Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada käteistä alumiinitölkeille (jopa 100 dollaria viikossa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada käteistä alumiinitölkeille (jopa 100 dollaria viikossa)

Yksi tavoista, joilla saatat pystyä ansaitsemaan kunnollista rahaa, on kerätä ja kierrättää alumiinitölkkejä.

Tämä voi olla varteenotettava tapa ansaita rahaa, mutta sinun on tiedettävä, kuinka tehdä se tavalla, joka tuottaa eniten voittoa.

Tölkkien kierrätyksestä ansaitsemasi raha riippuu useista tekijöistä, mutta hyvä uutinen on, että käynnistyskustannukset ovat alhaiset.

Joidenkin roskapussien ja hyvän tölkkien keräilylähteen ansiosta olet matkalla hankkimaan käteistä alumiinitölkkeihin.

Kuinka paljon kierrättäjät maksavat tölkeistä?

iScrap-sovelluksen mukaanvaltakunnallinen metalliromun kierrätyksen asiantuntijasivusto, nykyinen kansallinen keskipalkka alumiinin kierrätyksestä on noin 25 senttiä paunalta.

Alumiinin kierrätyshinnat perustuvat alumiinin nykyiseen raaka-aineiden spot-hintaan, ja kierrättäjät maksavat yleensä noin puolet nykyisestä spot-hinnasta.

Joten jos hyödykkeiden nykyinen spot-hinta on 50 senttiä, kierrättäjät maksavat todennäköisesti noin 25 senttiä puntaa kohden.

Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, että alumiinin hinnat ovat neuvoteltavissa. Joten jos menet kierrätyslaitokseen ja siellä tarjotaan sinulle 15 senttiä kilolta, voit yrittää neuvotella jopa 20 senttiä kilolta tai enemmän.

Tästä syystä on tärkeää, että kierrättäjä ei saa laskea sinua ja maksaa vähemmän kuin nykyinen valtakunnallinen keskihinta.

Tärkeää on myös muistaa, että jos kierrätyskeskukseen tuomista alumiinitölkeistä ei makseta paikan päällä, niin hinta- ja maksutiedot kannattaa tiedustella kirjallisesti ennen keskukselta poistumista.

Koska alumiinin hinnat muuttuvat päivittäin, päivän odotus voi johtaa pienempään maksuun, jos sinulla ei ole kirjallista sopimusta toimittamistasi tölkeistä.

Tiesitkö, että voit jopa myydä pop-tölkkilappuja rahalla?

Kuinka paljon saat tölkeistä pulloseteleillä?

Joissakin osavaltioissa alumiinin keskimääräisiä kierrätyshintoja ei sovelleta, koska osavaltio on säätänyt niin sanotun “pullolaskun”. Pullolaskut ovat osavaltion lakeja, jotka määräävät kierrätetyistä tölkeistä ja pulloista vähimmäismaksut.

Tällä hetkellä kymmenessä Yhdysvaltain osavaltiossa on aktiivisia pullolaskuja, jotka edellyttävät vähintään 5–10 senttiä kierrätettyä alumiinitölkkiä kohden.

🔥 Empfohlen:  8 tapaa ansaita rahaa henkilökohtaisena ruokakaupan ostajana

Tämä tarkoittaa, että jos asut jossakin kymmenestä osavaltiosta, joissa on pullolaskuja, tulopotentiaalisi alumiinitölkkien kierrätykseen kasvoivat vain tähtitieteellisesti. Yhdysvaltain nykyinen 25 sentin keskimääräinen punnan hinta tarkoittaa noin yhtä senttiä tölkkiä kohti.

Jos asut osavaltiossa, jossa on pullolasku, voit ansaita viidestä kymmeneen kertaa tölkkikohtaisen summan, jonka ansaitsisit, jos asuisit osavaltiossa, jossa ei ole pullolaskua.

Jos esimerkiksi voisit kerätä 1000 tölkkiä viikossa, 10 sentillä per tölkki tienaat 100 dollaria viikossa.

osavaltiot, joilla on tällä hetkellä pullolaskuja

  • Kalifornia
  • Connecticut
  • Havaiji
  • Iowa
  • Maine
  • Massachusetts
  • Michigan
  • New York
  • Oregon
  • Vermont

Jos asut jossakin näistä osavaltioista (tai lähellä jonkin osavaltion rajaa), alumiinitölkkien kierrättäminen saattaa olla sinulle kannattavampaa.

Mistä alumiinitölkit kerätään

Ensimmäinen kysymys, joka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen alumiinitölkkien kierrätyksen aloittamista, on “Mistä saan tölkit?” No, sinulla on useita vaihtoehtoja.

Kysy perheeltä, ystäviltä ja naapureista

Aloita ensin omasta kodistasi, perheenjäsenistäsi ja lähitaloista. Kysy heiltä, ​​tuovatko he tölkkinsä kierrätykseen, ja jos eivät, haittaavatko he, jos ottaisit ne pois heidän käsistään. Jotkut perheet juovat paljon hiilihapotettuja juomia, mikä voi johtaa kokoelmaasi paljon tölkkejä.

Ole kuitenkin varovainen, kun etsit naapureidesi roskakoria alumiinitölkkien läpi ilman heidän lupaansa.

Joissakin osavaltioissa on lakeja, jotka kieltävät sen. Jos et aio pyytää naapureitasi asettamaan tölkkejä sivuun, varmista, että sinulla on heidän lupansa, ennen kuin otat tölkit pois heidän jalkakäytävästäsi.

Työpaikkasi

Voit myös tarkistaa työpaikallasi mahdollisen alumiinitölkkien keräilylähteen. Useimmilla yrityksillä on taukotiloissaan soodakoneita. Mitä työnantajasi tekee tölkeillä, joita ihmiset saavat noista koneista?

Jos saat luvan viedä tölkit kotiin, voit hankkia myös paljon tölkkejä. Varmista vain, että roska-astioissa on roskapussit, jotta ne on helppo poistaa.

Ota yhteyttä paikallisiin yrityksiin

Toinen vaihtoehto tölkkien keräämiseen on paikalliset yritykset. Alueellasi saattaa olla yrityksiä, joiden avulla voit sijoittaa alumiinitölkkien kierrätysastian taukotiloihinsa ja kerätä tölkit viikoittain kierrätystä varten.

🔥 Empfohlen:  Miksi ihmiset vihaavat uutiskirjeiden ponnahdusikkunoita & Pitäisikö meidän todella käyttää niitä?

Koska ympäristö on tärkeä asia monille ihmisille, paikalliset yritykset voivat mielellään antaa sinun auttaa limsapullojaan välttämään kaatopaikka.

Jotkut ihmiset hankkivat tölkkejä asettamalla kierrätysastioita paikallisten koulujen ruokasaleihin. Koska monilla kouluilla ei ole kierrätysohjelmia, ihmisten käytetyt tölkit menevät vain paikalliseen roskakoriin.

Jos voit ohjata nämä tölkit yksityiselle kierrätysyrityksellesi, voit lisätä tölkkejä kokoelmaasi.

Siirry Tapahtumiin

Ulkokonsertit ja festivaalit voivat olla toinen loistava paikka kierrättää alumiinitölkkejä. Näihin tapahtumiin osallistuvat ihmiset jättävät usein tölkit suoraan ulos nurmikolle tai pöydille, ilmaiseksi innokkaille kierrättäjille, jotka ovat valmiita keräämään tölkit ja palauttamaan ne käteisellä.

Minne tuon alumiinitölkit?

Alueesi paikallisten alumiininkierrättäjien luettelot löytyvät paikallisen puhelinluettelosi keltaisilta sivuilta tai verkkosivustoilta, kuten recyclingcenters.org.

Muista, että kaikilla kierrätyskeskuksilla on mahdollisuus maksaa eri hintoja vastaanottamistaan ​​tölkeistä, joten tarkista online-arvostelut ja tee tutkimus löytääksesi alueeltasi parhaan hinnan maksavan kierrätyskeskuksen.

Yhteenveto

Alumiinitölkkien kierrättäminen sinänsä ei todennäköisesti tee sinusta taloudellisesti itsenäistä, mutta se voi olla tapa ansaita rahaa nopeasti, jos olet vaikeuksissa.

Varsinkin jos sinä ja/tai ympärilläsi olevat ihmiset juovat paljon limsaa ja muita juomia. Tämä voi olla loistava lähde käteisen hankkimiseen alumiinitölkkeihin.

Alumiinitölkkien kautta kertyneen ilmaisen rahan hyödyntäminen voi olla vaivan arvoista, kun se tehdään oikein.

Table of Contents