Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada ilmaista rahaa: 25 laillista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada ilmaista rahaa: 25 laillista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa

Miten haluaisit saada ilmaista rahaa? Jos tarvitset rahaa tänään, tämä viesti on sinua varten.

Vaikka useimmat ihmiset saattavat ajatella, että ainoa tapa saada ilmaista rahaa on voittaa rahaa lotossa, niin ei ole.

Internetin ja älypuhelimien ansiosta on olemassa monia ilmaisia ​​tapoja saada ylimääräistä rahaa pankkitilien täyttämiseen.

Kuinka saada ilmaista rahaa

Tässä on joitain kokeiltuja ja todellisia tapoja alkaa ansaita ilmaista rahaa verkossa pienellä vaivalla.

1. Ansaitse palkkaa kyselyihin osallistumisesta

Yksi helpoimmista tavoista saada ilmaista rahaa nopeasti on tehdä online-kyselyjä arvostetuilta kyselyyrityksiltä.

He ovat valmiita maksamaan sinulle ilmaista rahaa vain ajatustesi jakamisesta, ja sitten he käyttävät tätä tietoa parantaakseen tarjontaansa.

Mitä tulee tapoihin saada ilmaisia ​​tavaroita, voit jopa käyttää kyselysivustoja lahjakorttien tai tuotteiden hankkimiseen. Lisäksi voit vastata näihin kyselyihin mobiililaitteellasi.

On monia paikkoja, joissa voit tehdä online-kyselyitä ilmaisella rahalla, mutta yksi parhaista harkitsevista yrityksistä on Survey Junkie, koska niillä on korkea Trustpilot-pistemäärä 4,3/5.

2. Käytä Rakutenia ilmaista rahaa varten

Rakuten on yksi suosituimmista tavoista ansaita ilmaista rahaa. Se on mahtava sivusto, jolla voit ansaita rahaa takaisin ostoksillasi. Lisäksi kun rekisteröidyt, saat 10 dollarin tervetuliaisbonuksen ensimmäisestä käyttämästäsi 25 dollarista.

Ja 25 dollarin kuluttaminen Rakutenin kautta on helppoa. Sinun tarvitsee vain mennä Rakuten-verkkosivustolle ja napsauttaa sen verkkokaupan kohdalle, josta haluat tehdä ostoksia.

Ohjelmassa on satoja jälleenmyyjiä, mukaan lukien Kohls, Macy’s, Groupon, Walmart ja muut kaupat, joissa teet todennäköisesti jo säännöllisesti ostoksia.

Kun olet käyttänyt 25 dollaria, he lähettävät sinulle 10 dollaria. Se on ilmaista rahaa suoraan tilillesi.

Jos teet ostoksia verkossa säännöllisesti, voit jatkaa rahan ansaitsemista Rakutenilla. Varmista, että napsautat Rakuten-verkkosivustoa, kun vierailet verkkokaupassasi. Saat jopa 14 % käteistä takaisin ostoksistasi.

Voit ansaita käteistä takaisin myös myymälässä tehdyistä ostoksista valitussa myymäläryhmässä. Ei mitään muuta kuin saada palkkio ostoksista paikoissa, joissa käytät rahaa joka tapauksessa, eikö niin?

3. Käytä Trimmaa säästääksesi joka kuukausi

Tuntuuko siltä, ​​että tuhlaat rahaa tilauksiin joka kuukausi? Tilausten peruuttaminen on helppo tapa pienentää budjettiasi ja saada ylimääräistä rahaa käteesi.

Mutta niin harvat ihmiset todella tekevät sitä. Miksi niin?

Todettakoon, että soittaminen kaapelioperaattorillesi on tuskaa. Sinun täytyy istua odotustilassa ja puhua useiden ihmisten kanssa, ehkä jopa puhua esimiehen kanssa. Jos olet kiireinen, sinulla ei ehkä yksinkertaisesti ole aikaa tehdä sitä. Tai saatat vain ajatella, että se ei ole ajan ja vaivan arvoista.

Sen ei tarvitse olla niin, kiitos Trim. Trim voi tehdä peruutuspuhelun puolestasi ja paljon muuta.

Vaikka Trim ei anna sinulle ilmaista rahaa, se auttaa sinua leikkaamaan ja säästämään vaivattomasti rahaa. Trim on ilmainen työkalu, joka käy läpi kulutustottumuksiasi ja löytää tapoja leikata niitä.

Se voi auttaa vähentämään kaapelilaskujasi, löytämään hyödyttömiä tilauksia ja jopa löytämään halvempia autovakuutusvaihtoehtoja.

4. Myy dataa älypuhelimestasi

Sovellusten ansiosta voit saada palkkaa nykymaailman pienimmistä asioista. Smart App maksaa sinulle vain sen sovelluksen asentamisesta. Se on ilmaista rahaa vain sovelluksen asentamiseen.

Smart Panelin omistava Verto Analytics on markkinatutkimusyritys, joka kerää ihmisiltä näkemyksiä älypuhelinten käytöstä. Se myy näitä tietoja yrityksille, jotka käyttävät niitä parantaakseen verkkosivustojaan, sovelluksiaan ja muuta tekniikkaansa.

Sinun tarvitsee vain mennä verkkosivustolle ja katsoa, ​​kelpaatko osallistujaksi. Heti kun lataat Smart Panel -sovelluksen, saat sen helpoin 5 dollaria koskaan!

Joka kuukausi, kun päätät pitää sovelluksen asennettuna, ansaitset vielä 5 dollaria. Se on jatkuvaa ilmaista rahaa.

Aloita täyttämällä kyselylomake varmistaaksesi, että olet oikeutettu käyttämään tätä menetelmää ansaitaksesi ilmaista rahaa.

5. Rekisteröidy uudeksi Lyft-kuljettajaksi

Jos et ole huomannut verkossa olevien mainosten järjettömästä määrästä, kyydinjako on erittäin kilpailukykyistä. Vakavasti kuitenkin, Lyft tekee valtavan ponnistuksen saadakseen lisää kuljettajia.

Saat suuren käteisbonuksen liittyäksesi Lyftiin heidän kilpailunsa yli, jos haluat aloittaa ajamisen sivuhustrina.

Tämän viestin julkaisuhetkellä Lyft on takaa 1000 dollarin tulot kaikille uusille kuljettajille ensimmäisen kuukauden aikana!

Lyftin ja muiden ajoyritysten kanssa ajaminen on hienoa sivua, sillä saat viikoittain palkkaa, teet oman aikataulusi ja voit työskennellä niin vähän tai paljon kuin haluat. Lisäksi saatat tavata hienoja ihmisiä matkan varrella.

Voit halutessasi pitää kiinni aikaisemmista aukioloajoista turvallisuuden vuoksi ja kohdata vähemmän päihtyneitä asiakkaita.

6. Vuokraa huone tai koti

Airbnb on loistava tapa saada ilmaista rahaa talostasi. Jos sinulle sopii, että ihmiset nukkuvat, voit vuokrata ylimääräisen huoneen tasaista tulovirtaa varten.

Voit myös vuokrata koko talon, jos olet lähdössä pidemmälle lomalle tai sinulla on vuokra-asunto.

Muista vain tarkistaa paikalliset kaupunkisi säädökset. Jotkut kaupungit ovat alkaneet rajoittaa lyhytaikaista vuokrausta, mikä rajoittaa mahdollisuuksiasi saada ilmaista rahaa kotoa.

🔥 Empfohlen:  Google työskentelee suuren Bard AI -päivityksen parissa, joka voisi poistaa roskapostipuhelut

7. Hanki Rewards-luottokortti

Olen käyttänyt tätä ideaa useaan otteeseen ja se toimii loistavasti. Jos avaat uuden käteispalautusluottokortin, jotkin luottokorttiyhtiöt antavat sinulle kannustimen käyttää tietty määrä rahaa tietyn ajan kuluessa.

Jos saavutat tämän tavoitteen, saat tietyn summan rahaa takaisin. Tämä on ilmaista rahaa niin kauan kuin olet riittävän vastuullinen, jotta et maksa kuukausimaksujasi ja vältät joutumasta luottokorttivelkaan.

“Ilmainen käteinen” palkitaan rekisteröitymisbonuksena. Voit yleensä valita, haluatko saada maksusi tiliotteena hyvityksenä tai sekkinä. Lisäksi voit saada luottokorttipalkkioita aina, kun käytät korttiasi.

Mutta varokaa. Sinun tulisi kokeilla tätä vain, jos olet uskovainen maksaessasi luottokorttisi saldon kokonaisuudessaan joka kuukausi. Muuten saatat helposti päätyä kuluttamaan enemmän korkoon kuin ansaitset cashbackina.

Saatat myös joutua luottokorttivelkaan, jolloin menetät rahaa.

Jos haluat todella ansaita tämän ilmaisen rahan, sinun on rekisteröitävä kortti, jolla ei ole vuosimaksua. Olen saanut tämän Chase Freedom -kortillani ja muillakin.

Freedom-kortilla ei ole vuosimaksua ensimmäisenä vuonna, ja sen jälkeen se maksaa 95 dollaria vuodessa.

8. Vuokraa autosi

Jos sinulla on auto, joka ei saa paljon käyttöä, harkitse vertaisautonjakopalvelun käyttöä vuokrataksesi sen ja ansaitaksesi ilmaista rahaa.

Palvelut, kuten Getaround, maksavat sinulle auton vuokraamisesta muille ihmisille.

Kiertää laatii vuokrahinnan autosi markkina-arvon, sijainnin, vuodenajan ja muiden tietojen perusteella. Vuokralaisten hinnat ovat 5 dollaria tunnilta ja enemmän. Pidät siitä 60 %.

Se on vähintään 3 dollaria tunnissa – riittää tekemään kolhua automaksuun joka kuukausi, jos pystyt vuokraamaan sen usein.

Kun olet rekisteröitynyt yritykseen, joku voi vuokrata autosi tunniksi tai pidemmäksi ajaksi ilman vaivaa. Kaikki tehdään suoraan ilmaisesta sovelluksesta.

Getaround tarkastaa kuljettajat varmistaakseen, että heillä on turvallinen ajokokemus. Se tarjoaa myös vakuutuksen, joka sisältää miljoonan dollarin vastuuvakuutuksen.

Mutta muista tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi ennen kuin vuokraat autosi tuntemattomille. Jotkut vakuutusyhtiöt luopuvat vakuutuksestasi, jos teet niin.

9. Uudelleenrahoittaa opintolainoja

Oletko kyllästynyt maksamaan korkeaa opintolainasi korkoa? ymmärrän täysin.

Oletko harkinnut opintolainojesi jälleenrahoitusta? Jos luottotilanteesi sen sallii, voit säästää paljon tekemällä niin.

Jos et ole koskaan jälleenrahoittanut autoa, asuntoa tai yksityistä opintolainaa, tiedä, että se ei ole niin vaikeaa.

Kun jälleenrahoit, korvaat korkean korkoasi alhaisemmalla korolla. Lainanantaja vaatii vain luottotarkastuksen ja muut taloudelliset asiakirjat.

Toisin kuin talon jälleenrahoitus, joka on erittäin laaja prosessi, tämä on helpompi hoitaa ja alkaa säästää rahaa.

Pidä vain pari asiaa mielessä. Jos jälleenrahoit pidemmälle laina-ajalle, joudut maksamaan korkoa pidempään, mikä saattaa tarkoittaa, että saatat saada enemmän pitkällä aikavälillä.

Verkossa on paljon opintolainojen jälleenrahoituslaskijoita, joiden avulla voit selvittää, säästätkö rahaa.

Lisäksi lainayhtiöt veloittavat yleensä aloitusmaksuja, joten muista ottaa ne mukaan laskettaessa, kannattaako opintolainasi uudelleenrahoittaa.

Vaikka jälleenrahoitus ei teknisesti ole tapa ansaita ilmaista rahaa, se voi säästää satoja tai tuhansia dollareita vuosittain korkomaksuissa.

Valittavana on paljon paikkoja, mutta muista tarkistaa parhaat opintolainayhtiöt täältä.

10. Avaa uusi pankkitili

Tämä on toinen tapa saada ilmaista rahaa, jota olen äskettäin käyttänyt, ja se toimi hyvin! Monet pankit tarjoavat sinulle bonuksen tietyn rahasumman talletuksesta, kun avaat uuden shekkitilin.

Yleensä sinun on myös säilytettävä ilmaista rahaa tilillä tietyn ajan.

Esimerkiksi kirjauduin äskettäin Chase-yritystilin käyttöön. Rekisteröitymisestä ja 1 500 dollarin pitämisestä tilillä 90 päivän ajan, Minulle palkittiin 300 dollaria. En tehnyt kirjaimellisesti mitään muuta kuin en antanut saldon pudota alle 1 500 dollarin.

Ainoa asia, mitä minun piti tehdä, on seurata Chasen kanssa, koska he olivat “uhanneet” lisätä bonukseni. Muuten se oli laillista ilmaista rahaa!

Se ei myöskään ole vain Chase. On muitakin pankkeja, jotka tarjoavat bonuksia uusien tilien avaamisesta tietyllä määrällä käteistä.

Joskus sinun on säilytettävä rahaa tilillä tietyn ajan tai tehtävä tilille suora talletus. Mutta muuten se on ilmainen.

Huomaa, että pankkitilin avaamisesta ansaitsemasi ilmaiset rahat ovat veronalaisia, joten varo pankin verolomaketta verokauden alkaessa.

Muista myös lukea pienellä painettu teksti ja etsiä termistä mitä tahansa osaa, jota et ymmärrä.

Useimmat suuret yritykset, kuten Capital One, Chase tai Bank of America, tekevät sen melko selväksi, mutta tee tutkimus ennen kuin ryhdyt toimiin.

11. Avaa Internet-säästötili

Jos et pidä vanhasta kivijalkapankista poikkeamasta, suosittelen verkkosäästötilin avaamista. Tämä on toinen helppo tapa ansaita ilmaista rahaa, koska ne tarjoavat yleensä paljon korkeampia korkoja kuin Chase ja muut suuret pankit.

Useimmat online-säästötilit tienaavat 1 % tai enemmän, kun taas suurten pankkien säästökorot ovat enemmän kuin 0,1 %!

Jos rahasi ovat matalatuottoisilla tileillä, menetät kirjaimellisesti rahaa inflaation myötä.

Suosittelen avaamaan korkeatuottoisen säästötilin verkossa, jotta rahasi toimivat puolestasi.

CIT Pankki tarjoaa yleensä korkeamman tuoton APY:lle kuin perinteinen paikallinen pankki säästötileille. Tilin avaamiseksi sinun tarvitsee vain tavata heidät 100 dollaria vähintään.

🔥 Empfohlen:  Umpikorikuorma-autoyrityksen perustaminen: Lopullinen opas menestykseen

Lisäksi korkeatuottoinen säästötili voi tarjota ilmaista rahaa rekisteröityessäsi.

12. Lahjoita plasma

Tämä menetelmä ei sovi kaikille, mutta se on hyvä tapa ansaita ilmaista rahaa ja auttaa muita ihmisiä. Yliopistossa ja pian sen jälkeen lahjoitin plasmani.

Voit ansaita 200–300 dollaria kuukaudessa ylimääräistä rahaa lahjoittamalla plasmasi. Sanon, että minulle se päättyi, kun neulassa oli ongelma ja siitä tuli hieman luonnos. Mutta plasman luovuttamista muutaman viikon välein pidetään turvallisena.

Jälleen, tämä menetelmä ei ole kaikille, koska siihen tarvitaan neuloja, verta ja esiseulonta. Lisäksi vieraillessasi kestää jonkin aikaa. Mutta jos täytät vaatimukset etkä välitä odottaa lahjoituksen aikana, se voi olla laillinen tapa ansaita ilmaista rahaa.

13. Myy vanhoja vaatteita

Onko sinulla kaappi täynnä vaatteita, joita et koskaan käytä? Älä anna heidän sotkea taloasi. Aloita niiden myyminen rahalla! Hyvä nyrkkisääntö on, että jos et ole käyttänyt tuotetta vuoteen, myy se.

Vaatteidesi myyntipaikkoja on paljon, mukaan lukien:

Tämä on helppoa rahaa tavaroille, jotka ovat kotonasi keräämässä pölyä. Sen lisäksi, että saat ilmaista rahaa, sinulla on vähemmän sotkua.

Joka kerta kun ostan uuden vaatteen, muistan lahjoittaa tai myydä yhden tai kaksi vanhaa vaatekappaletta. Yritä!

14. Myy vanhoja oppikirjoja

Olkaamme totta, niitä korkeakouluoppikirjoja, jotka auttoivat sinua saamaan opintolainavelkaa, ei avata enää koskaan valmistumisen jälkeen.

Älä anna oppikirjojen vain istua kotonasi viemässä tilaa. Myy kirjasi saadaksesi rahaa ja ala maksaa velkaa!

15. Lataa Nielsen-sovellus

Olet ehkä kuullut Nielsenistä. Se on TV-luokituksen takana oleva yritys. Nyt se kerää tietoja verkkosivustojen ja online-videoiden suosiosta.

Yksi tavoista tehdä niin on saada kaltaiset käyttäjät lataamaan Nielsen sovellus. Yritys antaa sinulle 50 dollaria vuodessa pitääksesi sovelluksen kannettavassa tietokoneessa, tabletissa tai älypuhelimessa. Sovellus kerää tietoja Internetin käytöstäsi saadakseen tietoa trendeistä.

Vaikka tämä kuulostaa tavallaan isoveljeiseltä, Nielsen sanoo, että se on tehty 100-prosenttisesti nimettömänä. Lisäksi sovellus vie vain vähän tilaa eikä hidasta laitteitasi.

16. Swagbucks

Swagbucks on yksi tunnetuimmista GPT-sivustoista. Se maksaa sinulle videoiden katselun, verkko-ostoksia, Internetin surffaamista ja kyselyiden suorittamista. Se kirjaimellisesti maksaa sinulle hengailla ja selata Internetiä.

Ansaitset pisteitä, jotka voit lunastaa myöhemmin valtavasta valikoimasta ilmaisia ​​lahjakortteja. Tai jos et löydä haluamaasi, voit aina ansaita ilmaista rahaa vaihtamalla pisteesi PayPal-talletukseen.

Rekisteröityminen on 100% ilmaista, eikä jäsenmaksuja tai piilotettuja ehtoja ole. Lisäksi ne tarjoavat loistavan kannustimen uusien asiakkaiden viittauksille. Käytä Android- tai Apple-laitettasi aloittaaksesi.

17. InboxDollars

Jos haluat ilmaista rahaa, InboxDollars on samanlainen kuin Swagbucks. Se maksaa sinulle Internetin surffaamisesta, kyselyjen suorittamisesta, kyselylomakkeiden täyttämisestä ja videoiden katselusta.

InboxDollarsin käyttö on erittäin helppoa. Ja voit ansaita 20 dollaria tai enemmän joka kuukausi ilman paljon vaivaa.

Rekisteröitymisen jälkeen saat myös 5 dollarin bonuksen, joten on melko turhaa saada ilmaista rahaa.

18. Omat pisteet

MyPoints on toinen verkkosivusto, joka maksaa sinulle pisteitä, jotka voit muuntaa ilmaiseksi rahaksi online-tehtävien suorittamisesta. Ne sisältävät kaiken verkko-ostoksia, kyselyiden suorittamiseen ja videoiden katseluun.

Päätehtävä, jonka he korostavat, on kuitenkin shoppailu. Tällä tavalla sivusto toimii paljon kuin Rakuten.

MyPoints antaa sinulle näistä tehtävistä pisteitä, joita voit käyttää myöhemmin lahjakorttien ostamiseen. Ostoksilla voit ansaita jopa 25 pistettä jokaista käyttämääsi dollaria kohden. Tarjolla on myös ilmainen käteisvaihtoehto.

Joitakin lahjakorttien tarjoajia ovat Best Buy, Amazon, CVS, Starbucks ja muut erikoisliikkeet. Siellä on myös ravintoloita, joten tämä on loistava tapa säästää rahaa seuraavan kerran, kun syöt ulkona. Esimerkiksi Chilin lahjakortit alkavat vain 1 650 pisteestä.

Jos haluat saada ilmaista rahaa PayPalin kautta, sinun on saavutettava korkeampi kynnys – yhteensä noin 4 500 pistettä. MyPointsiin rekisteröityminen on ilmaista, ja se on toinen helppo tapa ansaita ilmaista rahaa Internetissä.

19. Etsi kadonneita rahoja

Edellinen pankkisi, vuokranantajasi tai valtion virasto voi olla sinulle velkaa lunastamattomien varojen muodossa. Saatat joutua maksamaan esimerkiksi vakuuden tai palautuksen.

Yritys ei saa pitää lunastamatonta omaisuuttasi pidemmän ajan jälkeen. Sen sijaan he raportoivat velkaa osavaltion hallitukselle.

Se on ilmainen ja kestää vain muutaman minuutin nähdä, onko joku sinulle velkaa. Voit etsiä osoitteessa Unclaimed.org. Osavaltiollasi voi olla myös lunastamaton raha- tai kiinteistösivusto.

Pohjimmiltaan lunastamattoman rahan saaminen on kuin löytäisi sinulle velkaa ilmaisen rahan.

20. Lastenhoitoapu

Kaikilla vanhemmilla ei ole sitä ylellisyyttä, että he voivat työskennellä kotoa käsin ja luottavat lastenhoitoon työhönsä. Lastenhoito on kallista useimmille perheille, mutta pienituloiset kärsivät enemmän.

On mahdollista saada lastenhoitoapua. Sinun tulee hakea tukea valtionhallinnolta. Avustusohjelmat vaihtelevat osavaltioittain.

21. Ennakkomaksuapu

osavaltiot ja tietyt kaupungit tarjoavat käsirahaapurahoja vaatimukset täyttäville ensiasunnon ostajille. Apurahalla voidaan monessa tapauksessa kattaa myös sulkemiskustannukset.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Pinterestissä – Bloggaajille, yrittäjille ja aloittelijoille 2023

Ohjelma voi rajoittaa edun tiettyyn dollarimäärään tai prosenttiosuuteen asunnon ostohinnasta.

22. Elintarvikeapuohjelmat

Ruoka on toinen välttämätön tavara. Ruoan hankkiminen voi ohittaa vaiheen, jossa ensin saa ilmaista rahaa ja ostaa elintarvikkeita.

Paikallisessa ruokapankissa käyminen on yksi tapa saada ilmaista ruokaa, kun perheesi on nälkäinen eikä voi ostaa elintarvikkeita. Toinen vaihtoehto on kanssa Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP).

Vanhukset ja perheet, joissa on vammaisia, voivat saada lisäetuja.

Toinen ohjelman etu on SNAP Education (SNAP-Ed), joka opettaa terveellisiä ruokailutottumuksia ja halvan ateriasuunnittelun. Kustannusten vähentäminen on epäsuora tapa saada ilmaista rahaa.

23. Hanki ilmaisia ​​osakkeita

Jotkut ilmaiset sijoitussovellukset tarjoavat ilmaisia ​​osakeosakkeita uusille jäsenille. Nämä sovellukset voivat vaatia vähintään 100 dollarin alkutalletuksen ilmaisten osakkeiden saamiseksi.

Jokainen osake voi olla muutaman dollarin arvoinen tai joissakin tapauksissa yli 100 dollaria. Ystävien suositteleminen sijoittamaan voi antaa sinulle lisää ilmaisia ​​osakkeita.

Webull tarjoaa jännittäviä tarjouksia ja jakaa osakkeita arvo on 2,50–1 600 dollaria. Tällä sijoitussovelluksella on ilmaisia ​​osake- ja ETF-kauppoja. Sen osaketutkimustyökalut ovat myös hyviä.

Toinen harkittava ilmainen sijoitussovellus on Robinhood. Uudet jäsenet voivat saada sellaisen ilmainen osuus arvoltaan 2,50–200 dollaria.

Tämä sovellus tarjoaa murto-osasijoituksia 5 dollarilla osakkeille ja ETF:ille, mikä tekee passiivisten tulojen ansaitsemisesta helppoa pienillä rahasummilla.

Kummallakin sijoitussovelluksella saamasi ilmaiset osakeosakkeet ovat satunnaisia. Et tiedä arvoa ennen kuin avaat tilin ja päätät vastaanottaa ilmaisia ​​osakkeitasi.

24. 401 000 vastaavia lahjoituksia

Jos työnantajallasi on 401 000 eläkesuunnitelma, katso, tarjoavatko he vastaavia maksuja. Kun vastaus on , harkitse tarpeeksi sijoittamista jokaiseen palkkaan ansaitaksesi täyden ottelun.

Työnantajasi saattaa vastata jopa 6 % vuosipalkastasi, esimerkiksi. Koko ottelun ansaitseminen on kuin välitön palkankorotus.

Sinulla on myös enemmän kannustinta säästää eläkettä varten. Työnantajan vastaavuus voi myös tarkoittaa, että sinun on investoitava vähemmän tulojasi saavuttaaksesi säästötavoitteesi. Tämän seurauksena sinulla on enemmän rahaa käytettäväksi ennakkomenoihin.

Vastaavat maksut ovat veronalaisia, eikä niitä lasketa mukaan vuotuiseen maksurajaan.

25. Myy Old Tech

Sinulla voi olla kotona useita vanhoja elektroniikkaa, joita et enää käytä. Nämä tavarat voivat saada toisen elämän myymällä ne.

Jotkut vanhasta elektroniikasta, jotka myydään käteisellä, ovat:

Decluttr tarjoaa välittömän hintatarjouksen monille pienille elektroniikkalaitteille. Saat ilmaisen ennakkoon maksetun lähetystarran tuotteidesi postitse. Maksuvaihtoehtosi ovat PayPal ja paperisekki.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko mahdollista saada ilmaista rahaa nyt?

Kyllä, voit saada ilmaista rahaa nyt. Yllä luetellut kyselysivustot ovat loistava tapa ansaita pisteitä ja muuttaa niitä lahjakorteiksi ja käteiseksi. Myös yllä luetellut cashback-sivustot ovat hienoja ansaita tehdessäsi ostoksia ja tarjoavat välittömiä rekisteröitymisbonuksia.

Kuinka saan ilmaista Paypal-rahaa?

Paypal on yksi tapa saada maksua kyselyjen suorittamisesta, pelaamisesta ja tehtävien suorittamisesta. Yllä mainitut Swagbucksin kaltaiset sivustot maksavat Paypalilla. Voit sitten siirtää rahat Paypalista omalle pankkitilillesi tai käyttää rahaa sellaisten tuotteiden maksamiseen, joissa Paypal on hyväksytty.

Mikä on nopein tapa saada rahaa?

Monet yllä luetelluista sivustoista tarjoavat viittausbonuksia. Tämä on loistava tapa ansaita pisteitä, jotka voidaan muuttaa rahaksi. Muita tapoja ovat pelaaminen, tehtävien suorittaminen. Toinen idea on myydä vanhat tavarasi. Jos sinulla on kirjoja, vintage-esineitä, Legoja tai jopa vaatteita, joissa on merkinnät, paikalliset sivustot, kuten Facebook Marketplace, ovat hienoja löytää ostajia.

Muutama tapa saada 100 dollaria tänään on ryhtyä Uber-kuljettajaksi, myydä taitojasi sivustoilla, kuten Fiverr, ulkoiluttaa koiria tai lemmikkieläinten ja päivittäistavarakaupan toimituspalveluita. Pankkipromootioissa on myös rekisteröitymisbonuksia. Varmista, että etsit tällaisia ​​​​tarjouksia varmistaaksesi, että ne ovat laillisia.

Yhteenveto

Kuten voit kertoa, laillisista tavoista saada ilmaista rahaa verkossa ei ole pulaa. Aloita joidenkin näistä menetelmistä jo tänään ansaitaksesi rahaa auttaaksesi henkilökohtaisten rahoitustavoitteidesi saavuttamisessa, kuten velan maksamisessa tai ylimääräisen käteisen nauttimisessa.

Aloita yksinkertaisista, mielettömästä ja siirry kohti niitä, jotka vaativat hieman enemmän aikaa (mikä ei silti ole paljon).

Näiden pienten tehtävien tekeminen saattaa vain muuttaa taloutesi tai auttaa sinua nauttimaan elämästä hieman enemmän.