Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon nämä 10 parasta yritystä tienaavat joka minuutti maailmassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon nämä 10 parasta yritystä tienaavat joka minuutti maailmassa

Yrityksen ansaitsemat tulot ovat tärkein lähde, jonka kautta yrityksen arvo päätetään. Olisit yllättynyt, jos tietäisit joidenkin huippuyritysten minuuttituloista. Tässä on luettelo parhaista yrityksistä ja niiden tuloista joka minuutti.

Amazon
Omena
Aakkoset
Microsoft
Facebook
Tesla
Netflix
Walmart
Sony
Toyota Motor Corp
FAQ

Amazon

Amazon.com Inc on amerikkalainen monikansallinen teknologiayritys. Se perustettiin vuonna 1994. Yritys sijaitsee Washingtonissa. Se keskittyy sähköiseen kaupankäyntiin, pilvipalveluihin, tekoälyyn ja digitaaliseen suoratoistoon. Se on yksi Yhdysvaltain IT-alan viidestä suuresta yrityksestä.

Yhtiö ansaitsi a liikevaihto oli 386,064 miljardia dollaria vuonna 2020 ja liikevaihtoa 955 917 USD minuutissa.

Omena

Apple Inc on amerikkalainen monikansallinen teknologiayritys. Se perustettiin vuonna 1976. Yritys sijaitsee Kaliforniassa. Yritys keskittyy kulutuselektroniikan, verkkopalvelujen ja tietokoneohjelmistojen suunnitteluun, kehittämiseen ja myyntiin. Se on myös yksi Yhdysvaltain IT-alan viidestä suuresta yrityksestä.

Yhtiön liikevaihto oli 274,515 miljardia dollaria vuonna 2020 ja liikevaihto 848 090 dollaria minuutissa.Aakkoset

Alphabet Inc on amerikkalainen monikansallinen monialayritys. Se perustettiin vuonna 2015. Alphabet on Googlen emoyhtiö. Yrityksen pääkonttori on Kaliforniassa. Alphabetia pidetään yhtenä maailman arvokkaimmista yrityksistä ja maailman neljänneksi suurimmaksi teknologiayritykseksi. Alphabetin Google on yksi Yhdysvaltain IT-alan viidestä suuresta yrityksestä.

Yhtiön liikevaihto oli 182,53 miljardia dollaria vuonna 2020 ja liikevaihto 433 014 dollaria minuutilta.

Microsoft

Microsoft on amerikkalainen monikansallinen teknologiayritys. Se perustettiin vuonna 1975. Yritys sijaitsee Washingtonissa. Yritys keskittyy tietokoneohjelmistojen, henkilökohtaisten tietokoneiden, kulutuselektroniikan ja niihin liittyvien palvelujen kehittämiseen, lisenssien tarjoamiseen, tukeen, valmistukseen ja myyntiin. Yritys on myös yksi Yhdysvaltain IT-alan viidestä suuresta yrityksestä.

Yhtiön liikevaihto oli 143 miljardia dollaria vuonna 2020 ja liikevaihto 327 823 dollaria minuutissa.

🔥 Empfohlen:  PHP-muuttujat: Ultimate Guide


Facebook

Facebook on amerikkalainen monikansallinen yritys. Se on sosiaalinen media ja sosiaalisen verkostoitumisen palvelu. Yritys perustettiin vuonna 2004. Se sijaitsee Kaliforniassa. Facebook oli ladatuin sovellus 2010-luvulla.

Yrityksen liikevaihto on 85 965 miljoonaa USD ja liikevaihto 213 628 USD minuutilta.

Tesla

Tesla Inc. on amerikkalainen sähköajoneuvojen ja puhtaan energian yritys. Se on perustettu vuonna 2003. Yritys sijaitsee Kaliforniassa. Yrityksellä on laaja tuotevalikoima, joka sisältää sähköautot, aurinkopaneelit, aurinkokattotiilet, akkuenergian varastoinnin kotoa verkkoon sekä monia muita tuotteita ja palveluita.

Yhtiön liikevaihto oli 31,536 miljardia dollaria vuonna 2020 ja liikevaihto 81 766 dollaria minuutilta.Netflix

Netflix on amerikkalainen yritys. Se on ylivoimainen alusta ja tuotantoyhtiö. Netflix perustettiin vuonna 1997. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa. Netflix on Motion picture Associationin (MPA) jäsen. Se on mukana sisällön tuottamisessa ja jakelussa ympäri maailmaa.

Yhtiön liikevaihto oli 25 miljardia dollaria vuonna 2020 ja 50 566 dollaria minuutilta.

Walmart

Walmart on amerikkalainen monikansallinen vähittäiskauppayhtiö. Yritys on perustettu vuonna 1962. Sen pääkonttori on Arkansasissa, Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on halpatavaratalojen, hypermarkettien, ruokakauppojen jne. ketju. Walmart on liikevaihdoltaan maailman suurin yritys.

Yrityksen liikevaihto on 559,2 miljardia dollaria vuonna 2021 ja liikevaihto 1 063 546 dollaria minuutissa.

Sony

Sony-konserni on japanilainen monikansallinen monialayritys. Se perustettiin vuonna 1946. Yrityksen pääkonttori on Tokiossa. Sony on yksi maailman suurimmista ammatti- ja kulutuselektroniikan valmistajista, suurin videopelikonsoliyhtiö, toiseksi suurin levy-yhtiö, toiseksi suurin videopelien kustantaja sekä yksi kattavimmista mediayhtiöistä.

Sony ansaitsi tuloja 80 miljardia dollaria vuonna 2020 ja ansaitsee tuloja 152 207 USD minuutissa.Toyota Motor Corp

Toyota Motor Corp on japanilainen monikansallinen autoalan yritys. Se perustettiin vuonna 1937. Yrityksen pääkonttori on Aichissa, Japanissa. Toyotaa pidetään liikevaihdolla mitattuna maailman kymmenenneksi suurimmana yrityksenä.

🔥 Empfohlen:  Samsung peruutti huomautuksen. Mitä S-sarjalle seuraavaksi?

Se on myös maailman suurin autonvalmistaja. Toyota oli maailman ensimmäinen autoyhtiö, joka valmisti yli 10 miljoonaa ajoneuvoa vuodessa.

Toyota Motor Corpin liikevaihto oli 275,4 miljardia dollaria vuonna 2020 ja 489 726 dollaria minuutissa.

FAQ

Mikä yritys tienaa eniten minuutissa?

Amazon on amerikkalainen monialayritys, joka tienaa 955 917 dollaria minuutissa.

Mitä kannattavimmat yritykset tienaavat sekunnissa?

Suuret lääkeyhtiöt, kuten Johnson & Johnson ja Gilead Sciences, tienaavat yli 400 dollaria sekunnissa.

Kuinka paljon Jeff Bezos tienaa minuutissa 2020?

Jeff Bezos tienaa noin 321 miljoonaa dollaria päivässä, 13,4 miljoonaa dollaria tunnissa, 222 884 dollaria minuutissa ja 3 715 dollaria sekunnissa vuonna 2020.

Johtopäätös

Yllä olevat ovat joitakin maailman parhaita yrityksiä ja niiden joka minuutti tuottamia tuloja.