Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka poistaa Instagramin esto koulussa vuonna 2023 (Todella toimii!)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa Instagramin esto koulussa vuonna 2023 (Todella toimii!)

Kiireessä?
Tapa poistaa Instagramin esto koulussa vuonna 2023, kuten löytyy meidän tapauksesta, on NordVPN!


Yritätkö selvittää, kuinka Instagramin esto poistetaan koulussa vuonna 2023?

Meillä on tehokkaita ratkaisuja lohkojen kiertämiseen hetkessä: VPN:n, mobiilidatan ja välityspalvelimien avulla.

Noudata vaiheittaisia ​​ohjeitamme, jotta saat ‘grammasi kuntoon ilman, että se estetään uudelleen! Koulun WiFi tarjoaa erinomaisen tavan käyttää Internetiä.

Voit tehdä paljon akateemista tutkimusta verkossa, mutta useimmat koulut rajoittavat tiettyjä verkkosivustoja. Mutta otamme sinut läpi kaikki tarvittavat vaiheet jatkaaksesi Instagramista nauttimista koulussa.

Avaimet takeawayt

 • Jos haluat käyttää Instagramia, on parasta käyttää mobiilidataa tai VPN:itä ja välityspalvelimia omilla laitteillasi, koska koulujen tietokoneita valvotaan usein.
 • Käytä VPN-verkkoja, kuten NordVPN ja Surfshark, Instagramin eston poistamiseen koulussa.
 • Voit myös kokeilla Instagramin välityspalvelimia, vaikka ne eivät ole yhtä luotettavia ja turvallisia kuin VPN.
 • Varmista, että VPN-verkkoja ja välityspalvelimia käytetään laitteissasi kouluviranomaisten valvonnan välttämiseksi.

Koulut ovat estäneet jotkin suuret verkkosivustot, kuten Instagramin, pitääkseen luokkahuoneen keskittyneenä oppimiseen liittyviin toimintoihin ja varmistaakseen oppilaiden turvallisuuden verkkokiusaamiselta oppituntien aikana.

Esteillä on turvallisuussyitä (jotka käsittelemme myöhemmin) ja laillisia syitä – mutta mikä tärkeintä, koulu toivoo, että opiskelijat oppivat ilman häiriötekijöitä, kuten Instagramia tai Snapchatia – ellei niitä käytetä asianmukaisesti, jotta se ei häiritse!

Jos Instagram vetoaa eniten kaikista näistä estetyistä sivustoista kouluverkoissa, muista käyttää VPN- tai välityspalvelimia pysyäksesi nimettömänä.

Kuinka poistaa Instagramin esto koulussa mobiilidatan avulla

On parasta käyttää mobiilidataa koulun WiFin sijaan, jos haluat sosiaalisen median postaukset ja tykkäykset Instagramista jne. piilossa hallinnolta.

Vaikka on olemassa tapoja päästä estettyyn sisältöön heidän verkossaan VPN:n avulla, se ei estä heitä henkilökohtaisesti tai verkossa estämällä laitteesi, esimerkiksi rankaisemalla sinua pidätyksellä, jos he saavat tietää, mitä tapahtuu.

Muista kuitenkin, kuinka paljon dataa sinulla on jäljellä suurten tiedostojen, kuten elokuvien, lataamisen jälkeen.

Voit nopeasti syödä kaikki käytettävissä olevat kuukausittaiset määrärahat, jotka eivät ole mahtavia, kun ilmaisia ​​YouTube-latauksia houkuttelee!

Kuinka poistaa Instagramin esto koulussa VPN:n avulla

Vaikka ne ovat joskus hitaampia kuin välityspalvelimet, jos aiot kiertää verkon tai koulun WiFin tiukimpia esteitä ja käyttää Instagramia sen kiellosta huolimatta murehtimatta kiinni jäämisestä, saattaa olla syytä investoida salattuihin virtuaalisiin yksityisverkkoihin. palvelua.

Palvelimet, kuten NordVPN, salaavat kaikki tiedot ennen niiden lähettämistä palvelimiensa kautta, mikä tekee hakkeroinnista paljon vaikeampaa kaikille, jotka lukevat paketteja heidän ohittaessaan.

Suosittelemme joitain alla niille, jotka kamppailevat löytääkseen kestäviä mobiili VPN:itä, jotka voivat ohittaa kouluissa usein asetetut rajoitukset.

Kuinka poistaa Instagramin esto koulussa välityspalvelimella

Välityspalvelimet ovat erinomaisia ​​tiettyjen lohkojen ohittamiseen ja suhteellisen helppokäyttöisiä.

Kuitenkin aivan kuten Netflix m7111-5059 -virhe, jotkin välityspalvelimet eivät toimi, koska niiden IP-osoitteet voivat olla samankaltaisia ​​kuin koulusi estoluettelossa sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook ja jopa rakastettu Instagram!

Onneksi (kuten useimmat välityspalvelimet tekevät), asetusvalikossa on yleensä vaihtoehto, jonka voit syöttää manuaalisesti tai valita esiasetetusta paikasta, jonka kautta anonyymi liikenne lähetetään ennen kuin se saavuttaa kohdepalvelimen – mikä mahdollistaa pääsyn ohittamalla asetetut rajoitukset. sen päälle.

🔥 Empfohlen:  Mukavuus vai Cringy? Oudot mallit kohtaavat mekaanisissa näppäimistöissä

Parhaat VPN-verkot Instagramin eston poistamiseen koulussa vuonna 2023

Kolme tapaa poistaa Instagramin esto koulussa on käsitelty. Meidän on kuitenkin toistettava, että VPN: t tarjoavat turvallisemman vaihtoehdon kuin välityspalvelimet.

Maksullisen VPN:n asentaminen auttaa sinua ohittamaan rajoitetun pääsyn sivustoille, kuten Instagram. Samaan aikaan ilmaiset tarjoavat myös jonkin verran menestystä.

Sinun tulee kuitenkin olla varovainen myös ilmaisten VPN-verkkojen suhteen, jotka voivat loukata yksityisyyttäsi. Lue lisää suositelluista VPN-verkoistamme Instagramin eston poistamiseksi koulussa.

Tässä ovat parhaat valintamme:

 1. NordVPN – 🏆
 2. Surfhai
 3. ExpressVPN
 4. Piilota minut
 5. CyberGhost
 6. Windscribe
 7. TunnelBear
 8. ProtonVPN

1. NordVPN

VPN:n avulla voit poistaa Instagramin eston koulussa ja nauttia suosikkisovelluksestasi niin paljon kuin mahdollista. NordVPN:ssä on uskomattomia suojausominaisuuksia, joiden avulla voit salata kaikki laitteesi tiedot.

Siksi kukaan muu henkilö tai yritys ei voi siepata sitä. Voit jopa muodostaa yhteyden useisiin laitteisiin samanaikaisesti, koska tämä palvelu tukee jopa viittä samanaikaista yhteyttä!

👉 Hanki NordVPN täältä

👉 Saat 63 % alennusta NordVPN:stä!

NordVPN:n käytön edut menevät pidemmälle kuin vain pääsy suosituille sosiaalisen median sivustoille, kuten Instagram, Facebook tai Snapchat, kun sinun ei pitäisi tehdä niin kouluverkossa!

Se ei vain anna sinulle pääsyä tämän tyyppisille verkkosivustoille, vaan se myös pitää tietosi turvassa hakkereilta nettiä selatessasi.

2. Surfhai

Surfshark VPN suojaa online-yksityisyytesi ja tarjoaa nopeamman ja luotettavamman yhteyden. Yli miljoonalla IP-osoitteella 59 maassa ympäri maailmaa voit aina löytää sinulle sopivan osoitteen ilman ongelmia!

👉 Kokeile Surfsharkia ILMAISEKSI

Joten olipa kyseessä Netflix-suoratoisto tai Instagramin käyttö, Surfsharkilla on kaikki tarjolla kohtuuhintaan. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä opettajasi sanovat, kun käytät Surfsharkin parasta VPN:ää!

Kaikilla suojatoimillaan sekä kirjautumattomuuskäytännöllä ja parhailla salausstandardeilla heidän tai kenenkään muun on mahdotonta nähdä mitään, mikä menee laitteesi läpi surffatessaan tässä palvelussa.

Voit siis surffata rauhassa tietäen, ettei siitä tule koskaan mitään seurauksia.

3. ExpressVPN

ExpressVPN on loistava VPN, jota voimme suositella epäröimättä. Suojausominaisuudet ovat maailmanluokkaa, ja se mahdollistaa lukituksen poistamisen kaikilla laitteillasi ja sosiaalisen median sivustoilla, kuten Instagram, ollessasi koulussa tai töissä.

Keskivertoihmiselle se on kuitenkin hieman kallista, koska hän ei ole aiemmin maksanut VPN: stä. Onneksi he tarjoavat kuitenkin 30 päivää aikaa nähdä, toimiiko tämä palvelu sinulle ilman riskiä.

4. Piilota.minut

Hide.me on erinomainen valinta VPN-palvelulle, varsinkin jos et käytä suoratoistopalveluita. Ilmaisessa paketissa on kaikki maksullisten suunnitelmien ominaisuudet.

Lisäksi se tarjoaa 10 Gt kuukaudessa, kun laskutetaan vuosittain tai 20 Gt kuukausimaksuilla 4 dollaria kuukaudessa, tällä hetkellä lähellä useimpia muita palveluntarjoajia, jotka veloittavat tätä hintapistettä korkeamman hinnan näiden etujen käyttämisestä – kuten Windscribe, joka myös antaa käyttäjille rajattomasti dataa. ei-premium-tileillä, mutta niillä on korkeammat hinnat (tällä hetkellä kaksi kertaa enemmän).

5. CyberGhost

CyberGhost on yksi edullisimmista VPN-verkoista ihmisille, jotka eivät halua tuhlata rahaa. Siinä ei ole vain vankat suojausominaisuudet ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, vaan se on myös edullinen verrattuna muihin vastaaviin tarjontaan!

🔥 Empfohlen:  Pikaopas eBay-kauppoihin, käytäntöihin ja ominaisuuksiin vuonna 2023

Voit saada Cyberghostin 2,75 dollarilla kuukaudessa kolmen vuoden suunnitelmalla tai vain hyödyntää heidän 45 päivän takuutaan.

Joten ei ole mitään syytä olla kokeilematta tätä palvelua, jos etsit halvempia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat silti erinomaisen suojan!

6. Windscribe

Windscribe on ilmainen VPN, jolla on edelleen paljon tarjottavaa. Windscriben ainoa suuri haittapuoli on hieman hitaampi nopeus ja jaetun tunneloinnin puute iOS-laitteissa.

Muuten se on turvallinen lukuisilla ominaisuuksilla, kuten yksityisellä selauksella, sisäänrakennetulla mainosten estotoiminnolla, palomuurin ohituksella torrent-latauksia varten ja paljon muuta!

Älä siis odota enää hetkeäkään – lataa nyt, niin olet valmis, kun internettiäsi rajoitetaan julkisilla paikoilla maailmanlaajuisesti tänä vuonna Kiinan tai Venäjän kaltaisten maiden uusien säädösten vuoksi.

He ovat äskettäin asettaneet tiukkoja rajoituksia kansalaistensa pääsylle tietoihin verkossa ilman hallituksen hyväksyntää.

7. TunnelBear

TunnelBear on ilmainen VPN, jolla on siistejä ominaisuuksia ja kunnollinen suojaus. Se ei ole yhtä hyvä kuin Windscribe useimmissa luokissa, mutta se tekee asioita tarpeeksi hyvin ansaitakseen suosituksen.

TunnelBear tarjoaa joukon hyödyllisiä työkaluja satunnaiselle käyttäjälle, kuten “Ghost Mode”, jonka avulla voit selata ilman, että sinua seurataan Instagramin kaltaisilla sivustoilla. Sen ilmaisen suunnitelman 500 Mt:n kuukausiraja saattaa vaikuttaa vähäiseltä.

On kuitenkin olemassa tapoja kiertää tämä, jos käytät vain sosiaalista mediaa ja Googlea – luo vain useita sähköpostiosoitteita saadaksesi pääsyn takaisin, kun ne suljetaan kuukausittaisen kaistanleveyden ylittämisen jälkeen!

8. ProtonVPN

ProtonVPN, ilmainen VPN, jossa on rajoittamaton data ja huippuluokan suojausominaisuudet, jää usein huomiotta sen kahden merkittävän haittapuolen vuoksi.

Ensinnäkin, koska vain kolme maata on saatavilla ilmaisessa sopimuksessa olevien palvelimien maaluettelossa, ProtonVPN voidaan rajoittaa niihin, jotka tarvitsevat pääsyn useista paikoista tai joilla on hitaammat Internet-nopeudet.

Toiseksi näyttää kuitenkin siltä, ​​että he eivät myy tietojasi, mikä saa ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi käyttämällä tätä palvelua, kunhan et vaadi nopeampia kaistanleveyksiä.

UKK

Miksi jotkut koulut estävät Instagramin?

Koulut estävät sosiaalisen median sivustoja, jotta oppilaat keskittyvät oppimiseensa. Esimerkiksi keskivertooppilas saattaa ajatella, että on outoa, että hän ei pääse Instagramiin lounasaikaan, mutta kouluissa on syitä tehdä niin!

Suurin syy on se, että opettajan on jatkuvasti estettävä muutamaa oppilasta katsomasta hauskoja YouTube-videoita tai keskittymästä Twitteriin sen sijaan, että hän kuuntelee tarkasti ja kiinnittää huomiota siihen, mitä hän opettaa heille.

Toinen syy, miksi koulut saattavat haluta kieltää nämä sivustot, on yksinkertaisesti se, että ne ovat laki! Children’s Internet Protection Act (CIPA) myöntää alennuksia tietyistä palveluista mille tahansa amerikkalaiselle koululle tai kirjastolle, jos heidän verkossaan on suodatinjärjestelmä ja seuraa näiden suodatettujen laitteiden käyttöä.

Koska monet koulut haluaisivat tämän valtion tarjoaman alennuspalvelun, sitä on noudatettava saadakseen mainitut edut.

Toinen motiivi voi johtua yksinkertaisista turvatoimista – jotkin yliopistot vaativat opiskelijoita käyttämään vain tiettyjä suojattuja verkkoja sisäisesti sen sijaan, että heillä olisi pääsy kaikkiin Internet-lähteisiin, kun verkosta löydetyt virukset tai haittaohjelmat voivat edelleen aiheuttaa uhkia, mikä aiheuttaa riskin.

🔥 Empfohlen:  Acerin uudet työasemat ovat tehokkaampia kuin koskaan ennen

Kuinka jotkut koulut estävät Instagramin?

Koulut käyttävät erilaisia ​​​​taktiikoita estääkseen Instagramin, mutta yleisimmät menetelmät ovat “estolistat” ja “allowlist”. Oppilaitokset voivat käyttää estoluetteloita, koska niiden avulla järjestelmänvalvojat voivat hallita, mitä sisältöä näytetään.

Nämä lohkot antavat yleensä varoituksia, kun joku yrittää käyttää tiettyjä sivustoja tai IP-osoitteita näissä listoissa, jotta ihmiset eivät vahingossa joudu automaattiseen suodattimeen etsiessään jotain muuta.

Toista menetelmää kutsutaan “allowlistiksi”, joka sallii pääsyn vain tiettyihin URL-osoitteisiin tai IP-osoitteisiin kaiken paitsi lueteltujen, kuten perinteisten estoohjelmistojen, sijasta. tämä tyyppi tarjoaa myös vähemmän mahdollisuuden tahattomaan sensuuriin, koska se perustuu avainsanoihin kuin vain satunnaisiin sivuston estoalgoritmeihin.

Kuinka voin poistaa Instagramin eston koulussa?

Olet luultavasti kuullut VPN:istä tähän mennessä; ne ovat suosituin tapa poistaa Instagramin esto.

Voit rekisteröityä ilmaiseen kokeilujaksoon Windscribelta tai käyttää ExpressVPN:ää, jos haluat jotain luotettavampaa ja vakiintuneempaa tällä alueella.

Riippumatta siitä, minkä valitset, varmista vain, että se voi ohittaa maantieteelliset rajoitukset onnistuneesti, koska kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa tällaisia ​​takuita.

Kuinka voin poistaa videopelien eston koulussa?

Paras tapa pelata videopelejä koulussa on VPN:n käyttö. Tämä pitää Internet-yhteytesi nopeana ja estää hallintoa seuraamasta toimintaasi tietokoneillaan.

Sillä on kuitenkin yksi heikkous: latenssi voi hidastaa pelaamista, jos et ole varovainen käyttämäsi palvelun suhteen.

Yhteenvetona vuoden 2023 parhaat VPN:t ovat;

Lopulliset ajatukset

Ei ole mikään salaisuus, että sosiaalinen media on valtava osa jokapäiväistä elämäämme. Käytämme sitä pitääksemme yhteyttä ystäviin, jakaaksemme tietoa ja oppiaksemme siitä, mitä ihmiset tekevät elämässään.

Mutta jostain syystä koulut ajattelevat, että Instagramin estäminen koulussa estää oppilaita käyttämästä sitä oppitunnin aikana tai muiden luokkatovereiden huomion, jotka “saavat puhelimellaan luentojen aikana”.

Instagram on kaunis tapa jakaa päiväsi ystävien ja perheen kanssa, mutta se voi myös saada sinut vaikeuksiin.

Onneksi lapsille, jotka haluavat käyttää koulun WiFi-yhteyttä ilman huolta uteliaista katseista, on monia tapoja – he tarvitsevat vain Android- tai iOS-laitteen sekä oikean VPN-yhteyden Instagramille.

Sillä ei ole väliä, haluatko mieluummin ilmaisia ​​suunnitelmia vai kokeilutarjouksia, koska molemmat tekevät asiansa. Muista vain, että et unohda salausta, kun käytät näitä sovelluksia jaetuissa laitteissa, kuten kannettavissa tietokoneissa.

Tämä voi johtaa siihen, että muut ihmiset voivat lukea tietoja. Jos olet turhautunut, koska suosikkisovelluksesi ei toimi silloin, kun sitä eniten tarvitset, älä huoli!

Seuraa vain tässä artikkelissa kuvattuja vaiheita saadaksesi selville, kuinka Instagramin esto poistetaan koulussa tänään.

Table of Contents