Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada käänteisiä linkkejä ilman vieraiden lähettämistä (15 menetelmää)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada käänteisiä linkkejä ilman vieraiden lähettämistä (15 menetelmää)

Tässä artikkelissa opit saamaan käänteisiä linkkejä ilman vieraiden lähettämistä.

Kuten alta huomaat, on monia tapoja luoda käänteisiä linkkejä kirjoittamatta vierailijapostauksia muiden ihmisten blogeihin.

Lisäksi, kun opit nämä digitaalisen markkinoinnin strategiat, saat myös kohdistetumpaa viittausliikennettä SEO-käänteisten linkkien lisäksi, jotka lisäävät verkkosivustosi verkkotunnuksen arvovaltaa.

Tämä tekee näistä menetelmistä niin tehokkaita jokaiselle bloggaajalle ja verkkosivuston omistajalle. Jokainen strategia voi auttaa parantamaan mittareita, joilla on merkitystä pitkän aikavälin menestykselle: avainsanasijoituksia ja verkkosivuston liikennettä.

(Huomaa: Jos tämä ajatus vierasbloggaamisesta on sinulle uusi, tutustu tähän toiseen oppaaseen siitä, mitä on vieraiden lähettäminen SEO:ssa.)

Kuinka saada käänteisiä linkkejä ilman vieraiden lähettämistä

Saadaksesi käänteisiä linkkejä ilman vieraiden lähettämistä sinun on käytettävä 80 % ajasta laadukkaan sisällön luomiseen, joka houkuttelee orgaanisia käänteisiä linkkejä, ja 20 % tavoittavuustekniikoihin, jotka eivät vaadi vierailijoiden lähettämistä. Tämä strategia auttaa sinua saamaan lisää käänteisiä linkkejä pyytämättä niitä.

1. Lähetä alkuperäinen käänteistutkimus

Ensimmäinen tapa saada käänteisiä linkkejä ilman vieraiden lähettämistä on lähettää alkuperäinen tutkimus. Ja tämä on yksi parhaista linkkien rakentamisstrategioista korkealaatuisten käänteisten linkkien rakentamiseen mittakaavassa.

Suorittamalla kyselyitä, tuottamalla tapaustutkimuksia ja analysoimalla toimialatietoja voit julkaista alkuperäisiä tutkimuksia, joita ei löydy muilta verkkosivustoilta. Ja se on yksi tehokkaimmista tavoista saada dollow-käänteisiä linkkejä kirjoittamatta vierasviestiä.

Lisäksi sinun ei tarvitse käyttää kuukausia tai vuosia tietojen keräämiseen, jotta tämä linkinrakennusstrategia toimisi. Niin kauan kuin sinulla on hyvä pala alkuperäistä tutkimusta, jota muut alan ihmiset pitävät kiehtovana, voit luoda sisältöä, joka voi saada käänteisiä linkkejä.

Voit esimerkiksi esittää muutaman kysymyksen Facebook-ryhmässä ja sitten analysoida vastauksia löytääksesi yhteisiä teemoja. Sama strategia voi toimia Twitterissä luomalla kyselyn. Kun olet saanut tarpeeksi palautetta, voit julkaista blogikirjoituksen, jossa on yhteenveto havainnoistasi ja mielipiteesi tiedoista.

Vaihtoehtoisesti voit analysoida toimialan tietoja, jotka on jo julkaistu useista lähteistä. Voit sitten löytää päällekkäisyydet ja erot ja jakaa ne maailman kanssa.

Alkuperäisen tutkimuksen julkaiseminen on edistynyt menetelmä linkkien rakentamiseen ilman vierailijoita, joihin monet ihmiset eivät halua käyttää aikaa ja resursseja. Se voi kuitenkin tuottaa uskomattomia tuloksia käänteisten linkkien saamiseksi, koska muut bloggaajat linkittävät todennäköisesti takaisin tutkimusartikkeliisi, koska Internetissä ei ole muuta vastaavaa.

2. Julkaise faktoja ja tilastoja

Tämä on toinen helppo tapa luoda käänteisiä linkkejä ilman vieraiden lähettämistä. Eikä artikkelin kirjoittaminen vie liikaa aikaa, koska tarvitsemasi tiedot ovat todennäköisesti jo verkossa.

Toimittajat ja bloggaajat etsivät jatkuvasti faktoja ja tilastoja, joita he voivat käyttää ja lainata omassa sisällössään, ja linkittävät yleensä takaisin verkkosivustolle, josta he löysivät ne.

Toimi seuraavasti:

Valitse toimialaasi liittyvä aihe ja etsi sitten mahdollisimman paljon faktoja ja tilastoja muilta sitä koskevilta verkkosivustoilta. Kokoa sitten kaikki tiedot yhteen blogikirjoitukseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka etsiä rullia Facebookissa

Tekemällä tällaisen lopullisen fakta- ja tilastooppaan sinulla on paremmat mahdollisuudet sijoittua Googlessa korkeammalle kuin kilpailijasi pääavainsanalausekkeella. Jos esimerkiksi kohdistat lauseeseen “vierasblogitilastot” ja parhaalla kilpailijallasi on 50 tilastoa, sinun tulee yrittää luoda artikkeli, jossa on 75 tai 100 tilastoa, jotta se erottuu hakukoneiden tulossivuilta. (SERP:t).

Tämä strategia toimii niin hyvin, että jotkut SEO-linkkien rakentamisen asiantuntijat raportoivat saavansa satoja tai tuhansia uusia orgaanisia käänteisiä joka kuukausi automaattiohjauksella.

3. Kirjoita viikoittainen katsaukset

Tässä on yksinkertainen tapa hankkia käänteisiä linkkejä asettamalla verkkosivustosi alan tietojen lähteeksi, jota sinun ei tarvitse edes kirjoittaa.

Tee luettelo markkinaraon parhaista verkkosivustoista ja blogeista. Seuraa sitten viikoittain julkaisemiaan artikkeleita. Valitse suosikkisi ja lisää sitten linkki, jossa on 50–100 sanan yhteenveto jokaisesta artikkelista uuteen blogikirjoitukseen.

Yhdistämällä kaikki parhaat uutiset ja tiedot alasi parhailta sivustoilta, ihmiset alkavat tunnistaa verkkosivustosi lähteeksi, jolla voit säästää aikaa kohokohtien saamiseksi. Tämä puolestaan ​​rohkaisee bloggaajia linkittämään sisältöösi, koska se on aikaa säästävä teollisuuden resurssi.

4. Analysoi kilpailijoiden käänteisten linkkien profiileja

Haluatko tietää, kuinka kilpailijasi saavat käänteiset linkit ilman vierailijoita?

Sinun tarvitsee vain analysoida heidän käänteisprofiiliaan vastauksen saamiseksi.

Tässä artikkelissa käänteisten linkkien hankkimisesta ilmaiseksi, se selittää, kuinka voit käyttää käänteisten linkkien tarkistustyökalua, kuten Ahrefs, Semrush tai LinkMiner, kerätäksesi kaikki URL-osoitteet, jotka linkittävät kilpailijoiden verkkosivustoille. Ja kun sinulla on nämä tiedot käsissäsi, voit lajitella ja löytää kaikki käänteiset linkit, jotka eivät ole peräisin vieraiden viesteistä, ja ottaa yhteyttä samoihin linkkisivustoihin saadaksesi käänteisen linkin ilmaiseksi.

Kilpailijoiden käänteisprofiilien analysointi tällä tavalla on nopein tapa selvittää, mitkä käänteiset linkit todella ovat tärkeitä verkkotunnuksen auktoriteetin ja kohdeavainsanojen sivun auktoriteetin lisäämiseksi.

5. Hanki Wikipedia-linkit

Wikipedia on toinen arvokas resurssi laadukkaiden käänteisten linkkien hankkimiseen. Sinun on kuitenkin noudatettava tiettyä strategiaa varmistaaksesi, että nämä linkit pysyvät kiinni. Muuten siihen käyttämäsi aika ja vaiva menevät hukkaan.

Voit lukea täydellisen oppaan Wikipedian käänteisten linkkien hankkimisesta täältä, mutta nämä ovat kohokohtia:

  • Luo Wikipedia-tili
  • Määritä avainsanatietojoukkosi
  • Etsi Wikipedia Backlink Opportunities
  • Luo resurssi kyseiselle Wikipedia-aiheelle
  • Lisää käänteinen linkki Wikipedia-sivulle

6. Kommentoi kuumia aiheita

Kuumia aiheita, kuten uutisarvoisia ja trendaavia tapahtumia, kommentoivien blogiviestien julkaiseminen voi usein johtaa suureen määrään käänteisiä linkkejä uutissivustoilta, bloggaajilta ja muilta nopeasti muuttuvilta tiedotusvälineiltä.

Jotkut verkkosivustot on rakennettu tämän koko strategian ympärille, jotta ne hankkivat valtavia määriä päivittäistä verkkosivustoliikennettä ja lisäävät jatkuvasti käänteisiä linkkejä julkaisematta koskaan vieraspostausta millään muulla sivustolla.

Suosittu tapa käyttää tätä strategiaa saadaksesi lisää 10 parhaan sijoitusta Googlessa kohdeavainsanailmauksellesi on tehdä muistiin toistuvia uutisia ja trendejä, joita tapahtuu joka vuosi alallasi tai markkina-alueellasi. Tällä tavalla voit valmistaa osan korkealaatuista sisältöä etukäteen, jotta se voidaan julkaista välittömästi verkkosivustollasi heti, kun suosittu tapahtuma tapahtuu.

7. Rakenna henkilökohtaista brändiäsi

Jos olet vakavasti rakentamassa menestyvää yritystä, sinun kannattaa harkita henkilökohtaisen brändisi rakentamista yrityksen verkkoprofiilin ulkopuolella.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Sourav Gangulyn rahoittamista startupeista

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset ovat mieluummin vuorovaikutuksessa yrityksen perustajien ja työntekijöiden kanssa sosiaalisessa mediassa kuin yritystilillä. Tästä syystä on tapahtunut suuri muutos brändin kasvottoman logon käytöstä sosiaalisilla tileillä tiimin jäseneksi.

Lisäksi bloggaajat ja verkkosivustojen omistajat ovat yleensä halukkaampia linkittämään blogitekstiin, kun sen on kirjoittanut henkilö, jonka he tuntevat ja johon he luottavat, kuin sisältöön, johon on liitetty brändin identiteetti.

Siksi sinun tulee rakentaa oma henkilöbrändisi verkossa sosiaalisen median kautta luodaksesi positiivista vuorovaikutusta yrityksesi ympärille. Tämän tekeminen voi johtaa useampaan käänteiseen linkkiin, jotka hankitaan orgaanisesti ilman, että heidän tarvitsee kirjoittaa vierasviestejä.

Voit myös tutustua tähän luetteloon alustoista, joilla voit luoda ilmaisia ​​verkkosivustojen käänteisiä linkkejä, jotta voit kasvattaa brändisi asiantuntemusta, luottamusta ja arvovaltaa.

8. Luo sosiaalisen median yhteyksiä

Seuraamalla viimeistä vihjettä käänteisten linkkien saamisesta ilman vierailijoita, se voi auttaa sinua luomaan henkilökohtaisia ​​yhteyksiä muihin toimialallasi.

Ja nämä yhteydet voivat johtaa mainintaan, lainauksiin ja linkkien lisäyksiin muiden sisällöntuottajien ja bloggaajien verkkosivustoilla. Itse asiassa tätä strategiaa käytetään yleisesti SEO Chatter -brändissä. Monet tämän sivuston saamista käänteislinkeistä olivat suorista yhteyksistä, jotka on tehty muiden Twitterin hakukoneoptimoijien kanssa.

Yhteyden luominen sosiaaliseen mediaan auttaa myös parantamaan mahdollisuuksiasi saada artikkelisi hyväksytyksi, kun rakennat aktiivisesti vieraiden viestien linkkejä.

9. Luo omat vierasviestisi

Jos olet kyllästynyt kerjäämään vieraspostauksia käänteisten linkkien luomiseksi, entä sitten luot omia vierasviestejä omistamallesi sivustolle?

Tässä Web 2.0 -käänteisten linkkien luomista käsittelevässä artikkelissa voit tehdä juuri sen. Pohjimmiltaan luot tilin ilmaiselle Web 2.0 -sivustolle ja rakennat sitten blogin, jotta se indeksoidaan hakukoneissa. Sen jälkeen voit sijoittaa käänteisen linkin johonkin viestistä siirtääksesi PageRank sivustollesi.

Muista, että tämäntyyppisillä linkeillä ei ole alussa sivuvaltuuksia, joten sinun on lisättävä hakukoneoptimointimittaria noudattamalla linkitetyn oppaan vinkkejä.

10. Haastattele asiantuntijoita

Toinen tapa saada helppoja käänteisiä linkkejä on ottaa yhteyttä alasi asiantuntijoihin ja haastatella heitä. Tämä voidaan tehdä podcastin, videon tai kirjoitetun blogikirjoituksen kautta.

Haastattelun kohteliaisuutena voit pyytää käänteisen linkin vastineeksi heidän brändinsä ilmaisesta näkyvyydestä.

11. Tule haastateltavaksi

Toisaalta voit myös ottaa yhteyttä podcastereihin, videoisäntäihin ja muihin bloggaajiin saadaksesi oman haastattelusi. Pyydä sitten kyseistä henkilöä lisäämään käänteinen linkki verkkosivustollesi esitysmuistiinpanoihin tai blogikirjoitukseen.

12. Lainaa ihmisiä ja kerro heille siitä

Haluatko saada alasi huippuvaikuttajien huomion? Ja mahdollisesti helppo käänteinen linkki?

Ota tapasi lainata asiantuntijoita omissa blogiviesteissäsi ja sitten kertoa heille siitä. Voit kopioida tekstin heidän verkkosivustoltaan tai löytää heidän muualta käyttämänsä lainauksen verkosta ja sisällyttää sen johonkin artikkeleihisi. Lähetä sitten heille viesti, että käytit sitä.

Joissakin tapauksissa kyseinen henkilö julkaisee linkin blogitekstiisi omalta verkkosivustoltaan keinona rakentaa omaa brändiään. Tyypillisesti tämä on sivuston uutis- ja mediaosiossa tai heidän omassa blogikirjoituksessaan, jossa mainitaan tarjottu lainaus.

🔥 Empfohlen:  7 parasta ponnahdusikkunaesimerkkiä ja kuinka voit käyttää niitä?

13. Suorita kampanja

Jakamalla rahaa, palkintoja ja ilmaisia ​​tavaroita, ihmiset hyppäävät luonnollisesti kyytiin saadakseen mahdollisuuden voittaa nämä esineet. Useimmiten saat suuren määrän orgaanisia käänteisiä linkkejä, kun ihmiset jakavat tietoja tämäntyyppisistä tarjouksista.

Voit kuitenkin lisätä saamiesi linkkien kokonaismäärää vaatimalla jonkinlaisen mainitsemisen tai käänteisen linkin vastineeksi jokaisesta kilpailijan osallistumisesta. Voit esimerkiksi pyytää ihmisiä jakamaan linkin rekisteröintisivullesi, kotisivullesi tai johonkin muuhun blogikirjoitukseen osallistuaksesi arvontaan tai lisätäksesi heidän voittomahdollisuuksiaan.

ilmoita tästä ilmoituksesta

14. Sponsoroi tapahtuma

Joka vuosi tapahtuu miljoonia tapahtumia, ja voit sponsoroida yhtä niistä lisätäksesi brändisi näkyvyyttä ja saadaksesi käänteisiä linkkejä kirjoittamatta sanaakaan vieraspostaukseen.

Ota vain yhteyttä alasi tapahtumien luojiin ja kysy sponsorointimahdollisuuksista. Joskus se vaatii rahaa, mutta toisinaan voit vain antaa ilmaisen tai alennettuun pääsyn tuotteisiisi ja palveluihisi vastineeksi mainitsemisesta ja linkistä takaisin verkkosivustosi etusivulle.

15. Julkaise lisää sisältöä

Viimeinen strategia, jonka avulla voit tehdä verkkosivustostasi menestyvämmän, on lakata murehtimasta käänteisten linkkien saamista kokonaan, ja sen sijaan oppia sijoittelemaan verkkosivusto ilman linkkejä.

Kaikilla verkkosivuilla ei vaadita vieraiden viestien käänteisiä linkkejä sijoittuakseen korkealle hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä. Ja aikasi voi olla parempi käyttää vain julkaisemalla enemmän sisältöä omassa blogissasi.

Mitä enemmän sisältöä tuotat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on sijoittua SERP:issä ja hankkia orgaanisia käänteisiä linkkejä muilta bloggaajilta ja sisällöntuottajilta. Lisäksi, jos käytät yllä olevia vinkkejä linkin arvoisen sisällön luomiseen, voit parantaa mahdollisuuksiasi saada tämäntyyppisiä luonnollisia käänteisiä linkkejä joka kuukausi.

Käänteisten linkkien saaminen ilman vieraiden lähettämistä yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta käänteisten linkkien saamiseen ilman vieraiden lähettämistä.

Kuten huomasit, on olemassa useita hyviä tapoja saada käänteisiä linkkejä sivustollesi ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa vierasviestiä. Ja jos noudatat tällä sivulla ja linkitetyissä resursseissa olevia strategioita, voit rakentaa verkkosivustosi verkkotunnuksen auktoriteetin ja PageRank-arvon lisäämällä orgaanisia käänteisiä linkkejä, jotka eivät edellytä sisällön julkaisemista muissa blogeissa.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents