Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon verkkokauppasivusto maksaa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon verkkokauppasivusto maksaa?

Olet ehkä nähnyt mainoksia, kampanjoita ja gurujen artikkeleita, jotka väittävät, että voit rakentaa verkkosivuston ilmaiseksi. Vaikka tämä on teknisesti mahdollista, saat lopulta sen, mistä maksat.

Tämä pätee erityisesti verkkokauppasivustoon, jossa joudut maksamaan ylimääräistä rahaa varmistaaksesi, että sivustosi on houkutteleva ja toimiva.

Onneksi voit välttää vaivan rakentamalla verkkokauppasivustosi itse. Tämä edellyttää, että ymmärrät etukäteen verkkokauppasivustosi kustannukset ja mitkä ominaisuudet ja toiminnot maksavat sinulle.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka voit rahoittaa verkkokauppasivustoasi ja mitä voit odottaa eri menetelmiltä, ​​työkaluilta ja kumppaneilta.

Verkkokauppasivuston hinta

Isännöinti

Kaikki verkkosivustot tarvitsevat hosting-palvelun toimiakseen. Web hosting on palvelu, joka tekee sivustosi sisällöstä saavutettavissa.

Web-isännöintihintasi riippuvat useista tekijöistä, kuten kuinka paljon liikennettä sivustosi saa, ja mahdollisesti tarvitsemistasi lisäpalveluista, kuten automaattisista varmuuskopioista.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Tavallisen web-hosting-palvelun hinnat voivat olla niinkin alhaiset kuin 1,39 dollaria kuukaudessa, kun taas paketti, jossa on kaikki kellot ja pillit, voi nousta jopa 500 dollariin tai enemmän.

Tarvitset myös verkkotunnuksen, joka on kuin verkkokauppasi digitaalinen käyntikortti. Voit saada verkkotunnusideoita kautta Shopifyn verkkotunnusgeneraattorirekisteröi sitten haluamasi verkkotunnus verkkokauppaalustan kautta.

Palatakseni isännöintiin, verkkokaupat käyttävät yleisesti kahta tyyppiä:

Itseisännöity verkkokauppasivusto

Jotkut verkkokauppasivustojen rakentajat, kuten PrestaShop ja WooCommerce (WordPressin laajennus), ovat ilmaisia. Mutta sinulla on oltava isännöintipalvelun tilaus, jotta voit ostaa verkkotunnuksen ja hallita tiedostojasi. Tässä tapauksessa ylläpidät verkkokauppasivustoasi itse.

Joitakin itseisännöinnin kuluja ovat:

  • Verkkotunnus, joka maksaa tyypillisesti 11,99 dollaria vuodessa
  • Verkkohotellitili, joka alkaa 5,99 dollarista kuukaudessa
  • SSL-sertifikaatti, joka alkaa 69 dollarista vuodessa

Jotkut verkkoisännät tarjoavat paketissaan ilmaisen SSL:n ja verkkotunnuksen, mutta saat vähemmän kaistanleveyttä (kapasiteettia vastaanottaa verkkoliikennettä) kuin tavallisesti muiden isännöintipalvelujen tarjoajien kanssa.

Itseisännöinnin suurin haittapuoli on, että verkkokauppasivustosi kasvaessa joudut päivittämään isännöintipakettisi hallitaksesi liikennemääriä. Paljon liikennettä saavilla verkkosivustoilla itseisännöinnin kustannukset voivat vaihdella välillä 1 000–2 500 dollaria kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  Avelo Roy kertoo kuinka rakentaa miljoonan dollarin yrityksiä ja skaalata se seuraavalle tasolle

Pilviverkkokaupan hosting

Verkkokauppaalustat, kuten Shopify eivät vaadi sinua isännöimään, asentamaan tai hallitsemaan verkkotunnusta itse. Kaikki mitä tarvitset sivuston pyörittämiseen sisältyy kuukausittaiseen ohjelmistosuunnitelmaasi. Suojattu isännöinti sisältyy jokaiseen Shopify-sopimukseen, joka tarjoaa sinulle:

  • Äärimmäisen nopeat palvelimetjoten et menetä asiakkaita sivuston hitauden vuoksi
  • Rajoittamaton kaistanleveysjoten sinun ei tarvitse stressata enemmän maksamisesta, jos liikennemääräsi lisääntyy
  • PCI-yhteensopivuusjoka pitää asiakastiedot turvassa
  • Rajoittamaton sähköpostin edelleenlähetys
  • A ilmainen SSL-sertifikaatti petosten estämiseksi ja asiakkaiden luottamuksen rakentamiseksi

shopify pilviverkkokauppa

Sinun tarvitsee vain ostaa verkkotunnus erikseen. Jos ostat mukautetun verkkotunnuksen kautta Shopifyn verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu, määritykset ja asetukset hoidetaan puolestasi. Hinnoittelu alkaa noin 14 dollarista vuodessa .com-verkkotunnuksilla, mutta muut huipputason verkkotunnukset voivat maksaa jopa 81 dollaria vuodessa valitsemastasi laajennuksesta riippuen.

Isännöintikustannusten erittely:

  • Itse isännöimä: 5,99–2 500 dollaria kuukaudessa asteittaisilla päivityksillä.
  • Pilvipalvelussa: Niinkin alhainen kuin 39 dollaria kuukaudessa rajoittamattomalla isännöinnillä.

Verkkosuunnittelun kustannukset

Tiesitkö että 75 % kuluttajista tehdä arvioita yrityksen uskottavuudesta sen verkkosivujen suunnittelun perusteella? Sen lisäksi, että ihmiset ostavat luottamuksen perusteella, ja ammattimainen suunnittelu voi auttaa rakentamaan luottamusta yritykseesi.

Verkkokauppasivustojen rakentajat, kuten Shopify, tarjoavat malleja, joita voit helposti soveltaa suunnitteluusi. Ne ovat nopea ja edullinen tapa parantaa sivustosi esteettistä laatua. Shopify-teemat mukana tulee työkaluja tyylin, värien, asettelun ja muiden asetusten mukauttamiseen.

Kaiken tämän lisäksi mallit sisältävät:

Periaatteessa saat kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan perustamiseen.

Shopify tarjoaa yli 100 ilmaista ja maksullista teemaa, jotka auttavat sinua löytämään oikean ulkoasun ja tuntuman brändillesi. Voit rajata vaihtoehtoja luokittain, kuten minimalistinen tyyli, suuret kuvat, videot, 3D-tuotteet ja paljon muuta. Hinnat voivat vaihdella nollasta dollarista yli 100 dollariin valitsemastasi teemasta riippuen.

Sivuston sisältö

Verkkokauppasi tarvitsee sisältöä, joka kertoo ihmisille, mitä he voivat ostaa ja miksi heidän pitäisi valita sinut kilpailevien kauppojen sijaan. Hyvä sivuston sisältö on myös välttämätöntä hakukoneissa hyvän sijoituksen saavuttamiseksi, sillä Google pitää sitä yhtenä verkkosivuston uskottavuuden mittareista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työpaikkaa on saatavana autoteollisuuden jälkimarkkinoilla

Vaikka voit kirjoittaa sisällön itse, paras vaihtoehto on palkata ammattilainen, jolla on kokemusta tuotteiden ja tuotemerkkien kirjoittamisesta verkkokauppasivustoille. Hinta vaihtelee sisältöasiantuntijan kokemuksen ja profiilin luokituksen mukaan. Jotkut ammattilaiset veloittavat 100–500 dollaria projektia kohden, kun taas korkealuokkaisten kirjoittajien lähtöhinta on yli 2 000 dollaria.

Vierailla Shopifyn Expert-hakemisto löytää sisältömarkkinoinnin ammattilaisia, jotka ovat ammattitaitoisia verkkokauppayritysten projekteissa.

Maksuprosessori

Maksuprosessori on tekniikka, joka helpottaa maksutapahtumia ostajien ja kauppiaiden välillä. Jokaisen verkkokaupan on käytettävä sellaista maksukorttien, luottokorttien ja muiden älykkäiden maksuvaihtoehtojen hyväksymiseen.

Monet verkkokauppaalustat tarjoavat maksuprosessoreita, joiden käyttömaksut vaihtelevat niiden kanssa tekemäsi suunnitelman mukaan. Esimerkiksi Shopify Basic -suunnitelmassa on verkkoluottokorttimaksujen käsittelymaksu 2,9 % + 0,30 $ per tapahtuma. Advanced Shopify -sopimuksessa maksu on 2,4%.

Jokainen Shopify-paketti tulee mukana Shopify-maksutjonka avulla voit hyväksyä luottokortteja ja muita suosittuja maksutapoja, kuten Apple Pay, Facebook Pay ja Shop Pay. Shopifyn mukaan, Shop Pay on erityisen suosittu asiakkaiden keskuudessa verkko-ostoksia tehdessä. Shop Payta käyttävien keskimääräinen tilausarvo oli 6 % korkeampi, ja he ostivat myös 35 % enemmän kuin muita maksutapoja käyttävät.

Laajennukset ja sovellukset

Kun olet määrittänyt verkkosivustosi, haluat todennäköisesti laajentaa sen ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Parhaiden verkkokauppaalustojen avulla voit lisätä myymälääsi sovelluksia laajentaaksesi sen toimivuutta ja parantaaksesi asiakaskokemusta.

The Shopify App Store on yli 3 000 sovellusta, joista voit valita, mukaan lukien monia ilmaisia, jotta verkkokauppasi luomiskustannukset pysyvät alhaisina. Halusitpa sitten näyttää asiakasarvosteluja, lisätä sähköpostimarkkinointia, myydä Instagramissa tai ottaa yhteyttä dropshipping-toimittajiin, siihen on sovellus.

shopify teemakauppa

Maksullisten sovellusten hinnat vaihtelevat, ja niitä tarjotaan enimmäkseen kuukausitilauksena. Voit myös luoda Shopify API-avaimia käyttääksesi räätälöityjä sovelluksia, jotka on tehty erityisesti kauppaasi varten. Nämä voivat maksaa jopa 2 500 dollaria, riippuen kehittäjäsi hinnoista ja kokemuksesta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ehdotat yrityksen sijoittamista maksettuun hakukoneoptimoinnin sijaan?

Räätälöity kehitys

Verkkokauppasivustojen räätälöityyn kehittämiseen kuuluu suunnittelun, asettelun, fonttien ja sovellusten luominen yrityksesi erityistarpeita varten. Shopify-käyttäjät voivat työskennellä kehittäjien kanssa luodakseen mukautettuja julkisivuja yrityksilleen.

Hinnat vaihtelevat työn laajuuden mukaan, mutta useimmat Shopify-toimistot veloittavat 5 000–50 000 dollaria mukautetusta kehityksestä. Edullisempi vaihtoehto? Tarkista Shopifyn asiantuntijamarkkinatjosta löydät toimistoja ja freelancereita, jotka tarjoavat mukautettuja teemakehitystä paljon halvemmalla (hinnat alkaen 550 dollaria).

Ylläpito kulut

Huolto on aina huomioitu. Kun olet käynnistänyt verkkokauppasivustosi, sinun on suoritettava säännölliset tarkastukset ja päivitykset varmistaaksesi, että kaikki toimii sujuvasti. Verkkokauppaalustoille rakennettujen sivustojen ylläpitokustannukset vaihtelevat niiden mittakaavan mukaan.

Pienemmät sivustot eivät vaadi laajaa teknistä ylläpitoa, mutta mittatilaustyönä tehdyt kaupat saattavat tarvita kehittäjän apua asioiden sujumiseksi. Voit maksaa 300–1 500 dollaria vuodessa pienessä ja keskisuuressa kaupassa ja 3 600–24 000 dollaria suuressa sivustossa, jolla on valtava liikenne ja laaja valikoima.

Tasapainottaa verkkokauppasivustosi kustannukset ja tulokset

Nyt kun verkkokauppasivustojen kustannukset ovat vähissä, on aika jatkaa omaa tutkimusta.

Vaikka verkkosivustojen rakentaja on usein halvempi vaihtoehto, sinun on säilytettävä muutama lisäkulut, kuten hosting, laajennukset, teemat ja valinnainen ammattilaisen apu, jos sinulla on mielessäsi mukautettuja ideoita.

Mitä valmistautuneempi, harkitsevampi ja ahkerampi olet, sitä parempi verkkorakennuskokemuksesi on. Ja mitä parempi verkkosivustosi on lopulta!

Haluatko oppia lisää?