Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka perustaa maatila (ja tienata 120 000 dollaria kuukaudessa) vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka perustaa maatila (ja tienata 120 000 dollaria kuukaudessa) vuonna 2023

Kutsu kaikki maanviljelijät! Nautitko oman ruokasi kasvattamisesta? Oletko koskaan ajatellut lähteä pois kaupungista ja hoitaa omaa maatilaasi? Tänään kuulet menestyneistä viljelijöistä, jotka rakensivat yrityksensä alusta alkaen ja muuttivat sen 120 000 dollarin yritykseksi kuukaudessa.

Haastattelimme äskettäin asiantuntijaviljelijöitä, Tim & Grace Lukensia Grace Harbour Farmsista, jotka aloittivat vain kahdella vuohella. Mutta heidän harrastuksensa muuttui pian elinkelpoiseksi yritykseksi, joka nyt tuottaa lähes 2 miljoonaa dollaria vuosittain.

He jakoivat kanssamme Washingtonin osavaltiossa harjoittamansa maanviljelyyrityksen jyrkät ja epäonnistumiset sekä onnistumiset ja epäonnistumiset. Grace Harbour Farmsin laajan kokemuksen pohjalta otamme sinut askel askeleelta läpi prosessin, jossa voit aloittaa pienen maatilan tuottoa varten.

Tarjoamme sinulle käytännönläheisiä vastauksia moniin liiketoimintaa koskeviin kysymyksiin maanviljelyn oppimisesta, toiminnan rahoituksen turvaamisesta ja tuotteiden saamisesta kauppoihin.

Sen sijaan, että rakentaisit tilan tyhjästä, olemassa olevan tilan ostaminen voi olla helpompi ja nopeampi tapa aloittaa, etenkin niille, jotka eivät ole koskaan aiemmin työskennelleet maatilalla.

Miten perustan oman maatilan?

Maatilan perustaminen, vaikka se tehdään pienessä mittakaavassa, vaatii paljon aikaa ja energiaa. Se vaatii useita vaiheita ennen siementen istuttamista tai karjan ostamista.

Käsittelemme tilan perustamisen kriittisimmät näkökohdat, jotta voit välttää tietyt sudenkuopat ja virheet matkan varrella. Opitpa sitten perustamaan pientä maatilaa tai suuntaatpa kaupalliseen viljelyyn, nämä vaiheet osoittavat sinut oikeaan suuntaan.

1. Muuta elämäntyyliäsi, käy kiertueella ja hanki kokemusta

Jos olet kasvanut betoniviidakossa, ensimmäinen askeleesi on päästä pois kaupungista. Ajatus maanviljelijästä, joka vaeltelee kiinteistöllään ja vehnän varsi työntyy suustaan, ei ole todellisuutta. Maanviljely on likaista, haisevaa ja kovaa työtä. Se ei ole heikkohermoisille.

Saadaksesi paremman käsityksen, vieraile eri tiloilla (katso vaihe 2), jotka saatat olla kiinnostunut juoksemisesta, ja tarkastele niitä käytännön näkökulmasta. Jos et tunne viljelijää, kokeile etsiä verkosta ja varata yksityinen kiertue.

Vielä parempi, kysy, antavatko he viettää koko päivän (tai useamman!) heidän kanssaan nähdäksesi, kuinka kaikki sujuu. Maatalous on monimutkaista liiketoimintaa, joten on erittäin tärkeää tehdä paljon tutkimusta käyttöliittymästä, jotta tiedät, mitä kohtaat.

Koulutus ja kokemus

Kiertue voi olla opettavainen ja inspiroiva, mutta se ei rajoita sitä onnistuneen viljelytoiminnan toteuttamiseen. Maatilan johtajat tarvitsevat kokemusta! Onneksi Yhdysvalloissa on tarjolla monia koulutusohjelmia

Maanviljelijäksi oppiminen voi olla hidas prosessi, mutta hyödyt, kun vietät aikaa maalla ja työskentelet oikeiden viljelijöiden kanssa.

2. Valitse Maatilayrityksen tyyppi

Ennen kuin aloitat maatilayrityksen, sinun on valittava, millaista pientilaa haluat johtaa. Vaihtoehtoja on monia, ja jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa. Sinun tulee perustaa valintasi tasapainoon intohimolla (mitä voin herätä joka aamu ja olla onnellinen tekemässä?) ja hyvää liiketajua.

Kokemuksen ja koulutuksen ansiosta päätös tilan tyypistä, jota haluat johtaa, on hieman helpompi. Suurin osa päätöksistäsi perustuu sijaintiin, maan määrään ja budjettiin.

Muista, että vaikka intohimo on avainasemassa, on tärkeää harkita muutakin kuin suosikkisatoa. Ymmärrä, että maatalous on liiketoimintaa, ja sinun on tiedettävä, mitä markkinat voivat käsitellä. Esimerkiksi hampunviljelijät Wisconsinissa osuivat pullonkaulan markkinoille ja loppuivat ostajista vuonna 2019.

Nämä ovat joitakin harkitsevia maatiloja:

Maitotila

Erityisesti maidon (yleensä lehmien tai vuohien) tuotantoon omistetulla maidontuottajalla voi olla vain yksi eläin, muutama sata tai jopa muutama tuhat. Juomaksi käytettävä maito vaatii erityisiä laitteita, jotta se noudattaa hallituksen ohjeita.

Viljan maatila

Olipa kyseessä hedelmien, vihannesten tai viljan viljely, nämä maatilat on omistettu ihmisten ruokkimiseen. Pienelle maatilalle tämä voi tarkoittaa monipuolista luetteloa erilaisista viljelykasveista, joita myydään paikallisesti viljelijöiden markkinoilla tai osuuskunnissa.

Suuremmat maatilat pitävät yleensä kiinni vain yhden tyyppisestä satolajista ja voivat luottaa suuriin yrityssopimuksiin tuotteidensa suhteen. Harkitse aina markkinoitasi ja kysy: Mitä satoja alueellani kasvaa ja kuka ne ostaa?

Siipikarjatila

Siipikarjatiloilla (kanat ja kalkkunat) käytetään tyypillisesti lihantuotantoon, mutta ne voivat myös toimittaa munia. Monet pienemmät häkkivapaata, paikallisesti tuotettua siipikarjaa ja munia tarjoavat tilat kilpailevat suurtuottajien kanssa.

Kukkatila

Myytävät leikkokukkia tuottavat kukkatilat toimittavat tuotteitaan kukkakaupoille, jotka myyvät tuotteen loppukäyttäjälle. Tämän tyyppinen pieni maatila voi myös myydä maanviljelijöille tai paikallisille päivittäistavaraketjuille.

Hedelmätarha ja/tai viinitarha

Hedelmien viljelyyn omistetut hedelmä- ja viinitarhat vaativat erityisiä maaperä- ja sääolosuhteita, ja ne ovat elinkelpoisia vain tietyissä osissa Yhdysvaltoja. Esimerkiksi omenatarhat istuttavat hyvin monilla alueilla Yhdysvalloissa, mutta viinirypäle- ja oliivitilat vaativat lännen ja etelän lämpimämpiä ilmastoja.

Kun kasvatat näitä hedelmiä, harkitse lopputuotteesi – U-poimin omenatarha, jossa on siideriä, viinitarha yhdistettynä viininvalmistukseen tai jokin muu pieni maatilatori.

Heinän maatila

Myös kasvinviljelytila, tämäntyyppinen tila kasvattaa heinää (tai muuta viljaa), jota käytetään karjan ruokkimiseen. Tämä vaatii huomattavan määrän maata ja raskaita laitteita, kuten traktoreita, haravat ja paalaimet sekä varastotiloja.

3. Muodosta paikallisia yhteyksiä

Kun olet vasta perustamassa maatilaa, et ehkä tunne ketään maatilayrityksestä. Mutta maatalousalalla on välttämätöntä saada ystäviä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta miljardööriä maailmassa on vuonna 2023?

Vaikka sinulla olisi verkostosi koulutus- ja maatalousmatkoistasi, tavoita paikalliset maanviljelijät, jotka voivat (ja haluavat) jakaa viisautta paikallisesta maisemastasi. Joskus yksi kukkula tai puro voi merkitä eroa peltokasvien tai huonojen maaperän olosuhteiden välillä.

Näiden yhteyksien avulla voit oppia kaiken mahdollisen maatilatyypistäsi, mikä liittyy vuodenaikojen sääilmiöihin, paikallisiin markkinoihin, istutusaikoihin jne. Useimmiten maanviljelijät jakavat tietämyksensä omistautuneiden oppijoiden kanssa.

Jos haluat olla yhteydessä Lukensien perheeseen ja kuulla heidän tarinansa pienen maatilayrityksen perustamisesta ja vaikeuksien muuttamisesta menestykseksi, katso kaksiosainen videosarjamme täältä ja täältä.

Maatalousyhteisön edut

Kuten monet yritykset, viljelijät toimivat paremmin, kun heillä on yhteisö, joka tukee toisiaan. Yhteisön tukema maatalous on maatalouden uusi liiketoimintamalli, joka on otettava huomioon ennen tilan aloittamista.

Järjestelmä yhdistää maanviljelijät paikallisiin, jotka tilaavat tilalle (tai sijoittavat siihen). Vastineeksi he saavat viikoittaisen toimituksen tilalta tuotteita tai muita tavaroita. Maanviljelijät tiedottavat tilaajille säännöllisesti tilan tilasta ja kutsuvat heidät retkille paikan päällä.

Maatalousalalla uuden tulokkaana voit osallistua tähän malliin saadaksesi sijoittajia omalle maatilallesi, mutta myös oppiaksesi muilta paikallisilta maanviljelijöiltä ja kehittääksesi suhteita heidän kanssaan.

Muodosta yhteys johonkin näistä maatalousyhteisöistä paikallisten suhteiden, viljelijämarkkinoiden tai etsimällä sellainen verkosta.

4. Markkina-analyysi ja asiakaskunta

Pelkkä asioiden kasvattaminen ei riitä tekemään maatilasta menestystä.

Kuten minkä tahansa yrityksen, sinun on tehtävä perusteellinen markkina-analyysi ja sovitettava satosi asiakaskuntaasi. Tim Lukensin mukaan asiakaskunnan löytäminen on yksi elinkelpoisen maatalousyrityksen kriittisimmistä puolista. Sinun on tiedettävä, kuka ostaa tuotteesi.

Olen nähnyt ihmisiä ja kuullut ihmisten sijoittavan paljon rahaa infrastruktuuriin ajattelevan: “No luoja, kaikki haluavat sitä!” No arvaa mitä? Näin ei ole. Siellä on paljon kilpailua.

Tutkimalla markkinoita, joilla haluat myydä tuotteitasi, saat käsityksen siitä, millaista markkinointibudjettia tarvitset, kun maatilasi on valmis. Jos myyt ruokaa, markkinoiden pitäminen paikallisena voi olla hyödyllistä, mutta älä sulje pois verkkokauppaa.

Yhdysvaltain maatalousministeriö (USDA) on maatalouden markkinatutkimuksen ensisijainen lähde, ja sillä on laajat resurssit ilmaiseksi!

Pohja voi kehittyä ajan myötä maatalousteollisuudessa

Grace Harborin asiakaskunta kehittyi ajan myötä. Koska he aloittivat vuohista, Grace Harborin luonnollinen eteneminen oli saippuan ja sitten voiteiden valmistus. He aloittivat maanviljelijöiden toreilta ja muuttivat ostoskeskuksen kioskiin myymään tavaroitaan.

Viljelijöiden markkinakauden lopussa ihmiset kysyivät: “Mistä löydämme sinut, kun kausi on ohi?” Vuokrasimme siis kioskin. Ja perustimme yrityksen.

Kysyntä jatkoi kasvuaan, ja nyt yli 100 myymälää valtakunnallisesti myy ihonhoitotuotteita. Lukensit alkoivat myös myydä saippuoitaan ja muita ihonhoitotuotteitaan verkossa, mikä on heidän suurin markkinansa nykyään.

Washingtonin osavaltion maatalousministeriö tarjoaa resursseja auttaakseen paikallisia tiloja markkinoimaan tuotteitaan. Se tarjoaa markkinointiohjeita, säännösten ymmärtämistä ja koulutusta erityisesti pienille paikallisille tiloille. Oregonilla on samanlainen ohjelma niille, joilla on pieni maatalousyritys.

Nopea verkkohaku paljastaa avustusohjelmat, jos olet perustamassa maatilan toisessa osavaltiossa.

4. Kustannusarviot

Ennen kuin innostut liian uusien ystävien saamisesta ja käsien likaantumisesta maanviljelijänä, sinun on puristettava numeroita.

Muista: maanviljely voi olla kallista. Ja luvut muuttuvat useiden tekijöiden, kuten sijaintisi, pitämäsi maatilan tyypin ja koon mukaan.

Kuinka paljon rahaa maatilan perustamiseen tarvitaan?

Koska maanviljely on myös bisnestä, on ymmärrettävä tarkasti, kuinka paljon viljely maksaa. Ja se on monimutkainen kysymys, johon ei ole yleistä vastausta.

Voit kuitenkin odottaa kuluttavan 600–10 000 dollaria pienimuotoisen viljelytoiminnan aloittamiseen. Laajamittaisten operaatioiden aloittaminen voi maksaa reilusti yli 2 miljoonaa dollaria!

Selvittääksesi kustannuksiasi, luo kattava luettelo kaikesta mitä tarvitset. Älä pelkää pyytää apua maanviljelijöiltäsi maatalousyrityksen perustamiseen.

Harkitse näitä tilan perustamiskustannuksia:

Maa

Ilmeisesti tarvitset tontin ruokasi kasvattamiseen tai eläinten pitämiseen. Jos sinulla on jo omaisuutta, voit perustaa pienen maatilan omalle takapihallesi. Jos sinun on ostettava tai vuokrattava maata, ota se huomioon aloituskustannuksissasi.

Laitteet/koneet

Laitteistovaatimukset riippuvat tilatyypistä.

Suuret sadot saattavat vaatia traktoreita ja varastorakennuksia muun muassa. Maitotilat saattavat tarvita erityisiä lypsy- ja/tai pastörointilaitteita. Eläimet tarvitsevat aitoja, ulkorakennuksia ja erilaisia ​​käsittelylaitteita.

Jos valmistat tuotteita paikan päällä, kuten Grace Harborin ihonhoitosarjaa, tarvitset valmistustilan tuotantolaitteille ja etiketeille.

Alussa voi olla mahdollista lainata tai jakaa laitteita, mikä on loistava tapa pitää kustannukset alhaisina. Tässä nämä yhteydet muihin maanviljelijöihin tulevat edelleen esiin.

Muut mahdolliset kustannustekijät:

 • Maaperän valmistelu
 • Siemenet
 • Kastelu
 • Jäähdytys & Varastointi
 • Pakkaus
 • Markkinointi
 • Eläin- ja eläinlääkintäkustannukset (jos ylläpitää maito- tai siipikarjatilaa)

Jos maanviljely kuulostaa liian kalliilta, tutustu kannattavimpiin yrityksiin.

Kuinka seurata viljelykustannuksia?

Saatat ihmetellä, onko numeroiden seuraaminen vaikeaa. Varsinkin jos haluat mieluummin olla ulkona satosi ja eläinten kanssa!

Järjestä taloustietosi kokeilemalla yksinkertaista kirjanpito-ohjelmaa, joka voi pitää pienen maatilasi taloudellisessa kunnossa. Joitakin maatilalle sopivia ehdotuksia ovat QuickBooks, Easy Farm, Farmbooks.

Jos yrityksesi on riittävän suuri, voisi olla edun mukaista löytää maatalousliiketoimintaan erikoistunut kirjanpitäjä.

5. Luo liiketoimintasuunnitelma

Tarvitset liiketoimintasuunnitelman ymmärtääksesi, onko tilasi elinkelpoinen yrityksenä. Liiketoimintasuunnitelmasi on “tiekartta menestykseen”. Se tarjoaa tietoa siitä, kuka olet, mitä haluat ja miten aiot päästä sinne. Se on ohjenuora ja voi muuttua, mutta se on hyvä paikka aloittaa matkasi maanviljelijäksi.

🔥 Empfohlen:  5 suurta ongelmaa markkinoijille vuonna 2015 (ja kuinka korjata ne)

Onneksi USDA tarjoaa apua liiketoimintasuunnitelman ja muiden resurssien luomiseen vasta aloittaville viljelijöille.

Muut resurssit

6. Aloita maatilayrityksesi laillisesti

Jotta voit aloittaa viljelytoimintasi laillisesti, sinun on perustettava liiketoimintarakenne oikeudellisia ja verotuksellisia tarkoituksia varten. Kuten kaikki yritykset, maanviljelijät toimivat yhdessä viidestä rakenteesta: osakeyhtiö, yksityinen elinkeinonharjoittaja, yhtiö, yhtiö tai osuuskunta.

Osakeyhtiö

Tästä rakenteesta on tulossa nopeasti suosittu maanviljelijöissä, koska sen avulla maanviljelijät voivat suojata henkilökohtaista omaisuuttaan maatalouden vastuita vastaan. Henkilökohtaista omaisuutta ei kuitenkaan suojata luvattomalta toiminnalta tässä rakenteessa.

Yksinomainen elinkeinonharjoittaja

Yksinyrittäjällä sinulla on täysi määräysvalta liiketoiminnassa, mukaan lukien kaikki voitot ja omaisuus, mutta olet myös henkilökohtaisesti vastuussa kaikista tilan veloista ja muista laillisista vastuista.

Yhtiö, kumppanuus tai osuuskunta

Nämä liiketoimintarakenteet eivät ole tyypillisiä pienille maataloudelle. Näet kuitenkin resurssit näistä rakenteista täältä:

Luvat ja lisenssit

Yritysrakenteen lisäksi tilasi tarvitsee erilaisia ​​lupia ja lisenssejä sijaintisi ja tilasi tyylin perusteella. USDA:lla on online-resurssi, joka kartoittaa kunkin tilatyypin liittovaltion lisenssit. Sinun on kuitenkin vierailtava osavaltiosi maatalousministeriön sivustolla tarkistaaksesi osavaltion ja paikalliset lisenssit ja luvat.

7. Turvallinen rahoitus

Kun olet tehnyt liiketoimintasuunnitelman ja ymmärrät maatalousyrityksesi toteutettavuuden, on aika järjestää taloutesi. Vaikka lainan ottaminen maatilan perustamiseen voi olla haastavaa, saatat huomata, että tarvitset vauhtia talouteen hankkimalla rahoitus luotettavasta lähteestä.

Perinteiset lainat, USDA ja muut vaihtoehdot

Perinteisiä pankkilainoja ja pienyrityslainoja voi olla saatavilla maatilayrityksellesi. Ilman vakuuksia tai aikaisempaa liiketoimintahistoriaa sen turvaaminen voi kuitenkin olla vaikeaa.

Paras resurssi pientilalainalle (ja kaikkeen Yhdysvaltoihin liittyvään maatalouteen) on USDA. Yhdysvaltain hallitus kannustaa kaikenkokoista maataloustoimintaa aloittavien viljelijöiden ja karjankasvattajien lainoilla.

Lisäksi eri puolilla maata on tuhansia paikallisia USDA-palvelukeskuksia, jotka auttavat kaikissa maatalousyritysten tarpeissa.

Monet ihmiset, joilla ei ole aloituspääomaa, voivat saada apua perheeltä tai ystäviltä, ​​apurahamahdollisuuksista (varmista, että liiketoimintasuunnitelmasi on vakaa!) tai jopa 0 %:n luottokortin käyttöä.

Vältä velkaa!

Vaikka saatat tarvita hieman rahaa etukäteen aloittaaksesi, monet maanviljelijät ehdottavat, että maatalousyrityksen aloittavat välttävät velkaantumista.

Lukens-perhe oppi tämän kovalla tavalla, kun E. Coli -tapaus löysi tiensä heidän tuotevalikoimaansa. Terveysviranomaiset jäljittivät bakteerit Grace Harboriin, kun joku sairastui. Tila joutui taloudellisiin vaikeuksiin yhdessä yössä. He yrittivät luottaa luottokorttien pelastamiseen, mutta päätyivät julistamaan konkurssiin.

Tämän pettymystilanteen jälkeen Lukenit ryhmittyivät uudelleen käyttämällä vain käteisvaroja operaatioiden maksamiseen. He oppivat erittäin kovan opetuksen velan välttämisestä hinnalla millä hyvänsä.

Konkurssi teki hyvää myös meille, koska se pakotti meidät toimimaan omalla rahallamme. Meillä ei ollut kunniaa tehdä mitään muuta. Meidän piti tehdä kaikki käteisellä. Jos tarvitsimme uuden kuorma-auton tai tarvitsimme jotain uutta, meidän oli tehtävä se niillä rahoilla, jotka meillä oli.

Chris Hoganin asiantuntijaneuvoissa todetaan, että velka voi pahentaa ongelmia ja yrittäjien on pidettävä kassavirtaa tarkasti silmällä.

9. Riskienhallinta

Maanviljelyyn liittyy aina riskejä ulkoisten tekijöiden vuoksi. Kaikessa viljelytoiminnassa on tärkeää vakuuttaa satosi riskejä vastaan ​​Federal Crop Insurance Corporationin kautta.

Ne tarjoavat laajan valikoiman satoon ja sijaintiin perustuvia käytäntöjä ja tarjoavat arvokkaita koulutus- ja koulutuskursseja, jotka auttavat sinua välttämään katastrofeja.

Jos joudut katastrofitilanteeseen ilman vakuutusta, se ei välttämättä ole täydellinen menetys. Ota yhteyttä vakuuttamattomaan viljelykatastrofiapuohjelmaan (NAP) tehdäksesi korvausvaatimuksen, ja saatat olla oikeutettu saamaan apua.

10. Aloita toiminta (ja työskentele lujasti!)

Kun olet hankkinut maatalouskoulutusta, luonut yhteyksiä, varmistanut rahoituksesi ja vakuutuksesi ja kun olet saanut kaiken valmiiksi paperille, on aika saada asiat käyntiin.

Hanki maasi, osta eläimesi, kylvä siemenesi. Nämä tiedot ovat kausiluonteisia ja aikaherkkiä riippuen siitä, minkä tyyppisen tilan haluat aloittaa.

Minkä tyyppisen pienen tai suuren tilan haluat aloittaa, sinun on oltava valmis tekemään yksi asia: työskentelemään kovasti! Eläimet ja viljat ovat vaativia, mutta se voi myös olla erittäin palkitsevaa, kun opit pitämään maatilaa.

11. Tuo tuotteesi markkinoille

Kuten Lukensin perhe selitti, ihmissuhteiden rakentaminen ja kauppojen saaminen varastoon vie aikaa. Grace Harborilla oli onni päästä Whole Foodsiin vuosia sitten, kun ketju oli paljon pienempi.

Mutta jopa olemassa olevalla suhteella vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä saada muut kaupat kuljettamaan tuotteita tilaltasi.

Näin saat tuotteesi ruokakauppaan:

 • Tarkista ja hanki kaikki luvat (resurssit vaiheessa 6).
 • Kehitä tuotepakkauksiasi (vaihe 12 brändin rakentamisessa).
 • Hinnoi tuotteesi voiton saamiseksi.
 • Listaa potentiaaliset ostajat ja tee markkinatutkimus.
 • Valmistaudu vastaamaan heidän tuotantotarpeisiinsa.
 • Ota yhteyttä liikkeisiin ja esittele tuotteesi.

David Lukensin mukaan suurempiin liikkeisiin tai ketjuihin pääseminen voi kestää jopa kuusi kuukautta neuvotteluja tai enemmän.

Farmer’s Markets

Grace Harborin oli aloitettava rakentamalla mainetta viljelijämarkkinoilla. Ja se on loistava vaihtoehto auttaa saamaan tuotteesi ruokakauppoihin. Kun sinulla on luotettava tuote, voi olla mahdollista keskustella paikallisesti omistaman liikkeen kanssa alhaisella sitoutumisella ja sitten kasvaa sieltä.

USDA:lla on kansallinen viljelijöiden markkinahakemisto, josta voit löytää paikalliset markkinat, ottaa yhteyttä johtajaan ja neuvotella tiesi markkinoille.

12. Rakenna brändiäsi

🔥 Empfohlen:  Hulluimmat Googlen, Applen, Amazonin ja teknologiayritysten jättämät patentit

Vuosia sitten Tim Lukens kuuli Sir Richard Bransonilta tärkeitä neuvoja, jotka eivät liittyneet maanviljelyyn, mutta pätevät kuitenkin.

Sir Branson inspiroi ajatusta, että jos haluat perustaa yrityksen, sinun ei tarvitse luoda jotain täysin uutta. Sinun täytyy vain löytää kannattava kategoria ja tehdä se sitten kilpailijoita paremmin; sinun ei tarvitse myydä tuotettasi halvemmalla; sinun täytyy vain tehdä siitä parempi kuin muut.

Jos ymmärrät markkinoita ja olet päättänyt tarjota kilpailijoitasi paremman tuote- ja palvelupohjan, pieni maatilasi menestyy todennäköisemmin.

Luo ylivertainen tuote brändäyksen avulla

Jotta voit luoda ylivertaisen tuotteen, sinun on esitettävä tämä kuva. Tämä edellyttää investointeja markkinointiin ja brändin rakentamiseen, kuten logoon, verkkosivustoon, tarroihin ja sosiaaliseen mediaan.

Kaikilla viljelijöillä ei ole kokemusta brändin rakentamisesta, joten saattaa olla parasta ulkoistaa nämä tehtävät freelance-markkinointikonsultille Upworkin kaltaisesta alustasta. Heillä on kokemusta logosuunnittelun rakentamisesta ja yhtenäisen brändin luomisesta kaikissa markkinointikanavissasi.

Verkkosivusto ja sosiaalinen media

Verkkosivut ja sosiaalinen media ovat myös menestyvän maatalousyrityksen välttämättömyys. Tämä on toinen alue, jonka voit ulkoistaa. Mutta älä huoli. Siellä on paljon resursseja, jotka auttavat löytämään päteviä verkkosuunnittelijoita ja verkkovastaavia.

Jos kuitenkin haluat tehdä sen itse, voit rakentaa verkkosivuston Wixin kaltaisen alustan kautta; Squarespace; tai Weebly. Ja saatavilla on paljon sosiaalisen median markkinoinnin kursseja (monet ovat ilmaisia!).

13. Taloudelliset tavoitteet: Kuinka kannattava pieni maatila on?

Kuten moniin viljelyyn liittyviin kysymyksiin, vastaus kannattavuuteen riippuu useista tekijöistä. Voitto voi perustua tilan kokoon, tilatyyppiin, sijaintiin, tuotantokustannuksiin ja siihen, kuka ostaa viljelytuotteet.

Tim & Grace Lukens on johtanut Grace Harbour Farmsia vuodesta 1999, ja se on nyt muuttunut useiden miljoonien dollarien yritykseksi. Timin pojan Davidin mukaan viljelijän voittomarginaalit voivat kuitenkin olla poikkeuksellisen alhaiset – joskus vain noin 2 %.

Vaikka se voi olla erinomainen pitkän aikavälin sijoitus, maatalous ei ole rikastu nopeasti -suunnitelma. Vaatii joitain laskelmia selvittääksesi, kuinka paljon voittoa voit ansaita.

Yhdysvaltain maatalousministeriö tarjoaa raportteja erilaisista aikaisempia lukuja, jotka voivat auttaa viljelijää arvioimaan tiettyjen alueiden ja pienten tilatyyppien mukaan.

14. Laajenna maatilaliiketoimintaasi

Joskus maatilan liiketoimintasi saa käänteen, jota et ole suunnitellut, kuten Lukensien tarina osoittaa. Vaikka Grace Harborin asiakkaat aloittivat vain saippuoilla ja emulsioilla, he alkoivat kysyä myös muita vuohenmaitotuotteita.

Muutaman suostuttelun jälkeen Lukenit uppoutuivat myymään raakamaitoa, jogurttia ja monia muita vuohituotteita. He eivät suunnitelleet sitä tällä tavalla, mutta kun he jatkoivat markkinoiden vaatimusten mukana pysymistä, liiketoiminta kasvoi. He ostivat lehmiä, lisäsivät muita tuotteita, ja liiketoiminta kasvoi.

Itse asiassa kysyntä kasvoi enemmän kuin mitä he pystyivät hankkimaan vuohen- ja lehmänviljelystään, joten he ulkoistavat osan maidostaan ​​kahdelle muulle paikalliselle maatilalle.

Nyt kun Timin poika David harkitsee yrityksen ottamista haltuunsa, hän etsii mahdollisuuksia laajentaa Grace Harborin ulottuvuutta. Hän noudattaa Woods Coffee Shopsin Wes Hermanin ajatusta, että yrityksen tulisi “omistaa takapihasi”. Tämä tarkoittaa, että hän haluaa suurimman vaikutusvaltansa ja asiakaskuntansa olevan paikallinen. Ja ei ole epäilystäkään, että hän tekee sen!

Kuten olemme oppineet Lukensin perheeltä, maanviljely voi alkaa pelkkänä harrastuksena ja muuttua sitten usean miljoonan dollarin yritykseksi! Kovalla työllä ja omistautumisella sekä yllä olevilla vaiheilla voit myös oppia pitämään maatilaa.

Johtopäätös: Miksi jotkut maatilat epäonnistuvat?

Selvitettyään mahdollisen epäonnistumisen ja palattuaan takaisin Lukensit ymmärtävät, mitä maatilan toimiminen vaatii. Kaikki tietävät, että maanviljely vaatii kovaa työtä. Mutta Tim uskoo myös, että monet pienet maatilat epäonnistuvat, koska ne eivät ymmärrä markkinoita.

Yksi asia, joka maanviljelijöiden on ymmärrettävä menestyäkseen, on se, kuka heidän ostajansa on. Tim Lukens sanoo:

Jos et tiedä, kuka on ostajasi, et voi myydä tuotettasi. Vaikka voit kasvattaa tai tehdä hyvän tuotteen, sinun on löydettävä joku ostamaan se.

Lukens sanoo, että viljelijän on ymmärrettävä, mikä on markkinapotentiaali ja mitä toimintakustannukset ovat. Tämä auttaa suojelemaan niitä, jotka haluavat perustaa maatalousyrityksen, joutumasta päänsä yli.

Oletko valmis aloittamaan omalla maatilallasi? Mennään!

Jakaminen on välittämistä!