Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka rakentaa sähköpostilista yrityksille? | Työkaluja sähköpostilistan rakentamiseen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka rakentaa sähköpostilista yrityksille? | Työkaluja sähköpostilistan rakentamiseen vuonna 2020

Sähköpostimarkkinointi auttaa sinua paitsi mainostamaan brändiä tai lanseeraamaan uuden tuotteen, myös rakentamaan suhteen asiakkaisiisi ja muuttamaan heistä uskollisia asiakkaita. Sähköpostimarkkinointi on ensisijainen edistämismenetelmä. Mutta sinun täytyy ottaa selvää kuinka luodaan sähköpostilista. Jotta voit kerätä sähköposteja yrityksellesi, sinun on laadittava jokin strategia. Ihmiset eivät tule luoksesi antamaan sähköpostiosoitteitaan itse. Tässä vinkkejä asiaan kuinka luoda sähköpostilista ja ilmaiset sähköpostilistaustyökalut.

Sähköpostilistan rakentaminen on tärkeä osa onnistunutta markkinointistrategiaa riippumatta siitä, minkä tyyppistä liiketoimintaa harjoitat. Tämän luettelon avulla voit jakaa tarinasi, mainostaa yritystäsi ja esitellä tuotteitasi. On monia tapoja, joilla voit rakentaa sähköpostilista. Tämä viesti kattaa joitakin tapoja, joilla voit saada lisää sähköpostitilaajia ja sähköpostipalveluvinkkejä heidän käyttökokemuksensa parantamiseksi, mikä motivoi heitä jakamaan sisältöäsi muiden kanssa ja lopulta luomaan sinulle viittauksia.

Sähköpostiluettelon laatiminen
Työkalut sähköpostilistan rakentamiseen

Sähköpostiluettelon laatiminen

1. Kysy vain

Voit vain pyytää ihmisiä tilaamaan uutiskirjeesi. Suurin osa ihmisistä, jotka pitivät sisällöstäsi, tilaavat sinut. Tätä varten voit jakaa parasta sisältöäsi. Jos he pitävät sisällöstä, he tilaavat uutiskirjeesi, mikä johtaa nopeasti sähköpostilistan rakentaminen ilmaiseksi.

2. Tee siitä helpompaa

Jos pyydät enemmän kuin tarvitset, ihmiset epäilevät sinua varmasti. Lisäksi erittäin laiskot ihmiset, kuten minä, painavat heti takaisin-painiketta, kun he näkevät sähköpostilomakkeen, jossa on monia kenttiä. Joten kysy vain heidän sähköpostinsa ja tarvittaessa heidän mielipiteitään sisällöstä.

3. Esittele messuilla

Esittele yritystäsi messuilla. Pyydä ihmisiä henkilökohtaisesti tilaamaan uutiskirjeesi, kun olet kertonut heille verkkosivustostasi. Voit tilata uutiskirjeesi suoraan verkossa paperilla ja kynällä tai hankkia tabletin. Itse asiassa 81 % messuilla käyvistä ihmisistä on yrityksen vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä ja heillä on ostovaltuutta. Jos sinulla on B2B-yritys, voit luoda niille ihmisille suunnattuja liidejä sähköpostimarkkinoinnin avulla.

🔥 Empfohlen:  Magento SUPEE 10570 V2:n asentaminen SSH:n kanssa tai ilman sitä

4. Alennus

Kaikki rakastavat alennuksia! Voit antaa ilmaisia ​​tuotteita tai alennuksen tuotteistasi, jos joku tilaa uutiskirjeesi. Tällä tavalla voit tietää, kuka on potentiaalinen asiakkaasi ja kuka ei. Tämän jälkeen voit mainostaa tuotteitasi kohdeasiakkaille. Varmista, että järjestät etujen antamisen jälkeen tekemäsi sähköpostiluettelon.

5. Facebook-mainokset

Facebook on Googlen jälkeen suurin mainosalusta kohdistettuja sähköpostilistoja. Voit mainostaa verkkosivustoasi Facebookissa ja pyytää ihmisiä tilaamaan uutiskirjeesi. Lisäksi voit lisätä CTA-painikkeen ammattimaiseen Facebook-profiiliisi.

6. Vierasblogi

Voit kirjoittaa vieraana blogin jollekin muulle verkkosivustolle. Kirjoita tietoihisi uutiskirjeen tilaamisen toimintakehotus. Älä myöskään unohda mainita verkkosivustosi siellä artikkelissa.

7. Webinaarien isäntä

Parasta webinaarissa on, että ihmisten on rekisteröidyttävä ennen siihen osallistumista. Joten voit kerätä useita sähköposteja kerralla vain yhden webinaarin avulla.

Anna linkki sähköpostisi loppuun. Asiakkaasi ovat paras markkinointitiimi, joka sinulla voi olla. Jos sisältösi on riittävän hyvää, on suuri mahdollisuus, että he välittävät sen ystävilleen ja kollegoilleen.

9. Luokittele

Luokittele sähköpostilistasi ihmisten tarpeiden mukaan. Voit sitten lähettää heille kaikille erilaisia ​​sähköposteja, jotta jokainen tilaaja saa haluamansa.

10. A/B-testaus

A/B-testauksen tarkoituksena on tarkistaa 2 eri versiota mistä tahansa nähdäksesi, mikä niistä on paras. A/B-testaa erilaisia ​​ilmoittautumislomakkeita selvittääksesi, mikä on optimoitu verkkosivustollesi. Analysoi ja päätä, mikä toimii parhaiten verkkosivustollesi.

11. Syntymäpäivätoivotukset

Syntymäpäivä on erityisin päivä kenelle tahansa. Aina kun saamme odottamattoman syntymäpäivätoiveen, siitä tulee erityisempää. Joten lähetä erityisiä syntymäpäiväsähköpostiviestejä tilaajillesi, jos sinulla on heidän tietonsa. Älä markkinoi tuotteitasi tässä sähköpostissa, sillä se jättää ihmisiin huonon vaikutelman.

12. Luo kilpailu

Monet ihmiset rakastavat osallistua kilpailuun ja saada siitä palkkion. Hyödyntämällä tätä skenaariota voit järjestää kilpailun ja pyytää heitä tilaamaan uutiskirjeen. Voittaja saa tietysti palkinnon ja saat sähköpostin tilaajia lisättäväksi sähköpostilistalle.

🔥 Empfohlen:  5 sosiaalisen median mainonnan haastetta ja kuinka voit voittaa ne helposti

13. Ilmoittautumislomake

Ponnahdusikkunat ilmoittautumislomakkeet toimivat edelleen erittäin hyvin. Lisää alennusseteleitä tai tarjouksia houkutellaksesi ihmisiä täyttämään lomake. Näin listalle tulee hyvä määrä potentiaalisia asiakkaita.

Nyt meillä on useita tapoja luoda sähköpostilista, mutta työkalut tekevät kaikesta helpompaa. Tästä syystä tässä on muutamia työkaluja sähköpostilistan rakentamiseen yrityksellesi –

Tinyletter

Jos etsit kuinka kasvattaa sähköpostilistaasi, Tinyletter on työkalu, jota käytetään nopean sähköpostiuutiskirjeen kirjoittamiseen. Se on täysin ilmainen työkalu ja tarjoaa käyttäjilleen 5 000 ilmaista sähköpostia.

Emailoctopus

Se mahdollistaa 1000 ilmaisen sähköpostin lähettämisen kuukaudessa ja sen jälkeen veloittaa minimaalisen maksun useamman sähköpostin lähettämisestä. Se käyttää Amazon SES:ää (Simple Email Service) sähköpostien lähettämiseen. Emailoctopus antaa luojan myös valita sähköpostien ulkoasun, sisällön ja tilastot. Se mahdollistaa 62 000 sähköpostin kuukaudessa jopa 2 500 ihmiselle.

Benchmark Mail

Tämän sovelluksen avulla voit luoda uutiskirjeitä kymmenillä kielillä, jotta lukija voi lukea niitä missä tahansa. Sen mukana tulee vaihtoehtoja, kuten helposti muokattavia, väripohjaisia ​​malleja ja vedä ja pudota -osioita sähköpostille. Se mahdollistaa jopa 7 sähköpostin lähettämisen kuukaudessa 2 000 ihmiselle.

Mailchimp

Se on yksi suosituimmista sähköpostiuutiskirjesovelluksista uutiskirjeen luomiseen. Sen ilmainen suunnitelma sisältää aloitussivun rakentajan, lomaketyökalun, markkinoinnin automatisoinnin ja A/B-testauksen. Se mahdollistaa 6 viestiä kuukaudessa 2 000 tilaajalle.

Revyy

Revue on toimituksellinen uutiskirjetyökalu kirjoittajille ja kustantajille. Revue mahdollistaa sähköpostien luomisen kuratoidusta sisällöstä. Sen avulla voit lähettää rajattomasti sähköposteja 50 henkilölle.

Johtopäätös

Sähköpostilista on tärkeä osa kaikkia verkkoyrityksiä. Et voi luottaa vain maksettuihin mainoksiin markkinoinnissa. Tarvitset kanavasi tullaksesi brändiksi. Mutta sähköpostien kerääminen ja sähköpostilistan luominen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää, eikä se ole mahdotonta. Lisäksi saatat saada valmiiksi rakennetun sähköpostilistan vastineeksi joitain dollareita mustilta markkinoilta, mutta se ei koskaan ole sen arvoista. Luomasi sähköpostilista on ihmisiä, jotka ovat jo tietoisia tuotteestasi, mutta ostamasi luettelo on vain satunnaisia ​​ihmisiä, jotka lisäävät sähköpostisi mustalle listalle. Tee siksi parhaasi hyvän sähköpostilistan rakentamisessa ja hyvän sisällön luomisessa yleisöllesi.

🔥 Empfohlen:  13 parasta valuuttayhtiötä vuonna 2023

Jos tiedät lisää tapoja kerätä sähköposteja, ole hyvä ja jaa meille kommentissa.