Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Pinterest tienaa rahaa – Pinterestin liiketoiminta- ja tulomalli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Pinterest tienaa rahaa – Pinterestin liiketoiminta- ja tulomalli

Sosiaalinen media kasvaa melkoisesti useiden sosiaalisen median alustojen ja niiden suosion myötä. Tämän alan joukossa on viime aikoina ollut San Franciscossa sijaitseva Pinterest, joka on CA-tekniikkayritys, joka on kuuluisa valtavasta valokuvakokoelmastaan ​​kaikkiin tilanteisiin ja tyyleihin.

Pinterest on pohjimmiltaan pinboard-tyylinen valokuvien jakamisalusta. Voit luoda valokuvakokoelmasi ja myös hallita teemapohjaisia ​​kuvia tapahtumista, harrastuksista ja monista muista.

Pinterest perustettiin vuonna 2008, mutta listautui listautumiseen vuonna 2019 järjestetyn listautumisannin kautta. Tämän kautta osakkeet käyvät kauppaa New Yorkin pörssissä PINS-symbolin alla.

Nykyään Pinterestillä on noin 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää, joiden raportoitu arvo on 11 miljardia dollaria. Mutta kasvavan nopeuden myötä kysymys herää miten Pinterest tienaa rahaa? Tämä on ollut kysymys Pinterestin alusta asti. Pinterestin liiketoimintamalli on suunniteltu erittäin strategisesti verkostoitumisvaikutuksen hyödyntämiseksi.

Pinterest julkaisi vuonna 2013 tulomallinsa nimeltä “promooidut pinssit”, joka on saatavilla beta-vaiheessa. Pinterestin tulomalli perustuu mainontaan ja on kasvanut entistä voimakkaammin. Tässä artikkelissa olemme keskustelleet Pinterestin liiketoimintamallista ja tulomallista. Pysy kanavalla!

Pinterestin liiketoimintamalli
Miten Pinterest tienaa rahaa?
Pinterestin tulojen kaupallistamismallit
Monetisointimallien tavoitteet
Kuinka Pinterest on osoittautunut paremmaksi sosiaaliseksi verkostoksi yrityksille?
FAQ

Pinterestin liiketoimintamalli

Aluksi Pinterest perustui verkkoyhteisöluettelomalliin. Myöhemmin yritys kuitenkin tunnisti etuja, joita sosiaalisen median verkkosivusto sisältää ilmoitustauluja ja nastat. Tämä antaisi käyttäjälle mahdollisuuden valita PIN-koodinsa kiinnostuksen kohteidensa mukaan.

Siksi Pinterestillä on nyt kaikki mahdolliset sosiaalisen median alustan mukana tulevat vaihtoehdot, kuten luettelo, verkkokauppa, sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuudet ja sisältönäkökohdat.

Facebookin ja Instagramin tulomallien tapaan myös Pinterest on kehittänyt tulomallinsa mainoksen pohjalta, mikä tuo käyttäjälle etuja verkkosivustolla vieraillessaan. Pinterestillä on kaikki mahdollisuudet ja mahdollisuudet saavuttaa suurin menestys. Vaikka se odottaa edelleen hyödyntääkseen kokonaislähteensä. Mutta kuka tietää, Pinterestistä voi tulla menestynein sosiaalisen median sivusto.

🔥 Empfohlen:  Nomad Base One lataa iPhonesi tyylikkäästi MagSafen avulla

Kun keskustelimme Pinterestin strategisesta liiketoimintamallista, siirrytään kohti sitä, miten yritys tekee rahaa.Miten Pinterest tienaa rahaa?

Kun Pinterest lanseerattiin, sillä ei ollut tulonlähdettä. Myöhemmin vuonna 2013 se julkaisi uuden edistyneen ominaisuutensa – korotetut nastat. Tästä tuli valtava menestys ja vankka tulonlähde.

Mainostetut nastat ovat hakutuloksissa, kojelaudassa ja muilla Pinterestin alueilla olevia nastaina muotoiltuja mainoksia, jotka ovat jonkin tietyn sponsorin hyväksymiä ja jotka voivat ohjata sponsorin verkkosivustolle.

Mainostetut nastat -ominaisuus on samanlainen kuin muilla sosiaalisen median alustoilla saatavilla olevat mainossisältöominaisuudet. Nämä ovat käyttäjille suunnattuja. Tästä syystä se hyödyttää sekä käyttäjää että mainostajaa.

Käyttäjien tavoittavuus riippuu sponsorin tekemistä tarjouksista, ja tarjoukset riippuvat kohteena olevan käyttäjän kiinnostuksen kohteista ja muista demografisista seikoista.

Pinterestin tulojen kaupallistamismallit

Pinterest käyttää laajalti suosittuja digitaalisia kaupallistamismalleja paremman tuoton saamiseksi. Nämä ovat:

  • Napsautuskohtainen hinta (CPC)
  • Tuhannen näyttökerran hinta (CPM)
  • Katselukertakohtainen hinta (CPV)
  • Toimintakohtainen hinta (CPA)


Monetisointimallien tavoitteet

Kaupallistamismalleja käytetään suotuisten kampanjoiden mukaisesti. Kaupallistamismalleja on useita, ja kutakin niistä sovelletaan erilaisiin mainoskampanjoihin tavoitteidensa perusteella. Kuten:

  • Videonäkymä
  • Muuntaminen
  • Bränditietoisuus
  • Ostosluettelo
  • Sovelluksen asennus
  • Liikenne

Vuoden 2019 arvioiden mukaan kaksi kolmasosaa liikevaihdosta tulee esitysmainoksista. Jokaisessa mainoksessa on useita potentiaalisia asiakkaita, joista osa on tarkoitettu myynnin muuntamiseen, rekisteröitymiseen, sovelluksen asentamiseen, kokeiluun tai muihin erillisiin toimiin. Samaan aikaan kolmasosa tuloista saadaan brändimainoksista.

Kuinka Pinterest on osoittautunut paremmaksi sosiaaliseksi verkostoksi yrityksille?

Pinterestillä on valtava kokoelma teemapohjaisia ​​luetteloita, joita käyttäjät voivat tallentaa ja käyttää mieltymystensä mukaan. Tämä on luonut mainostajille ja markkinoijille mahdollisuuden edistää liiketoimintaansa.

Muut sosiaalisen median verkostot yhdistävät ihmisiä maailmanlaajuisesti, mutta kun on kyse Pinterestistä, se yhdistää ihmiset heidän kiinnostukseen perustuvaan sisältöönsä. Tästä syystä Pinterestillä on parempi napsautussuhde erilaisiin tuloksiin ja mainoksiin.

🔥 Empfohlen:  Shark Tank India: Onko se menestys?

Eri puolilla maailmaa tonnia ihmisiä on käyttänyt Pinterestiä aktiivisesti viimeisen 6 kuukauden aikana, joista 96 % käyttää sitä tutkimukseen ja tiedon hankkimiseen. 93 % kertoo pitävänsä parempana Pinterestiä taloutensa suunnittelussa ja 87 % käyttävänsä sitä sitouttamiseen, joka auttaa heitä päättämään, mitä ostaa.

Nykyään Pinterest on osoittautunut nopeimmin kasvavaksi alustaksi täydellisen jäsenlaajennuksensa ansiosta. Sosiaalinen media, kuten Facebook ja WhatsApp, kerää vain yksinumeroisen kasvuvauhdin, mutta Pinterest on saanut yli 50 % kasvuluvusta.

Johtopäätös

Pinterest on ainutlaatuinen tapa jakaa kuvia. Kuvien jakaminen sosiaalisessa mediassa on ollut voimakasta nousua viimeisen vuosikymmenen ajan. Pinterest on osoittautunut erittäin jännittäväksi sosiaalisen median alustaksi, joka ansaitsee rahaa verkkosivuillaan myymällä digitaalisia mainoksia selkeästi kohdistetulla tavalla.

Toisin kuin Twitter ja Facebook, se tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden ja alustan suunnitella tulevia projektejaan. Käyttäjä voi selata runsaasti kiehtovaa ja ainutlaatuista sisältöä uuden tiedon perusteella. Se on enemmän hakukone.

San Franciscossa toimiva yritys sallii käyttäjien jakaa valokuvia ja videoita. Pinterest on saanut erittäin ainutlaatuisen ja strategisen liiketoimintamallin ja sen arvioidaan kasvavan tulevina vuosina lisää menestyksen korkeuksia.

FAQ

Mikä on Pinterestin vuositulo?

Pinterestin vuotuinen liikevaihto oli 1,6 miljardia dollaria vuonna 2020.

Kuka on Pinterestin toimitusjohtaja?

Ben Silbermann on Pinterestin toimitusjohtaja, jonka nettovarallisuus on 1,5 miljardia dollaria.

Miten Pinterest tienaa rahaa?

Pinterestin ensisijainen tulonlähde ovat mainostetut nastat. Nämä erityiset nastat ovat käytännössä mainoksia, joiden maksavat tunnistetut sponsorit.