Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka pelata King of New Yorkia: yksinkertainen opas aloittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka pelata King of New Yorkia: yksinkertainen opas aloittelijoille

Etsitkö jännittävää ja strategista lautapeliä haastaaksesi ystäväsi? King of New York voi olla juuri sitä mitä etsit. Se on peli, joka kuljettaa sinut hirviöiden taistelevien maailmaan, jonka tarkoituksena on ottaa Big Apple hallintaansa. Jos mietit, kuinka pelata tätä jännittävää peliä, älä huoli, meillä on sinut. Lähdetään yhdessä matkalle oppimaan säännöt ja strategiat, jotka tekevät sinusta New Yorkin lopullisen kuninkaan.

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää pelin perustavoite. King of New Yorkin tavoitteena on joko olla viimeinen hirviö pystyssä tai ansaita ensimmäisenä 20 voittopistettä.

Pelin määrittäminen

Pelilauta on pohjimmiltaan edustus New Yorkin viidestä kaupunginosasta: Staten Island, Queens, Manhattan, Brooklyn ja The Bronx. Aluksi jokainen pelaaja valitsee suosikkihirviönsä ja saa vastaavan hirviölaudan ja -hahmon. Monster-lautasi on ratkaiseva; se on terveytesi ja voittopisteidesi seuranta. Aseta terveytesi arvoon 10 ja voittopisteesi nollaan alussa. Tämä on lähtöpisteesi, ja täältä lähdet matkallesi valloittamaan kaupunkia.

Peli sisältää korttipakan, joka sekoitetaan ja asetetaan laudan viereen. Kolme näistä korteista on aina näkyvissä ja nostettavissa tarjoten erikoisvoimia, joita voit ostaa pelin aikana parantaaksesi hirviösi kykyjä.

Pelikappaleiden ymmärtäminen

Peli käyttää kolmea keskeistä yksikkötyyppiä: hirviöitä, rakennuksia ja yksiköitä. Näiden ymmärtäminen on pelistrategiasi perusta.

1. Nämä ovat ensisijaisia ​​hahmoja, joita sinä ja ystäväsi hallitsette. Jokaisella on oma omituinen identiteettinsä ja se edustaa panostasi pelissä.

2. Täytä jokainen kaupunginosa kolmella rakennuspinolla pelin alussa. Hirviö voi hävittää nämä rakenteet saadakseen arvokkaita palkintoja, ja samalla ne voivat muuttua yksiköiksi.

3. Kun rakennukset murenevat, ne muuttuvat yksiköiksi, jotka pohjimmiltaan toimivat minivihollisena hirviöllesi. Ne lisäävät peliin ylimääräistä monimutkaisuutta ja jännitystä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka katsella yksityisiä Instagram-profiileja ja valokuvia ilman seuraamista

Pelin yleiskatsaus

Jokaisen pelaajan vuoro koostuu neljästä vaiheesta: nopan heittäminen ja uudelleenheittäminen, nopan ratkaiseminen, korttien ostaminen ja vuoron lopettaminen.

Vaihe 1: Noppien heittäminen ja uudelleen heittäminen

King of New York käyttää kuutta erityistä noppaa erilaisilla symboleilla. Jokaisella symbolilla on erilainen vaikutus:

  • Hyökkäys: Tämä symboli antaa hirviösi hyökätä muiden hirviöiden kimppuun.

  • Tuhoaminen: Voit tuhota rakennuksia tai kukistaa yksiköitä.

  • Energia: Kerää energiakuutiot, pelin valuutta, jota käytetään tehokorttien ostamiseen.

  • Parantaa: Näin hirviö saa takaisin terveyspisteitä.

  • Auts: Saa armeijan hyökkäämään hirviösi kimppuun.

  • Julkkis: Tämä pätee vain, jos heittää kolme tai enemmän ja tekee hirviöstäsi supertähden, jolloin voit kerätä voittopisteitä.

Oman vuorosi aikana heität kaikki kuusi noppaa. Voit sitten päättää pitää niin monta noppaa kuin haluat ja heittää loput uudelleen. Voit tehdä tämän kahdesti, jolloin saat enintään kolme rullaa kierrosta kohti.

Vaihe 2: Nopan ratkaiseminen

Kun olet päättänyt viimeisestä noppistasi, on aika ratkaista niiden vaikutukset. Voit tehdä tämän missä tahansa järjestyksessä.

Vaihe 3: Korttien ostaminen

Voit vaihtaa vaivalla ansaitsemasi energiakuutiot koko vuorosi ajan ostaaksesi tehokortteja. Nämä kortit voivat nostaa hirviötäsi uusilla kyvyillä tai jopa tarjota suoraan voittopisteitä. Kun kortti on ostettu, muista vaihtaa se uuteen pakasta, mikä päivittää seuraavan pelaajan vaihtoehdot.

Vaihe 4: Vuorosi lopettaminen

Lopuksi, kun olet ratkaissut noppasi ja ostanut kortit, vuorosi päättyy. Nyt on seuraavan pelaajan vuoro.

Pelin voittaminen

Kuten aiemmin todettiin, on kaksi tapaa voittaa King of New York:

  1. Ole viimeinen hirviö: Jos hirviösi on ainoa, jolla on terveyspisteitä, voitat!

  2. Ole ensimmäinen, joka saavuttaa 20 voittopistettä: Tämä voidaan saavuttaa useilla tavoilla, kuten tuhoamalla rakennuksia, kukistamalla yksiköitä, tulemalla supertähdeksi tai käyttämällä erityisiä voimakortteja.

🔥 Empfohlen:  Mikä on sähköpostimarkkinoinnin automaatio? Aloittelijan opas

Ja siinä se! Näin pelaat King of New Yorkia. Se on peli, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän strategiaa, onnea ja temaattista uppoamista. Joten kokoa ystäväsi, valitse hirviöt ja valmistaudu taistelemaan ylivallasta kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Onnea matkallasi kohti New Yorkin kuninkaaksi!

Sadler Mars