Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon Google Ads maksaa vuonna 2023?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon Google Ads maksaa vuonna 2023?

Google Ads maksaa 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa ja keskimääräinen klikkauskohtainen hinta (CPC) on 1–2 dollaria Google-hakuverkostossa ja 1 dollari Google Display -verkostossa vuonna 2023. Google Adsin hinnoittelu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, kuten toimialasi, kampanjan kohdistaminen ja mainosverkosto.

Haluatko lisätietoja siitä, kuinka paljon Google Ads maksaa ja kuinka voit optimoida mainoskulutuksesi? Jatka vain tämän Google Ads -hinnoitteluoppaan lukemista!

Jos etsit ammattimaista apua Google Ads -mainoskulujesi hallintaan, ota meihin yhteyttä verkossa saadaksesi lisätietoja palkitun tiimimme avusta.

Laske napsautuskohtainen hintasi

Kuinka paljon Google Ads maksaa vuonna 2023?

Google Ads maksaa 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa ja keskimääräinen klikkauskohtainen hinta (CPC) on 1–2 dollaria Google-hakuverkostossa ja 1 dollari Google Display -verkostossa vuonna 2023. Google Adsin hinnoittelu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, kuten toimialasi, kampanjan kohdistaminen ja mainosverkosto.

Miten Google Adsin kustannukset eroavat toimialoittain?

Nyt kun tiedät vastauksen kysymykseen “kuinka paljon Google Ads maksaa”, katsotaanpa, miten nämä kustannukset voivat vaihdella toimialoittain.

Vaikka useimmat yritykset käyttävät 1000–10 000 dollaria kuukaudessa Google Adsiin, ne käyttävät mainoskulunsa eri tavoin. Tekijät, kuten toimiala, tuotteet, palvelut ja kilpailijat, vaikuttavat kaikki heidän Google-mainontakustannuksiinsa.

Jos haluat perspektiiviä toimialaasi, katso tämä Google Adsin napsautuskohtaisten hintojen erittely:

Useimmissa tapauksissa toimialat, joilla on korkeampi klikkauskohtainen hinta, kuluttavat enemmän Google Adsiin.

Esimerkiksi kuluttajapalvelusektori maksaa keskimäärin lähes 7 dollaria napsautuksesta, mikä voi saada alan yritykset lisäämään kuukausittaista Google Ads -kulutustaan.

Mitkä tekijät määräävät Google Adsin hinnoittelun?

Google Ads -kustannukset riippuvat useista tekijöistä, kuten:

Ala

Yksi suurimmista Google Adsin hinnoitteluun vaikuttavista tekijöistä on toimialasi. Tietyt toimialat ovat kilpailukykyisempiä kuin toiset. Esimerkiksi laki-, kirjanpito- ja kiinteistöalalla on Google Adsin kilpailukykyisimpiä avainsanoja, mikä tarkoittaa, että sinun on maksettava korkeampi napsautuskohtainen hinta.

Kuluttaja- ja verkkomainonnan trendit muuttuvat jatkuvasti, joten on tärkeää pysyä viimeisimpien muutosten mukana. Yleisösi tarpeet ja ostotrendit voivat muuttua ajan mittaan, mikä tarkoittaa, että sinun on ehkä muutettava avainsanojen hintatarjousstrategiaasi.

Keskimääräinen napsautuskohtainen hinta voi nousta tai laskea ylitöitä, ja kuluttajatrendit voivat muuttua, mikä tekee joistakin avainsanoista kilpailukykyisempiä kuin toisista.

Laatupisteet

Google Ads -kustannuksiin vaikuttavat myös mainoksesi laatupisteet. Laatupisteet mittaavat mainostesi laatua ja osuvuutta. Se vaihtelee tavallisesti 1–10 ja se arvioi mainosten aloitussivukokemuksen, avainsanat ja napsautussuhteen (CTR).

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi keskittyä organisaatiosi työntekijöiden kouluttamiseen?

Tavoitteena on saada laatupisteet mahdollisimman lähelle kymmentä. Korkeammat laatupisteet tarkoittaa, että Google näkee mainoksesi osuvana ja tarjoaa käyttäjäkokemuksen, joka auttaa sinua saamaan paremman sijoituksen SERP:issä.

Laatupisteesi voivat vaikuttaa avainsanojen hintatarjoukseen, koska alhaisempi hinta ja korkeat laatupisteet voivat auttaa sinua saamaan paremman sijoituksen hakutuloksissa. Jos sinulla on alhaisemmat laatupisteet, sinun on ehkä tehtävä korkeampi hinta ansaitaksesi parhaan paikan.

Avainsanat

Kuten aiemmin mainittiin, jotkut avainsanat ovat kilpailukykyisempiä kuin toiset. Tästä syystä avainsanavalintasi voi olla ratkaiseva tekijä määritettäessä, kuinka paljon käytät Google Adsiin.

Riippuen toimialastasi ja avainsanoista, joihin haluat kohdistaa, voit käyttää korkeamman tai alhaisemman CPC-hinnan kuin keskimääräinen yritys.

Tarjous

Toinen tekijä, joka voi määrittää Google Adsin hinnoittelun, on hintatarjouksesi summa. Hintatarjouksesi on enimmäissumma, jonka maksat mainoksesi napsautuksesta. Voit asettaa tämän summan sen mukaan, mikä sopii mainosbudjettiisi.

On tärkeää huomata, että sinun kannattaa asettaa hinta, joka on riittävän korkea kilpailemaan muiden tarjoajien kanssa.

Budjetti

Budjettisi voi myös vaikuttaa Google Adsin kustannuksiin. Budjettisi on keskimääräinen päivittäinen ja kuukausittainen summa, jonka käytät mainoskampanjaa kohti. Aivan kuten hintatarjouksesi, voit asettaa tämän summan sen mukaan, mikä sopii mukavasti mainosbudjettiisi.

Miten Google Ads määrittää napsautuskohtaisen hintasi?

Mitä tulee Google Ads -hinnoitteluun, napsautuskohtaiseen hintaan vaikuttavat muutamat tekijät. Et aina maksa enimmäishintaasi.

Sukellaan tämän jälkeen kolmeen vaiheeseen, jotka määrittävät Google Adsin klikkauskohtaisen hinnan:

1. Laatupisteet

Ennen kuin Google määrittää napsautuskohtaisen hintasi, se antaa sinulle laatupisteet. Mainitsimme laatupisteet aiemmin, mutta käydäänpä pikapäivitys.

Laatupisteesi vaihtelevat asteikolla yhdestä 10:een, jotka määräytyvät mainoksesi aloitussivun sekä sen kokemuksen ja avainsanan kannalta merkityksellisyyden perusteella.

Kun Google on määrittänyt laatupisteesi, se siirtyy mainoksesi sijoitukseen.

2. Mainoksen sijoitus

Google laskee nyt mainoksesi sijoituksen. Mainoksen sijoitus määrittää, missä mainoksesi näkyy hakutuloksissa, jos ollenkaan.

Google laskee mainoksesi sijoituksen seuraavan kaavan avulla:

Korkein hintatarjous X laatupisteet = mainoksen sijoitus

Mainokset, joilla on korkein mainoksen sijoitus, ansaitsevat parhaita paikkoja hakutuloksissa.

3. Napsautuskohtainen hinta

Jos mainoksesi näkyy hakutuloksissa, maksat vain, kun joku napsauttaa sitä. Et kuitenkaan aina maksa asettamasi enimmäishintaa.

Google Ads määrittää klikkauskohtaisen hintasi seuraavalla kaavalla:

Mainoksen sijoitus alle sinun / laatupisteet + 0,01 $ = CPC

Tämän kaavan ansiosta yritykset, joilla on pienemmät mainosbudjetit, voivat kilpailla suurempien yritysten kanssa Googlessa. Saatat esimerkiksi maksaa napsautuksesta vähemmän kuin toinen yritys, joka sijoittuu sinua alapuolelle, koska mainoksesi laatupisteet ovat korkeammat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta pornosivustoa on vuonna 2023? (Tilastot)

Miten Google Ads -budjetointi toimii?

Kun aloitat mainostamisen Googlessa, törmäät useisiin Google Ads-kuluihin liittyviin termeihin, kuten:

  • Budjetti: Summa, jonka olet valmis maksamaan yli 30,4 päivän ajan kampanjaan päivässä.
  • Tarjous: Summa, jonka olet valmis maksamaan mainoksesi napsautuksesta.
  • Viettää: Summa, jonka Google vähentää budjetistasi, kun mainos voittaa mainoshuutokaupan.
  • Kustannus: Todellinen summa, jonka maksat mainoksesi napsautuksesta.

Keskimääräiset päiväbudjetit

Keskimääräinen päiväbudjettisi on keskimääräinen päiväkohtainen summa mainoskampanjaa kohden, jonka olet valmis käyttämään 30,4 päivän aikana (päivien keskimääräinen määrä kuukaudessa).

Kun määrität kampanjasi Google Adsissa, sinua pyydetään antamaan keskimääräinen päiväbudjettisi. Voit jakaa tämän budjetin kaikille kampanjoillesi tai määrittää erillisen budjetin kullekin kampanjalle.

Keskimääräinen päiväbudjettisi antaa Googlelle karkean käsityksen siitä, kuinka paljon haluaisit päivittäisen kulutuksesi olevan keskimäärin kuun lopussa. Tämä tarkoittaa, että voit ylittää tai jäädä alle tämän summan.

Kulutusrajat

Kulutusrajoja on kahdenlaisia ​​– päivittäinen kulutusraja ja kuukausittainen kulutusraja.

Päivittäinen kulutusraja on enimmäissumma, jonka maksat mainoskampanjasta päivittäin. Ja kuukausittainen kulutusraja on enimmäissumma, jonka maksat mainoskampanjasta kuukausittain.

Et koskaan maksa enempää kuin kulutusrajasi.

Tarjous

Google Adsin hinnoittelu riippuu myös hintatarjouksestasi. Hintatarjouksesi on enimmäissumma, jonka olet valmis maksamaan mainoksesi napsautuksesta.

Haluat varmistaa, että hintatarjouksesi on tarpeeksi korkea kilpailemaan muiden tarjoajien kanssa ansaitaksesi korkeammat sijoitukset hakutuloksissa.

Voit tehdä hintatarjouksen manuaalisesti ja asettaa eri hintatarjoussummat jokaiselle mainosryhmäsi avainsanalle tai määrittää automaattiset hintatarjoukset, joissa voit asettaa hintatarjouksen enimmäisrajat.

Mikä on Google Adsin keskimääräinen CPC?

Google Adsin keskimääräinen CPC on 1–2 dollaria Google-hakuverkostossa. Google Display -verkostossa keskimääräinen napsautuskohtainen hinta on 1 dollari.

Kuinka paljon pienyritykset käyttävät Google Adsiin?

Mitä tulee Google Ads -hinnoitteluun, voi olla hyödyllistä ymmärtää, mitä muut pienyritykset yleensä käyttävät Google Adsiin.

Yleensä useimmat pienyritykset käyttävät Google Adsiin 1000–10 000 dollaria kuukaudessa.

Mitä muita Google Ads-kuluja voin odottaa?

Yritykset voivat yleensä odottaa Google Adsilta seuraavia kuluja:

Ammattimainen PPC-hallinta

Kun yritykset investoivat PPC:hen, ei ole harvinaista, että ne tekevät yhteistyötä PPC-toimiston kanssa.

PPC-toimisto, kuten WebFX, kehittää, käynnistää ja hallinnoi maksettuja mainoskampanjoitasi alustoilla, kuten Google Ads ja Microsoft Advertising, sekä auttaa parantamaan Google Ads -optimointipisteitäsi.

Osana PPC-kampanjoidesi johtamista ja hallintaa PPC-toimistosi veloittaa kuukausittaisen hallinnointimaksun. Tämä hinta vaihtelee $ 350 – $ 5000 kuukaudessa, eikä se sisällä kuukausittaisia ​​mainoskulujasi.

🔥 Empfohlen:  Googlen 100 kalleinta avainsanaa vuonna 2015 [Infographic]

Joissakin tapauksissa toimistosi hallinnointimaksu on prosenttiosuus mainoskuluistasi. Keskiarvo on esimerkiksi 12-30 prosenttia yrityksen mainoskuluista. Jos siis käytät mainontaan 5 000 dollaria ja toimistosi vaatii 12 prosenttia kuukausittaisista mainoskuluistasi maksuna, maksat toimistollesi 600 dollaria kuukaudessa sen lisäksi, että käytät mainoksiin 5 000 dollaria.

PPC-hallintaohjelmisto

Yritykset voivat myös virtaviivaistaa sisäistä PPC-hallintaa ilmaisilla ja maksullisilla PPC-ohjelmistoilla, kuten WordStream, Shape tai Acquisio. Vaikka nämä työkalut ovat valinnaisia, ne voivat auttaa yritystäsi optimoimaan hintatarjoukset, arvioimaan mainoksia ja paljon muuta.

Jos valitset maksetun PPC-hallintatyökalun, hinnat vaihtelevat 15 dollarista 800 dollariin kuukaudessa. Nyt kun sinulla on tausta Google Adsin kustannusten perusteista, oletko valmis oppimaan lisää alustasta ja mainoshuutokaupasta, joka vaikuttaa siihen, kuinka paljon Google Ads maksaa yrityksellesi? Jatka vain lukemista aloittaaksesi!

Tarvitsetko apua Google Ads-budjetin luomisessa?

Vaikka useimmat yritykset käyttävät 9000–10 000 dollaria kuukaudessa Google Adsiin, kysymykseen “Paljonko Google Ads maksaa?” ei ole lopullista vastausta. ja se on hyvästä syystä.

Se, kuinka paljon käytät Google Adsiin, on täysin sinun päätettävissäsi. Oikea Google Ads-kulutus yrityksellesi riippuu monista tekijöistä, kuten mainoksen tehokkuudesta, toimialastasi, tavoitteistasi, käyttämistäsi työkaluista ja muista.

Millaisen lähestymistavan päätätkin valita, Google Ads on loistava mainontamenetelmä melkein kaikille yrityksille. Pahimmassa tapauksessa saatat menettää osan budjetistasi epäonnistuneen testikampanjan vuoksi.

Mutta kun ymmärrät, mitä voit hyötyä onnistuneesta Google Ads -kampanjasta, voit kysyä, miksi et kokeillut sitä aikaisemmin! Jos etsit apua Google Ads-budjettisi ja kampanjasi kehittämisessä, Google Adsin PPC-hallintapalvelumme voivat auttaa.

Ota meihin yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 puhua kokeneen strategin kanssa Google Ads -hinnoittelusta yrityksellesi!