Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka paljon voin ansaita Sweatcoinilla?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka paljon voin ansaita Sweatcoinilla?

Sweatcoin on mobiilisovellus, joka on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle. Se on mahdollisesti historian nopeimmin kasvava terveys- ja kuntosovellus – tällä hetkellä yli 30 miljoonaa käyttäjää. Idea on yksinkertainen, ansaitset muuttamalla. Sovellus toimii älypuhelimesi taustalla ja tallentaa askeleesi. Nämä vaiheet voidaan sitten muuntaa digitaaliseksi valuutaksi – nimittäin Sweatcoinit (SWC). Kuinka paljon voit ansaita Sweatcoinilla? Ja miten voi UpSwing elämäsi?

Hyvä terveydelle

Kävely on aivan loistava – ei vain fyysisen terveytesi, vaan myös henkisen terveytesi kannalta. Vain 30 minuuttia päivässä voi parantaa kardiovaskulaarista kuntoa, vahvistaa luita, lisätä kestävyyttä ja vähentää ylimääräistä kehon rasvaa. Kaikista terveydentilasta kärsiville ihmisille se on yksi helpoimmista tavoista liikuttaa kehoasi ja pysyä kunnossa ja terveenä.

Myös säännöllisen kävelyn vaikutukset henkiseen hyvinvointiin ovat havaittavissa. Oman itsetunto, mieliala, unen laatu ja yleinen positiivisuuden tunne voidaan saavuttaa käyttämällä omia kahta jalkaa.

Kävely on myös täysin ilmaineneikä rajoita sijainti, keinot, ikä tai aika. Toisin kuin monet muut fyysiset aktiviteetit, kävelyyn liittyvät riskit ovat erittäin alhaiset.

Sweatcoin kannattaa kävellä

Ottaa a älypuhelin taskussasi klo kaikki ajat on aika normaalia useimmille ihmisille. Tästä syystä tämä sovellus on turha ansaita a 100 % passiivista sivutuloa. Valitettavasti mahdolliset palkinnot eivät salli sinun lopettaa päivätyötäsi. Itse asiassa kaiken suuren tekeminen vie jonkin verran aikaa. Henkilökohtaisesti katsoisin Sweatcoin palkinto-ohjelmana – joka kannustaa terveelliseen fyysiseen toimintaan. Ja mitä enemmän teet, sitä nopeammin ansaitset.

Ei todellakaan ole mitään tekosyytä. Lataa Sweatcoin ja aloita sen käyttö välittömästi. Mukaan NHS – Keskivertoihminen kävelee välissä 3000 ja 4000 askelta. Mutta monet ihmiset tekevät huomattavasti enemmän kuin tämä. Terveelle, hyväkuntoiselle ja aktiiviselle ihmiselle 10 000 askelta ovat varmasti saavutettavissa. Joten jos olet älypuhelimen käyttäjä, voit yhtä hyvin ladata Sweartcoinin ja antaa sen toimia. Jos teet askeleita joka tapauksessa – saatat yhtä hyvin saada heidät maksamaan. Joten kysymys on nyt, kuinka paljon?

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa roskien keräämisellä

Kuinka paljon voin ansaita Sweatcoinilla?

olen käyttänyt Sweatcoin nyt hieman yli kuukauden, ja tähän mennessä on kertynyt noin 250 SWC. Kirjoittaessasi voit vaihtaa 20 000 SC 1000 dollarilla (780 puntaa). Tämä antaa 1SWC käteisenä arvona 0,05 $ (0,04 £). Tämä tarkoittaa, että istun tällä hetkellä ruhtinaallisen summan päällä 12,50 $ (9,74 £).

Ja mitä olen tehnyt sen eteen? Ehdottomasti ei mitään paitsi että käytän sovellusta puhelimessani ja teen asioitani. (Järjestän itse asiassa pientä pikaruokayritystä, joten olen jaloillani koko päivän – mikä auttaa).

Ajattelin parhaan tavan vastata kysymykseen kuinka paljon voit ansaita olisi jakaa ansaintapotentiaalilaskelmat neljään ryhmään. Sweatcoin mahdollistaa ilmaisen peruskäyttäjän (Liikkuja) ansaitaksesi enintään 5SWC päivässä tai 150SWC kuukaudessa. Tämä voidaan saavuttaa muuntamalla 5000 tarkistetut päivittäiset askeleet. Kaikki yli 5000 askeleet voidaan tallentaa, mutta niitä EI muunneta SWC:ksi.

Seuraava valinnainen taso (Shaker) kustannukset 4.75SWC kuukaudessa, mutta salli käyttäjien konvertoida jopa 10 000 vahvistetut vaiheet vastineeksi 10SWC päivässä tai 300SWC kuukaudessa. ().

Seuraava taso (Kveekari) kustannukset 20SWC kuukaudessa, mutta salli käyttäjien konvertoida jopa 15 000 vahvistetut vaiheet vastineeksi 15SWC päivässä tai 450SWC kuukaudessa.

Lopuksi viimeinen valinnainen saatavilla oleva taso (Katkaisija) kustannukset 30SWC kuukaudessa, mutta salli käyttäjien konvertoida jopa 20 000 vahvistetut vaiheet vastineeksi 20SWC päivässä tai 600SWC kuukaudessa.

Tulokset – Kuinka monta vaihetta Sweatcoinilla rahan ansaitseminen vaatii?

Alla on erittely ansaintapotentiaalistasi Sweatcoin jokaisella saatavilla olevalla tasolla. Tämä on tarkoitettu sovelluksen käyttämiseen passiivisimmalla tavalla. Se edellyttää päivittäisen bonusominaisuuden tai ystävän suositteluvaihtoehtojen käyttämistä – molemmat mahdollistavat mahdollisuuden ansaita enemmän SCW:tä. Kaikki alla olevat luvut voidaan saavuttaa yksinkertaisesti lataamalla sovellus, käyttämällä sitä älypuhelimen taustalla ja kävelemällä.

Liikkuja Shaker Kveekari Katkaisija
Suurin mahdollinen päivittäinen muunnettu askel 5000 10 000 15 000 20 000
Arvioitu päivittäinen matka (mailia) 2.5 5 7.5 10
Kuukausikulut (SWC) 4.75 20 30
Maksimi kuukausitulot (SWC) 150 300 450 600
Kuukausittaiset enimmäisansiot – kustannus (SWC) 150 295,25 430 570
Enimmäismäärä Päivittäiset tulot ($/£) 0,25 dollaria
0,19 puntaa
0,48 dollaria
0,37 puntaa
0,71 dollaria
0,55 £
0,94 dollaria
0,73 puntaa
Enimmäismäärä Kuukausittaiset tulot ($/£) 7,50 dollaria
5,83 puntaa
14,76 dollaria
11,47 puntaa
21,50 dollaria
16,70 puntaa
28,50 dollaria
22,14 puntaa
Ansaitamisajan pituus 1000 dollaria/775 puntaa 11 vuotta 5.6 vuotta 3.9 vuotta 2.9 vuotta

Johtopäätös

Ensinnäkin on tärkeää huomata, että useimmat ihmiset ottavat noin 3000-4000 askelta päivässä, joten 5000 päivittäisen askeleen tavoitteen saavuttaminen on täysin järkevää. Sinun tulisi kuitenkin tavoitella paljon muutakin, sillä terveyteen liittyvät hyödyt ovat merkittäviä. I-Min Lee, Sc.D., lääketieteen professori Harvard Medical Schoolista, havaitsi tutkimuksessaan, että noin mailin normaalia päivittäistä askelta pidemmälle kävelyyn liittyy dramaattinen kuolleisuuden väheneminen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää syysi ja saada selkeyttä elämään

Onko se siis sen arvoista? No, minä sanon miksi ei. Niin kauan kuin sinulla on älypuhelin ja olet sellainen henkilö, joka ei ole koskaan ilman sitä (useimmat meistä), ansaitset periaatteessa ilmaista rahaa. Ja jos sinulla on mahdollisuus lisätä askeleitasi, voit ansaita paljon enemmän Sweatcoinilla.

Ajoin tällä hetkellä noin 7500 keskimääräistä päivittäistä askelta, mutta monena päivänä onnistun saavuttamaan 10000. Tällä vauhdilla pystyn nostamaan rahaa hieman alle 6 vuodessa. Se tarkoittaa pohjimmiltaan ilmaista lomaa Sweatcoin-sovelluksen käyttämiseen ja normaaliin elämääni – hienoa LifeUpswing.

Joten, mitä sinä odotat? Lataa virallinen Sweatcoin sovellus nyt – UpSwing elämäsi ja ansaita ilmaista rahaa.