Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon kiinteistönvälittäjät voivat ansaita vuodessa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon kiinteistönvälittäjät voivat ansaita vuodessa?

Harkitsetko kiinteistölisenssin hankkimista? Mietitkö, kuinka paljon voisit ansaita vuodessa kiinteistönvälittäjänä?

Olet luultavasti kuullut tarinoita kiinteistönvälittäjistä, jotka tienaavat suuria summia. Onko se totta? Vai ovatko suuret tulonsaajat harvassa välissä?

Tässä artikkelissa kerromme kiinteistönvälittäjien realistiset tuloluvut. Lisäksi aiomme antaa sinulle vinkkejä siitä, kuinka voit saada lisää asiakkaita ja ansaita enemmän rahaa agenttina.

Kuinka paljon kiinteistönvälittäjät tienaavat?

Kiinteistönvälittäjien vuositulot vaihtelevat suuresti. Tämä johtuu siitä, että useimmat kiinteistönvälittäjät työskentelevät palkkiolla, ja heidän ansaitsemansa rahamäärä riippuu useista tekijöistä. Mutta puhumme siitä myöhemmin.

On olemassa useita lähteitä, jotka kertovat heidän mukaansa kiinteistönvälittäjien keskituloista. Tässä muutamia lukuja eri lähteistä:

  • Suosittu tulonhankintasivusto Maksuskaala sanoo, että kiinteistönvälittäjät ansaitsevat keskimäärin 47 910 dollaria vuodessa (vuotta ei ole mainittu).
  • The Kiinteistönvälittäjien kansallinen liitto (NAR), suosittu kiinteistöjen jäsenyhdistys, raportoi, että vuonna 2018 agentit ansaitsivat keskimäärin 41 800 dollaria.
  • The Työ- ja tilastotoimisto Ilmoitetut agentit ansaitsivat keskimäärin 48 690 dollaria vuonna 2018.

Kiinteistönvälittäjien vuosituloja arvioitaessa on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon vuosien kokemus. Esimerkiksi NAR-raportissa todettiin, että keskimäärin 48 690 dollaria vuonna 2018 tienaavalla agentilla oli 16 vuoden kokemus.

Rehellisesti sanottuna se riippuu siitä, kuinka paljon laitat siihen. Itse asiassa toimistossani on useita kiinteistönvälittäjiä, jotka tienaavat reilusti yli kuusi numeroa vuodessa.

Aloitin työskentelyn laillistettuna kiinteistönvälittäjänä vuonna 2018. Ensimmäisen vuoden bruttotuloni oli 20 455 dollaria. Välittäjäpäällikköni kertoi minulle, että tämä oli korkea luku minun kaltaiselleni ensimmäisen vuoden osa-aikaiselle agentille.

Monet ensimmäisen vuoden kiinteistönvälittäjät eivät näe ensimmäistä provisiotaan pitkään aikaan. Mutta urasi kiinteistönvälittäjänä voi olla loistava tie uudelle ja tuottoisalle uralle. Tai se voi olla sivuidea ylimääräisen rahan ansaitsemiseen.

Tiedä vain, että kiinteistönvälittäjänä oleminen vaatii koulutusta ja sitoutumista riippumatta siitä, haluatko tehdä sen kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti.

Kuinka pian kiinteistönvälittäjät voivat ansaita ensimmäisen palkkionsa?

Joten kuinka pian kiinteistönvälittäjä voi ansaita ensimmäisen provisionsa? Välittäjä voi tehdä ensimmäisen provisionsa melko nopeasti – tilanteesta riippuen kuukauden sisällä.

Asuntojen myynnin sulkeminen kestää yleensä pari kuukautta, mutta jos osut oikeaan kauppaan, saatat sulkea ensimmäisen myyntisi kiinteistönvälittäjänä kuukauden sisällä.

Minun tapauksessani tein kuusi myyntiä ensimmäisenä agenttivuotena. Pidän tätä varhaista menestystä siksi, että pidän silmäni auki mahdollisuuksille.

Ensimmäinen asiakkaani kirjaimellisesti putosi syliini. Kun olin etsimässä perheellemme taloa, minulle kerrottiin, että asiakas oli myymässä.

Kysyin, voisinko nähdä hänen talonsa. Minulla ei ollut lisenssiä tuolloin, mutta se olisi parin viikon sisällä. Omassa osavaltiossani on laki, että kerrot asemasi kiinteistönvälittäjänä puhuessasi henkilön kanssa hänen talonsa myynnistä.

Kerroin hänelle, että olin siellä katsomassa hänen taloaan perheelleni. Halusin kuitenkin kertoa suoraan siitä, että olin hankkimassa kiinteistölupaani.

🔥 Empfohlen:  Megan Johnson 10 eBay-myyntivinkkejä menestyneiltä myyjiltä Lue artikkeli

Vierailumme lopussa päätin, että hänen talonsa ei ollut oikea meille, ja kiitin häntä ajastaan. Sitten hän kysyi minulta, olisinko valmis edustamaan häntä hänen talonsa myynnissä.

Sanoin epäröivästi (mutta vaikutelman itsevarmalta) “kyllä”, lähdin kotoa ja soitin esimiehelleen, innostuneena ja säikähtäneenä samaan aikaan. Luettelin talon ja suljemme kaksi kuukautta myöhemmin.

Ensimmäinen palkkiosi riippuu sinusta

Asia on siinä, että se, kuinka pian ansaitset ensimmäisen palkkiosi, riippuu enimmäkseen sinusta. Kun katsomani talon omistaja pyysi minua edustamaan häntä, halusin lähteä juoksemaan.

Tunsin itseni epäpäteväksi ja vihreäksi niin kuin voi olla. Mutta tukevan esimiehen avulla saimme kaupan tehtyä.

Pointti? Kun olet saanut kiinteistölisenssin, sukella asiaan. Aloita sanan levittäminen uudesta urastasi olematta “myynti”. Kerro ihmisille, että haluat auttaa heitä.

Etsi mahdollisuuksia, siirry eteenpäin, vaikka pelkäätkin tehdä niin, ja lopulta ansaitset ensimmäisen palkkion.

Kuinka monta prosenttia kiinteistönvälittäjä ansaitsee jokaisesta myynnistä?

Saatat ihmetellä, minkä prosenttiosuuden välityspalkkiosta kiinteistönvälittäjä saa jokaisesta myynnistä kiinteistönvälittäjänä. Vastaus tähän kysymykseen riippuu kahdesta päätekijästä:

  • Prosenttiosuus, jonka kukin asiakas on suostunut maksamaan
  • Prosenttiosuus, jonka välittäjäsi tarjoaa kiinteistönvälittäjille

Jokaisella maantieteellisellä alueella on keskiarvo sille, mitä asiakkaat maksavat kiinteistöpalveluista. Lisäksi jokainen osavaltio tai alue vaihtelee sen mukaan, kuka maksaa kyseisen palkkion.

Yleensä myyjät maksavat kiinteistöprovisioita, ostajat eivät. Tämä ei aina pidä paikkaansa, ja useimmissa ostajan edustussopimuksissa on lauseke, jonka mukaan ostajan on maksettava agentille suoritetusta myynnistä.

Tämä lauseke auttaa estämään ostajia ja myyjiä neuvottelemasta keskenään agenttien kautta ja lähtemästä sitten yksin tekemään kauppaa. Provisio maksetaan kuitenkin useimmiten myyjän voittojen kautta.

Tämän palkkion määrä vaihtelee osavaltion tai maantieteellisen alueen mukaan. Asun esimerkiksi Minneapolisissa/St. Paulin alueella, joka rajoittuu Wisconsiniin.

Minnesotan kodin myyjät maksavat tyypillisesti seitsemän prosentin palkkion. Kuitenkin vain muutaman kilometrin päässä Wisconsinissa kodin myyjät maksavat yleensä viiden prosentin palkkion.

Myös asiakkaan maksama provisio on usein neuvoteltavissa. Se tarkoittaa sitä, että minun seitsemän prosentin tilassani jotkut agentit saattavat veloittaa vain kuusi prosenttia.

Kuten voitte kuvitella, tämä vaikeuttaa agenttien, joilla on ensimmäisenä Minnesotassa lupa, niellä. He luopuvat automaattisesti mukavasta osasta tuloja, jos he päättävät toimia Wisconsinissa.

Uskon kuitenkin vahvasti, että osa tuloista on parempi kuin ei tuloja, joten päätän toimia molemmissa osavaltioissa. Monet lähelläni olevat ihmiset asuvat yhdessä osavaltiossa ja heillä on mökkejä toisessa osavaltiossa.

Pointti? Ansaitsemasi prosenttiosuus riippuu useista tekijöistä.

Entä provisiojako?

Välityspalkkiot vaikuttavat myös tuloihisi kiinteistönvälittäjänä. Kun työskentelet agenttina, jaat palkkion yleensä kahdelle taholle: välitysyritykselle, jonka palveluksessa työskentelet, ja toiselle myyntiosapuolen edustajalle.

Agentteja edustavat välitysyritykset saavat leikkauksen myynnistä. Välitysyritys on toimiluvan saanut hallinnointiyritys (tai henkilö), joka valvoo kiinteistönvälittäjiä. Tämä leikkaus kattaa rahat, jotka välittäjä laittaa edustajan edustamiseen ja johtamiseen.

🔥 Empfohlen:  Mr Beast Net Worth (ja kuinka hän ansaitsee rahansa!)

Vaikka välitysyritys voi saada osan myynnistä, on tärkeää huomata, että välitysyritykset ovat olemassa syystä. Agenttien tulee työskennellä palkatun välittäjän palveluksessa. Kiinteistöihin liittyy monia lisenssejä ja säädöksiä. Työskentely hyvämaineiselle välittäjälle on välttämätöntä.

Välittäjälle menevä prosenttiosuus riippuu hänen asetetuista provisioista ja sopimuksesta, joka sinulla on heidän kanssaan.

Työskentelen esimerkiksi Edina Realtyssa, joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista kiinteistöyhtiöistä (Berkshire Hathawayn tytäryhtiön HomeServices of America omistama).

Edina Realty tarjoaa useita välityspalkkioita kiinteistönvälittäjille. Agentit voivat pitää 50–90 prosenttia palkkiostaan. Summa määräytyy välittäjän vuositulojen ja muiden tekijöiden perusteella.

Jotkut kiinteistönvälitysyritykset maksavat korkeamman palkkion, mutta tarjoavat vähemmän palveluita välittäjille. Tällaisia ​​yrityksiä käyttävät yleensä kiinteistönvälittäjät, jotka ovat melko kokeneita ja tarvitsevat vain vähän neuvoja välittäjältä.

Sinun on myös jaettava palkkiosi minkä tahansa agentin kanssa, joka tekee yhteistyötä kanssasi myynnissä. Oletetaan esimerkiksi, että listaat myytävän kodin. Jos toinen agentti tuo ostajan ja myynti ostajan kanssa päättyy, jaat palkkiosi jollain tapaa kyseisen yhteistyökumppanin kanssa.

Komission jakaminen: Tyypillinen skenaario

Jos listaat ja myyt talon 250 000 dollarilla ja veloitat seitsemän prosentin palkkion, tapahtuman kokonaistulo on 17 500 dollaria. Listaus- ja myyntiedustajat saavat usein erilaisia ​​palkkioita.

Seitsemän prosentin kaupassa alueellani listautumisagentti saisi 3,7 prosenttia ja myyntiagentti 3,3 prosenttia. Listautumisagenttina yrityksesi provisio-osuus (provisiot kuuluvat välitysyritykselle, ne jakautuvat agentin kanssa) olisi siis 9 250 dollaria tästä kaupasta.

Joten jos kirjautuisit 50 %:n jakoon, saisit 4 625 dollaria ennen veroja. Jos kirjautuisit palveluun 90/10-jaolla, saisit 8 325 dollaria ennen veroja.

Muista myös, että sinun on myös otettava kulut pois näistä rahoista. Kiinteistönvälittäjänä sinulla on kuluja, kuten:

  • Matkakulut, kuten bensa ja auton huolto
  • Listauskulut, kuten valokuvaajat, kotiteatterit, mainonta jne.
  • Kiinteistön kyltin asentamisesta maksettu raha, jos olet listauksen välittäjä
  • Muut maksut, kuten lisenssimaksut ja koulutusmaksut
  • Mukavuuksia asiakkaallesi, kuten kodin siivous

Lisäksi jotkut asiakkaat maksavat sinulle enemmän kuin toiset. Sinulla on asiakkaita, jotka ostavat kolmannen näkemänsä talon. Sitten sinulla on muita asiakkaita, joiden kanssa etsit vähintään vuoden, ennen kuin he löytävät haluamansa kodin.

Vastaavasti, kun listaat kodin, se saattaa myydä heti. Tai saatat joutua tekemään paljon ylimääräistä mainontaa ja muuta työtä saadaksesi sen myytyä.

Kun olet vähentänyt kaikki kustannukset, kävelet pois vähemmällä rahalla kuin uskotkaan. Tuntipalkan näkökulmasta monet agentit pitävät uraa kuitenkin varsin tuottoisena.

Kuinka kiinteistönvälittäjä voi saada lisää asiakkaita?

Uutena kiinteistönvälittäjänä saatat miettiä, mikä on avain asiakkaiden saamiseen.

Tässä muutamia vinkkejä:

1. Levitä Sanaa

Ihmiset eivät ajattele käyttävänsä sinua, jos he eivät tiedä, että olet agentti. Käytä sosiaalisen median tilejäsi ja muita mahdollisuuksiasi kertoa uudesta urastasi. Mutta älä tee sitä “myytyvällä” tavalla. Muista vain kertoa kokemuksistasi ja jakaa vinkkejä, jotka voivat auttaa seuraajiasi.

🔥 Empfohlen:  LLM Wars: PaLM 2 VS GPT-4

2. Etsi mahdollisuuksia

Pelkästään mahdollisuuksien katseleminen on vaikuttanut menestykseeni kiinteistönvälittäjänä. Kun joku ihmettelee ääneen ostajaa tai myyntiä tai muuta asumiskysymystä, hyppään siihen.

Kerron heille, että olen laillistettu agentti, ja kysyn, haluaisivatko he neuvoja. Tai tarjoudun auttamaan heitä tutkimuksessa, kunhan se ei vie liikaa aikaani.

3. Toista Business

Vuosien asuntojen myynnin jälkeen asiakaskunta kasvaa. Varmista, että pidät yhteyttä niihin asiakkaisiin, jotka joko myit asunnon tai myit heidän kotinsa. Ne voivat liikkua uudelleen. Varsinkin sen jälkeen, kun lapset muuttivat pois ja heidän on pienennettävä kokoa tai he lisäsivät lapsia ja heidän on suurennettava kokoa.

4. Hanki myynti

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun joku pyytää apuani, pyydän myyntiä. Yleensä teen tämän puolipassiivisesti. Esimerkiksi, kun joku puhuu haluavansa myydä talonsa, sanon: “Tulisin mielelläni käymään ja annan sinulle markkina-analyysin, jos haluat.”

Kun olen antanut heille markkina-analyysin, pyydän myyntiä. Kiinteistöalalla menestyminen edellyttää aktiivisuutta.

Ennen kaikkea menestyvä kiinteistönvälittäjä yrittää olla erittäin hyödyllinen. Tiedon omaaminen on tärkeää. Mutta jos et tiedä vastausta kysymykseen, voit aina selvittää kysymällä.

Vertailun vuoksi palvelu on enemmän luonteenpiirre. Ja olen huomannut, että parhailla kiinteistönvälittäjillä on aito halu auttaa muita.

Markkinat voivat muuttua vuosien varrella, mutta muista, että aito välittäminen asiakkaistasi saa aina myynnin, olipa se sitten noussut vai laskeva.

Tarvitsetko lisenssin kiinteistönvälittäjäksi?

Mietitkö, mitä kiinteistönvälittäjäksi tuleminen vaatii? Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee sen mukaan, missä asut. Useimmissa osavaltioissa, kuten minun tapauksessani, kyllä.

Jokaisella osavaltiolla on erilaiset säännökset siitä, mitä kiinteistölisenssin saamiseen tarvitaan. Useimmissa osavaltioissa sinun on aloitettava suorittamalla tietty määrä koulutustunteja.

Tarkista osavaltiosi kauppaosasto tai vastaava osasto saadaksesi lisätietoja kiinteistönvälittäjäksi ryhtymisestä alueellasi.

Tarkista myös hyvämaineisista välittäjistä, jotka voivat tukea sinua pyrkimyksissäsi tulla kiinteistönvälittäjäksi.

Yhteenveto

Kiinteistönvälittäjänä työskenteleminen voi olla erittäin tuottoisaa. Sinun on kuitenkin tehtävä töitä rahojesi eteen. Ammatin oppiminen, ihmissuhteiden kehittäminen sekä osaamisen jatkuva hiominen ja täydentäminen on elintärkeää.

Kiinteistönvälittäjät tekevät mitä he laittavat siihen. Se tuo myös suurta tyytyväisyyttä, kun tiedät, että olet auttanut perhettä löytämään uuden kodin, jossa he jakavat vuosien muistoja.

Oletko koskaan harkinnut työskentelemistä kiinteistönvälittäjänä? Mitä mieltä olet kiinteistönvälittäjien tuloluvuista?