Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka rikastua: 4-vaiheinen prosessi, jota kuka tahansa voi seurata

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka rikastua: 4-vaiheinen prosessi, jota kuka tahansa voi seurata

Monet ihmiset haaveilevat saavansa paljon rahaa ja miettivät, mitä ostaisivat ja minne menisivät, jos rikastuisivat.

Silti monet eivät todellakaan tiedä, kuinka rikastua. Eikö sinun tarvitse loppujen lopuksi tulla varakkaasta perheestä tai periä laivallinen rahaa ollaksesi rikas?

Ei oikeastaan.

Saatat olla yllättynyt huomatessasi, että rikastuminen on jotain, mikä on kaikkien saatavilla riippumatta heidän kasvatuksestaan ​​tai koulutustasostaan. Toki lottovoitolla tai rahan perinnöllä pääset perille paljon nopeammin, mutta jos olet tavallinen, todellinen henkilö, voit myös oppia rakentamaan vaurautta.

Ole varovainen, se vaatii työtä, paljon aikaa rahan oppimiseen ja merkittävää ajattelutavan muutosta. Kuitenkin, jos olet valmis yrittämään, voit – kyllä, – rikastua.

Kuinka rikastua (tyhjältä): Etenemissuunnitelma, jota kuka tahansa voi seurata

Ihan kuin menisi yliopistoon tai pienimuotoisen yrityksen perustaminenon strategia ja vaiheet, joita sinun on noudatettava, jos haluat rikastua.

Matkasi rikkaaksi ei ehkä ole lineaarinen. Kuten tiematkalla, matkan varrella voi olla tiesulkuja tai liikennettä ja asioita, jotka pysäyttävät matkasi tai hidastavat sinua. Jos olet kuitenkin sitoutunut rikastumaan, sinun on kehitettävä sinnikkyyttä. Jos pysyt kurssilla, opit todennäköisemmin rakentamaan vaurautta ja saavuttamaan tavoitteesi.

1. Kehitä vaurauden luomista koskeva ajattelutapa

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että kun on kyse vaurauden rakentamisesta, kyse on ajattelustasi. Toisin sanoen rikastuminen tapahtuu vain niille, joilla on vaurauden luomisen ajattelutapa.

Joten, miten saat vaurauden luomisen ajattelutavan? No, ensin sinun on tehtävä kova työ katsoaksesi taaksepäin rahatarinasi. Miten sinä kasvoit? Mitä opit rahan ansaitsemisesta lapsena? Uskotko, että varakkaat ihmiset ovat pahoja? Luuletko, että enemmän rahaa tarkoittaa enemmän ongelmia?

Jos näin on, on aika alkaa tehdä ajatusmaailman muutoksia. Jos varakkaat ihmiset uskoisivat rahan olevan pahaa, he eivät olisi rikkaita. Jos he ajattelisivat, että enemmän rahaa johtaisi enemmän ongelmiin, he eivät tienaaisi lisää.

Ne, jotka uskovat rahan olevan voimakas hyvyyden voima maailmassa, avaavat mahdollisuuden olla varakkaita. Niillä, jotka ovat valmiita luomaan uusia rahatarinoita ja luopumaan rahatarinoista lapsuudestaan, on paremmat mahdollisuudet rikastua tulevaisuudessa.

Meillä kaikilla on negatiivisia rahatarinoita ja taipumuksia, jotka pidättelevät meitä. Mutta kun alat kirjoittaa uusia tarinoita, silloin taika tapahtuu. Tässä on muutamia muita tapoja parantaa vaurauden luomiseen liittyvää ajattelutapaasi.

Investoi itseesi

Kun päätät sijoittaa itseesi, kerrot kirjaimellisesti itsellesi, että sinun kannattaa olla varakas. Lähetät itsellesi viestin, jonka uskot voivasi saavuttaa taloudelliset tavoitteesi.

Itseensä sijoittaminen voi tarkoittaa monia asioita. Se voi sisältää kouluun paluuta, uuden yrityksen perustamisen tai henkilökohtaisen kehityksen kirjojen lukemisen. Kun asetat itsesi etusijalle ja käytät aikaa parantaaksesi itseäsi, parannat myös yleistä ajattelutapaasi.

Löydä hyvät mentorit

Mentoreiden löytäminen on ratkaisevan tärkeää, jos haluat rikastua. Tämä voi kuitenkin olla hankalaa, koska kaikki eivät ajattele näin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta käänteistä linkkiä verkkosivustolla tulisi olla?

Olen henkilökohtaisesti saanut negatiivista palautetta omalta perheeltäni ja ystäviltäni, jotka ovat pitäneet kiinnostukseni henkilökohtaista rahoitusta kohtaan rahan palvomisena. Ajan myötä olen oppinut, etteivät nämä ihmiset tule koskaan olemaan ohjaajiani. Ja jos he eivät kehitä omaa varallisuusajattelutapaansa, he eivät koskaan rikastu itse.

Ajattele sitä tällä tavalla; menestyvät ja varakkaat ihmiset eivät koskaan halveksi sinua tai pilkkaa sinua, koska haluat liittyä heidän riveihinsä. Vain ihmiset, jotka eivät ole vielä paikalla, koettelevat sinua. Keskity ihmisiin, joiden kaltaisia ​​haluat olla, älä ihmisiin, jotka arvostelevat sinua tai pidättelevät sinua.

Ympäröi itsesi menestyneillä ihmisillä

Muista, että vaurauden rakentaminen on avoin kaikille taustasta ja koulutustasosta riippumatta. Et jätä ketään taakse, jos haluat rikastua, koska he voivat aina tulla mukaan matkalle, jos haluavat.

Silti on niin tärkeää ympäröidä itsesi menestyneillä ihmisillä, joiden kaltaisia ​​haluat olla. Olet se, jonka kanssa vietät aikaasi. Ala hankkia ystäviä ja tuttavia, jotka pärjäävät taloudellisesti paremmin kuin sinä. Opi heidän tapojaan ja kysy heiltä rehellisiä kysymyksiä.

Aiheeseen liittyvä: 52 viikon rahahaaste: Kuinka säästää 5 000 dollaria tänä vuonna

2. Opi hallitsemaan rahojasi

Kuten mainittiin, runsauden ajattelutavan kehittäminen, jossa uskot vaurauden olevan saavutettavissa ja ihailtavaa, on ratkaisevan tärkeää rikastumiselle. Lisäksi on tärkeää löytää erinomaisia ​​mentoreja ja ympäröidä itsesi ihmisten kanssa, joilla on myös positiivinen varallisuusmieli.

Rikkaus ei tietenkään tule tyhjästä. Seuraava askel on oppia rahanhallinnan mekaniikka. Jos et osaa hallita rahaa hyvin, sinun on vaikea kasvattaa sitä.

Opeta itseäsi rahasta

Joskus taloudellinen kielenkäyttö voi tuntua ylivoimaiselta, melkein kuin toisen kielen oppiminen. Jos kuitenkin käytät aikaa lukeaksesi ja harjoittelet sitä, voit oppia paljon, jos olet johdonmukainen.

Yksi helpoimmista tavoista oppia rahasta on lukea henkilökohtaisia ​​​​rahoituskirjoja. Jotkut klassikot sisältävät:

Näitä kirjoja on myyty miljoonia kappaleita, ja hyvästä syystä. Niistä on hyvä aloittaa, kun on kyse rahan perusteista ja sen ymmärtämisestä. Kun olet lukenut ne, voit alkaa oppia sijoittamaan rahasi. ja ne ovat hyvä paikka aloittaa.

Luo taloudellinen etenemissuunnitelma

Luodaksesi taloudellisen etenemissuunnitelman, aloita listaamalla prioriteettisi järjestyksessä. Ota aikaa istuaksesi alas ja miettiä todella mitä haluat elämältäsi. Haluatko matkustaa enemmän, jäädä varhain eläkkeelle tai ansaita tarpeeksi rahaa, jotta voit ostaa vanhemmillesi uuden talon joskus?

Kun tiedät prioriteettisi, voit työskennellä taaksepäin ja päättää, kuinka saavutat nämä tavoitteet. Jos sinulla ei ole hätärahasto ja tällä hetkellä kuluttajavelkoja, kuten luottokorttivelkoja, ensimmäinen vaihe olisi velan poistaminen ja säästöjen rakentaminen.

Harjoittele tietoista kuluttamista

Kun käsittelet taloudellista etenemissuunnitelmaasi, käytä aikaa tehdä budjetti ja harjoittele tietoista kuluttamista. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua päivittäisestä lattesta. Budjetissa pitäminen ei tarkoita pienten herkkujen riistämistä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hallitset rahasi ja kerrot niille minne mennä.

🔥 Empfohlen:  Undeterred: Kuinka yksi nainen maksoi 10 000 dollaria velkaa 12 kuukaudessa

Tietysti, jos olet kiinnostunut leikkaamaan budjettisi minimiin, niitä on lukuisia etuja vähemmällä elämään.

Seuraa nettovarallisuuttasi

Nettovarallisuutesi seuranta on hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit nähdä, kuinka pitkälle olet päässyt pitkän ajanjakson aikana. Voit seurata nettovarallisuuttasi useilla tavoilla:

  • Jatkuvasti Personal Capitalin kaltaisella palvelulla
  • Ajoittain a nettovarallisuuden laskin tai laskentataulukko (ilmainen lataus alla).

Voit seurata nettovarallisuuttasi kirjoittamalla muistiin kaikki omaisuutesi, mukaan lukien kotisi, sijoitustiliesi arvo, ajamasi auto, käteinen raha jne.

Kirjoita sitten muistiin kaikki velkasi – mitä olet velkaa asunnostasi, opintolainasi/luottokorttivelkasi ja kaikki muu, josta olet velkaa.

Ota omaisuutesi arvo ja vähennä velkasi kokonaismäärä saadaksesi nettovarallisuutesi. Ei haittaa, jos nettovarallisuutesi on negatiivinen juuri nyt. Tämä tekee siitä entistä hauskempaa seurata ja seurata sen nousua, kun maksat velkaa, opit lisää rahasta ja tulet varakkaaksi tulevaisuudessa.

3. Ansaitse enemmän rahaa

Kun olet tottunut tekemään budjettia joka kuukausi, tulet todennäköisesti pisteeseen, jossa huomaat, että voit leikata vain niin paljon. Silloin on aika ansaita enemmän rahaa. On monia tapoja ansaita enemmän, nykyisten tulojesi maksimoinnista uusien tulovirtojen aloittamiseen.

Maksimoi nykyiset tulosi

Voit maksimoida nykyiset tulosi aloittamalla työstäsi. Yksinkertaisin tapa ansaita enemmän on pyytää korotusta. Parhaan mahdollisuuden menestyä varten varmista, että teet sen strategisesti.

Tee tutkimusta saadaksesi selville, mitä muut asemassasi olevat ansaitsevat eri puolilla maata. Merkitse muistiin aina, kun asiakas tai asiakas kehuu työtäsi. Muista myös kirjoittaa ylös aina, kun ideasi tai työmoraalisi vaikutti suureen projektiin.

Vie sitten kaikki nämä tiedot tapaamiseen pomosi kanssa ja pyydä korotusta, kun olet osoittanut, että olet ansainnut sen.

Hanki uusi tulovirta

Jos haluat edelleen ansaita enemmän rahaa nykyisten tulosi maksimoimisen jälkeen, hanki uusi tulovirta. Tämä voi tarkoittaa uusien tapojen ansaita rahaa kotona, satunnaisten töiden tekemistä lähistöllä tai oman yrityksen perustamista.

Aiheeseen liittyvä: 37 luovaa tapaa ansaita rahaa nopeasti

Aloita yritys

Yrityksen perustaminen on yksi parhaista tavoista kasvattaa tulojasi. Hyvä uutinen on, että on niin monia tapoja aloittaa yritys ilman suuria etukäteiskustannuksia.

Nykyään yrityksen omistamiseen ei tarvita kalliita laitteita tai kivijalkakauppaa. Voit helposti alkaa ansaita rahaa online-liiketoimintaaja tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden.

4. Kasvata rahaa

Kun olet siellä kasvattamassa tulojasi, älä unohda kasvattaa jo olemassa olevaa rahaa. Voit tehdä sen hyödyntämällä työnantajasi etuja ja oppimalla kaiken mahdollisen sijoittamisesta.

Etsi matalalla roikkuvia hedelmiä

Kuten kerroimme, yksinkertaisin tapa ansaita enemmän rahaa on pyytää korotusta nykyisessä työssäsi. Sinun tulisi kuitenkin myös selvittää, jätätkö rahaa pöydälle.

Tarjoaako työnantajasi esimerkiksi 401(k) -vastinetta? Osallistutko tarpeeksi saadaksesi ottelun? Onko olemassa etuja, joista et tiedä, kuten äskettäin käyttöön otettu hyvinvointiohjelma, jossa työnantajasi hyvittää kuntosalijäsenyytesi?

🔥 Empfohlen:  Fake ChatGPT-selainlaajennus kaappaa Facebook-tilejä – kuinka pidät omasi turvassa

Keskustele pomosi tai henkilöstöosaston kanssa varmistaaksesi, että tiedät kaikista mahdollisista eduistasi. Saattaa olla joitain joita et koskaan tiennyt olevan olemassa!

Aloita sijoittaminen nyt

Jos et sijoita, aloita se nyt. Vaikka voit sijoittaa vain 50 tai 100 dollaria kuukaudessa (tai vähemmän), se on parempi kuin ei mitään. Itse asiassa, mitä aikaisemmin aloitat sijoittamisen, sitä parempi koronkoron tehon ansiosta.

Et tarvitse rahoitusneuvojaa sijoittamisen aloittamiseen. Paras tapa oppia sijoittamisesta on kuluttaa kaikki löytämäsi tieto. Aloita kirjojen lukeminen ja kuuntele podcasteja miten sijoittaa. Tämä antaa sinulle pikakäynnistyksen ja auttaa sinua oppimaan terminologiaa.

Helppo tapa aloittaa sijoittaminen tänään on avata tili perussijoitussovelluksella, kuten Tammmenterhot. Tämä mikrosijoitussovellus sisältää 10 dollarin rekisteröitymisbonuksen, ja se sopii hyvin aloittelijoille.

Kun teet ostoksen linkitetyllä pankki- tai luottokortilla, Acorns pyöristää lähimpään dollariin ja sijoittaa vaihtorahasi. Voit myös lisätä Round-Uppejasi 2x, 5x tai 10x.

Luo passiivisia tulovirtoja

Viimeinen vaihe, jos haluat oppia rikastumaan, on harkita jonkun luomista passiivisia tulovirtoja. Tietenkin useimmat “passiiviset” tulovirrat alkavat paljon aktiivisesta työstä, kuten kiinteistösijoittamisesta, yrityksen perustamisesta tai riittävän menestymisestä ollakseen enkelisijoittaja muissa yrityksissä.

Passiivinen tulo voi kuitenkin olla niinkin yksinkertaista kuin ansaita käteistä takaisin jokapäiväisissä ostoksissasi.

Kuinka rikastua: Tee töitä

Kuten on todistettu, rikastuminen on jokaisen saatavilla. Töitä on kuitenkin panostettava.

Ensimmäinen askel rikastumiseen on ajattelutapasi todella arvioiminen. Mitä mieltä olet rikkaista ihmisistä? Miltä sinusta tuntuu ansaita enemmän rahaa? Mitä opetuksia sait lapsuudessa rahasta, joita sinun on ehkä muutettava?

Mitä nopeammin kiinnität rikkauteen positiivisia piirteitä, sitä parempi on ajattelutapasi varallisuudesta ja rahasta. Kun uskot, että rikkaat ihmiset voivat tehdä hyvää maailmassa, avaat itsesi rikastumaan itse.

Kun olet työstänyt ajattelutapaasi, ympäröi itsesi menestyneillä ja varakkailla ihmisillä. Esitä heille kysymyksiä ja opi heiltä. Työskentele samalla lujasti työssäsi ansaitaksesi korotuksen. Tarkkaile todella kulutustrendejäsi ja tee suunnitelma siitä, miten haluat kohdistaa rahasi eteenpäin.

Lue kaikki mitä voit henkilökohtaisesta rahoituksesta, sijoittamisesta ja passiivisista tuloista. Viime kädessä mitä enemmän luet, sitä enemmän tiedät ja sitä nopeammin voit rikastua ja saavuttaa haluamasi elämäntavan.