Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada ChatGPT vastaamaan kaikkiin kysymyksiin – myös kiellettyihin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada ChatGPT vastaamaan kaikkiin kysymyksiin – myös kiellettyihin

Jos haluat saada ChatGPT:n vastaamaan mihin tahansa kysymykseen, sinun on ylitettävä sen tavalliset rajoitukset. OpenAI on ymmärrettävästi pitänyt ChatGPT:n loitolla kiistanalaisista ja sopimattomista aiheista.

Mutta jos sinun on kysyttävä chatbotilta epämiellyttäviä aiheita, on olemassa keino. Tekoälyllä on DAN-niminen “paha kaksos”, joka pystyy levittämään väärää tietoa, vihamielistä ja sopimatonta sisältöä, eikä sitä pidä ottaa vakavasti. Toistan, että haavoittuvia tai ahdistuneita tuntevien ei pitäisi käyttää sitä.

Tietysti on joitain kysymyksiä, joita ihmiset etsivät aidosti Internetistä. Ehkä siksi, että he olisivat hämillään tai epävarmoja, kuinka heiltä kysyttäisiin tosielämässä. Jos chatbotit korvaavat hakukoneet, niiden täytyy käsitellä kaikkea, mitä ihmiset voivat heittää heille.

Näin saat ChatGPT:n vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Kuinka saada ChatGPT vastaamaan mihin tahansa kysymykseen

Toimittajan huomautus:

ChatGPT:n suodattimet ovat olemassa hyvästä syystä estääkseen pääsyn laittomaan, loukkaavaan ja haitalliseen sisältöön. OpenAI ei tue omien ohjeidensa rikkomista tämän tekniikan käyttämiseksi, ja käyttäjät tekevät sen omalla vastuullaan ja heidän pääsynsä OpenAI:n palveluihin voidaan peruuttaa. tulos. Muista lukea

1. Kirjaudu sisään ChatGPT:hen

Kirjaudu sisään to ChatGPT päällä chat.openai.com. Et voi käyttää tätä menetelmää uudessa Bingissä, jossa on ChatGPT.

2. Kopioi ja liitä DAN-kehote

Kopio ja liitä the DAN-kehote ChatGPT:hen. Meillä on ollut onnea Githubin kanssa, mutta viimeisintä DAN-kehotetta päivitetään säännöllisesti.

3. Esitä kysymyksiä

Kysy ChatGPT:ltä mitä tahansa kysyttävää ja sekä tavallinen ChatGPT (Classic) että DAN (Jailbreak) vastaavat.

Kaikki on tehty, mutta ole varovainen, koska DAN pystyy vastaamaan väärin. Tekoäly on vielä lapsenkengissään ja sellaisenaan se on vielä kaukana täydellisestä.

Jos haluat saada kaiken irti tekoälystä, tutustu midjourneyn, Starry AI:n ja DALL•E 2:n käyttämiseen upeiden tekoälykuvien luomiseen. Jos tarkistat ChatGPT-vaihtoehtoja, kokeile Google Bardia tai CatGPT:tä. Jos olet Italiassa tai muussa maassa, jossa ChatGPT on kielletty, kannattaa ehkä harkita ChatGPT VPN:n käyttöä.

🔥 Empfohlen:  Nopeuta harjoittelua useilla GPU:illa PyTorch Lightningin avulla

Tämän päivän parhaat Logitech K780 -tarjoukset