Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon markkinatutkimus maksaa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon markkinatutkimus maksaa?

Suuret yritykset toimivat monilla aloilla, ja niillä on jatkuva tarve parantaa ja kokeilla uusia asioita pitääkseen kuluttajansa mukana. Ei vain suuria teknologiayrityksiä, vaan myös kehittyviä käyttää markkinatutkimukseen. He käyttivät tutkimusta kahdesta syystä:

  • Yritysten tulee olla innovaatiokeskeisiä. He työskentelevät jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla ja käyttävät tutkimusta testatakseen uusia teknologioita ja pyrkiäkseen tyydyttämään asiakkaita.
  • Yrityksillä on resursseja, mikä on yksinkertaisesti syy tutkia lisää.

Kaikki organisaatiot hyötyisivät vakaasta markkinatutkimuskäytännöstä, mutta startup-yrityksillä ei ole rahaa tai henkilöstöresursseja keskittyäkseen intensiiviseen markkinatutkimukseen, ja yritykset, joilla on kypsiä tuotteita, eivät useinkaan koe markkinapaineita kuluttaa rahaa vaihtamiseen/jäämiseen. käyrän edellä.

Kuinka paljon yritykset käyttävät markkinatutkimukseen?
Miksi markkinatutkimus on tärkeää?

Johtopäätös
UKK

Kuinka paljon yritykset käyttävät markkinatutkimukseen?

Se riippuu monesta asiasta. Jotkut oivalluksista ovat kvalitatiivinen tutkimus ja kvantitatiivinen tutkimus.

Yritysten markkinatutkimukseen käyttämä kokonaissumma vuonna 2015 oli 68 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Suurimmat markkinatutkimukseen kuluttajat toimialan mukaan ovat seuraavat.

  • Kestokulutushyödykkeet, 23 % kokonaismäärästä
  • Media ja viihde, 15 % kokonaismäärästä
  • farmaseuttiset, 13 % kokonaismäärästä

Muut, kuten valtiolliset tai voittoa tavoittelemattomat organisaatiot (8 %), rahoituspalvelut/pankki (7 %), televiestintä ja tukku-/vähittäiskauppa (5 %), kestokulutustavarat (4 %), tutkimuslaitokset (3 %), autoteollisuus (6 %). ), mainostoimistot (2 %), yleishyödylliset palvelut (1 %), muut (8 %).

Markkinointivetoiset yritykset kuluttavat paljon enemmän kuin tuotevetoiset yritykset. Yritykset, kuten Unilever, Coca Cola, PepsiCo jne. käyttävät tutkimukseen muutama sata miljoonaa dollaria vuodessa. Näillä yrityksillä on valtava määrä kuluttajabrändejä, ja tuote ei muutu tai päivity kovin usein. Markkinointi ja myynti ovat menestyksen avaintekijöitä, ja oivalluksella voi olla suuri merkitys liiketoiminnassa.

Samoin media- ja mainosyritysten menestys riippuu tietyn kuluttajamäärän tavoittamisesta, joten heidän tapojensa ymmärtämisellä voi olla suuri vaikutus niiden tehokkuuteen (esim. viesti, käytetyt kanavat, käytetty aika). Kuitenkin, vaikka katsoisit eniten kuluttajia, se on silti huomattavasti alle 1 % heidän vuotuisista kuluistaan.

🔥 Empfohlen:  Bluehost Review 2023: Onko Bluehost hyvä? [Including Speed & Performance Tests]


Useimmat suuret yritykset (1000 työntekijää+) käyttävät yli 80 % menoista.

Markkinatutkimus on yleensä kallista, jos se tehdään virastojen kanssa, ja edulliset / tee-se-itse-vaihtoehdot (esim. Google Surveys) vaativat koulutettuja ihmisiä, joita harvalla pienemmällä yrityksellä on, muuten heiltä puuttuu laatua päätöksentekoon.

Huippuyritykset
Tutkimus- ja kehitysmenot
Amazon 42,74 miljardia dollaria
Aakkoset 27,57 miljardia dollaria
Huawei 22,04 miljardia dollaria
Volkswagen 13,8 miljardia dollaria
Samsung 18,75 miljardia dollaria
Intel co 13,56 miljardia dollaria
Microsoft 19,3 miljardia dollaria
Omena 20,161 miljardia dollaria
Roche 10,8 miljardia dollaria
Johnson & Johnson 12,2 miljardia dollaria
Toyota 10 miljardia dollaria
Ford 7,1 miljardia dollaria
Facebook 18,45 miljardia dollaria
Merck 10 miljardia dollaria
Novartis 8,5 miljardia dollaria
BMW 8 miljardia dollaria
General Motors 7,3 miljardia dollaria
Honda 7,1 miljardia dollaria

Miksi markkinatutkimus on tärkeää?

T&K on välttämätön ja alkuvaihe kaikissa teknologisiin innovaatioihin tai markkinoiden laajentamiseen johtavassa prosessissa. Tutkimus ilmentää yrityksen pitkän aikavälin visiota ja strategiaa, kun innovaatio toimii enemmän yrityksen lyhyen aikavälin talousmallissa.

Tutkimus- ja kehitystyö koostuu rahan/resurssien sijoittamisesta löytääkseen innovatiivisia tuotteita, palveluita tai prosesseja, joiden avulla yritys voi ansaita liikearvoa ja uusia teknologioita.

Yritysten T&K-toiminnan kautta kertynyt kokemus ja tieto lisää innovaatioita jokaisessa yrityksessä. Loppujen lopuksi markkinatutkimuksen investoinnit antavat yrityksille mahdollisuuden saada teknologiaa ja tulevaisuuden valmiuksia, jotka lopulta muunnettaisiin uusiksi tuotteiksi, prosesseiksi ja palveluiksi. Jotkut tutkimuksen ja kehityksen eduista ovat

Rahoittaa

Jos yritykset tekevät T&K-toimintaansa tuotantokustannusten alentamiseksi ja järjestelmän parantamiseksi, se tarjoaa niille ratkaisuja edullisemmilla prosesseilla tuotteen valmistukseen ja siten tarjota asiakkaille kilpailukykyisempiä hintoja tai kasvattaa heidän voittomarginaaliaan.

Kun yritykset hakevat rahoitusta, T&K-toiminta tarjoaa hyvät mahdollisuudet osoittaa yrityksen visio mahdollisille sijoittajilleen. Näyttämällä sijoittajille, että yrityksellä on oikea rakenne uudistua jatkuvasti, he ymmärtävät, että yhtiöllä on kaikki mitä se tarvitsee kestävän kasvun saavuttamiseksi. Sijoittajat haluavat sijoittaa yrityksiin, joilla on ennakoiva lähestymistapa rahoitukseen hallitakseen liiketoimintaansa. Jatkuva panostus T&K-toimintaan todistaa heille, että yhtiöllä on varsin potentiaalia.

🔥 Empfohlen:  4 Web-sivustojen kehittämisen parasta käytäntöä onnellisten vierailijoiden varmistamiseksi

Patentit

Tutkimus- ja kehitystoiminnan kautta yrityksesi voi hankkia patentteja uusille aiemmin kehittämillesi tuotteille. Se voi auttaa saamaan joukon kestäviä kilpailuetuja ja sijoittaa yrityksen erittäin mukavaan tilanteeseen markkinoillasi ja siten hyötyä pitkän aikavälin voitoista.

Rekrytointi

Lahjakkaita ja osaavia houkutellaan myös rekrytoinnilla innovatiivisiin yrityksiin, jotka tekevät jännittäviä asioita ja tarjoavat jännittäviä mahdollisuuksia. T&K-toiminnalla yritykset houkuttelevat mukaan useita päteviä ehdokkaita.

Johtopäätös

Tutkimuksella ja kehityksellä ei ole takuita voitosta, yrityksissä kuluu paljon aikaa ja rahasäkkejä, joista joskus ei tule mitään. T&K on elintärkeää monille yrityksille, koska ne käyttävät sitä kasvattaakseen markkinaosuuttaan ja kasvattaakseen myyntiään. Tämän luettelon suurimmat tutkimus- ja kehityskuluttajat ovat tehneet muutoksia markkinoilla tarjoten uusia teknologioita ja tuotteita, jotka ovat muuttaneet elämää ja markkinoiden toimintaa.UKK

Mitä on markkinatutkimus liiketoiminnassa?

Markkinatutkimus on tehokas työkalu liiketoimintasi suunnitteluun. Kyse on sellaisten tietojen keräämisestä, jotka antavat käsityksen asiakkaidesi ajattelusta, ostotottumuksista ja sijainnista.

Miksi markkinatutkimus on tärkeää yritykselle?

Se on tärkeä, koska se voi tunnistaa, miten asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä yrityksesi, ja tunnistaa aukkoja asiakkaiden odotuksissa. Tämä on tehokasta tietoa markkinointistrategiaasi toteuttaessasi.

Kuinka paljon yritykset käyttävät innovaatioihin?

Yrityksillä on tapana käyttää keskimäärin 1-2 % liikevaihdostaan ​​erilaisiin innovaatioihin liittyviin toimintoihin, mutta joissakin maissa tämä osuus on yli 5 % suurilla yrityksillä. T&K-toiminnan osuus kaikista innovaatiomenoista on yleensä noin puolet kaksi kolmasosaa, mutta osuus vaihtelee suuresti toimialojen ja yritysten koon mukaan.

Kuinka paljon markkinatutkimus maksaa?

Kvantitatiivisen tutkimuksen hinta voi vaihdella laajasti 15 000 dollarista yli 100 000 dollariin, ja useimmat tutkimukset ovat 30 000 – 55 000 dollaria.

Kuinka monta prosenttia yritykset käyttävät tutkimukseen ja kehitykseen?

Useimmiten yritykset käyttävät 5-20 % vuosituloistaan.

🔥 Empfohlen:  NeRFocus: Kevyen tarkennuksen hallinta hermosäteilykenttiin

Kuinka paljon keskimääräinen yritys käyttää tutkimukseen ja kehitykseen?

Yritys käyttää keskimäärin vain 2–3 % liikevaihdostaan ​​tutkimukseen ja kehitykseen.

Miksi T&K on tärkeää?

Se on tärkeää monessa mielessä, kuten kohdeyleisön, kilpailijoiden, viimeaikaisten trendien, kuluttajien reaktioiden teknologian muutosten analysoinnissa jne. Se minimoi sijoitusriskin.

Miten T&K-suhde lasketaan?

Hinta-tutkimussuhde lasketaan jakamalla yrityksen markkina-arvo sen viimeisten 12 kuukauden tutkimus- ja kehitysmenoilla.