Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka parantaa blogisi liikennettä kysymystutkimuksen ja optimoinnin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka parantaa blogisi liikennettä kysymystutkimuksen ja optimoinnin avulla

Haluatko parantaa blogisi orgaanisen haun näkyvyyttä?

Puuttuuko sinulta blogipostausideoita?

Haluatko, että blogisi lukijat sitoutuvat enemmän sisältöösi?

Sisällön tutkimuksen ja optimoinnin lisääminen blogirutiiniin auttaa sinua kaikissa näissä tehtävissä.

Miksi tutkimusta kyseenalaistaa?

Bloggaajalle on monia tapoja, joilla kysymystutkimus voi osoittautua hyödylliseksi, mukaan lukien:

 • Ymmärrä kohdelukijoiden kamppailut (kysymykset on helpompi yhdistää kuin avainsanat)
 • Paranna sitoutumistasi sivulla (Kysymysten esittäminen on vanha markkinointitaktiikka, joka on osoittautunut saaneen ihmiset pysähtymään ja jatkamaan lukemista/kuuntelua)
 • Tule esille enemmän (Googlen suosituilla katkelmilla pyritään vastaamaan kyselyiden takana oleviin kysymyksiin)
 • Paranna sisältöäsi valmis äänihakuun (Kysymystutkimuksen avulla voit ymmärtää paremmin luonnollista kieltä ja sitä, kuinka ihmiset käyttävät avainsanojasi puhuessaan niitä).

Mutta mikä tärkeintä, kysymystutkimus ja toteutus mahdollistavat sen optimoi sisältösi uutta Googlea varten joka muuttuu nopeasti vastauskone toisin kuin hakukone.

Google vastauskoneeksi

Jotta ymmärtäisit paremmin Googlen ja sen seurauksena SEOI:n kehityksen, anna minun vain esimerkki…

Tältä Google hakukoneena näytti aiemmin:

Ja tältä Google vastauskoneena näyttää:

Vastauskone: Antaa määritelmiä, ehdottaa liittyviä ohjelmistoja ja jopa suosittelee lisää kysymyksiä tutkittavaksi

Google on yrittänyt tulla vastausmoottoriksi muutaman vuoden ajan. Tämän suunnitelman juuret löytyvät vanhemmista patenteista, kuten “Kysymys-vastausjärjestelmä“, jossa tunnistettiin “tietopuutteiden” ongelma ja kuinka he yrittävät ratkaista sen etsimällä ja kokoamalla kysymyksiä verkosta.

Joten ellet omista Wikipediaa, kuinka voit rakentaa sisältömarkkinointistrategiaasi tämän uuden agendan ympärille, eli antaa Googlelle vastauksia kysymyksiin, jotta se voisi tarjota sinulle enemmän näkyvyyttä?

Rakenna sisältöäsi vastaamaan niche-kysymyksiin

Joten ensinnäkin: Esitellään tässä vaihe vaiheelta kysymystutkimus- ja optimointistrategia:

Vaihe 1: Tutkimuskysymykset

Joten kuinka tunnistaa suosittuja kysymyksiä, joita kohdelukijasi kysyvät? Ei ole yhtä työkalua niiden kaikkien löytämiseen, mutta tykkään käyttää näitä kolmea:

Serpstat

Serpstat on erillinen osio, joka poimii kysymystyyppiset kyselyt Googlen Suggestista. Pidän tavasta, jolla voit suodattaa kysymyksiä niiden sisällä olevien suosittujen sanojen mukaan. Tämä on hieno tapa analysoida kohdesanan semanttista naapurustoa.

Suositeltu Snippet+ -työkalu tunnistaa sivustosi tarjoamat katkelmat. Sen lisäksi se myös kokoaa “Ihmiset myös kysyvät” -tulokset, jotka näkyvät sivustosi tärkeissä kyselyissä.

Työkalu näyttää myös “Ihmiset myös kysyvät” -kysymykset sivutasolla, jolloin voit laajentaa tiettyjä kysymyksiä vastataksesi joihinkin näistä kysymyksistä:

People also Ask on Googlen uudempi hakuelementti, joka näyttää suosittuja kysymyksiä mille tahansa kyselylle. Ne tarjoavat paljon tietoa mistä tahansa aiheesta.

Tekstin optimointi

Tekstin optimointi on semanttinen analyysityökalu, joka poimii Googlen hakukatkelmat jokaiselle kyselylle ja tunnistaa niihin liittyvät kokonaisuudet ja käsitteet. Siinä on erillinen osio, joka näyttää liittyvät kysymyksiä:

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ohjelmallisesti kaikki verkkosivustot Magento 2:ssa

Jokainen kysymys näyttää myös arviot sen suosion ja kilpailun perusteella.

Vaihe 2: Järjestä kysymykset

Nämä kolme työkalua antavat sinulle todennäköisesti paljon tietoja, joiden perusteella voit toimia. Mutta kysymystutkimus on vain yksi vaihe. Mitä niille tiedoille tehdään? Miten eteenpäin?

Luo laskentataulukko ja merkitse jokainen löytämäsi kysymys seuraavien perusteella:

 • Onko sivustosi tämän kysymyksen osalta 50 parhaan joukossa
 • Yllä olevan perusteella, aiotko luoda uuden artikkelin vai pitäisikö kysymys lisätä olemassa olevaan artikkeliin, joka näkyy Googlessa, kun haet kysymystä
 • Olipa kyseessä sitten itsenäinen artikkeli tai osa laajempaa viestiä
 • Onko olemassa premium-sisältöä, joka vastaa kysymystä (jotta kontekstissa olevista toimintakehotuksista tulisi osuvampia)
 • Arvioitu päivämäärä, jolloin aiot työstää sitä (tämä auttaa sinua liikkumaan laskentataulukon läpi ja panemaan suunnitelman käytäntöön)

On hyvä idea käyttää Google-laskentataulukoita, joita voi olla muuttui kalenteriksi: Tämä auttaisi järjestämään luettelosi entistä toimivammaksi. Ei myöskään ole huono idea luoda a erillinen UKK-osio käsittelemällä niitä kysymyksiä, jotka eivät ole tarpeeksi laajoja korvatakseen erillisen blogiartikkelin (tai osan siitä).

Yksi tärkeimmistä kysymystutkimuksen ja optimoinnin tavoitteista on esitelty Googlessa enemmän. Suositellut katkelmat parantavat brändin näkyvyyttä ja lisäävät klikkauksia.

Googlen suositellut katkelmat ovat erittäin epävakaita: yhtenä päivänä sinut esitellään, seuraavana päivänä kilpailijasi korvaa sinut.

Mutta se, mikä on varmaa esillä olevien katkelmien takana olevasta algoritmista, on se, että Google yrittää antaa nopean tiiviin vastauksen käyttäjän kyselyyn.

Kaikki kyselyt, jotka käynnistävät suositeltuja katkelmia, eivät ole kysymyksiä, mutta niissä on aina vihjattu kysymys, joten vastaamalla kaikenlaisiin kysymyksiin sisällössäsi voit saada sivustosi esille enemmän.

Sisällön optimointi suositeltuja katkelmia varten:

 • Laita kysymys H2/H3-alaotsikkoon
 • Seuraa välittömästi ytimekäs faktavastaus (noin 90 merkkiä pitkä)

Voit vapaasti tarkentaa vastaustasi alla, mutta on tärkeää antaa nopea vastaus alaotsikon alle, jotta Googlen työn löytäminen on helpompaa.

Mieti, mitä kukin kysely tarkoittaa:

 • Onko se hinta vai hintaluokka?
 • Onko se määritelmä vai kokonaisuuksien luettelo? (työkalut, sovellukset, tuotemerkit, paikat)

Tämä auttaa sinua antamaan tarkemman vastauksen. Esimerkiksi, [how much apple watch] kysely käynnistää selkeän kappaleen, jossa selitetään hinnoitteluvaihtoehto:

kuitenkin [best smart watches] haku käynnistää luettelon vaihtoehdoista:

Jos käsittelet useita kysymyksiä, auta lukijoitasi vierittämään etsimäänsä. Voit tehdä sen luomalla sivulle sisällysluettelon. Jos käytät WordPressiä, voit lisätä sellaisen käyttämällä Ultimate Blocks -laajennus.

Bonus on ylimääräiset “Jump to” -linkit, jotka Google luo napsautettavan sisällysluettelon perusteella:

Vaihe 5: Optimoi Rich Snippets -katkelmia varten

Google pyrkii luomaan paremmin jäsenneltyjä, informatiivisempia hakutulossivuja, jotka sisältävät erilliset hakuelementit (suositut snipperit ja “Ihmiset myös kysyvät”) ja luodakseen tarkempia hakukatkelmia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoälytyökalut ja budjetointiohjelmisto parantavat markkinointistrategiaasi

Mitä tulee kysymyksiin, voimme optimoida kolmenlaisia ​​Rich Snippet -katkelmia:

FAQ

Jos vastaat useampaan kuin kahteen aiheeseen liittyvään kysymykseen yhdessä artikkelissa, voit kutsua sitä turvallisesti usein kysytyksi kysymykseksi ja sisällyttää Googlen tiedoksi jäsennellyt merkinnät. Sitä varten on myös plugin.

Tuloksena on yksityiskohtaisempi ja huomiota herättävä hakukatkelma:

Kärki: Sisällytä sisäisiä linkkejä vastauksiisi, koska niitä voi napsauttaa Google SERP:issä, kun ihmiset lukevat vastauksiasi. Paranna napsautussuhdetta!

Ohjeet (vain mobiili)

Vastauksena erilaisiin ohjekyselyihin Google luo usein yksityiskohtaisen hakukatkelman, joka voi sisältää materiaaleja, tarvittavaa aikaa ja vaiheita:

Jos käytät WordPressiä, voit lisätä strukturoituja merkintöjä ja optimoida tämäntyyppisiin kysymyksiin käyttämällä WordPressin SEO-laajennusta, kuten Yoast SEO.

Reseptit (“Kuinka valmistaa…”)

Nämä Rich Snippet -katkelmat ovat sallittuja vain resepteissä, mutta jos annat ne, muista merkitä ne skeeman avulla. Tässä ovat muutama ilmainen generaattori helpottaaksesi elämääsi. Tuloksena on enemmän katseenvangitsija ja klikkauksen arvoisia hakukatkelmia sekä mobiili- että työpöytäselaimissa:

Vaihe 6: Optimoi sisältöpoimintoja varten

Rich Snippets -katkelmien lisäksi on olemassa toinenkin paranneltu Googlen hakukatkelma, josta ei keskustella niin usein. Sitä kutsutaan “strukturoiduksi katkelmaksi”, ja Google rakentaa ne sivulla olevien HTLP-taulukoiden perusteella:

Rakenna koko digitaalinen markkinointisi kysymysten ympärille

Kysymystutkimuksen käyttäminen SEO-näkyvyyden parantamiseen on tylsin, mutta kuitenkin ratkaiseva askel. Se on menestyvän sisältömarkkinointistrategiasi perusta. Mutta ei ole mitään syytä lopettaa tähän.

Näet, kysymykset auttavat muilla markkinoinnin aloilla, mukaan lukien:

 • Sisään sosiaalinen media niiden on havaittu parantavan sitoutumista ja herättävän kommentteja ja napsautuksia (lähteitä ja esimerkkejä)
 • Sisään tulosten optimointikysymykset auttavat ohjaamaan heitä ryhtymään toivottuun toimintaan, koska ne rohkaisevat ihmisiä pysähtymään ja löytämään vastauksia (lähteitä ja esimerkkejä)

Muista käyttää kysymystutkimustasi tämän mielessä muilla aloilla:

Esitä kysymyksiä sosiaalisessa mediassa

Koska kysymykset ovat niin kiinnostava voimavara, suosittujen kysymysten käyttäminen sosiaalisessa mediassa on loistava taktiikka. Jos sinulla on joku muu hallinnoimassa sosiaalisen median kalenteriasi, voit käyttää työkaluja, kuten PromoRepublic, ilmoittaaksesi sosiaalisen median johtajallesi suosituista kysymyksistä, kun löydät ne.

PromoRepublic on sosiaalisen median hallintapaneelityökalu, jonka avulla monet tiimin jäsenet voivat osallistua useisiin sosiaalisen median hallintapaneeliin sinun (tai järjestelmänvalvojasi) puolesta levittääksesi viestejä niin, että aina tapahtuu jotain.

Työkalu on täysin järkevä, kun sinun on kurottava umpeen SEO-tutkimuksesi ja sosiaalisessa mediassa julkaisemisen välinen kuilu.

Toinen idea on integroida kysymystutkimus visuaalisen omaisuuden luomisprosessiin. Tämä on suosikkitaktiikkani, kun kyse on ohjekysymyksistä. Kuvat ja videot sopivat täydellisesti ohjeisiin:

 • Vastaa ohjekysymyksiin rakentamalla vuokaavioita ja tarkistuslistoja käyttämällä työkaluja, kuten Venngage.
 • Luo vaiheittaiset nopeat videoohjeet, joiden tekeminen vie minuutteja käyttämällä työkaluja, kuten Wave.video.
🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa oma blogi: Pika-aloitusopas aloittelijoille

Määritä kysymysten ratkaisukonversiokanavat

Muistatko, kuinka mainitsin, että tarvitsit asiayhteyteen sopivan toimintakehotuksen, jotta Q&A-sisältösi vaikuttaisi todella tulokseesi? Näin voit toteuttaa ne:

Käytä Fintezan mainoskonetta

Finteza on edistynyt verkkoanalytiikkaalusta, jossa on a sisäänrakennettu mainonta moottori, jonka avulla voit ajoittaa sivun mainoskampanjoita blogiisi. Voit käyttää sitä houkuttelemaan lukijoita tuote- tai rahasivuille, jotka sopivat parhaiten nykyiseen kontekstisi:

Voit asettaa mainoksesi seuraamaan käyttäjää hänen alkuperäisen aloitussivun perusteella. Jos he esimerkiksi päätyivät “Kuinka tehdä puutarhanhoitoa kotona” -sivullesi, voit lähettää heille toimintakehotuksen ladataksesi ensiluokkaisen sisäpuutarhanhoitoluettelosi.

Aseta muuttaja priorisoidaksesi “rahasivusi”.

Muuttaa on toinen paikan päällä oleva sitoutumista lisäävä moottori, joka käyttää tekoälyä saadakseen lisätietoja lukijoistasi ja ehdottaakseen heille lisää sisältöä lukemisen jatkamista varten. Voit tehdä siitä tehokkaamman priorisoimalla rahasi ja tuotesivut, joita käytät lukijasi konversioiden ohjaamiseen:

Alter toimii parhaiten sisältörikkaissa blogeissa kehottamalla kevyesti sivustosi lukijoita jatkamaan sivustosi käyttöä älykkäiden sisältösuositusten ja poistumisaikomusten ponnahdusikkunoiden avulla:

Keskeiset takeawayt

 • Tutki kysymyksiä käyttämällä työkaluja, kuten Serpstat, Featured Snippet+ ja TextOptimizer
 • Järjestä kysymyksiä sen mukaan, mitä ja milloin aiot tehdä kunkin kanssa (luoda uutta sisältöä, optimoida olemassa olevia artikkeleita jne.)
 • Optimoi Q&A-sisältösi kaikenlaisten olemassa olevien mahdollisuuksien perusteella
  • Käytä H2/H3-alaotsikoita optimoidaksesi suositeltuja katkelmia
  • Luo klikattava sisällysluettelo Googlea varten sisällyttääksesi “Jump to” -linkit hakukatkelmaan
  • Käytä FAQPage-, HowTo- ja Recipe-skeeman merkintöjä optimoidaksesi Rich Snippet -katkelmia
  • Jos mahdollista, luo HTML-taulukoita strukturoitujen katkelmien luomiseksi haussa
 • Käytä sosiaalisen median kysymyksiä uudelleen parantaaksesi sitoutumistasi työkaluilla, kuten ContentCal
 • Luo asiayhteyteen kohdistettuja toimintakehotuksia ja sisältösuosituksia saadaksesi sivustollesi saapuneet vierailijat entistä enemmän mukaan löytämään vastauksia.

Onko kysymystutkimus ja optimointi osa blogirutiiniasi?

Jos ei, toivon, että tästä artikkelista on apua, jotta voit alkaa tutkia, käsitellä ja optimoida niche-kysymyksiä.