Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon Ezoic maksaa 1 000 katselukerrasta? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon Ezoic maksaa 1 000 katselukerrasta? (vastattu)

Mietitkö, kuinka paljon Ezoic maksaa 1 000 katselukerrasta?

Entä mitkä tekijät vaikuttavat summaan, jonka Ezoic maksaa verkkosivustojen julkaisijoilleen jokaista tuhatta sivustolle tulevaa kävijää kohden?

No, juuri sen saat selville alta.

Tässä oppaassa saat täydellisen yleiskatsauksen siitä, kuinka paljon Ezoic maksaa 1 000 katselukertaa kohden, ja eri ominaisuuksista, jotka vaikuttavat verkkosivuston tulouttamiseen. Perimmäisenä tavoitteena on auttaa sinua saamaan parempi arvio rahamäärästä, jonka voit ansaita sivustollasi, ja näyttää sinulle, mitkä tekijät voivat vaikuttaa kuukausituloihisi.

Kuinka paljon Ezoic maksaa 1 000 katselukerrasta?

Ezoic maksaa keskimäärin 10-40 dollaria 1 000 katselukerrasta. Kokonaistulot riippuvat verkkosivuston markkinaraosta, näytettyjen mainosten määrästä, liikenteen sijainnista, vuodenajasta, poistumisprosentista, istuntoa kohden vierailluista sivuista ja siitä, onko verkkosivusto rekisteröity Ezoic Premium -ohjelmaan, joka maksaa eniten tuhatta näyttökertaa kohden.

Ezoic viittaa tuloihin 1 000 kävijää kohden “EPMV”, ja se lasketaan seuraavasti:

EPMV = kokonaistulot ÷ (kävijät ÷ 1 000)

Tässä esimerkkilaskelma:

  • 1 000 dollaria ansaittu ADX:stä (mainospörssistä).
  • Google Analyticsissa raportoitu 100 000 käyntiä.
  • EPMV = 1 000 dollaria ÷ (100 000 ÷ 1000), mikä on 10 dollaria EPMV

Huomautus: Ezoic raportoi kaikkien EPMV-käyttöistuntojen mainostulot. ei vain sivutasolla, kuten saat muilla mainosalustoilla, jotka käyttävät RPM:ää (Revenue per Mille). Katso tämä toinen Ezoic RPM -ohjeita saadaksesi lisätietoja tästä erosta.

Lisäksi Ezoic antaa julkaisijoille 90 % mainostuloista (alan korkeimmat), minkä vuoksi se on luokiteltu yhdeksi pienten julkaisijoiden parhaista mainosverkostoista. Jos et ole nykyinen Ezoic-käyttäjä, kutsun sinut käyttämään Ezoic-affiliate-linkkiäni aloittaaksesi tänään. Voit myös käydä tällä toisella sivulla nähdäksesi Ezoic-mainosten vaatimukset tai siirtyä tähän vaiheittaiseen oppaaseen, joka näyttää mainosten sijoittamisen verkkosivustollesi.

Tekijät, jotka vaikuttavat Ezoic-tuloihin 1 000 näyttökertaa kohden

Verkkosivusto Niche

Verkkosivuston markkinarako vaikuttaa siihen, kuinka paljon saat Ezoicin 1 000 katselukertaa kohden.

Esimerkiksi vakuutus- ja lakitoimistojen kaltaisilla toimialoilla on korkeammat napsautuskohtaiset (CPC) ja tuhannen näyttökerran hintatarjoukset (CPM), mikä tarkoittaa myös korkeampia tuloja vierailijaa kohden. Vertaa sitä alhaisiin napsautuskohtaisiin ja tuhannen näyttökerran hintatarjouksiin, kuten kirjoihin ja taideteoksiin, jotka eivät maksa paljon jokaisesta napsautuksesta tai sivun katselusta.

🔥 Empfohlen:  Google päivittää metakuvausten dokumentaatiota

Näytettyjen mainosten määrä

Kullekin vierailijalle näytettyjen mainosten kokonaismäärä vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon kukin näyttökerta maksaa. Verkkosivusto, joka näyttää 10 mainosta kullekin käyttäjälle, ansaitsee yleensä enemmän rahaa 1 000 näyttökertaa kohden kuin verkkosivusto, joka näyttää vain 5 mainosta. (Katso tästä liittyvästä oppaasta Ezoic-mainostulojen kasvattaminen saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta ja muista alla luetelluista aiheista.)

Lisäksi, kuten tässä toisessa oppaassa kerrotaan, että Ezoic on ilmainen käyttää, mainoksilla rahoitetuille sivustoille on olemassa toinen vaihtoehto, joka eroaa 10 %:n tulojen jakoohjelmasta. Tältä sivulta saat lisätietoja siitä, kuinka tämä valinta voi vaikuttaa tuloihisi.

Liikenne Paikka

Verkkosivustosi liikenteen lähde vaikuttaa EPMV-arvoosi Ezoicilla. Maat, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Australia, maksavat korkeimmat EPMV-arvot jokaisesta vierailusta. Intian, Pakistanin ja Bangladeshin kaltaisilla mailla on kuitenkin alhaisimmat EPMV-arvot.

Kuten alla olevasta kuvasta näet, EPMV yhdysvaltalaisille vierailijoille on 59,21 dollaria tälle esimerkkisivustolle, kun taas Intian vierailijoiden EPMV on 10,44 dollaria. Tästä syystä verkkosivuston julkaisija hyötyisi houkuttelemalla enemmän käyttäjiä Yhdysvalloista kuin Intiasta, jos se kasvattaisi Ezoicin keskimääräistä EMPV:tä. Vaihtoehtoisesti julkaisija voisi julkaista enemmän sisältöä, joka houkuttelee vierailijoita Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai Itävallasta, jotka ovat myös korkeapalkkaisia ​​maita, joiden EPMV:t ovat 61,96–64,79 dollaria.

Aika vuodesta

Joillakin markkinaraoilla vuodenaika vaikuttaa Ezoicin mainosverkostoa käyttävän verkkosivuston tuloihin. Esimerkiksi ilmastointilaitteiden aiheeseen keskittyvillä verkkosivuilla on tyypillisesti korkeammat tulot jokaiselle kävijälle kesäkuukausina ja pienemmät tulot talvikuukausina.

Mainosneljännes vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon saat palkkaa 1 000 kävijää kohden Ezoicilla. Keskimäärin Q1 (tammi-, helmi-, maaliskuu) ja Q3 (heinä-, elo-, syyskuu) ovat alhaisen palkan vuosineljänneksiä, kun taas Q2 (huhti-, touko-, kesäkuu) ja Q4 (loka-, marras-, joulukuu) ovat eniten maksavia vuosineljänneksiä. ala.

Poistumisprosentti

Yksi suurimmista eduista EPMV:n käyttämisessä RPM:n (Revenue Per Mile) sijaan kokonaistulojen mittaamiseen 1 000 kävijää kohden Ezoicissa on, että se ottaa huomioon verkkosivuston poistumisprosenttimittarin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa myynti Depopissa

Ezoicin mukaan “EPMV ottaa automaattisesti huomioon mainostesi vaikutuksen poistumisprosenttiin ja sivun katseluihin käyntiä kohden.” Jos ajattelet sitä, voit helposti nostaa RPM:täsi häiritsemällä sivulle enemmän mainoksia tai näyttämällä enemmän maksavia, mutta häiritsevämpiä mainoksia. Mutta tämä RPM:n parannus voi johtua korkeammasta poistumisprosentista, mikä tarkoittaa, että käyttäjät ovat tyytymättömiä käyttökokemukseen ja poistuvat verkkosivustostasi.

Toisin sanoen voit nostaa tuhannen näyttökerran tulojasi 5 dollarista 10 dollariin, mutta jos poistumisprosenttisi nousee 50 % ja keskimääräinen sivu per katselu -tieto laskee 2:sta yhteen, korkeammalla RPM-arvolla ei ole väliä, koska vähemmän ihmisiä pysytellä verkkosivustollasi nähdäksesi mainokset. Muut mainosalustat, kuten Mediavine, käyttävät RPM-tuloja ansaintamittarinaan. Katso tämä toinen Ezoic vs Mediavine -opas saadaksesi lisätietoja näistä eroista.

Käydyt sivut istuntoa kohti

Kuten aiemmin mainittiin, istuntoa kohden vierailtujen sivujen keskimääräinen määrä vaikuttaa myös Ezoic-tuloihisi 1 000 kävijää kohden. Jokaisen verkkosivuston tavoitteena tulisi olla kasvattaa katseltujen sivujen kokonaismäärää vierailijaa kohden jokaisella istunnolla.

Esimerkiksi verkkosivusto, jolla on keskimäärin 3 sivua vierailtua istuntoa kohden jokaista käyttäjää kohden, ansaitsee tyypillisesti Ezoicilla enemmän rahaa kuin verkkosivusto, joka näyttää vain yhden sivun vierailijaa kohden.

Ezoic Premium -ilmoittautuminen

Ezoicilla on Premium-ohjelma, jonka avulla sen jäsenet voivat päästä enemmän maksaviin mainoksiin. Tämä tarkoittaa, että keskimääräinen EPMV jokaista 1 000 näyttökertaa kohden nousee millä tahansa Ezoic Premium -sivustolla.

Voit lukea koko Ezoic Premium -arvosteluni saadaksesi lisätietoja siitä. Mutta yleisesti ottaen mitä enemmän rahaa ansaitset Ezoicin kautta Premium-kumppanina, sitä korkeammat tulot kasvavat jokaista verkkosivustolle tulevaa vierailijaa kohden. Esimerkiksi ennen kuin SEO Chatter oli osa Premium-ohjelmaa, keskimääräinen tulo kävijää kohden oli noin 0,02 dollaria. Ohjelmaan liittymisen jälkeen nämä tulot kasvoivat keskimäärin 0,03 dollariin eli 30 dollariin EPMV.

Lisäksi, jos harkitset Google AdSensea Ezoicin sijaan, sinun kannattaa lukea tämä toinen sivu siitä, kuinka paljon AdSense maksaa 1 000 katselukertaa kohden. Tulet huomaamaan, että AdSense maksaa keskimäärin paljon vähemmän kuin Ezoic ja on aina parempi valinta jokaiselle verkkosivuston julkaisijalle.

🔥 Empfohlen:  Voiko SEO toimia mille tahansa markkinaraolle? (tai yritystyyppi)

Jos pidät ajatuksesta Ezoicin käyttämisestä verkkosivustosi ansaitsemiseen, pyydän sinua käyttämään Ezoic-kumppanuuslinkkiäni täällä aloittaaksesi verkon käytön tänään.

Arvioi tulosi 1 000 katselukertaa kohti Ezoicin laskimella

Voit saada nopean arvion verkkosivustosi EPMV-arvosta 1 000 katselukerralle käyttämällä Ezoicin EPMV-laskinta. Sinun on kuitenkin tiedettävä tarkka istuntojen lukumäärä jokaiselle laitetyypille (pöytäkone, mobiililaite ja tabletti) sekä näiden liikennelähteiden nykyiset mainostulot, jotta laskenta toimisi.

Kun olet päässyt kokeilemaan laskinta, pyydän sinua käyttämään Ezoic-affiliate-linkkiäni rekisteröityäksesi verkostoon, jotta voit aloittaa verkkosivustosi tuloutuksen jo tänään.

Summa, jonka Ezoic maksaa 1 000 katselukerrasta Yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, kuinka paljon Ezoic maksaa 1 000 katselukerrasta.

Kuten huomasit, Ezoic maksaa jokaiselle verkkosivuston julkaisijalle eri summan riippuen useista tekijöistä, kuten verkkosivuston markkinaraosta, näytettyjen mainosten määrästä, liikenteen sijainnista, vuodenajasta, poistumisprosentista, istuntoa kohden vierailluista sivuista ja Ezoic Premium -ohjelmaan ilmoittautumisesta. Siksi sinun täytyy kokeilla sitä itse saadaksesi tarkan arvion siitä, kuinka paljon Ezoic maksaa tuhannesta verkkosivustosi kävijästä.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.