Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada ilmainen Sam’s Club -jäsenyys? Opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada ilmainen Sam’s Club -jäsenyys? Opas

Haluatko nauttia Sam’s Club -jäsenyyden eduista kuluttamatta mitään? Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla rahansäästötapojen löytäminen on aina etusijalla. Onneksi on olemassa tapoja saada Sam’s Club -jäsenyys maksamatta säännöllisiä maksuja. Olipa kyseessä rajoitetun ajan kampanjat, kokeilujäsenyydet tai erikoistarjoukset, tämä artikkeli tarjoaa arvokkaita oivalluksia siitä, miten saat ilmaisen Sam’s Club -jäsenyyden ja saat käyttöösi eksklusiivisia tarjouksia, alennuksia ja laajan valikoiman tuotteita. Tutustu mahdollisuuksiin ja ala nauttia jäsenyyden eduista rikkomatta pankkia.

Kuinka saada ilmainen Sam’s Club -jäsenyys? Opas

Kuva samsclub.com

Olisit iloinen, jos tietäisit sen Sam’s Club on kampanjatarjous, jonka avulla voit rekisteröityä tavalliseksi jäseneksi ilmaiseksi. Katsos, tavallinen jäsenhinta henkilölle, joka liittyy Sam’s Clubiin, on 45 dollaria vuodessa. Tämän ansiosta voit tehdä ostoksia Clubilla ympäri vuoden. Tällä 45 dollarin hinnalla voit jopa jakaa jäsenyyden perheenjäsenen kanssa.

Siksi, 45 dollarilla voit ostaa kaksi Sam’s-korttia. Vaikka monet ihmiset pitävät tätä hyvänä vastineena sinänsä, Sam’s järjestää nyt kampanjan, jossa voit ansaita 45 dollaria myöhemmästä 45 dollarin tai suuremmasta klubin sisäisestä transaktiosta, jos liityt jäseneksi. Koska säästät 45 dollaria alkuperäisestä tapahtumastasi, jäsenmaksusi on jo maksettu.

Siinä on saalis: voit käyttää 45 dollarin säästösi vain kerran ja käyttää tämän luottoa vain myymälässä, et verkossa. Et voi vain uusia olemassa olevaa ilmaista Sam’s Club -jäsenyyttäsi, jos haluat hyödyntää tätä tarjousta, koska sinun on ostettava jotain 60 päivän kuluessa Sam’s Clubiin liittymisestä ja oltava uusi jäsen.

Lisäksi rekisteröityäksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Sinun on myös hyväksyttävä tilauksesi automaattinen uusiminen. Voit nimenomaisesti lopettaa tilisi automaattisen uusimisen verkossa tai myymälässä, jos päätät, että et enää halua olla Sam’s Club -jäsenyyssopimuksen jäsen ensimmäisen vuoden jälkeen. Vaikka täyttäisitkin nämä vaatimukset, sinun pitäisi todennäköisesti hyödyntää tilaisuutta saada ilmainen Sam’s Club -jäsenyys.

Vähän lisätietoa

Rekisteröidy Sam’s Clubiin heidän verkkosivuillaan. Sinun on annettava joitain perustietoja, kuten henkilöllisyytesi, kotisi, matkapuhelinnumerosi sekä maksutapa.

45 dollarin välitön tarjoussäästö lisätään Sam’s Club -tilillesi 72 tunnin sisällä jäsenyyden aktivoinnista. Tilauksen rekisteröinnin jälkeen sinulla on 60 päivää aikaa käydä kaupassa ja käyttää vähintään 45 dollaria. Ostosta saamasi hyvitys maksaa liittymismaksusi.

Nyt on loistava tilaisuus tutustua Sam’sin tarjontaan, jos olet kiinnostunut ostamaan massaa tai saada eksklusiivisia jäsensäästöjä laajasta valikoimasta tuotteita leluista elektroniikkaan. Hyödynnä siis tämä tarjous ennen sen voimassaolon päättymistä.

Suurin Cashback-luottokortti, jonka olemme nyt nähneet, tarjoaa nollan alkuprosenttia Todellinen vuosikorko lähes vuoteen 2024 asti. Ammattilaisemme rakastavat tätä huippuvaihtoehtoa nolla prosentin alkuperäisellä todellinen vuosikorolla, joka voi kestää lähes vuoteen 2024 asti, absurdilla noin viiden prosentin rahanpalautusmaksulla ja ilman vuosimaksua.

Sam’s Club -jäsenyyden edut

Kuva samsclub.com

Ilmainen Sam’s Club -jäsenyys voi tarjota upeita alennuksia kausituotteista, päivittäistavaroista, massaostoksista ja kaasusta. Kun uudet jäsenet rekisteröityvät 45,00 dollarin vuosijäsenyyteen, varastoklubi antaa heille 45 dollarin hyvityksen heidän ensimmäisestä Sam’s Club -jäsenyydestä. suoritettu 60 päivän kuluessa liittymisestä.

Sam’s Club -jäsenyydet sisältävät ainutlaatuisia etuja, jotka ovat saatavilla vain jäsenille, kuten ilmaiset renkaiden korjaukset, pääsy Sam’s Clubin huoltoasemille halvemmalla kaasun hinnalla ja bulkkipaperia. Varastoklubi, Sam’s Club, tarjoaa jäsenille fantastisia bulkkialennuksia erilaisista tavaroista, mukaan lukien kodin tavarat, elektroniikka, renkaat ja reseptilääkkeet.

Joitakin muita etuja

Edut ylittävät sen. Jäsenet saavat myös rajoitetun ajan kannustimia kunkin jäsenen aktiiviselle kortille, ilmaisen toimituksen valikoimalle, ilmaisen noudon tien varrelta ja ilmaisen renkaiden korjauksen sekä välittömiä säästöjä jo ennestään edullisista jäsenhinnoista. Kyllä, voit korjata renkaasi missä tahansa Sam’s Clubissa riippumatta siitä, mistä ostit ne, kunhan ne noudattavat US Tire Manufacturers Associationin standardeja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tallentaa snapchatissa pitämättä painiketta painettuna? (iOS ja Android)

Ilmainen Sam’s Club -kortti on ilmiselvä valinta, jos haluat säästää rahaa bensamaksussa, varsinkin jos aiot matkustaa tänä syksynä. Suurin osa Sam’s Clubin huoltoasemista myy polttoainetta vain alennettuun hintaan Sam’s Clubin jäsenille, ja sinun on esitettävä jäsenkorttisi tehdäksesi niin. Jäsenet saavat 0,05 dollarin alennuksen rajoitetuilla asemilla avoinna suurelle yleisölle, joten säästät korkealuokkaisesta keskiarvosta, premium-polttoaineesta ja dieselpolttoaineesta kummassakin tapauksessa. Muista, että alennus vaihtelee Sam’s Club -alueen ja kaupunkisi mukaan.

Yksi Sam’s Club -jäsensopimuksen parhaista eduista on kuitenkin se, että se lievittää huolta ostajan katumuksesta. Jälleenmyyjän 100 %:n tuotelaatutakuun alaisena voit palauttaa suurimman osan ostoksistasi vaihtoa tai hyvitystä varten. Lisäksi Sam’s Club ottaa Amexin, MasterCard, Discover ja Visa, kun taas Costco on tunnettu siitä, että se hyväksyy vain Visan. Sam’s voisi olla paras vaihtoehtosi, jos olet luottokorttipisteen narkkari.

Älä huoli, jos päätät, että Sam’s Club -kortti ei ole sinua varten; voit peruuttaa jäsenyyden ennen vuosittaisen jäsenyytesi uusimista soittamalla jäsenhuollon edustajalle, keskustelemalla edustajan kanssa livenä verkossa tai käymällä missä tahansa klubin jäsenpalvelupisteessä. Sinulla ei ole mitään menetettävää tällä hinnalla.

Sam’s Clubin vuositilauskampanja

Sam’s Club -jäsenyydet voisivat todellakin maksaa itsensä takaisin tarjoamalla asiakkaille lisäalennuksia tuotteista, kuten ruuista, juomista, laitteista, televisioista, vaipoista tai jopa halvemmasta kaasusta (valtava helpotus tässä taloudessa). Voit kuitenkin lisätä säästöjäsi, jos hyödynnät myös viimeisimmän ilmaisen Sam’s Club -jäsenkampanjan, joka tekee vuoden jäsenyys uusille jäsenille ilmainen.

Yksi haetuimmista tarjouksista kaikille Sam’s Clubiin liittyville on hyvin tunnettu “ilmainen” tilaustarjous. Etsimme jatkuvasti parhaita ehdotuksia Sam’s Clubin jäsenille tai niille, jotka harkitsevat liittymistä. Voit rekisteröityä vastaanottamaan sähköposti- tai tekstihälytyksiä heti, kun seuraava fantastinen Sam’s Club -tarjous tulee saataville, ja oppia alla, kuinka nämä Sam’s Clubin “ilmaiset” tilauspaketit toimivat.

Kuinka “ilmainen” Samin klubikorttitarjous toimii?

Kuva samsclub.com

Sam’s Club -jäsenyyssopimuksessa on usein erityisiä kannustimia, jotka voivat tehokkaasti tehdä vuositilauksesta saatavilla. Kun tämä uusi tarjous on voimassa, saatat liittyä uudeksi klubin jäseneksi 45 dollarilla (plus verot joissakin paikoissa), ja saat 45 dollaria alennuksen ensimmäisestä klubitapahtumasta. Vuosittaisen 45 dollarin liittymismaksusi eliminoi 45 dollarin takaisinmaksun, kun teet ostoksen Sam’sista, jolloin ilmoittautumisesi klubiin pysyy “ilmaisena” ensimmäisen vuoden ajan. Jälleen kerran, tämä tarjous on voimassa vain lyhyen ajan, joten toimi nyt!

45 dollarin kauppahyvitys kattaa 45 dollarin vuotuisen klubihintasi (rekrytoijille) heti, kun ostoksesi on tehty kuudenkymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta, mutta muista tarkistaa kampanjatiedot Samin viralliselta sivustolta.

Muistettavat kohdat

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee pitää mielessä ennen tämän tarjouksen käyttämistä.

  • Valitsemalla tämän sopimuksen sallit vuosittaisen suhteellisen hyvityksen Sam’s Club -korttimaksuistasi + veroista, jotka maksetaan tiedoissa olevaan korttiin.
  • Varmistaaksesi, että tämä sopimus on todella “ilmainen” sinulle, voit lopettaa automaattisen uusimisen ennen vuoden alkua. Voit tehdä tämän menemällä osoitteeseen samsclub.com, klubiin, tai soittamalla numeroon 1-888-746-7726.
  • Sam’s Plus -jäsenet eivät ole oikeutettuja tähän kampanjaan.
  • Saadaksesi tämän sopimuksen, sinun on rekisteröidyttävä verkossa upouudeksi Sam’s Club -jäseneksi.
  • Jotta voit ostaa tilauksen, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.
  • Plus-jäsenyys ja muut tavarat eivät sisälly tähän kampanjaan.

Nämä alennukset eivät ole saatavilla ihmisille, jotka ovat nyt Sam’s Club -jäsensopimuksen tilaajia, tai henkilöille, jotka ovat liittyneet alle kuusi kuukautta ennen tapahtumapäiviä. Suosittelemme tutustumaan laskutustiliisi tai Sam’s Club -verkkotiliisi uusimisilmoituksesi ja sen perusteella, oletko oikeutettu vai et, riippuen näistä poikkeuksista. Jos kuulut tällä hetkellä Sam’s Clubiin, uusi ilmainen Sam’s Club -jäsenyytesi.

Sam’s Club Card -alennukset ja -tarjoukset menneisyydestä

Käyttäjämme löytävät ja raportoivat usein uusia tilaustarjouksia, jotka ilmestyvät vuosittain. Monet näistä eduista ovat “ilmaisia” jäsenyystarjouksia, kun olet käyttänyt päivittäistavaroiden luottokortteja ja ilmaisia ​​ateriakuponkeja. Löydät yleensä nämä erikoistarjoukset Sam’s Clubin verkkosivuilta, Grouponista tai Living Socialista. The Yli 12 miljoonaa jäsentä tarkkaile jatkuvasti ja lähetä upeimmat tarjoukset Samille ja kaikille muille merkittäville varastokauppiaille, kuten Costcolle, sekä muille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lähettää uudelleen Instagramissa: Opas uudelleenpostittamiseen Instassa

Sam’s Club tarjosi äskettäin Charminille erittäin pehmeää pehmopaperia 32 extraa plus rullainternet hintaan 23,98 dollaria (tai käytä vain 13,98 dollaria per, kun käytät 10 dollarin kuponkia.) Tämä on erinomainen esimerkki säästöistä, joita voit odottaa ilmaisella Sam’s Club -jäsenyydellä verrattuna muihin jälleenmyyjiin Kuten Walmart ja Target. Vain 19,98 dollarilla Sam’s Club tarjoaa 32 rullaa tikattua Northern Extremely Soft & Strong -vessapaperia.

30 kappaletta Massive of Charmin Ultra Soft -wc-rulla on saatavana Targetista hintaan 31,99 dollaria. Vertailun vuoksi Walmart on aiemmin myynyt 9-kertaisen Charmin Ultra Soft -wc-rullan Mega Rolls (toimitettavaksi) hintaan 15,53 dollaria; näin ollen 30 rullaa Walmartilta maksaisi yli 45 dollaria. Ja tällä hetkellä Amazon tarjoaa vertailukelpoisia tuotteita noin 31 dollarilla. Slick The Charmin Super Extra -rullat (24 ct) ovat pudonneet 52 dollarista 42 dollariin Amazonissa, mikä tekee tästä 30 dollarin hinnasta halvimman tähän mennessä.

Sam’s Club Shopping: Todistetut strategiat

Kuva samsclub.com

Tässä on joitain strategioita, joista voi olla hyötyä tehdessäsi ostoksia Sam’s Clubilla.

1. Ymmärrä kaupan hintakoodit

Auttaisi, jos katselisit jatkuvasti tarrojen hintoja, mutta Sam’s Clubilla haluat kiinnittää erityistä huomiota sekä dollareihin että sentteihin. Hinta, joka päättyy numeroon 1 (esimerkiksi .81 tai .91), tarkoittaa alennettua tuotetta, kun taas täysihintaiset tuotteet päätyvät yleensä numeroon 99. Lisäksi jokaisessa hintalapussa on tuotekoodi, joka päättyy kirjaimeen “C, “”N” tai “A.” “C” tarkoittaa, että tuote on peruutettu tai sitä ei ole tarpeeksi varastossa.

Toisin sanoen hinta saattaa laskea pian. Ei koskaan loppuvat tuotteet on merkitty kirjaimella “N”, mikä tarkoittaa “ei koskaan loppu. ”A-kirjaimeen päättyvät tuotenumerot osoittavat kuitenkin, että tuote on käytössä ja että myymälässä on useita samankaltaisia ​​tuotteita varastossa, joten on epätodennäköistä, että sen hinta laskee kovin pian.

2. Tarkista kirjahyllyt

Hauska fakta: Myyjät kirjaimellisesti “vuokraavat” hyllytiloja Sam’s Clubissa tietyksi ajaksi – jälleenmyyjä voi alentaa tuotteen hintaa, jos myynti ei ole sitä mitä sen pitäisi olla siirtääkseen sen pois hyllyiltä ennen vuokrasopimuksen päättymispäivää. Sinun täytyy selata käytäviä löytääksesi nämä eksklusiiviset tarjoukset, koska niitä ei julkaista. Johtajat päättävät yleensä hyllytarkastukset tiistaina, ja hinnoittelua tarkistetaan keskiviikkoisin vastaamaan näitä tarkastuksia.

Jotkut älykkäät jälleenmyyjät ovat hyötyneet ostaa tavaroita korkeammalla hinnalla, kun varastoa on vähän. Kun vain muutama yksikkö on jäljellä huomattavalla alennuksella, he palauttavat tavarat. Pyydä vain “palautus ja osto takaisin” asiakaspalvelussa. Voit vapaasti ostaa sinetöimättömiä tavaroita halvemmalla, jos hyllyillä on vielä tarpeeksi varastoa. Tämä taktiikka, joka muistuttaa luottokortin käyttöä hintasuojalla, on hyödyllinen kausituotteita ostettaessa.

3. Vältä kassaa

Kauppa esitteli viime syksynä ilmaisen Scan & Go -sovelluksensa, jonka avulla kuluttajat voivat ohittaa kassat. Ilmaisen Sam’s Club -jäsenyyden tilaajat voivat käyttää sovellusta kaupoissa skannaa tuotteen viivakoodit, suorita välittömiä maksuja sovelluksen sisällä ja poistuvat sitten laitoksesta oston jälkeen.

Internetin ostaminen sen sijaan? Käytä “Club Pickup” -palvelua ostaaksesi haluamiasi tuotteita verkkokaupan sijaan. Kun ostoksesi on valmis, saat ilmoituksen ja voit noutaa sen liikkeen edestä. Monet Sam’s Club -jäsenyyden asiakkaat väittävät voivansa säästää enemmän rahaa käyttämällä liikkeen Club Pickup -palvelua, koska he eivät osta edes impulsiivisesti.

Lisäksi on helppo uskoa, että sinulla ei ole mitään yksinkertaista hankkia se ja huomata, että sinulla oli sitä aiemmin varastossa kotona. Voit vahvistaa, että astianpesuaine loppuu, kun teet ostoksesi verkossa.

🔥 Empfohlen:  GoPro sisältömarkkinoinnillasi: Kuinka sinun pitäisi brändätä oma tuote

4. Hanki lisää

Sam’s Club MasterCardilla on etuja ja haittoja, kuten lähes kaikilla muilla kauppakorteilla. Hyvä puoli on se, että jäsenet saavat käteispalautusprosentin 5 % bensasta, 3 % syömisestä ja kuljetuksista ja 1 % kaikista muista ostoksista. Plus:n tarjoaman 2 %:n käteispalautuksen lisäksi jäsenet, joilla on ilmainen Sam’s Club -jäsenyys sekä tilaus, ansaitsevat myös 3 % rahat takaisin myymälässä tehdyistä tapahtumista. Tämän seurauksena Sam’s Club tarjoaa jopa 5% käteispalautus kaikista ostoksista.

Kun perustat myymälässä uuden luottokortin ja käytät sitä yli 100 dollarin ostoksen tekemiseen samana päivänä, yritys antaa sinulle 45 dollarin tiliotteen hyvityksen, mikä pyyhkii pois vuosijäsenyytesi kustannukset. Mitä tulee haitoihin? Se auttaisi, jos et koskaan pidä saldoa kortilla, koska muuttuva todellinen vuosikorko voi olla 23,15 %.

Etkö halua avata kauppakorttia? Liity vain klubiin ja hyödynnä lahjakorttisi. Sam’s Clubilla on ajoittain tarjouksia Amexilta, mikä tekee jäsenyydestä houkuttelevamman.

5. Alenna kustannuksia

Olet luultavasti kuullut sanonnan “teidän parasta tehdä ostoksia”, joka koskee Sam’s Club -jäsenyyden asiakkaita. Suurin osa myymälän varastosta on johdonmukaista sijainnista toiseen, vaikka 10 % siitä vaihtelee riippuen paikallisesta maantieteellisestä sijainnista ja markkinatrendeistä. Saattaa olla hyvä idea vaihdella vierailujasi, jos asut useiden Sam’s Club -konttoreiden lähellä. Yllä mainitut hyllytilaalennukset voivat muuttua eduksesi. Saatat löytää erilaisia ​​asioita, jos vierailet vähittäiskaupassa muiden mieltymysten asiakkaiden kanssa.

6. Osta lahjakortteja säästääksesi rahaa.

Sam’s Club on loistava paikka löytää lahjakortteja syvästi alennettuun hintaan. Kaupassa on tarjolla lukuisten tunnettujen liikkeiden kortteja, joista suurin osa on tarjolla alennuksella omasta nimellishinnastaan. Saatat usein alkaa säästää 10-25% heti.

7. Nopea säästöluokitus

Yrityksen Quick Savings -palvelu toimii tehokkaasti massiivisena kuponkikirjana. Nämä säästöt lisätään kuitenkin tilaukseesi välittömästi, eikä sinun tarvitse leikata kuponkeja. Näet välittömiä säästöjä eri tuotteissa, kun selaat Sam’s Club -kauppaa tai ostoksia verkossa. Jokainen jäsen on kirjautunut ohjelmaan ja ilmoittaa alennukset lisätään jäsenyyteen maksu, joka vähentää kustannuksia entisestään.

Yrityksen verkkosivuilla on myös päivittäisiä erikoistarjouksia nimeltä “Shocking Values”, jotka auttavat asiakkaita säästämään rahaa kodin sisustuksesta shampoon. Huomioi viimeiset käyttöpäivät tarkasti. Et saa alennusta, jos teet tilauksesi verkossa kampanjan ollessa vielä voimassa, mutta maksat ostoksen henkilökohtaisesti sen jälkeen.

Lue myös: Sam’s Club -päivälippu: Shoppaile ilman jäsenyyttä

8. Lue lisää kaupastasi

Ilmaisen Sam’s Club -jäsenyyden kiehtova asia on se, että jokainen paikka toimii eri tavalla eri muuttujista, kuten yrityksen toimitusaikataulusta ja johtamistyylistä riippuen. Se on aina hyvä idea puhua työntekijän kanssa naapuruston yritykselläsi oppiaksesi sisäpiirin tärkeimmistä myyntipäivistä tai kun uuden varaston odotetaan saapuvan.

Nyt on erinomainen aika liittyä varastokerhoon, jos olet sitä harkinnut. Houkutellakseen värvättyjä Sam’s Club tekee rahaa säästävän sopimuksen. Vaikka sinun on maksettava jäsenmaksu etukäteen, nykyisen kampanjan avulla voit saada hyvityksen myymäläostoksista.

Ilmaisen Sam’s Club -jäsenyyden tutkiminen voi olla kannattavaa yritystä niille, jotka etsivät kustannustehokkaita ostosvaihtoehtoja. On kuitenkin tärkeää pysyä ajan tasalla ja olla varovainen tällaisia ​​vaihtoehtoja valittaessa, koska saatavuus ja kelpoisuusehdot voivat vaihdella. Viime kädessä jokaisen yksilön kokemus ja menestys ilmaisen jäsenyyden saamisessa voivat vaihdella heidän olosuhteiden ja paikallisten tarjousten mukaan.

Huomautus: Yllä mainittu ilmainen jäsenyystarjous on vanhentunut.