Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada 100 000 dollarin yrityslaina (7 vaiheessa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada 100 000 dollarin yrityslaina (7 vaiheessa)

Aloitetaan!

Vaihe 1. Luo luottopisteesi

Sinun on varmistettava, että sinulla on hyvät luottotiedot, ennen kuin haet 100 000 dollarin yrityslainaa. Käytä Credit Karmaa selvittääksesi, mitä sinun on korjattava henkilökohtaisen luottosi rakentamiseksi ja kuinka paljon päätös parantaa luottoasi. Harkitse yritysluottojen käyttöä:

 • NAV: Samanlainen kuin Credit Karma yrityksille. 40 dollarin maksaminen (korko saattaa muuttua) parantaa luottotasi ja auttaa saamaan parempia lainavaihtoehtoja luottoprofiilisi parantuessa.
 • Osinko: Ilmainen taloushallintoalusta, maksuprosessori ja luottokorttien tarjoaja. Heillä on jopa suojattu luottokortti yrityksille, jotka rakentavat luottoa.

Mitkä luottopisteet vaaditaan 100 000 dollarin yrityslainaa varten?

Tarvitset Dun & Bradstreetin (D&B) DUNS-numeron maksimoidaksesi yrityksesi luottohyväksyntäkertoimet. Hanki EIN, jos sinulla ei vielä ole sitä. 1,4 miljoonan dollarin siivousyrityksen omistajan Christopher Mondragonin mukaan:

Pienyritysten lainanantajat vaativat yleensä pistemäärän 80–100 (100:sta), jotta lainaehdot perustuvat tiukasti yrityksen luottopisteisiin.

Katso haastattelumme yritysluoton hankkimisesta hänen kanssaan alta:

Odota, että yrityksesi pistemäärä saavuttaa 80, kunnes lainanantajat vaativat henkilökohtaiset pisteytesi ja mahdollisesti vakuudellisen lainan ennen kuin tarjoavat sinulle vakuudettoman yritysluoton.

Onneksi monet National Business Creditin pienyrityslainat eivät vaadi yritysluottopisteitä. Niin kauan kuin täytät henkilökohtaiset vähimmäisluottopisteet ja sinulla on kassavirta- tai omaisuusvakuudellisia lainoja, voit saada monia NBC:n vaihtoehtoisten lainanantajamarkkinoiden kautta tarjottavia lainoja.

Kuinka vaikeaa on saada 100 000 dollarin yrityslaina?

Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee dramaattisesti useiden tekijöiden perusteella. Yksi suurimmista tekijöistä on, onko sinulla työntekijöitä vai ei. Federal Reserve tekee pienyritysten luottotutkimuksen vuosittain ja jakaa tilastot työnantaja- ja ei-työnantajayrityksiin (linkki raportteihin). Vuoden 2022 raporttien perusteella voidaan tehdä seuraavat johtopäätökset:

 • Todennäköisyytesi saada hyväksyntä kasvaa, kun sinulla on yli 100 000 dollaria tuloja. Jos sinulla on työntekijöitä, he ovat vielä parempia.
 • Suuret pankit lainaavat eniten, pienet pankit hyväksyvät suurimman prosenttiosuuden, mutta muut kuin työnantajat hakeutuvat suhteettoman paljon luottoyhtiöihin ja verkkolainanantajiin.
 • Jos haluat enemmän kuin 100 000 dollaria, sinulla on parempi olla työntekijöitä. Työnantajat tienaavat 10 kertaa todennäköisemmin yli miljoona dollaria ja neljä kertaa todennäköisemmin yli 100 000 dollarin velkaa kuin yksinyrittäjät.

Katso kohokohdat alta:

Työnantaja Ei-työnantaja Työnantaja-ei
Tulot alle 100 000 dollaria 22 % 78 % -56 %
100 000 dollaria – 1 miljoonaa dollaria 52 % 20 % 32 %
1 miljoonasta 10 miljoonaan dollariin 22 % 2 % 20 %
10+ miljoonaa dollaria 4 % 1 % 3 %
Pandemiarahoitusta haettiin 77 % 71 % 6 %
Rahoitusta saatu 65 % 59 % 6 %
Onnistumisen todennäköisyys 84 % 83 % 1 %
On maksamatonta velkaa 74 % 57 % 17 %
Jotkut, mutta alle 100 000 dollarin velka 34 % 47 % -13 %
Isot pankit 56 % 48 % 8 %
Pienet pankit 47 % 34 % 13 %
Yritysten rahoituspalveluyritykset 27 % 11 % 16 %
Luottoyhtiöt 13 % 20 % -7 %
Online lainanantajat 10 % 11 % -1 %
Korkeimmat hyväksymiskertoimet (pienet pankit) 66 % 58 %

Kuinka saada 100 000 dollarin yrityslaina

Vaatimukset vaihtelevat lainanantajan mukaan, mutta NBC vaatii yleensä:

 • 120 000 dollarin vuositulot
 • 6+ kuukautta liiketoiminnassa
 • 580+ henkilökohtainen luottopiste (jotkut ovat jopa 700)

Heidän yrityslainahakemuksensa on yksisivuinen, ja heillä on yrityksen taloudellinen neuvonantaja, joka auttaa sinua vertailemaan lainavaihtoehtoja ja täyttämään 100 000 dollarin pienyrityslainan vaatimukset.

He jopa löysivät tavan auttaa pienyritysten omistajia saamaan SBA-lainoja 45 päivässä ja valinnaisia ​​siltalainoja alle 72 tunnissa. Se on nopeampaa kuin mikään perinteinen lainanantaja, joka tarjoaa 100 000 dollarin yrityslainoja.

Kuinka paljon ennakkomaksua tarvitsen SBA-lainaa varten?

Tarvitset 10–30 % lainasummasta ja SBA-lainan tyypistä riippuen, mutta voit saada siltalainan käsirahaksi SBA-lainoihin ja muihin liiketoiminnan tarpeisiin. Voit myös käyttää yritysomaisuutta vakuudellisen lainan käsirahana.

Vaihe 2. Harkitse näitä yrityslainatyyppejä

Katamme yhdeksän tyyppistä yrityslainaa 100 000 dollarilla, joita voit saada National Business Capitalilta ja muilta yrityslainanantajilta. Mukana:

 • Vakuutetut vs. vakuudettomat yrityslainat
 • 100 000 dollarin määräaikaiset lainat
 • 100 000 dollarin luottolimiittejä
 • Pienyrityksen laina rakennuksen kiinnitykseen
 • Laina 100 000 dollaria
 • 100 000 dollarin vakuudelliset lainat
 • Hybridge™ SBA -lainat
 • 100 000 dollarin kauppiaan käteisennakot
 • 100 000 dollarin yrityslaina franchising-yrityksille
 • Muut pienyrityshallinnon lainat

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja kustakin 100 000 dollarin yrityslainasta.

Vakuutetut vs. vakuudettomat yrityslainat

Odota, että yrityksesi pistemäärä saavuttaa 80, kunnes lainanantajat vaativat henkilökohtaiset pisteytesi ja mahdollisesti vakuudellisen lainan, ennen kuin tarjoavat sinulle vakuudettoman yritysluoton. Katsotaan seuraavaksi henkilökohtaista pistemäärää.

Pienyritysten määräaikaiset lainat

Voit saada määräaikaisen lainan, joka on kertakorvaus hyväksynnän jälkeen, ja maksaa sen jälkeen kuukausierät lainan keston ajan. Keskimäärin voit odottaa 100 000 dollarin lainasumman sisältävän 8 833,33 dollarin lainamaksut kuukaudessa 12 kuukauden ajan tai 883,35 dollarin kuukausimaksun 10 vuoden yrityslainalle 6 prosentin korolla. Tarkat ehdot vaihtelevat luottopisteesi, koron, lainanantajan ja muiden tekijöiden mukaan. Lue lisää NBC-lainavaihtoehdoista.

Liiketoiminnan luottoraja

Yritysluotto on yksi joustavimmista lainoista, mitä voit saada. Se toimii samalla tavalla kuin luottokortti, jossa sinulle sallitaan enimmäissumma ja maksat käyttämäsi summan korkoa. Voit jatkaa jäljellä olevan rahoituksen käyttöä maksaessasi luottolimiittejä takaisin. Tämä on ihanteellinen useimmille pienille yrityksille, joilla on erilaiset palkkaajat. Hae luottolimiittiä tai katso heidän videonsa alla:

Laitteiden rahoitus

Nämä yrityslainat on tarkoitettu yrityksesi toimintaan tarvittavien laitteiden hankkimiseen. Niin kauan kuin sinulla on kunnollinen luotto, voit saada laiterahoituksen melko helposti. Hanki laitelaina National Business Creditiltä (kunhan sinulla on 650 FICO tai kuusi kuukautta liiketoimintaa ja 120 000 dollarin vuositulot). Jos et maksa lainaa, laite otetaan takaisin ja myydään.

Omaisuusperusteinen lainaus

Samalla tavalla kuin laiterahoitusta, voit käyttää seuraavia varoja liiketoiminnan varojen turvaamiseen:

 • Tilaukset: Kun sinulla on meneillään yli 100 000 dollarin ostotilauksia, NBC auttaa sinua saamaan käteistä tilauksen täyttämiseen ja lasku maksetaan suoraan lainanantajalle, joka ottaa leikkauksensa ja lähettää sinulle omasi. Ei vaadi vakuuksia, vähimmäisluottopisteitä tai aikaa liiketoiminnassa.
 • Myyntisaamiset: Saat jopa 80–90 % myyntisaamisista ja laskutuksesta käteisenä etukäteen (kunhan sinulla on yli kuusi kuukautta liiketoimintaa ja yli 40 000 dollaria kuukausittaisia ​​saamisia). Voit jopa valita, mitkä tilit haluat käyttää laskun factoringia saadaksesi 100 000 dollarin lainan yrityksellesi.
 • Varasto: Nämä vaativat vakuuden olemassa olevan varaston muodossa, mutta voivat auttaa sinua ostamaan lisää varastoa tai maksamaan muita kuluja.
 • Kiinteistöt: Käytä olemassa olevaa maata ja rakennuksia yrityslainan turvaamiseen yrityksesi laajentamiseksi.
 • Joukkovelkakirjat, osakkeet ja krypto: NBC ei mainitse näitä erikseen saatavilla olevina lainatyypeinä, mutta jotkut lainanantajat tarjoavat tällaisia ​​lainoja. Ole varovainen, koska kryptovaluutat ja osakkeet ovat erittäin epävakaita. Jos markkinat putoavat alle tietyn tason, verkkolainanantaja voi vaatia lisävaroja tai omaisuuden likvidointia.

Nämä vakuudelliset yrityslainat ovat ainutlaatuisia, koska ne eivät vaadi vähimmäisluottopisteitä tai aikaa liiketoiminnassa. Heillä on yleensä paljon korkeammat kuukausitulo-odotukset. NBC sanoo, että monet lainanantajat odottavat 50 000–100 000 dollaria kuukaudessa saadakseen vakuudellisen yrityslainan näitä menetelmiä käyttämällä.

Muista lukea ehdot huolellisesti, koska useimmat lainanantajat vaativat, että omaisuus on arvoltaan 50–95 % arvosta riippuen omaisuudesta. He eivät yleensä ota huomioon luottoa ja aikaa liiketoiminnassa tarjoaessaan näitä vakuudellisia lainoja. Lainanantajilla saattaa olla vähimmäistulovaatimuksia. Lisäksi omaisuus otetaan takaisin ja myydään, jos et maksa lainaa.

Osa omaisuuslainoista vie prosenttiosuuden päivittäisistä tuloistasi.

Kauppiaan käteisennakot

Kauppiaan käteisennakot tarjoavat lainan vastineeksi prosenttiosuudesta päivittäisestä myynnistäsi lainan maksamiseksi. Niillä voi olla korkeammat hinnat, mutta niistä voi olla apua bruttovoittomarginaalin kasvattamisessa, jos olet varastopohjaisessa yrityksessä tai haluat skaalata tilauspohjaisia ​​malleja nopeasti. Ne on myös helpompi saada huonoilla luottotiedoilla, koska maksu on täysin automatisoitu. Ne ovat myös yksi alimman kynnyksen lainoista.

Voit saada 10 000–5 miljoonaa dollaria kauppiaan käteisennakkoa ilman henkilökohtaista takuuta tai vähimmäisluottopistettä, kunhan olet toiminut vähintään kuusi kuukautta. Kuuntele siitä lisää suoraan Joelta alta:

Franchising-rahoitus

Franchising-sopimukset ovat yleinen tapa aloittaa yritys, jos haluat ohittaa liiketoimintaprosessien selvittämisen ja aloittaa tunnustetun menestyvän liiketoimintamallin. Pienyrityslainoja näille yrityksille on helpompi saada suurempina volyymeinä, koska lainanantajilla on jo tieto yritysten menestyksestä.

Käyttämäsi lainanantaja saattaa vaatia käsirahaa, vakuudellisia lainoja tai muita vaatimuksia 100 000 dollarin yrityslainalle. Lue lisää NBC:n franchising-lainavaihtoehdoista.

Kaupallinen asuntolainarahoitus

Sinun kannattaa harkita kaupallista asuntolainaa National Business Capitalilta, jos aiot ostaa kaupallisia kiinteistöjä. Niitä on saatavana 15–25 vuoden asuntolainaina, joiden arvo on 500 000–10 miljoonaa dollaria, mutta ne auttavat kasvattamaan nettovarallisuutta Sinun asiasi. He auttavat myös sinua saamaan 100 000 dollarin omaisuuspohjaisen yrityslainan tulevaisuudessa. Monet näistä ovat SBA:n tukemia, mikä tarkoittaa, että ne ovat pienyrityslainoja alhaisella korolla ja pitkäaikaisilla maksuilla.

Mitä vaaditaan National Business Capitalin kaupalliseen asuntolainaan?

Voit saada kaupallista asuntolainarahoitusta National Business Capitalilta, jos sinulla on:

 • Yksisivuinen hakemus
 • Kolmen kuukauden tiliotteet
 • Yli kaksi vuotta yrittäjänä
 • 250 000 dollaria + vuositulot
 • 620+ FICO-pisteet (alempi saattaa olla kelvollinen joissakin skenaarioissa)

Pienyrityshallinnon lainat

National Business Capital auttaa sinua löytämään SBA (7)a- ja 504-lainat ja auttaa sinua poistamaan joitakin vaatimusten täyttämisen vaivoja. Saadaksesi nämä lainat, tarvitset alla olevan taulukon tuotteet:

Tärkeitä kohteita SBA 7(a) SBA 504 -laina
Hallituksen tukema Joo Joo
Kiinteistöt Kyllä, mutta ei normaalisti Kyllä, 51 %
Tyypillinen lainaus Alle 350 000 dollaria, mutta enintään 5 miljoonaa dollaria. Jopa 5 miljoonaa dollaria
Ennakkomaksu 10 % alennus startupeille 10 % alas
Ensisijainen käyttö Käyttöpääoma, yritysostot, startup-yritykset Kiinteistöt
Missä luotto näkyy? Yritysluotto Yritysluotto
Minimiluottopisteet 680 FICO tai 80 D&B pisteet 680 FICO tai 80 D&B pisteet
Veronpalautukset 2-3 vuotta yritysveroilmoitusta ja 3 vuotta henkilökohtaista 2-3 vuotta yritysveroilmoitusta ja 3 vuotta henkilökohtaista
Liiketoimintasuunnitelma Vankka liiketoimintasuunnitelma Yksityiskohtainen liiketoimintasuunnitelma
Vakuus vai vakuudeton laina? Vakuudeton yrityslaina vaatii yleensä yrityksen luottohistorian, jonka pistemäärä on 80+; Turvattu voidaan saavuttaa helpommin Vakuudeton yrityslaina vaatii yleensä yrityksen luottohistorian, jonka pistemäärä on 80+; Turvattu voidaan saavuttaa helpommin

Katso alta, kuinka saada 100 000 yrityslaina Nationalilta:

Lisäksi he ovat löytäneet tavan lyhentää hyväksymiseen kuluvaa aikaa 180 päivästä 45 päivään. Jatka lukemista saadaksesi selville, miten.

Hybridge® SBA -laina

Jos haet SBA-lainaa, NBC on hallinnut SBA-yrityslainojen saamisen. 100 000 dollaria on melko helppo saavuttaa. Itse asiassa he voivat auttaa sinua saamaan lainan aikaisin Hybridge® SBA -lainaohjelman avulla. Tämä ohjelma vaatii 685 henkilökohtaisen pisteen ja voi auttaa sinua saamaan rahoitusta alle kolmessa päivässä. Tältä prosessi näyttää normaalisti:

Katso heidän videonsa saadaksesi lisätietoja Hybridge® SBA -lainan toiminnasta:

Vaihe 3. Valitse lainanantaja, joka hoitaa yrityslainasi 100 000:lla

Valittavana on vähintään 15 erilaista yrityslainatyyppiä yli 687 eri lainanantajalta. Se on paljon vaihtoehtoja, kun alat vertailla lainanantajia, jotka tarjoavat 100 000 yrityslainaa. Siksi suosittelemme aloittamaan haun National Business Capitalista. Heillä on suhteita yli 75 yritykseen, jotka tarjoavat vakuudellisia ja vakuudettomia lainoja.

Tämä tarkoittaa, että täytät yhden hakemuksen ja saat kilpailukykyiset korot ja lainaehdot 11 %:lta yrityslainan tarjoajista.

Jos haluat tarkastella muita perinteisiä pankkeja, verkkolainanantajia ja muita rahoituspalveluntarjoajia, muista varata aikaa ja tutkia vaihtoehtoja perusteellisesti. Kyllä, se on paljon työtä.

Perinteiset pankit vs online-lainanantajat

Kansallisen yritysluoton edellyttämien tiliotteiden lisäksi tarvitset myös seuraavat vaatimukset perinteisten pankkilainojen saamiseksi:

 1. Liiketoiminnan tilinpäätös
 2. Yritysasiakirjat
 3. Yrityksen luottohistoria
 4. Liiketoimintasuunnitelma
 5. Vuosimyynti kahdesta kolmeen vuotta
 6. Henkilökohtainen takuu pankin taloudellisesta suojasta
 7. Henkilökohtainen pankkitili
 8. Lailliset asiakirjat
 9. Jopa 180 päivää hyväksynnän saamiseen

Tämän lisäksi saatat saada korkeamman koron, koska et ostanut parasta tarjousta. Jotta saat käsityksen siitä, miten korot toimivat, yksi peruspiste (1/100 prosenttia) vaikuttaa 10 dollarin vuosittain maksettavaan kokonaiskorkoon 100 000 dollaria lainattua kohti.

Se ei kuulosta paljolta, mutta vuonna 2022 100 000 dollarin lainan korko nousi 3 prosenttia. Yli 20 vuoden laina, se on ylimääräinen 60 000 dollaria.

Jatka lukemista oppiaksesi laatimaan taloudelliset ja oikeudelliset asiakirjat, kun haet lainaa.

Vaihe 4. Valmistele asiakirjat

Sinun on toimitettava useimmille lainanantajille pino asiakirjoja, jotta he voivat selvittää, miten yrityslainasi hyväksytään. 100 000 dollaria ei ole paljon pitkällä aikavälillä, mutta sinun on toimitettava:

 • Henkilö- ja yritysveroasiakirjat
 • Kassavirtalaskelmat
 • Tuloslaskelma (PNL).
 • Asiakirjat kaikille yrityksille ja henkilökohtaisille lainoille
 • Oikeudelliset menettelyt, joita ei ole vielä päivitetty.
 • Liiketoimintasuunnitelma
 • Myyjän ja asiakkaan sopimukset

Ellet hae tiettyjä yrityslainoja, jotka edellyttävät kaikkia näitä, NBC käyttää vain tiliotteitasi tulojen vahvistamiseen. Vaihtoehtoinen lainanantaja tekee siitä paljon helpompaa ja hyväksyy yleensä 90 % 100 000 dollarin yrityslainoista.

Vaihe 5. Päivitä liiketoimintasuunnitelmasi

Toinen tärkeä askel harkittaessa 100 000 yrityslainan hyväksyntää on liiketoimintasuunnitelmasi päivittäminen. Jos et ole vielä tehnyt suunnitelmaa, tutustu suunnittelublogiimme tai katso alla oleva video:

Haluat päivittää:

 • Yrityksesi aikajana (jota joskus kutsutaan etenemissuunnitelmaksi)
 • Organisaatiorakenne
 • Viiden vuoden ennuste
 • Kaikki, missä oli olennaisia ​​muutoksia

Sinun on tehtävä tämä vain SBA-lainoille, jos haet NBC:tä, mutta pankit, luottoyhtiöt ja muut lainanantajat tarvitsevat liiketoimintasuunnitelman saadakseen aloituslainan.

Vaihe 6. Hae yrityslainaa

Nyt sinun tarvitsee vain täyttää hakemus. Toimita kaikki asiakirjat ja vastaa kaikkiin lainanantajan tekemiin lainapyyntöihin. NBC:n hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa, ja kaikkien mahdollisten lainojen käsittelyssä kestää muutaman minuutin. Valitsemastasi lainasta riippuen sinun on toimitettava muut asiakirjat laina-ajan perusteella.

Perinteisillä lainanantajilla tämä prosessi voi kestää kuusi kuukautta tai kauemmin, mutta voit saada suurimman osan seuraavista yrityslainoista viikossa tai vähemmän NBC:n kautta:

 • 10 000 dollarin yrityslaina
 • 25 000 dollarin yrityslaina
 • 50 000 dollarin yrityslaina
 • 100 000 dollarin yrityslaina
 • 200 000 dollarin yrityslaina
 • 250 000 dollarin yrityslaina
 • 300 000 dollarin yrityslaina
 • 350 000 dollarin yrityslaina
 • Aloitusyrityslaina
 • Hybridge® SBA -yrityslaina

Vaihe 7. Investoi kasvuun

Kun olet saanut lainahakemuksen, on aika alkaa investoida kasvuun. Katso ideoita blogistamme yrityksen kasvattamisesta.

Kokeile 100 000 dollarin yrityslainalaskuriamme

Jos haluat laskea lainasummille koron, tutustu lainanmaksulaskuriimme. Se toimii millä tahansa summalla. Voit muuttaa:

 • Lainatyyppi
 • Lainan määrä
 • Laina-aika
 • Korko
 • Yhdistetään aikataulua
 • Ennakkomaksu

Se laskee lainasi kokonaiskoron ja kunkin maksun määrän.

Luo kopio alla olevasta yrityslainalaskurista omaan käyttöön:

Yrityslainalaskuri

Jatka liiketoimintasi kasvattamista!

Toivomme, että tämä opas 100 000 dollarin yrityslainan saamiseen on hyödyllinen. Voit myös harkita, kuinka saada 200 000 yrityslaina. Vaiheet ovat samat, ja useimmat lainanantajat hyväksyvät jopa 200 000 dollaria melko helposti. Niin kauan kuin sinulla on varaa maksaa, lisätyyny on hyödyllinen.

Mitä tekisit 100 000 dollarin yrityslainallasi?

Jakaminen on välittämistä!

🔥 Empfohlen:  Uusi kyky paljastettu: Voiko vain aikuiset tekoälyt, kuten GPT-4, parantaa itseään? Autonomisen kasvun vaikutusten tutkiminen kielimalleissa