etsiä poistetut viestit uudelleen viestiketjujen luettelosta. Jos olet poistanut tietyn viestin säikeestä, se näkyy koko säikeessä siinä paikassa, jossa se oli ennen poistamista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 10 dollaria päivässä verkossa – 25+ todistettua tapaa (2023-opas)

Johtopäätös

Tärkeiden viestien menettäminen iPhonessa voi olla turhauttava kokemus, mutta on olemassa useita tapoja palauttaa ne. Seuraamalla näitä ohjeita, sinun pitäisi pystyä palauttamaan poistetut viestisi ja hengittämään helpotuksesta.

Tunnisteet:

Table of Contents