Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka piilottaa WordPress-kirjautumissivu helposti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka piilottaa WordPress-kirjautumissivu helposti

WordPress-sivustot ovat eräitä Internetin haavoittuvimpia.

WordPressin suosituin sisällönhallintajärjestelmä ja yli 45 miljoonan viimeisimmän versiolatauksen ansiosta pelkkä WordPressin suosio tarjoaa hakkereille runsaasti mahdollisuuksia murtautua sisään. Lisätään se tosiasia, että monet ihmiset ovat hirveitä pitämään ohjelmistonsa päivitettyinä (mikä on vain yksi syy, miksi hallitun WordPress-isännöinnin käyttäminen on niin hyvä idea), ja sinulla on resepti katastrofiin.

Tietysti on monia tapoja parantaa WordPress-sivuston turvallisuutta ja pitää tietosi turvassa. Mutta yksi parhaista tavoista estää hakkerit ja estää raa’an voiman hyökkäykset on yksinkertaisesti piilota WordPressin kirjautumissivu.

Tänään näytämme sinulle helpoimman tavan piilottaa WordPress-sivustosi kirjautumissivu ja pitää hakkerit loitolla.

Mikä on raa’an voiman hyökkäys?

Raaka voimahyökkäys on yrityksen ja erehdyksen arvauspeli, jota hakkerit pelaavat päästäkseen WordPress-verkkosivustosi taustajärjestelmään. Mitä he arvaavat, kysyt? Kirjautumissivusi salasana.

Usein robotit tai komentosarjat suorittavat asioiden helpottamiseksi (loppujen lopuksi verkkosivustojen manuaalinen murtautuminen verkossa kestäisi vuosia), tämäntyyppiset hyökkäykset kohdistuvat yleensä verkkosivustojen kirjautumissivuille.

Sivustosi salasanayhdistelmän arvaaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulisi. Itse asiassa, Cloudflare muistuttaa meitä että riittävän ajan myötä mikä tahansa salasanapohjainen järjestelmä voidaan murtaa raa’alla voimalla.

Tämän vuoksi on tärkeää, että sivustojen omistajat ottavat ennakoivan lähestymistavan sivuston turvallisuuteen ja piilottavat WordPress-kirjautumissivunsa, jotta kukaan ei pääse sisään. Hakkerit eivät voi murtaa sitä, mitä he eivät löydä.

Miksi piilottaa WordPress-kirjautumissivusi?

Oletuksena kaikki WordPress-verkkosivustot käyttävät kirjautumissivulle identtisiä URL-rakenteita. Tiedätkö, se, joka näyttää tältä:

Pääset helposti WordPress-verkkosivustosi kirjautumissivulle lisäämällä tai -merkin sivustosi verkkotunnuksen loppuun. Tämä helpottaa kirjautumissivun nopeaa löytämistä. Se kuitenkin myös helpottaa hakkereiden löytämistä verkkosivustosi kirjautumissivulle.

Jos piilotat WordPress-kirjautumissivusi muuttamalla URL-rakennetta, hidastat huomattavaa määrää hakkereita, koska he eivät edes tiedä kirjautumissivun olemassaolosta. Ja vaikka he tietäisivät sinun käyttävän WordPress-sisällönhallintajärjestelmää, he eivät löydä sitä.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää Whatsapp Businessista

Kuinka piilottaa WordPress-kirjautumissivu – helppo tapa

Tänään näytämme sinulle, kuinka voit piilottaa WordPress-kirjautumissivun kaikilta, myös hakkereilta, helposti käyttämällä WordPress-laajennusta nimeltä WPS Piilota kirjautuminen. Emme tietenkään väitä, etteikö olisi muita menetelmiä; Mielestämme tämä on yksi helpoimmista ja kätevimmistä.

Tämä kevyt laajennus on yksinkertainen ratkaisu WordPressin kirjautumissivun piilottamiseen. Sen avulla voit muuttaa kirjautumissivun URL-osoiterakennetta nimeämättä uudelleen tai muuttamatta tiedostoja ydin- tai uudelleenkirjoitussäännöissä – kaikki yhdellä napsautuksella.

Voit määrittää tämän laajennuksen toimimaan yhdessä sivustossa, mutta se toimii myös WordPressin usean sivuston, aliverkkotunnuksien ja alikansioiden kanssa. Ja mikä parasta, vaikka laajennus toimii helposti kaikilla sivustoillasi, jokaisella yksittäisellä verkkosivustolla voi olla oma yksilöllinen kirjautumis-URL-osoite.

Katsotaan kuinka se toimii.

Vaihe 1: Asenna ja aktivoi WPS Hide Login -laajennus

Asenna ja aktivoi WPS Hide Login WordPress-verkkosivustollesi siirtymällä osoitteeseen Plugins > Lisää uusi WordPress-hallintapaneelissasi.

Etsi ‘WPS Piilota kirjautuminen’ ja napsauta Asenna nyt.

Napsauta sitten Aktivoida joten laajennus on valmis käytettäväksi.

Vaihe 2: Määritä laajennuksen asetukset

Kun WPS Hide Login on asennettu ja aktivoitu sivustollesi, siirry osoitteeseen asetukset > WPS Piilota kirjautuminen WordPress-hallintapaneelissa muuttaaksesi kirjautumissivusi URL-osoitetta. Älä huoli, sinun on tehtävä vain yksi asia.

Näytön alareunassa näet osion, jossa on otsikko WPS Piilota kirjautuminen.

Täällä voit muokata WordPress-kirjautumissivusi uutta URL-osoitetta. Kirjoita vain uusi URL-osoite verkkosivustosi verkkotunnuksen nimen jälkeen.

On parasta muuttaa URL-osoite joksikin satunnaiseksi. Muista, että tavoitteena on piilottaa WordPressin kirjautumissivu hakkereilta, jotka yrittävät päästä sivustollesi aiheuttamaan tuhoa. Muista vain tallentaa uusi URL-osoite, kun olet tallentanut muutokset. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on unohtaa uusi URL-osoite ja menettää pääsy sivustollesi.

Kun olet muuttanut WordPress-kirjautumissivusi URL-osoitetta, vanha poistetaan automaattisesti käytöstä. Jos haluat milloin tahansa peruuttaa muutokset, deaktivoi WPS Hide Login -laajennus ja vanha URL-osoite palaa normaaliksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä sosiaalisen median auditointi [2023]

Käärimistä

Ja siinä se on! Tiedät nyt helpoimman tavan piilottaa WordPress-kirjautumissivu hakkereilta, jotka yrittävät arvata tiensä sisään.

Verkkosivuston omistajana on todella tärkeää suojata verkkosivustosi ja kaikki sen tiedot. Onneksi on olemassa helppoja asioita, joita voit tehdä pysyäksesi askeleen edellä tietoverkkorikollisuutta, minkä voi tehdä jopa kaikkein ei-tekniikkaa tunteva ihminen. Tämä strategia ei tietenkään estä kaikkia raakoja hyökkäyksiä verkkosivustollesi. Tämä lisätty suojakerros tekee siitä kuitenkin paljon vaikeampaa!

Table of Contents