Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat? OIKEA esimerkkejä!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat? OIKEA esimerkkejä!

Harkitset Etsy-kaupan perustamista, kun olet lukenut kuinka vaivatonta on perustaa Etsy-kauppa tekemättä mitään, mutta mikä estää sinua, on kysymys – kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat?

Yleisesti ottaen, jos käytät aikaa ja vaivaa, keskimääräisen myyjän pitäisi pystyä tekemään 43 000 dollaria to 46 000 dollaria vuosi. Mutta jos todella tuplaat ponnistelusi, voit liittyä parhaiden tulojen joukkoon ja saada yli 65 000 dollaria kuukausi!

Etkö usko minua? Aion jakaa kanssasi joitain Etsyn tuloraportteja näyttääkseni sinulle, kuinka paljon voit ansaita Etsyn myynnistä. Niin kauan kuin saat käsityksen siitä, mikä myy hyvin Etsyssä, ja olet valmis tekemään töitä, näiden lukujen saavuttaminen ei ole mahdotonta.

Tarvitsetko inspiraatiota päästäksesi etsy-kauppaasi? Tässä on nopea katsaus joihinkin näistä luvuista:

Lue eteenpäin saadaksesi käsityksen siitä, kuinka nämä Etsy-myyjät pääsivät sinne, kuinka alkaa ansaita vakavasti Etsystä ja katsoa, ​​onko Etsystä mahdollista ansaita kokopäiväistä tuloa.

Kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat?

Jos mietit, kuinka paljon keskimääräinen Etsy-myyjä tienaa, se on jossain 43 000 dollaria to 46 000 dollaria vuosi. Tietysti tämä riippuu paljon useista tekijöistä.

Näitä ovat esimerkiksi se, onko Etsy-myyjä panostanut vai ei, onko kyseessä heidän ensimmäinen kauppansa, onko myydyllä tavaralla kysyntää, korkea laatu ja niin edelleen. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon Etsy-myyjät todella tienaavat.

Jotkut Etsyn eniten ansaitsevista voivat jopa ansaita reilusti 65 000 dollaria kuukausi. Kyllä, luit minut oikein. On KUUKAUSI.

Etsyn tuloraportit

Vaikka et usko sanaani, todisteet ovat vanukkaita, joten aion näyttää sinulle kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat jakamalla kanssasi muutamia Etsyn tuloraportteja eri tuloluokista.

1. ESDeaIncBoutique – 4000 dollaria vuodessa

Samantha Dika jakaa rehellisen näkemyksensä myynyt afrikkalaisia ​​painettuja tuotteita kolmen vuoden ajan Etsyssä ja jakaa tuloraporttejaan joka vuosi.

Hän pääsi lähelle 4 000 dollaria parhaana vuonna ja sisältää myös erittelyn siitä, mikä toimi hänelle ja kuinka hän on yrittänyt parantaa myyntiä ja panostaa myymälään tulevana vuonna, kuten yritystietojensa optimointi.

2. Tulojen matka – 7 000 dollaria vuodessa (lähes 600 dollaria kuukaudessa)

James Beattie antoi itselleen haasteen ja perusti Etsy-myymälän 30 päivän ajan myymään tuotteita, kuten t-paitoja ja mukeja. 30 päivän sisällä hän sai 710 käyntiä ja yhteensä 30 tilausta, mikä ansaitsi 581,50 dollaria ina kuukausi, lähellä 600 dollaria kuukausi.

3. LoveLissy – 16 000 dollaria vuodessa

Alisa teki 16 000 dollaria ensimmäisenä vuonna samalla kun hän jongleoi kokopäivätyötään myymällä räätälöityjä samppanjahuiluja ja viinilaseja.

Hän tarjoaa yksityiskohtaisen erittelyn todellisista tuloistaan ​​ja voitostaan ​​palkkioiden, materiaalikustannusten ja verojen jälkeen, jolloin hänen kokonaissummansa on vuodelta 16 000 dollaria.

Vaikka se saattaa tuntua pieneltä summalta, tämän ensimmäisen vuoden tulot auttoivat häntä saamaan Etsy-kauppansa käyntiin ja auttamaan häntä muuttamaan pois perhekodistaan, ja se on myös todiste siitä, että kaikki aloittavat jostain.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa täydellinen teknologiaessee

4. Shay budjetit – 30 000 dollaria vuodessa

YouTuber Shay jakoi asian tienaa 30 000 dollaria vuodessa sen jälkeen, kun hän on pyörittänyt Etsy-kauppaansa ja myynyt kohteita, kuten budjettisuunnittelijoita ja budjettisarjoja auttaakseen muita hallitsemaan rahojaan.

5. FuzzyandBirch – 48 000 dollaria vuodessa (4 000 dollaria kuukaudessa)

Jenni Waldrop ansaitsee lahjoja ja kodin sisustusta myyvän liikkeen FuzzyandBirch takana 4000 dollaria kuukaudessajoka toimii joillekin 48 000 dollaria vuosi.

6. Osta Käsintehty Journey – 53 000 dollaria vuodessa

Jami King jonka kauppa ShopHandmadeJourney on erikoistunut viini- ja viskipulloihin, joissa on hauskoja lainauksia. Hänen kauppansa valmistui 53 000 dollaria ensimmäisenä vuonna, mikä on todella vaikuttavaa ensimyyjälle.

7. Goober Printit – 80 000 dollaria vuodessa

Goober Printit on myymälä, joka myy räätälöityjä vaatteita. Troy Parker, joka aloitti Etsy-keikkansa sivuhuijana ja jongleeraa kokopäivätyötään, aloitti 10 000 dollarilla vuodessa, mutta tämä nousi nopeasti 80 000 dollariin seuraava vuosi.

Netistä löytyy useita Etsyn tuloraportteja, joissa myyjät kertovat omakohtaisista kokemuksistaan ​​verkkomyynnistä, mikä toimi heille ja mikä ei.

Kokemus vaihtelee kaikilla riippuen siitä, mitä olet päättänyt myydä, kyseisen tuotteen kysynnästä sekä myymälässä tekemäsi työn määrästä.

Mutta näissä myyjissä on selvää, että kun he huomasivat, mikä ei toiminut heille, he perehtyivät ongelmaan, selvittivät sen ja korjasivat sen, ja tämä johti yleensä parempaan myyntiin seuraavana vuonna.

Joten kun seuraavan kerran joku tulee luoksesi ja kysyy paljonko tienaat Etsystä, mutta et ehkä ole vielä saanut vastausta, näytä heille nämä tuloraportit todisteena siitä, kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat, ja luota siihen kovalla työllä. tuotteita ja optimoituja listauksia, pääset sinne!

Kuinka tehdä rahaa Etsyllä

Rahan ansaitseminen Etsyllä on selvää. Sinun tarvitsee vain noudattaa näitä vaiheita:

1. Luo kysyntää tai hakutarkoitusta vastaava tuote

Joskus olet ehkä huomannut trendin tietämättäsi tai huomaat, että se, mistä olet kiinnostunut, vastaa sitä, mitä ihmiset näyttävät pyytävän, kuten moderneja kalligrafiakutsuja tai ateriasuunnitelmia.

Muina aikoina voit havaita kysynnän ja trendit käyttämällä a avainsanatutkimustyökalu Kuten Myydään samurai (käytä koodia ulkopuolella ja ylikaikki pienet kirjaimet saadaksesi 20 % alennuksen koko elinikäiseksi!) tai KeySearch (käytä samaa koodia ULKOPUOLELLAkaikki isot kirjaimet tällä kertaa, 30 % alennuksella).

2. Perusta Etsy Store

Sitten sinun on luotava Etsy tili, mene osoitteeseen etsy.com/sell työpöydällä ja napsauta “Aloita” sieltä.

Sitten sinulta kysytään, minkä kielen haluat kauppasi olevan, missä maassa olet, millä valuutalla myyt ja myymäläsi nimi.

Kun olet määrittänyt myymäläsi Etsyn työpöytäversioon, voit ladata sen Myy Etsyssä sovellus hallita kauppaasi myös matkapuhelimellasi.

🔥 Empfohlen:  Ulkoisen linkin määritelmä & Merkitys

Kun perustat myymälääsi, haluat varmistaa, että käytät tuotteillesi hyviä avainsanoja ja tunnisteita sekä laadukkaita valokuvia.

Varmista aina myös, että sinulla on myymälääsi koskevat erittäin selkeät käytännöt palautus-, vaihto-, hyvitys- ja toimituseroissa.

3. Markkinoi Etsy-kauppaasi

Kukaan ei saa tietää kaupastasi ja ostaa sieltä, jos et markkinoi sitä etkä saa sanaa siellä. Mainosta kauppaasi sosiaalisessa mediassa ja kanavissa, kuten Viserrys, Instagram, Pinterest, ja Facebook. Voit myös näyttää maksettuja mainoksia näillä alustoilla tehostaaksesi julkaisujasi ja tarjouksiasi.

Muita markkinoinnin tapoja ovat mm edistääd listausvaihtoehto tai maksettua mainontaa Etsyssä saadakseen sanan julkisuuteen. Tämä auttaisi sinua lisäämään näkyvyyttäsi Etsyssä ja vuorostaan ​​myyntilukujasi, koska yhä useammat ihmiset tietävät kaupastasi.

Jos mikään muu epäonnistuu, älä unohda ottaa yhteyttä perheeseen ja ystäviin ja pyytää heitä tukemaan Etsy-liiketoimintaasi. Heidän ei välttämättä tarvitse ostaa siitä, mutta voit pyytää heitä kertomaan ystävilleen tai ihmisille, jotka saattavat pitää tuotteestasi hyödyllisenä.

4. Myy tarpeeksi tuotteita kattaaksesi kustannukset ajan mittaan

Tämä on järjetön. Kuinka paljon rahaa voit ansaita Etsyllä, riippuu pitkälti siitä, kuinka monta tuotetta myyt käyttökulujesi yläpuolella.

Jos et myy tarpeeksi kattamaan kulujasi, et ansaitse.

5. Tarkastele tietojasi, päivitä ja toista

Jos haluat ansaitse suuria summia Etsy-kaupastasi, sinun täytyy ajatella kuin liikemies. Kohtele sitä kuin oikeaa kauppaa ja katso aina, missä voit parantaa ja optimoida.

Yksi tapa olisi tutkia myymäläsi tilastoja ja selvittää, mitkä tuotteet toimivat hyvin ja mitkä eivät. Voit myös tutkia myydyimpiä kilpailijoitasi ja katsoa, ​​minkä tyyppisiä avainsanoja he käyttävät tai kuinka he markkinoivat tuotetta pysyäksesi pelin kärjessä.

Ole aina avoin asiakkaidesi palautteelle ja pyri ylittämään asiakaspalvelun, etenkin muutaman ensimmäisen asiakkaan kohdalla. Heidän arvostelunsa voivat tehdä tai tuhota liiketoimintasi.

Lopuksi haluat varmistaa, että tuotteesi ovat hyvin järjestettyjä, kuten laillinen yritys, ja että niitä päivitetään säännöllisesti, jotta kanta-asiakkaat saavat aina jotain uutta aina palatessaan myymälään.

Mitä enemmän päivität, sitä todennäköisemmin asiakkaat näkevät myymäläsi olevan aktiivinen ja vakuuttuneempia siitä, että olet luotettava myyjä.

Onko Etsyssä myyminen sen arvoista?

Myyminen Etsyssä on erittäin sen arvoista, varsinkin 2022 koska se on ylivoimaisesti yksi nopeimmista, edullisimmista ja yksinkertaisimmista tavoista hankkia käsintehtyjä ja käsintehtyjä tuotteita ja digitaalisia tuotteita verkossa, ja siinä on ostoskoritoiminto, jonka avulla asiakkaat voivat helposti kirjautua ulos.

Myyminen Etsyssä on edelleen yksi vähiten riskikkäimmistä vaihtoehdoista myyjille, koska liikkeen perustaminen ei maksa rahaa ja on erittäin vaivatonta jopa aloittelijoille.

Voitko ansaita kokopäivätuloa Etsystä?

Etsyllä on sataprosenttisesti mahdollista ansaita kokopäiväistä tuloa. Etsy ei auta sinua rikastumaan heti, mutta jos mietit, kuinka paljon voit ansaita Etsystä, nopea vastaus on kyllä, voit lopulta ansaita tarpeeksi rahaa korvataksesi kokopäivätulosi.

Mutta siihen pääseminen vaatii aikaa, vaivaa, kovaa työtä ja kärsivällisyyttä. Jos et ole vakuuttunut siitä, kuinka paljon ihmiset tienaavat Etsyllä, jaan joitain vinkkejä kuinka saada ensimmäinen alennus Etsystä ja kuinka kolminkertaistat myyntisi Etsyssä tässä!

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata Steamin "Ei tarpeeksi levytilaa" -virhe

Usein kysytyt kysymykset siitä, kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat

Kuka on eniten palkattu Etsy-myyjä?

Alicia Shaffer on eniten palkattu Etsy-myyjä, ja hän on elävä todiste siitä, kuinka paljon rahaa voit ansaita myymällä Etsyllä, ja hän myy 70 000 dollaria pelkästään kuukaudessa. Hänen kauppansa on ansainnut hänet melkein 1 miljoona dollaria pois Etsystä.

Mikä on Etsyn eniten myyty tuote?

Etsyssä on useita myydyimpiä tuotteita. Ne kuuluvat yleensä seuraaviin luokkiin:

  • Vaatteet Ja Tekstiilit
  • Käsityötarvikkeet ja -työkalut
  • Koti Ja Asuminen
  • Korut
  • Henkilökohtaiset tuotteet
  • Kylpylätuotteet ja käsintehty kosmetiikka
  • Hääesineet

Johtopäätös

Toivon, että sinulla on nyt selkeämpi vastaus kysymykseen, kuinka paljon Etsy-myyjät tienaavat ja että olet vakuuttunut siitä, että Etsystä on täysin mahdollista ansaita elantonsa, kunhan olet valmis panostamaan työhön ja myydä oikeita tuotteita, joita ihmiset etsivät.

Etsyn ansaitseminen ei todellakaan ole mikään rikastu nopeasti -suunnitelma, ja kuten olen jakanut yllä useilta Etsy-myyjiltä ja omista kokemuksistani, huomaat, että numeroiden nouseminen vaatii kärsivällisyyttä.

Mutta voin myös vakuuttaa, että kun olet perehtynyt asioihin Etsyssä, se ei ole niin monimutkaista ja saavuttamatonta kuin miltä näyttää. Tarkoitan, en ole hyvä tekniikan kanssa ja onnistuin ymmärtämään kuinka perustaa Etsy-kauppa ja alkaa myymään.

Jos tarvitset vielä pientä tökkäämistä, tässä on kurssi joka auttoi minua matkallani oppimaan lisää tulostettavien tuotteiden myynnistä Etsyssä. Tunsin, että tämä kurssi oli minulle hyvä apu asioiden vauhdittamiseen, ja ehkä sinullekin on hyötyä!

Ota tämä harppaus ja aloita Etsy-kauppa ja kerro minulle, miten sinulla menee, tai jaa Etsy-kauppasi linkki kanssani, jotta voin nähdä, toimivatko vinkkini sinulle! Sinä voit tehdä sen!

Table of Contents