Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka pieni yritys voi kumppaniksi suuren yrityksen kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka pieni yritys voi kumppaniksi suuren yrityksen kanssa

Kumppanuus on yksi näkökohta, joka tarjoaa kilpailuetua mille tahansa yritykselle. Kumppanuus voi olla minkä tahansa kahden osapuolen välillä – samoja tai eri tuotteita käsittelevien yritysten, yrityksen sisällä kaksi osastoa, eri demografisia yrityksiä jne.

Mutta tässä on kyse tietynlaisesta kumppanuudesta, a pienyrityskumppanuus suurten yritysten kanssa joka on vakiintunut. Joten katsotaanpa kuinka lähestyä yritystä kumppanuuden saamiseksi ja kumppanuuden perustamisen eri näkökohdat.

Kumppanuuden perustamisen näkökohdat

 1. Yrityksen valinta
 2. Yhteistyö Yrityksen kanssa
 3. Kumppanuuden jälkeinen sopimus

Vinkkejä onnistuneeseen kumppanuuteenKumppanuuden perustamisen näkökohdat

 • Yrityksen valinta
 • Yhteistyö yrityksen kanssa
 • Kumppanuuden jälkeinen yhteistyö

Yrityksen valinta

Yrityksillä on omat syynsä olla kumppanuudessa. Joskus ihmiset solmivat kumppanuuden pääoman, joskus asiantuntemuksen ja joskus yhteyksien vuoksi. Jos nämä odotukset eivät täyty, se voi rasittaa kumppanuutta. Yritysten motiivit, visiot ja arvot ovat erilaisia, niistä on tärkeää keskustella ennen sopimuksen allekirjoittamista. Lisäksi on tehtävä selkeä purkamis- ja muutossuunnitelma tarpeiden ja odotusten muuttuessa ajan myötä.

Selvitä, mitkä yrityksesi tarpeet ovat tai mikä ongelma sinulla on juuri nyt. Onko se jakelu, tuotesuunnittelu vai väestörakenteen tavoittaminen? Ongelman oikea ymmärtäminen auttaa sinua valitsemaan oikeat yritykset, joiden kanssa voit tehdä yhteistyötä.

Tutkimus

Sinun on löydettävä yritys, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä. Mutta se ei voi olla mikä tahansa yritys. Hyvä kumppanuus merkitsee hyvää yhteistyötä ja molemminpuolista hyötyä. Kumppanuuden ei tarvitse olla kilpailijasi kanssa. Se voi olla yritys, joka hallitsee täysin eri aluetta. Otetaan esimerkiksi viimeaikainen Starbucks-Spotify-kumppanuus. Tee luettelo suuria kumppanuusyrityksiä kanssasi haluat tehdä yhteistyötä. Lähetä heille sähköpostia nähdäksesi, olisivatko he avoimia kumppanuudelle. Ole myös valmis kohtaamaan paljon hylkäyksiä alussa. Tärkeintä on olla kärsivällinen.

Liiketoiminta – Matchmaking -ohjelmat

Tämä on avioliittokonferenssi yrityksille. Hyödynnä erilaisia ​​liike-elämän työpaja-konferenssiseminaareja, joita järjestetään ympäri maata. Sinun on osallistuttava niihin, ja siten voit saada arvokkaita kontakteja, alan ihmisten osaamista ja listan yhteistyökumppaneita etsivistä yrityksistä.

Verkko verkossa

Partioyhtiöt verkossa. Useimmilla yrityksillä on vahva läsnäolo verkossa. Lue niiden sisältö ja ymmärrä tapa lähestyä yrityksiä, joilla on kumppanuuspotentiaalia. Kerro yritykselle, että ihailet heidän strategiaansa, tai onnittele sitä onnistuneesta lanseerauksesta yrityksesi puolesta. Ihmiset reagoivat hyvin kohteliaisuuksiin ja ovat tietoisia ihmisistä, jotka tekevät heidän päivänsä. Jätä jälki niiden ihmisten mieliin, joiden kanssa haluat solmia kumppanuuden.

Tasaiset tavoitteet

On tärkeää löytää yrityksiä, joiden tavoitteet ovat linjassa sinun kanssasi. Tavoitteen ei tarvitse olla tuotekohtainen. Otetaan esimerkiksi RedBull ja GoPro. Red Bull tunnetaan ensisijaisesti energiajuomistaan ​​ja GoPro kannettavista kameroistaan. Molemmat yhtiöt liittyvät seikkailuihin ja toimintaan. Tämä sai heidät kumppaneiksi ja markkinoimaan tuotteita vastavuoroisesti. Kumppanuus voi perustua myös kampanjaan – kestävyyteen, naisten voimaannutukseen, kehon positiivisuuteen ja ylpeyteen.

Työetiikka

Yrityksen toimintatapa voi olla pelin muuttaja tai sopimusten katkaisija kumppania etsiville pienyrityksille. Jos haluat laajentaa liiketoimintaasi saadaksesi voittoa, etsi yritys, jolla on tappava liiketoimintastrategia. Jos haluat lisätä brändisi suosiota, tee yhteistyötä sellaisen yrityksen kanssa, jolla on näkyvyyttä. Työmoraali voi olla tiukkaa. Älä valitse yritystä, jonka kulttuuri rikkoo sinun.

🔥 Empfohlen:  Sonu Nigamin hyväksymä tuotemerkkiluettelo

Ymmärrä kumppanuus

Määrittele selkeästi, miksi haluat kumppanuuden. Ymmärrä, mitä voit tarjota ja mitä haluat siitä. Aloittelijan virhe olisi allekirjoittaa projektisi immateriaalioikeudet ilman mitään merkittävämpää vastinetta. Kysy lakimieheltä kääntääksesi kaikki sopimuksen osat asianajajasta maallikkoon. Varo piilotettuja lausekkeita. Pysy tietoisena siitä, miten kumppanuus etenee, ja puhu, kun sinusta tuntuu, että tapahtuu epäeettisiä käytäntöjä.

Kun olet päättänyt, minkä tyyppistä apua startup tarvitsee, voit alkaa etsiä oikeaa kumppania.Yhteistyö Yrityksen kanssa

Kun olet valinnut yrityksen, tässä kuinka saada suuri brändi kumppaniksi kanssasi:

Rikkoa jää

Älä anna ensimmäisen tapaamisesi koskea kumppanuutta. Rakennus onnistuneita kumppanuuksia tarkoittaa epätavallisen yhteyden ottamista ensin. Muistatko muutaman edellä mainitsemani kohteliaisuuden? Twiitti vastauksena tai heidän ponnistelunsa julkinen kiittäminen on hyvä tapa edetä. Epävirallinen keskustelu on hyvä alku. Hyvä ensivaikutelma yrityksen omistajasta lisää kumppanuuden mahdollisuuksia.

Valmista esitys

Jos ensimmäinen epävirallinen tapaaminen iskee ja he ovat kiinnostuneita kumppanuudesta, et voi olla tyhjin käsin! Pidä kenttä käden ulottuvilla. Yritä tehdä siitä erilainen. Yrityksillä on satoja kumppanuuksia. Kuinka saada iso brändi tekemään yhteistyötä kanssasi? miten tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa? Kuinka pyytää liikekumppanuutta? Näihin kysymyksiin voidaan vastata vain tunnistamalla Mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen? Miten yrityksesi hyötyy niistä?

Joten ennakoi kysymyksiä ja pidä vastaukset valmiina. Valmistautumattomuus ei vakuuta yritystä vakavuudestasi. Palkkaa tarvittaessa henkilö valmistelemaan puheenvuorosi siten, että se vakuuttaa yrityksen.Mitä sinulla on tarjota

Laadi ehdot ja ole hyvin selkeä. Tilan jättäminen väärintulkinnoille ja porsaanrei’ille saa kotoa. Varmista, että pystyt puolustamaan sopimuspuoltasi. Ymmärrä kykysi ennen kuin teet sitoumuksia. Älä tarjoa mitään, mitä saatat katua myöhemmin. Omistusoikeuksien kauppa osakepääomaan saattaa tuntua kannattavalta edulta, mutta silloin menetät innovaatioprosessin ja vapauden laajentaa tuotelinjojasi ilman yritystä.

Mitä Heillä on Tarjottavaa

Kun istut heidän kanssaan ideoimaan, yritä ymmärtää, kuinka tuotteesi voi auttaa heidän yritystään. Oli se sitten heidän prosessinsa, imagonsa tai minkä tahansa muun näkökohdan auttaminen. Tiedät parhaiten yrityksestäsi ja he tietävät parhaiten omastaan. Työskentele yhdessä varmistaaksesi sujuvan matkan. Saat bonuspisteen, jos molemmat joukkueet tulevat toimeen paremmin kuin bisnestasolla. Varmuuden vuoksi pyydä asianajajaa tarkistamaan mahdolliset väärintulkinnat tai porsaanreiät. Ja myös, jos vaihto on molempia osapuolia hyödyttävää rahallisesti. Paperilla hyvä idea ei välttämättä ole kannattava, joten valmistele kysymykset ennen kuin aloitat kumppanin yrityksessä etukäteen. Ole huolellinen ennen kuin viimeistelet kumppanuuden.

Henkilökohtaiset yhteystiedot

On aina parempi lähestyä tuntemaasi henkilöä yrityksessä ja testata vesiä kuin hypätä suoraan yrityssähköpostien kanssa. Yhteyshenkilö voi antaa sinulle sisäpiirineuvoja yrityksen työtavoista ja siitä, miten kumppanuuden naulaamiseen kannattaa edetä. Henkilökohtaiset kontaktit ovat ensimmäinen yhteyspisteesi yritykseen ja saattavat olla valmiita auttamaan sinua luomalla uskottavuutta yrityksellesi, jos pelaat asiat oikein.

Yhteyshenkilö

Yrityksen johtaja, joka tapaa kumppanin päivittäin kumppanuuden toteuttamiseksi, on epäkäytännöllistä. Sen sijaan yhteyshenkilö tähän tarkoitukseen vaikuttaa paremmalta vaihtoehdolta. Joku, joka on luonnostaan ​​hyvä yrityssuhteissa ja on innostunut kumppanuudesta, on ihanteellinen. Kyseisen henkilön on myös oltava tietoinen molempien yhtiöiden ja kumppanuussopimuksesta. Yhteyshenkilön toimet voivat vaikuttaa sopimukseen, joten muista valita huolella.

🔥 Empfohlen:  AppsFlyer: Mobiilianalyysin ja vaikuttavuuden hallinta

Yrityksesi kapasiteetti

Kumppanuus on jännittävää. Yhteistyö unelmayrityksesi kanssa? Paras ikinä. Mutta tiedä, että innostus ei korvaa resursseja. Esikumppanuuden määräajan väliin jääminen merkitsisi vain yhden asiakkaan menetystä, ja silloinkin asiakas saattaa majoittaa sinut. Jos kumppanuuden jälkeisiä määräaikoja ei ole asetettu, kun tarjoat tuotteita/palveluita yritykselle, ne voivat menettää asiakkaita, mikä voi vaikuttaa heihin suuresti. Älä siis käytä liikaa työntekijöitäsi ja resurssejasi.Kumppanuuden jälkeinen sopimus

Kun sopimus on tehty hyvin, sinun on tehtävä näin vahvistaaksesi yrityksesi perustaa; ei vain kumppanina vaan myös menestyvänä yrityksenä kumppanuuden päätyttyä.

Lisää se ansioluetteloon

Onnistunut kumppanuus on höyhen korissa. Kun etsit kumppaneita tulevaisuudessa, muista mainita aiemmat kumppanuudet. Se ei vain osoita, että sinulla on kokemusta alalta, vaan saa heidät myös halukkaammiksi ajattelemaan sinua ensin, kun tilaisuus tulee. Korosta kumppanuutesi kohokohtia ja sitä, kuinka te molemmat onnistuitte saavuttamaan tavoitteenne. Eikä se aina ole ruusupenkki. Puhu osista, joissa kamppailit, ja selitä, kuinka voitit ne.

Yhteystiedot Yrityksen sisällä

Älä rajoita itseäsi kontaktiisi. Ole vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa kaikista yrityksen toimialoista. Kuka tietää, saatat löytää henkilön, joka esittelee sinut tulevalle liikekumppanillesi. Siitä huolimatta on hyvä olla vuorovaikutuksessa yksilöiden ja koko yrityksen kanssa.

Kumppanuudet ovat avioliittojen kaltaisia, niiden on oltava taivaassa tehty ottelu. Yhteistyökyvyttömästä kumppanuudesta kumpikin yritys kärsii tappioita korjaaessaan virheitä. Toisaalta onnistunut kumppanuus tekee ihmeitä molemmille kumppaneille. Tässä mielessä toivotan teille, hyvää kumppanuutta!Vinkkejä onnistuneeseen kumppanuuteen

Tässä on paljon vinkkejä onnistuneen kumppanuuden luomiseen:

Tunnista vahvuutesi ja heikkoutesi

Missä olet hyvä? Mitä teet hyvin? Kumppanisi tulisi täydentää sinua. Jos keskityt tutkimaan ihmisiä, joilla on erilaiset taidot kuin sinulla, olet vahvempi yhdessä kuin erillään. Älä pelkää olla riippuvainen kumppanistasi. Hyvässä kumppanuudessa molemmat ihmiset tuovat jotain yhtä tärkeää pöytään.

Keskustele pitkän aikavälin tavoitteistasi etukäteen

Ovatko ne samanlaisia? Ovatko ne yhteensopivia? Saatat olla eri mieltä siitä, kuinka päästä sinne, mutta sinun ja kumppanisi pitäisi jakaa sama visio. Ratkaiseva kysymys on, pystytkö molemmat saavuttamaan tavoitteesi työskentelemällä yhdessä?

Määrittele roolisi selkeästi

Et halua peittää ponnistelujasi. Ennen kuin aloitat, selvitä kuka on vastuussa mistäkin. Nämä roolit voivat muuttua ajan myötä molemmilla kumppaneilla. Mutta ne on tarkistettava etukäteen konfliktien välttämiseksi.

Kommunikoi säännöllisesti

Tämä neuvo näyttää ilmeiseltä, mutta se on erittäin tärkeä. Miten kommunikoit? Kuinka usein kommunikoit? Toimiiko se teillä molemmilla? Toistuvan kellonajan ja päivämäärän asettaminen helpottaa puhumista kaikista esiin tulevista ongelmista – joita väistämättä tapahtuu.

Muista, ettei kukaan pidä yllätyksistä

Jos olet epävarma, älä pelkää saada kumppanisi hyväksyntää. Pyydä myös heidän arvostelujaan tai ideoitaan.

Kunnioita toisiamme

Kuten me kaikki tiedämme, meillä kaikilla on vahvuuksia ja heikkouksia. Älä käytä väärin tai hyödynnä kumppanisi heikkouksia vain siksi, että voit. Se ei ole sen arvoinen.

Laita asiat kirjallisesti

Toimintasopimuksen tekeminen auttaa selventämään tavoitteitasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä polygonia metamaskiin

Vastaa puhelimeen.

Sähköpostin käyttäminen tärkeistä asioista viestimiseen on varma tie katastrofiin. Sävy ja tarkoitus tulkitaan liian helposti väärin.

Ota täysi vastuu teoistasi.

Ota täysi vastuu teoistasi kumppanuuksissa, mitä ikinä teetkin.

Jos teet virheen, myönnä se nopeasti.

Mitä nopeammin selvität virheestä, sitä nopeammin voitte molemmat siirtyä eteenpäin. Kumppanisi arvostaa, ettei sinun tarvitse soittaa sinulle.

Älä anna tyytymättömyytesi kasvaa

Tunnet olosi huonommaksi, et paremmaksi. Jos vältyt esittämästä valituksiasi, alat puhaltaa asioita suhteettomana. Ota tarvitsemasi pois rinnastasi.

Määrittele pienet ja suuret ongelmat

Kaikki ei ole suuri ongelma. Useimmat asiat eivät ole. Siitä muistuttaminen auttaa.

Tukekaa toisianne

Jos huomaat salaa toivovasi kumppanillesi pahaa tahtoa, jokin on mennyt kohtalokkaasti pieleen. Kumppanuudet ovat jatkuvaa työtä. Älä anna tulevien ongelmien lakaista maton alle. Ne kuplivat aina pintaan joka tapauksessa.UKK

Kuinka saada iso brändi tekemään yhteistyötä kanssasi?

Vinkkejä vakuuttaaksesi yrityksen onnistuneesta kumppanuudesta:

 • Olla ainutlaatuinen.
 • Pysy sinnikkäänä.
 • Ajattele laajasti.
 • Suunnittele nopeaa kasvua.
 • Valmistaudu tarkasteluun.
 • Rakenna olemassa olevien kumppanuuksien varaan.

Mitkä ovat esimerkkejä suurista kumppanuusyrityksistä?

Pienyrityskumppanuus suurten yritysten kanssa Esimerkkejä:

 • GoPro ja Red Bull.
 • Pottery Barn & Sherwin-Williams.
 • Casper & West Elm.
 • Kanye ja Adidas.
 • BMW & Louis Vuitton.
 • Starbucks & Spotify.
 • Apple & MasterCard.
 • Airbnb ja Flipboard.

Miten avoin yhtiö toimii?

Avoin yhtiö on yritys, joka koostuu kahdesta tai useammasta osakkaasta, joista jokainen jakaa yrityksen velat, velat ja varat. Kumppanit ottavat rajoittamattoman vastuun ja saattavat takavarikoida henkilökohtaisen omaisuutensa, jos yhtiöstä tulee maksukyvytön. Kumppanien tulee tehdä kirjallinen kumppanuussopimus.

Miten teen yhteistyötä suurten kumppanuusyritysten kanssa?

5 askelta, jotka sinun on suoritettava, jotta startup-yritys onnistuu suuria kumppanuusyrityksiä:

 1. Määrittele mitä haluat kumppanuudesta.
 2. Tiedä mitä tuot pöytään.
 3. Etsi henkilökohtainen yhteys isommasta yrityksestä.
 4. Varmista, että tavoitteet ovat kohdakkain.
 5. Ole kärsivällinen.

Kuinka löytää kumppaneita startup-yrityksellesi?

 • Tee luettelo tavoitteistasi, sillä jokaisella startupilla on lyhyen, pitkän aikavälin ja venyvät tavoitteet.
 • Harkitse tarpeitasi (Kun tiedät minne olet menossa, sinun on selvitettävä, miten sinne pääsee).
 • Harkitse heidän tarpeitaan.
 • Tiedä mistä etsiä.
 • Varaa kohtuullinen aikataulu.
 • Pysy järjestyksessä.