Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada enemmän näkymiä TikTokista: 13 todistettua strategiaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada enemmän näkymiä TikTokista: 13 todistettua strategiaa

Haluatko oppia saamaan näkymiä TikTokista? Olemme turvassa.

Muutaman viime vuoden aikana TikTok on noussut näyttämölle ja ottanut paikkansa maailman suosituimpien sosiaalisen median sovellusten joukossa. Hauska ja interaktiivinen alusta on loistava paikka sekä kuluttaa että luoda sisältöä. TikTok-näkymien saaminen voi kuitenkin olla vaikeaa.

TikTokilla on yli 732 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, ja se on täynnä uutta sisältöä, joten on tärkeää varmistaa, että videosi erottuvat joukosta, jos haluat saada katselukertoja.

Tästä artikkelista löydät 13 tehokasta strategiaa saada lisää näkymiä TikTokista. Jaamme kaiken vinkeistä ja parhaista käytännöistä vähän tunnettuihin algoritmien hakkeroihin.

Valmis? Aloitetaan:

1. Lisää sisältöäsi

Säännöllinen julkaiseminen mille tahansa sosiaalisen median alustalle on välttämätöntä, jos haluat kasvaa. Se on kuitenkin erityisen tärkeää TikTokissa. Koska TikTok koostuu paljon lyhyemmistä leikkeistä, ihmiset kuluttavat paljon enemmän sisältöä kuin muilla videoalustoilla.

Tämä tarkoittaa, että TikTokin tekijöiden on myös luotava enemmän sisältöä pysyäkseen ajan tasalla. Sen sijaan, että julkaiset vain kerran päivässä, harkitse julkaisemista 2–3 kertaa päivässä lisätäksesi mahdollisuuksiasi saada näyttökertoja.

Vaikka 2-3 videota päivässä saattaa tuotannon näkökulmasta tuntua suurelta, TikTok-videot ovat melko helppoja tuottaa, joten tämän sisällön seuraaminen on melko helppoa.

Lisäksi mitä enemmän tuotat sisältöä, sitä todennäköisemmin se leviää.

Jos huomaat kamppailevasi sisältöideoiden kanssa, harkitse inspiraation ottamista nykyisistä trendeistä. Voit myös yrittää jakaa TikTok-videosi 2 tai 3 osaan. Tämä pitää yleisön kiinnostuneina, ja he katsovat sitten kolme leikettä yhden sijasta. Tämä strategia toimii erityisen hyvin storytime-videoissa.

Huomautus: Sisältöä on helpompi skaalata sosiaalisen median ajastimen avulla. Pallyy on hyvä vaihtoehto, koska heillä on ilmainen suunnitelma, joka tukee TikTok-aikataulutusta. Napsauta tästä aktivoidaksesi ilmaisen tilisi.

2. Kommentoi ensimmäisenä TikTok-vaikuttajien uusia videoita omalla alueellasi

Koska niin monet sisällöntuottajat julkaisevat säännöllisesti TikTokissa, sitoutuneiden katsojien voi olla vaikea huomata omalla markkinaraollasi.

Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia päästä esille ForYou-sivulla, voi olla hyvä idea kommentoida muita TikTok-videoita omalla markkinaraollasi, koska se auttaa sinua saamaan yhteyden kyseisen markkinaraon seuraajien kanssa sekä ajattelevia luojia.

Jotta saat kaiken irti tästä strategiasta, on hyvä idea valita 3–5 menestyvää tekijää omalta markkinaraoltasi ja seurata heitä. Muista kommentoida johdonmukaisesti ja aidosti jokaista heidän videotaan.

Yritä tehdä kommenteistasi silmiinpistäviä tai hauskoja ja muista käydä keskusteluja kenen tahansa kanssa, joka vastaa sinulle. Tämä voi olla loistava tapa saada huomio ja ohjata liikennettä isommilta tileiltä omiin videoihisi.

3. Hyödynnä trenditehosteita

Tehosteiden käyttäminen on loistava tapa piristää TikTok-sisältöäsi, ja se voi myös auttaa sinua saamaan lisää katsojia. Käyttämällä tällä hetkellä trendaavia tehosteita, TikTok-algoritmi työntää videosi tavallista pidemmälle, ja saatat jopa näkyä ForYou-sivulla joillekin katsojille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa autokouluyritys Intiassa - vaiheittainen opas

Löydät trendaavia tehosteita siirtymällä TikTok-sovelluksesi Discover-välilehdelle (se on sivun alareunassa oleva suurennuslasi).

Näet useita trendikkäitä tehosteita, hashtageja ja ääniä. Valitse trendaava tehoste ja napsauta “Lisää suosikkeihin”. Sitten tehoste on käytettävissä tallennussivulla, kun menet kuvaamaan seuraavaa klippiäsi.

4. Hyödynnä videotekstit hyvin

Toinen loistava tapa lisätä videoidesi sitoutumista ja saada enemmän katselukertoja on sisällyttää videoihisi tekstitykset. Tekstitykset voivat lisätä videoihisi ylimääräistä mielenkiintoa ja kannustaa katsojia toimintaan.

Jos esimerkiksi haluat saada enemmän ihmisiä katsomaan videon loppuun asti, voit lisätä tekstityksiä, joissa sanotaan esimerkiksi “odota sitä” tai “jatka katsomista”. Voit myös käyttää tekstityksiä selittääksesi, mitä videossa tapahtuu ihmisille, jotka katsovat TikTokia ilman ääntä.

5. Jaa TikTok-sisältösi muilla sosiaalisilla alustoilla

Jos olet jo innokas sosiaalisen median käyttäjä, tämä vinkki on sinua varten. TikTok on nouseva alusta, ja vaikka se on otettu laajalti käyttöön viimeisen vuoden aikana, monet ihmiset eivät vieläkään käytä sovellusta. Jos sinulla on paljon seuraajia muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa tai Facebookissa, voit tuoda käyttäjiä kyseisiltä alustoilta katsomaan TikTok-sisältöäsi.

Voit jakaa videosi napsauttamalla videonäytön reunassa olevaa jakopainiketta. Tämän jälkeen sinulle annetaan mahdollisuus jakaa se suurille sosiaalisille alustoille, kuten Instagram ja Instagram Story, Facebook ja Twitter.

Instagramissa ja Facebookissa on videoominaisuuksia, jotka toimivat samalla tavalla kuin TikTok, joten sisällön uudelleenkäyttö ja katselukertojen kerääminen on todella helppoa.

Ja jos haluat säästää aikaa, sosiaalisen median aikataulutyökalu, kuten SocialBee, antaa sinun julkaista sisältöä nopeasti Twitterin ja Facebookin kaltaisilla alustoilla.

6. Luo sitoutumiseen keskittyvää sisältöä

Toisin kuin monet muut sosiaaliset alustat, TikTokissa ei ole kyse siitä, kuinka monta seuraajaa sinulla on. Vaikka TikTokissa on mahdollista saada seuraajia, menestymisen kannalta on tärkeää kannustaa katsojia katsomaan videosi loppuun ja olemaan heidän kanssaan tekemisissä.

Tätä TikTok haluaa nähdä, ja algoritmi on asetettu työntämään videoita, jotka osoittavat hyvän katseluajan ja korkean sitoutumisen.

Sitoutumisen lisääminen riippuu luomastasi sisällöstä. Mikään helppo temppu tai hakkeri ei voi auttaa sinua lisäämään sitoutumista, sinun on vain tehtävä sisällöstäsi mahdollisimman kiinnostavaa. Joitakin tapoja tehdä tämä on videoiden tekeminen keskustelua herättävistä aiheista, kuten politiikasta ja muista trendikkäistä aiheista, kuten tämä:

Voit myös kokeilla videoiden luominen jotka ovat jännittäviä tai hieman hämmentäviä. Tämä rohkaisee katsojiasi katsomaan videosi uudelleen, esittämään kysymyksiä tai jakamaan ne ystävien kanssa.

Katseluajan pidentämisessä varmista, että kiinnität katsojat ensimmäisten sekuntien aikana ja älä päästä sitten irti heidän huomiostaan. Anna heille teaseri tai lupaa voitto, joka heidän on katsottava loppuun asti saadakseen.

7. Älä poista vanhaa sisältöäsi

Digitaalisen sisällöntuottajana voi olla houkuttelevaa poistaa vanhaa sisältöä, jos se ei mielestäsi tuottanut niin hyvin kuin haluaisit. Kuitenkin, kun kyse on TikTokista, tämä ei aina ole paras idea. TikTokin algoritmi arvioi jokaisen videon erikseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vanhat videot vaikuttavat uuteen sisältöösi.

🔥 Empfohlen:  Tärkeimmät käytännöt Adtech-yrityksille tietoturvastandardien noudattamiseksi

Tämän lisäksi vanhoilla videoilla, joiden uskot saavan koskaan enää katselukertoja, saattaa silti olla mahdollisuus levitä. Jos trendit muuttuvat, vanhempi sisältösi voi nousta uudelleen esiin ja saada vetovoimaa uudelleen.

8. Ompele muiden ihmisten sisältöä

Sisällön yhdistäminen on loistava tapa saada lisää katselukertoja, löytää uusia ideoita sisällölle ja tavoittaa eri yleisöjä.

Kun ompelet, voit sisällyttää 5 sekuntia jonkun muun videota omaasi. Se voi olla hauska reaktio tai oma näkemyksesi trendistä.

Tämä toimii täydellisesti vetovoiman ja katselukertojen saamiseksi, sillä jos yhdistämäsi sisältö leviää viruksen leviämiseen, videosi on paljon suurempi mahdollisuus tulla nähdyksi tai esille sivuilla.

Ompeleminen on myös todella helppoa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa -painiketta videossa, jonka haluat yhdistää, valitse ja kuvaa lisäsisältösi.

9. Vaihda yritystiliin

Vaikka yritystiliin siirtyminen ei suoraan auta sinua saamaan lisää näyttökertoja, se voi auttaa sinua suunnittelemaan strategiaasi ja parantamaan kasvupotentiaaliasi.

Yritystilin haltijat saavat käyttöönsä lisäominaisuuksia, kuten analytiikkatyökaluja, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään, kuinka katsojasi ovat vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa ja miten sitä voidaan parantaa. Tämän lisäksi yritystilin haltijat saavat pääsyn eksklusiivisiin ääniin ja luovaan liiketoimintakeskukseen.

Vaihda profiilisi yritystiliksi siirtymällä Asetukset-välilehteen ja napsauttamalla Hallinnoi tiliä. Sinulle näytetään sitten Vaihto yritystiliin -vaihtoehto. Seuraa ohjeita ja voit luoda yritystilin muutamassa minuutissa.

10. Etsi oikea aika postaamiseen

Aika, jonka julkaiset TikTokissa, on erittäin tärkeä, joten sinun kannattaa löytää aika, jolloin kohdealueesi käyttäjät ovat erityisen aktiivisia.

Tätä voi olla vaikea selvittää, mutta Internet-tutkimuksen ja omista viesteistäsi keräämiesi tietojen avulla sinun pitäisi pystyä selvittämään ehdottoman paras aika julkaista sisältösi.

Yleisenä nyrkkisääntönä on, että hyviä aikoja julkaista on 2.00–9.00 (EST) koko viikon ajan, koska silloin sitoutumisasteet ovat korkeimmat koko alustalla.

Sinun tulee kuitenkin testata tämä itse ja yrittää selvittää, milloin oma sisältösi toimii parhaiten.

11. Tee yhteistyötä muiden TikTok-vaikuttajien kanssa

Toinen hieno tapa saada enemmän katselukertoja TikTokista on tehdä yhteistyötä muiden tekijöiden kanssa. Tekemällä yhteistyötä muiden TikTok-vaikuttajien kanssa, joilla on samanlainen yleisö kuin sinulla, voit hyödyntää heidän yhteisöään ja mahdollisesti kerätä paljon uusia seuraajia ja näkemyksiä.

Yksi helppo tapa tehdä yhteistyötä TikTokissa on Duet-ominaisuuden käyttäminen. Duettien avulla voit reagoida toisen käyttäjän videoon (klipsisi näytetään alkuperäisen leikkeen rinnalla).

Duetointi TikTokissa on helppoa: Etsi vain video, johon haluat vastata, paina leikkeen oikeassa alakulmassa olevaa painiketta ja napsauta . Sieltä voit valita haluamasi asettelun ja aloittaa tallennuksen.

Jos olet brändi ja haluat tehdä yhteistyötä vaikuttajien kanssa lisätäksesi bränditietoisuutta, voit löytää sisällöntuottajia, jotka voivat sopia hyvin Creator Marketplace ja kutsua heidät yhteistyöhön.

🔥 Empfohlen:  Big Boy Toyzin liiketoimintamalli | Kuinka Big Boy Toyz ansaitsee rahaa

12. Pidä sisältösi lyhyenä ja suloisena

TikTok ei ole kuin YouTube. TikTokin yleisöillä on lyhyt keskittymisaika. Sen sijaan, että katsoisivat koko videota 10 minuutin ajan, he mieluummin pyöräilevät nopeasti läpi kymmeniä viihdyttäviä lyhyitä videoita yhdellä istumalla.

Siksi on hyvä idea pitää sisältösi lyhyt ja suloinen (30 sekuntia tai vähemmän). Jos julkaiset videoita, jotka ovat paljon pidempiä, käyttäjät eivät todennäköisesti katso niitä loppuun asti. Ja kun käyttäjät napsauttavat videosi pois päältä ennen loppua, se heikentää valmistumisastettasi.

Tällä on merkitystä, koska valmistumisaste on yksi TikTokin tärkeimmistä sijoitustekijöistä. Algoritmi työntää sisältösi useammille katsojille ja nopeuttaa kasvuasi, jos videosi valmistumisaste on korkea, joten tavoitteena on varmistaa, että mahdollisimman monet ihmiset katsovat videosi loppuun asti.

13. Käytä oikeita hashtageja

TikTokin hashtagit toimivat samalla tavalla kuin Instagram. Ne auttavat kertomaan algoritmille, mistä sisällöstäsi on kyse, jotta useammat kohdeyleisösi ihmiset voivat löytää videosi.

Kun lisäät hashtagin videon kuvaukseen, TikTok-algoritmi alkaa jakaa sitä käyttäjien kanssa, jotka ovat olleet tekemisissä muiden samankaltaisten, samaa hashtagia käyttävien videoiden kanssa. Siksi on tärkeää valita huolellisesti hashtagit, jotka liittyvät läheisesti sisältöösi, sen sijaan, että valitset vain suosituimpia.

Jos esimerkiksi jaat hauskan videon koirasi tanssimisesta, et halua merkitä sitä tunnisteella #recipes vain siksi, että se on suosittu. Jos teet niin, videosi näytetään ihmisille, jotka etsivät ruoanlaittoon liittyviä videoita, ja he todennäköisesti napsauttavat heti pois päältä sitoutumatta. Paljon parempi hashtag olisi #DogsOfTikTok.

On myös hyvä idea käyttää trendaavia hashtageja aina kun se on tarkoituksenmukaista tavoittavuuden maksimoimiseksi. Löydät trendaavat hashtagit Discover-välilehdeltä.

Lopulliset ajatukset

TikTok on maailman seitsemänneksi suosituin sosiaalisen median alusta, joten olitpa yrityksen omistaja tai innokas luoja, TikTok voi olla loistava alusta hallintaan.

Varsinkin kun otat huomioon sen, että voit ansaita rahaa alustalla pienellä määrällä seuraajia. Opi tarkalleen kuinka monta seuraajaa tarvitset tästä artikkelista.

Mutta koska yli puolet TikTok-käyttäjistä lataa omaa sisältöään, voi olla vaikeaa saada videosi näkymään tai esille ForYou-sivulla.

Toivottavasti nämä vinkit voivat auttaa sinua saamaan enemmän TikTok-näkymiä ja lisäämään yleistä tavoittavuuttasi ja sitoutumistasi.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:

Table of Contents