Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Phoebe Sherman ansaitsee +12 000 dollaria kuukaudessa tukemalla naispuolisia mainosta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Phoebe Sherman ansaitsee +12 000 dollaria kuukaudessa tukemalla naispuolisia mainosta

Kun Phoebe Sherman päätti alkaa myydä kotitekoisia korujaan paikallisilla messuilla, hän kohtasi monia haasteita. Nykyiset messut olivat eksklusiivisia ja erittäin kalliita pienyritysten omistajille ja yksinyrittäjille.

Niinpä hän päätti järjestää omat kattavammat käsityömessut. Kun hänen menestys kasvoi, niin kysyntä kasvoi, ja hän loi Girl Gang Craftin. Hänen matkansa ei ollut helppo, ja hän kohtasi monia esteitä, mutta hän pysyi kurssilla. Nykyään hän ansaitsee +10 000 dollaria kuukaudessa myymällä käsitöitään, järjestämällä messuja ja huippukokouksia, tuottamalla podcasteja ja opettamalla pienyritysten omistajia menestymään.

Tässä haastattelussa Phoebe puhuu:

 • Miten ja miksi hän pääsi käsityöelämään
 • Miksi hän perusti oman messunsa
 • Miksi hän julkaisi podcastin
 • Kuinka Girl Gang Craft syntyi
 • Kuinka paljon hän tienaa
 • Strategiat, joita hän käyttää sähköpostilistansa kasvattamiseen
 • Kirjat, jotka ovat inspiroineet häntä eniten
 • Mitkä työkalut ovat hyödyllisimpiä hänen liiketoiminnassaan
 • Suurin haaste, jonka hän kohtaa
 • Hänen merkittävin saavutuksensa tähän mennessä
 • Kuinka hän näkee virheet
 • Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Toivottavasti nautit!

Tapaa Phoebe Sherman

Tiesin aina haluavani tehdä jotain taiteen parissa, ja tiesin nuorena aikuisena, etten halunnut työskennellä kenenkään muun hyväksi. Minulla oli myös ongelmia auktoriteetin kanssa, ja yleensä ajattelin, että ideani olivat parempia!

Menin UCSC:hen ja opiskelin studiotaidetta ja löysin matkan varrella feministisiä opintoja. Yliopistossa löysin joogan, ja heti valmistumiseni jälkeen kävin jooganopettajakoulutuksen. Jatkoin joogatuntien opettamista 7 vuoden ajan tarjoilijana maksaakseni laskujani.

Sen keskellä tein yksinkertaisia ​​koruja käsilläni tekemistä varten ja aloin myydä töitäni Bay Arean askartelumessujen ympärillä. Sitten tapahtui vuoden 2016 vaalit, ja kun Trump kutsui Hillarya “ilkeäksi naiseksi”, tein vastauksena taideteoksen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä kannettavasta tietokoneestasi jännittävämpi

Tämä puupiirros, jossa oli kohtu ja timantti, sanoi “Nasty Woman”. Tästä kohtutunnuksesta tuli vaatemerkkini vaatimaton alku. Kohtu painettiin sitten kankaalle, ja tein pusseja ja sitten ompelin laastareita vintage-takkeihin. Sitten siitä tuli emalitappi, joka on edelleen olemassa. Lahjoitin 10% tuotosta Planned Parenthoodille.

Paikallinen käsityökohtaus

Huomasin kuitenkin, että käsityömessut olivat kalliita ja eksklusiivisia. En aina päässyt esityksiin, ja osastot maksoivat jopa 800 dollaria viikossa, joten päätin tehdä oman tapahtumani. Kokosin 15 taiteilijaa minikäsityömessuille ystäväni kahvilassa Oaklandissa. Se oli vuonna 2017. Se oli menestys, joten teimme sen uudestaan ​​ja uudestaan.

Nyt käsityömessuillamme on yli 100 myyjää, joista suurin osa on naisia, ei-binaarisia ja transhenkilöitä, ja meillä on ollut näyttelyitä LA:ssa ja nyt Salemissa, MA. Olemme isännöineet konferensseja ja tarjoamme podcasteja, kursseja ja kursseja luoville tekijöille menestyäkseen.

Isännöimme ensimmäistä #smallbiz-huippukokousta vuonna 2019 henkilökohtaisesti Oaklandissa ja sitten jälleen verkossa vuonna 2021 pienyritysten omistajille. Tänään tarjoamme kurssia brändikumppanuuksista ja sähköpostimarkkinoinnista sekä Reels-luokan ja brändäystunteja. Meillä on paljon ikivihreitä kursseja.

Vuonna 2020 julkaisimme podcastin, jonka jaksot jatkuvat joka toinen viikko.

Jotkut jaksot ovat oppituntejani videolla esiintymisestä, lomiin valmistautumisesta, askartelumessuvinkkeistä jne. Useimmat jaksot ovat haastatteluja femme-luovantekijöiden kanssa kaikenlaisilta markkina-alueilta. Voit katsoa jaksojamme kaikilla alustoilla tai katsoa ne YouTubesta.

Miten ja miksi hän loi Girl Gang Craftin

Aloittaminen luovana / pienyrityksen omistajana / suunnittelijana / mikä tahansa . Halusin luoda tapahtuman, joka on edullinen, hauska ja elinvoimainen (ja poliittinen!)

Nykyään yrityksemme näyttää paljon erilaiselta kuin aloittaessamme, mutta tehtävämme on aina pysynyt samana: auttaa femme-yritysten omistajia ansaitsemaan rahaa tekemällä sitä, mitä he rakastavat, ja samalla rakentaa yhteisöä matkan varrella. Näin Girl Gang Craft syntyi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sosiaalisen median markkinoinnin etua yritykselle

Kuinka paljon rahaa Phoebe Sherman tienaa

Viime vuonna tienasimme 120 000 tuloa, ja tänä vuonna olemme matkalla ehkä 200 000:een. Muista, että se on tuloa; voittoni on pienempi.

Minun tulovirtani ovat seuraavat:

 • Käsityömessut
 • Lahjaoppaat
 • Luokat ja kurssit
 • Kumppanuudet, tytäryhtiöt ja sponsorit
 • Vaatteiden myynti
 • Tukkukauppa

Kuinka hän markkinoi liiketoimintaansa

Käytämme mainontaan sosiaalista mediaa, pääasiassa luomua. Lisäksi käytämme mainoksia tapahtumien mainostamiseen asiakkaille, mikä saa usein lisää myyjiä. Teemme suoraa yhteydenottoa saadaksemme myyjiä erityisesti uudessa kaupungissa. Mutta sana levisi nopeasti meistä Salemissa tänä vuonna, joten emme tehneet niin tällä kaudella.

Hänen sähköpostilistansa

Sähköpostilistallamme on 5k aktiivista tilaajaa. Käytämme kaikenlaisia ​​tapoja saada ihmisiä uutiskirjelistallemme, ja tarjoamme tälle kurssin!

Useimmiten tarjoamme oppaita tai ilmaistarjouksia saadaksemme ihmiset ilmoittautumaan, ja myös 5 päivän Reel-haaste oli loistava johtomagneetti. Järjestämme myös henkilökohtaiset arpajaiset askartelumessuillamme ilmoittautumisen saamiseksi.

Nykyisen tulotason saavuttaminen

Meillä se kesti 5 vuotta.

Phoebe Shermanin suosikkiresurssit

Jotkut kirjat, jotka todella inspiroivat minua tänä vuonna, olivat:

 • kirjoittanut Jessie Susannah Karnatz
 • kirjoittanut Ali Kriegsman
 • kirjoittanut Jen Sincero
 • kirjoittanut Glennon Doyle
 • kirjoittanut James Clear
 • kirjoittanut Rachel Rodgers ja
 • kirjoittanut Jeff Walker

Phoebe Shermanin 3 parasta työkalua

Suosikkityökaluni ovat:

Flodesk sähköpostimarkkinointiin. Sähköpostimarkkinointi on ollut tärkeä tapa pitää yhteyttä yleisöömme ja tehdä myyntiä. Rakastan Flodeskiä, ​​se on naisten perustama ja niin helppokäyttöinen ja upea!

Asana, joka on paras tapa kommunikoida tiimini kanssa ja pysyä järjestyksessä projekteissa.

Google-kalenteri on niin yksinkertainen, mutta luotettava tapa pysyä tehtävien parissa, suunnitella kokouksia, estää aikani ja tietää mitä tapahtuu!

Meillä on 6 hengen tiimi (minä mukaan lukien), kaikki osa-aikaiset (paitsi minä!) itsenäisiä urakoitsijoita, jotka ovat mukana muissa projekteissa tai joilla on oma yritys.

🔥 Empfohlen:  Bryan Caplan YouTube-kanavan perustaminen Lue artikkeli

Hänen suurin haasteensa

Lopetin joogan opettamisen joulukuussa 2019, juuri ennen pandemiaa, valmiina viemään tapahtumaliiketoimintani uudelle tasolle.

Ilmeisesti se ei toiminut niin hyvin. Se aika oli stressaavaa ja niin pelottavaa. Työskentelen itselleni kokopäiväisesti ja minulla ei todellakaan ole aavistustakaan siitä, mitä yritykselleni tapahtuu, saati vähemmän maailman tilasta. Saimme sen toimimaan tuomalla monet tarjouksistamme verkkoon.

Hänen tärkein saavutuksensa

Oli todella jännittävää puhua Adobe-konferenssissa. Sanoisin, että se on “suurin saavutukseni” paperilla. Mutta äskettäin Zoom-tapaaminen seitsemän hengen tiimini kanssa oli niin voimakas, ja minusta tuntui, että pikku yritykseni on todellinen.

Opetin videoiden tekemisestä tuotepohjaiselle yrityksellesi.

Olen myös puhunut PLANOLYn konferenssissa.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Yritys, josta aloitat, ei ole yritys, johon jatkat.

Pysy avoimena mahdollisuuksille, luota prosessiin äläkä jää kiinni siihen, mitä luulit tarvitsevasi.

Lue huone ja seuraa myös nautintoa.

Phoebe Shermanin suurin virhe

En usko virheisiin! Olen oppinut niin paljon kaikesta, mikä ei mennyt “kuten suunnittelin”.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Ole kiltti itsellesi! Ole kärsivällinen! Älä lopeta päivätyötäsi ennen kuin olet valmis, vaan ota myös se harppaus, kun voit.

Luota prosessiin, johda liiketoimintaasi sen mukaan, kuka olet ja kuka haluat olla, ja pysy aitoina.

Ja jatka samaan malliin!

Table of Contents